Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

@MK2012 όλα θ πάνε καλά κορίτσι μου είτε το πιστεύεις ή όχι θα έχεις το μιλρο θαυματακι σου και μετα θα συνηδητοποιησεις οτι αξιζε ολα η ταλαιπωρια ,και εγω κοριτσι μου στα ιδια ημουν ,αλλα την τελευταία φορά δηλαδή τον Νοέμβριο που είδα το θετικό και μετά την κατρακύλα είπα όχι ρε θα τα καταφέρω δεν θα με πάρει από κάτω, για να μην κοροϊδεύομαστε εννοείτε ότι έχω και τα κάτω αλλά προσπαθώ να ξυπνάω τον ευατο μου όταν με παίρνει από κάτω 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτό που συμβαίνει με τις μπουγάδες δεν μπορώ να το καταλάβω!!! :mad:

Το νέο μου κατόρθωμα: Άφησα τη θερμοκρασία στο 55 από τα ρωρουδιακά προηγουμένως και το κόκκινο ριχτάρι έβγαλε χρώμα και γέμισε το κρεμ με ροζ κηλίδες...

ΕΛΕΟΣ!!!

Κάποιος να με σταματήσει επιτέλους!

Τί άλλο μένει να κάνω; :confused:

Α, βέβαια... :idea:

Κάπως θα καταφέρω να καταστρέψω και το πλυντήριο να ησυχάσω...! Το βλέπω να έρχεται!

Αχ, θα πάω για ύπνο μην κάνω και τπτ άλλο...

Μανταλάκια θα ονειρεύομαι μου φαίνεται!

Καληνύχτα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέλειωσα το πασάλειμμα και για απόψε...

Βρε Ιωάννα μου, δεν σε θέλει το πλυντήριο από χτες. Μακάρι να το επαναφέρεις το ριχταράκι σου, αλλιώς πάνε βάψε το κάτι σκούρο μην πάει χαμένο.

Κάπου εδώ πάω και εγώ για ύπνο γιατί από το πρωί αύριο έχω μαραθώνιο!!

Θα τα πούμε αύριο μπαμπούσκες!!!

'Ονειρα γλυκά σε όλες!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα!!!! Πως είμαστε σήμερα?Εγώ λίγο πιασμένη απο τις δουλειές αλλά αντέχω!

Εδω σήμερα ο καιρός είναι βροχερός:(

Νικόλ μου πρωινή και συ ε?Κφεδάκι θέλεις?

150881-blogeux-si3jn0p1x1cafedelaterre.jpg

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανούλες! Κοιμηθήκατε καλα? Εγώ μια απ'τα ίδια, τα γνωστα... Τωρα σε λίγο θα κάνω μπανάκι και θα φάω για να πάμε γυμναστικούλα.

Βλέπω πάλι συζήτηση για σεχ ανοίξατε χθες βράδυ. Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ή μου φαίνεται?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ....σε λίγο πάω στο ΙΚΑ να γράψω τα φαρμακάκια μου....εδώ βγήκε ο ήλιος:D

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα μανούλες......το ξενυχτήσατε εχθές ε;...ήλιο βλέπω σήμερα και χαίρομαι...θα πάω βολτούλα πάλι:D

άντεεεεε ξυπνήστε!!!!!

Καλημέρα κοκόνα ναι ναι και σήμερα έχει ήλιο....να πας βολτούλα θα σου κάνει καλό:P:p:p:p:p να κάνεις και βολτούλα και να πιεις και καφεδάκι για μας ε???

Καλημέρα ζουζουνομανούλα θέλω εγώ! μπορώ να έχω ένα απο τα χεράκια σου??:wink::wink::wink:

Καλημέρα μανούλες! Κοιμηθήκατε καλα? Εγώ μια απ'τα ίδια, τα γνωστα... Τωρα σε λίγο θα κάνω μπανάκι και θα φάω για να πάμε γυμναστικούλα.

Βλέπω πάλι συζήτηση για σεχ ανοίξατε χθες βράδυ. Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ή μου φαίνεται?

Καλημέρα στρουμφίτα.....δεν έχω διαβάσει τα χθεσινοβραδυνά τους αλλά αν λες εσύ ότι είχαν sexοσυζήτηση καλύτερα μην λάβω μέρος....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά είσαι?

