Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

2 μέρες είναι ασταμάτητο. Μάλλον βοήθησε και το ντόνατ που έφαγα χθες. Γυρνοβολάει όλη μέρα, πολύ δραστήριος. Αλλιώς θα έλεγα ότι κα΄θε 2-3 ώρες περίπου τον νιώθω. Οχι πάντα έντονα. Μπορεί να ξεμουδιάσει απλά ή μπορεί να χοροπηδάει ολόκληρος.:-)

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ζηλέυω που είσαστε σε τόσο καλή σχέση με τους δικούς σας.....

Εμένα μένουν 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από εδώ, αλλά για να έρθουν εδώ για βοήθεια ούτε καν συζήτηση. Σήμερα που μιλούσαμε ύστερα από καιρό στο τηλ με την μητέρα μου εξαπολούσε απειλές ότι θέλει να πάρει πράγματα στην μπέμπα κλπ κλπ..... Σαν να είναι ξένη ένα πράγμα, δεν την καταλαβαίνω ώρες ώρες... Άσε της λέω, τώρα είναι αργά...

GaiGp3.png

Πολύ συχνά μέσα στη μέρα! Κάθε τρεις και λίγο κάτι κάνει!

Τώρα ας πούμε εκτός που χοροπηδά, έχει και λόξυγγα ο δόλιος!

Έχει τακτικά λόξιγκες? Φοβερή πλάκα δεν έχει??:D:D:D:D

Εμένα σήμερα έκανε φοβερές χαρές η μπέμπα με τον ήλιο!!

GaiGp3.png

Εμένα μένουν 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από εδώ, αλλά για να έρθουν εδώ για βοήθεια ούτε καν συζήτηση. Σήμερα που μιλούσαμε ύστερα από καιρό στο τηλ με την μητέρα μου εξαπολούσε απειλές ότι θέλει να πάρει πράγματα στην μπέμπα κλπ κλπ..... Σαν να είναι ξένη ένα πράγμα, δεν την καταλαβαίνω ώρες ώρες... Άσε της λέω, τώρα είναι αργά...

δικιο έχεις,σε καταλαβαίνουμε,αλλά δεν πειράζει καλή μου,δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για να γίνουν καλοί γονείς...κάποιοι μάλιστα έχουν κάθε καλή διάθεση,αλλά δεν μπορουν να βρούν τον τρόπο να είναι..ίσως γιατί ποτέ τους δεν πήραν την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζονταν από τους δικούς τους γονείς...

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Απειλές ότι θα πάρει πράγματα...:?: Τι να πω;! Ολες οι οικογένειες έχουν τα δικά τους προβλήματα. Αλλες πιο σοβαρά άλλες λιγότερα. Εσύ πάντως μη στενοχωριέσαι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν αγώ σας αφήνω σιγά σιγά...

α!αύριο μεσημέρι έχω ραντεβού για doppler,αισιοδοξώ οτι όλα θα είναι καλά!

όνειρα γλυκά σε όλες!!

99174-DFGDF.jpg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Τον τελευταίο καιρό τον πιάνει λόξυγγας κάθε μέρα και παραπάνω από μια φορά! Πρέπει να να ταλαιπωρείται λιγουλάκι... :D

Με τη μαμά μου έχουμε κι εμείς τα θέματα μας με την επικοινωνία, ειδικά από τότε που μένω μόνη μου αλλά όχι τραγικά πράγματα... Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν αυτά, πότε λιγότερο και πότε περισσότερο... Το θέμα είναι να μην δίνεις σημασία σε κάτι που δεν αξίζει... Αν δλδ έρχεσαι συνεχώς σε ρίξη και καυγάδες καλύτερα να αποστασιοποιηθείς, στο βαθμό που δε θα σε στενοχωρούν αυτά που συμβαίνουν... Δύσκολο αλλά καμιά φορά είναι η μόνη λύση!

Γιατί λες όμως πως σε απειλεί πως θα αγοράσει πράγματα; Δεν είναι κάλό αυτό έστω και αργά;! Κάτι θα βρείς να αγοράσει! ;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

λοιπόν αγώ σας αφήνω σιγά σιγά...

α!αύριο μεσημέρι έχω ραντεβού για doppler,αισιοδοξώ οτι όλα θα είναι καλά!

όνειρα γλυκά σε όλες!!

όλα καλά θα είναι θα το δεις!!!!

Περιμένουμε νέα αύριο!!

καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!

