Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πες του ότι το ταρακούνημα θα τη νανουρίζει δεν θα την ενοχλεί. Σαν τις δονήσεις στο αυτοκίνητο. Οι καλύτερες για ένα βρέφος.

Ενιωθες συσπάσεις μετά το σεξ και ενώ δεν ήσουν έγκυος;

Ναι , ένιωθα όλη το επόμενο εικοσιτετράωρο και παραπάνω. Αμα 32 χρόνια προφυλάσσεσαι ο οργανισμός σου το θεωρεί ώς και εισβολέα. Ευτυχώς που έμεινα έγκυος με την 4η 5η προσπάθεια (ελεύθερη επαφή) γιατί δεν το έβλεπα να το συνήθιζα αυτό το πράγμα...

Βασικά σκέφτομαι να το αναφέρω στον γιατρό μου αύριο, να μου πει την γνώμη του...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι,δεν επιτρέπεται:-(:sad:αλλά ακόμα κι αν μας το επέτρεπε ο γιατρός δεν υπήρχε περίπτωση να τον πείσω,είναι ανένδοτος!δεν θα το πίστευα αν μου το έλεγαν πριν μείνω εγκυος:!:καλά τώρα πια ούτε θέλει να τον πειράζω,λέει η μικρή καταλαβαίνει τώρα,ακούει,είναι ολόκληρο παιδί,δε γίνεται:roll:πεθαίνω στα γέλια!

Είδες αντιμετώπιση και τούτος...?

αχχχχχ, τί τραβάμε και εμείς οι μάνες...

GaiGp3.png

εμένα είναι ερωτευμένος πλατωνικά μόνο με την κοιλιά μου!

τι να πω,ελπίζω να αλλάξει στάση μετά τον ερχομό του παιδιού και να επανέλθουμε στα φυσιολογικά μας που ήταν τέλεια,δε μπορώ να διανοηθώ κάτι διαφορετικό!

dim προσοχή με τις συσπάσεις,συμβουλέψου το γιατρό σου!

εσύ angel έχεις ακόμα συσπάσεις?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

iwanna μου θα'λεγα να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις αυτό το χημικό πράγμα,ειδικά στα ρουχαλάκια του μωρού...πλύνε τα πολλές φορές να φύγει εντελώς από τις ίνες,ε?

οι γονείς σου skype???απίστευτο??

''εσείς κι εγώ...

Ναι , ένιωθα όλη το επόμενο εικοσιτετράωρο και παραπάνω. Αμα 32 χρόνια προφυλάσσεσαι ο οργανισμός σου το θεωρεί ώς και εισβολέα. Ευτυχώς που έμεινα έγκυος με την 4η 5η προσπάθεια (ελεύθερη επαφή) γιατί δεν το έβλεπα να το συνήθιζα αυτό το πράγμα...

Βασικά σκέφτομαι να το αναφέρω στον γιατρό μου αύριο, να μου πει την γνώμη του...

Και εγώ η πρώτη φορά που έκανα ελεύθερα στη ζωή μου ήταν τον Ιούνιο όταν αποφασίσαμε να κάνουμε παιδάκι. Αλλά δεν ένιωσα έτσι ποτέ.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

iwanna μου θα'λεγα να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις αυτό το χημικό πράγμα,ειδικά στα ρουχαλάκια του μωρού...πλύνε τα πολλές φορές να φύγει εντελώς από τις ίνες,ε?

οι γονείς σου skype???απίστευτο??

Τα Χριστούγεννα πήραμε ένα λαπτοπ στη μητέρα μου (ο πατέρας μου δεν ξέρει τίποτα) και έβαλε και adsl και της μάθαμε και skype και ήδη βλέπει την πρόοδο της κοιλιάς, όλα τα ψώνια, το δωμάτιο...Εχει πλάκα.

X4pTp3.png

:D

Εμένα ήταν ερωτευμένος με την κοιλίτσα μου πριν φουσκώσει! Τώρα είναι σκληρή και λίγο απειλητική αφού χρειάζεται μεγάλη προσοχή και δεν μπορεί πλέον να τη γαργαλάει και να τη ζουλάει όπως πριν! Ευτυχώς τον αποζημιώνει το περιεχόμενό της! ;) ;) ;)

Πάντως τη θαυμάζει σε κάθε ευκαιρία και της έχει βρει και ωραία υποκοριστικά!