Κορίτσια εγώ εχθές πήγα στο σπίτι μετά το γραφείο και έπεσα ξερή...όταν ξύπνησα πήγα να πάρω ένα κοτοπουλάκι απο το super market και κάτι μικροπράγματα και τελικά δεν κατάφερα να μαγειρέψω τίποτα για σήμερα...μου είπε ο αντρούλης μου να μην προβληματίζομαι και όταν πάμε σπίτι θα φτιάξει μια κοτόσουπα ή κοτόπουλο λεμονάτο με ρυζάκι και θα φάμε!!! να φανταστείτε ούτε την πολυκατοικία στο mega δεν κατάφερα να δω ξανακοιμήθηκα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!

Γύρισα και εγώ να κάνω ένα δεκατιανό και να ξαναφύγω για ΙΚΑ και μετά γυμναστικούλα...

Πήγα στο Έλενα σήμερα το πρωί, έκανα το καρδιογράφημά μου, και μετά είδα και την κοντέσα μου. Μέχρι 15 Μάρτη θα έχει σκάσει μύτη η μικρή λέει ο γιατρός. Καλά να είμαστε άντε να έρθει (εγώ τώρα θα κάνω εντατικότερες μπουγάδες.....χαχαχαχα).

Η χτεσινή θεξοσυζήτηση άρχισε για ιατρικούς λόγους..... και δεν σου φαίνεται, τα ονειρεύεται.....

Ο ντόκτορ πάντως (τον ρώτησα δεν κρατήθηκα) είπε όχι ακόμα επαφές, ας μπω επισήμως και στον μήνα μου και μετά βλέπουμε...:cool::cool::cool:

Πάω να βάλω ένα τοστάκι!!!!

GaiGp3.png

Κορίτσια εγώ εχθές πήγα στο σπίτι μετά το γραφείο και έπεσα ξερή...όταν ξύπνησα πήγα να πάρω ένα κοτοπουλάκι απο το super market και κάτι μικροπράγματα και τελικά δεν κατάφερα να μαγειρέψω τίποτα για σήμερα...μου είπε ο αντρούλης μου να μην προβληματίζομαι και όταν πάμε σπίτι θα φτιάξει μια κοτόσουπα ή κοτόπουλο λεμονάτο με ρυζάκι και θα φάμε!!! να φανταστείτε ούτε την πολυκατοικία στο mega δεν κατάφερα να δω ξανακοιμήθηκα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι καλός! Μαγειρεύει κιόλας?

Καλά, κι εγώ δεν έχω παράπονο. Όλες τις δουλειές τις κάνει. Μόνο με το μαγείρεμα δεν είναι φίλος, αλλά βοηθάει πάρα πολύ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Γύρισα και εγώ να κάνω ένα δεκατιανό και να ξαναφύγω για ΙΚΑ και μετά γυμναστικούλα...

Πήγα στο Έλενα σήμερα το πρωί, έκανα το καρδιογράφημά μου, και μετά είδα και την κοντέσα μου. Μέχρι 15 Μάρτη θα έχει σκάσει μύτη η μικρή λέει ο γιατρός. Καλά να είμαστε άντε να έρθει (εγώ τώρα θα κάνω εντατικότερες μπουγάδες.....χαχαχαχα).

Η χτεσινή θεξοσυζήτηση άρχισε για ιατρικούς λόγους..... και δεν σου φαίνεται, τα ονειρεύεται.....

Ο ντόκτορ πάντως (τον ρώτησα δεν κρατήθηκα) είπε όχι ακόμα επαφές, ας μπω επισήμως και στον μήνα μου και μετά βλέπουμε...:cool::cool::cool:

15 Μαρτίου ε? Άντε, με το καλό! Θα σε δω στην γυμναστικη ε?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Kαλημερα γλυκες μανουλες!!!Τι μου κανετε??????

Κοριτσαρα τι ωραια νεα ειναι αυτα????Μεχρι 15 Ματιου ε???

Πω πω πλησιαζει ο καιρος που θα κρατησεις την ζουζουνα σου!!!Τελεια τελεια!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...