GaiGp3.png

δικιο έχεις,σε καταλαβαίνουμε,αλλά δεν πειράζει καλή μου,δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για να γίνουν καλοί γονείς...κάποιοι μάλιστα έχουν κάθε καλή διάθεση,αλλά δεν μπορουν να βρούν τον τρόπο να είναι..ίσως γιατί ποτέ τους δεν πήραν την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζονταν από τους δικούς τους γονείς...

Ίσως, και κακώς κάνω συγκρίσεις, αλλά θα ήθελα να ήταν ποιο απλά και τρυφερά τα πράγματα.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Απειλές ότι θα πάρει πράγματα...:?: Τι να πω;! Ολες οι οικογένειες έχουν τα δικά τους προβλήματα. Αλλες πιο σοβαρά άλλες λιγότερα. Εσύ πάντως μη στενοχωριέσαι.

Ναι δεν το έθεσα σωστά, συζητήσεις του στυλ "Έλα από εδώ, θα πάρω και ριλάξ της μπέμπας" όταν της λές ότι δεν μπορείς να έρθεις γιατί δεν νιώθεις καλά ή τέλος πάντων ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν θέλω πολλά πολλά. Τί να πεις? Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα από τους γονείς μου και φυσικά δεν πρόκειται να ζητήσω τώρα και μάλιστα ύπο τέτοιες συνθήκες. Ποιο καλά δεν θα ήταν να μου έκανε λιγάκι παρέα καμιά φορά, παρά να εξαγοράζει την εξαφάνιση με "Δώρα από υποχρέωση?".

Φλυαρώ βραδυάτικα μου φάινεται....

GaiGp3.png

Ναι δεν το έθεσα σωστά, συζητήσεις του στυλ "Έλα από εδώ, θα πάρω και ριλάξ της μπέμπας" όταν της λές ότι δεν μπορείς να έρθεις γιατί δεν νιώθεις καλά ή τέλος πάντων ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν θέλω πολλά πολλά. Τί να πεις? Δεν ζήτησα ποτέ χρήματα από τους γονείς μου και φυσικά δεν πρόκειται να ζητήσω τώρα και μάλιστα ύπο τέτοιες συνθήκες. Ποιο καλά δεν θα ήταν να μου έκανε λιγάκι παρέα καμιά φορά, παρά να εξαγοράζει την εξαφάνιση με "Δώρα από υποχρέωση?".

Φλυαρώ βραδυάτικα μου φάινεται....

Μμμμ... κατάλαβα τί εννοείς... Θέλεις κι εσύ σαν παιδάκι στοργή και αγάπη και όχι υλικά πράγματα να αποδεικνύουν την αγάπη... Είναι πολύ φυσικό αυτό που νιώθεις. Δεν ξέρω τί περιθώρια υπάρχουν στη μεταξύ σας σχέση, πάντως πολλά πράγματα επιδέχονται βελτίωσης ακόμη κι αν μας φαίνεται απίθανο... Το εγγονάκι και η μητρότητα μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα για εσάς και σας το εύχομαι! Πάντως από όταν γεννηθεί το κοριτσάκι σου πιστεύω πως δεν θα σου ξαναλείψει η στοργή και το προδέρμ!

Πάω να απλώσω τα ριχτάρια... Αν δεν προλάβω καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Κι εγώ τώρα κατάλαβα. Ντροπή μόνο αλλά όπως σου είπα η κ'αθε οικογένεια λέει παραπάνω κουβέντες. Εσύ μη στενοχωριέσαι.

Καληνύχτα Ατλαντίς και καλή επιτυχία.

Νύσταξα κι εγώ και θα σας αφήσω. Καληνύχτα σας και στα στρουμπουλά ζουζούνια μας.

X4pTp3.png

Λοιπόν, τέρμα η ψυχανάλυση για απόψε...σας ψυχοπλάκωσα με τα δικά μου.

Όντως μόλις γεννηθεί η μπέμπα μου θα πληρώσει τα σπασμένα με πολλές αγκαλιές και φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχει ξυπνήσει τώρα το βρυκολακάκι μου και μου χορεύει !!! Πάω να την σοκάρω με ένα ντουζάκι (την τρομάζει το νερό που πέφτει επάνω στην κοιλιά μου...) και επιστρέφω για καληνύχτες !!!

GaiGp3.png

Κι εγώ τώρα κατάλαβα. Ντροπή μόνο αλλά όπως σου είπα η κ'αθε οικογένεια λέει παραπάνω κουβέντες. Εσύ μη στενοχωριέσαι.

Καληνύχτα Ατλαντίς και καλή επιτυχία.

Νύσταξα κι εγώ και θα σας αφήσω. Καληνύχτα σας και στα στρουμπουλά ζουζούνια μας.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά !!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...