Πάντως κι εμένα με ταράζει με τις κλωτσιές... Και πονάει πλέον ειδικά αν βρει ευαίσθητα σημεία. Καμιά φορά γαργαλιέμαι εσωτερικά όταν κουνιέται και γελάω μόνη μου. Το παθάινει καμιά αυτό;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Και εγώ η πρώτη φορά που έκανα ελεύθερα στη ζωή μου ήταν τον Ιούνιο όταν αποφασίσαμε να κάνουμε παιδάκι. Αλλά δεν ένιωσα έτσι ποτέ.

αχ,τι όμορφο συναίσθημα να προσπαθείς για μωράκι...υπέροχο,θα μου λείψει!μακάρι να ήξερα πότε ακριβώς έμεινα έγκυος,ποια φορά...(μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο?θα μας βάλουν Χ !!)μετά πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ,είναι πολύ εύκολο να μείνουμε πάλι έγκυες!

''εσείς κι εγώ...

Εξαρτάται από τον οργανισμό μάλλον.

Πάντως οι συσπάσεις οι έντονες που είχα πριν λίγες μέρες χαλάρωσαν πολύ, και αυτό με έκαιγε ποιό πολύ...

Τελικά, τίποτα δεν είναι όπως το περιμένεις σε αυτή την ιστορία με τα ζουζούνια μας....

GaiGp3.png

αχ,τι όμορφο συναίσθημα να προσπαθείς για μωράκι...υπέροχο,θα μου λείψει!μακάρι να ήξερα πότε ακριβώς έμεινα έγκυος,ποια φορά...(μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο?θα μας βάλουν Χ !!)μετά πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ,είναι πολύ εύκολο να μείνουμε πάλι έγκυες!

Εγώ ξέρω και την μέρα και την ώρα και την στάση... χαχαχχαχαχα

Απλά, σημείωνα κρυφά τα πάντα για να μην γίνω ρόμπα στον γιατρό... αλλά την δεδομένη φορά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έμενα έγκυος.

Βοήθησε πολύ ένα ταξίδι που είχα κάνει μόνη μου, με χαλάρωσε και με ηρέμησε πολύ, γύρισα πίσω με γεμάτες μπαταρίες και ιδού τα αποτελέσματα!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εχεις δίκιο ατλαντίς. Η σεξοσυζήτηση σταματάει. Θα μπει και κανας άσχετος να μας διαβάζει και θα τρέχουμε.

Ιωάννα μου δεν έχω γαργαληθεί ποτέ. Υπαρχουν στιγμές που απολμβάνω τις κινήσεις του και χαμογελάω, και άλλες που νιώθω τόσο άβολα και που σχεδόν πονάω.

X4pTp3.png

Atlantis, δεν πρόκειται να το ξαναχρησιμοποιήσω... Τα ξέπλυνα καλά τα ρούχα και τα ξαναέβαλα να πλυθούν με αρκάδι. Άλλα 5 ξεπλύματα και τώρα στεγνώνουν!

Dim_angel, Μπράβο στη μαμά σου! Μου δίνεις κουράγιο γιατί μας βλέπω να ανοίγουμε τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για να τους καθοδηγούμε! Αλλά τους καταλαβαίνω τους καημένους... Είμαστε μακρυά και πολύ μας λαχταράνε... Μακάρι να τα καταφέρουν και να τα λέμε όπως κι εσείς!

Εγώ ξέρω και την μέρα και την ώρα και την στάση... χαχαχχαχαχα

Απλά, σημείωνα κρυφά τα πάντα για να μην γίνω ρόμπα στον γιατρό... αλλά την δεδομένη φορά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έμενα έγκυος.

Βοήθησε πολύ ένα ταξίδι που είχα κάνει μόνη μου, με χαλάρωσε και με ηρέμησε πολύ, γύρισα πίσω με γεμάτες μπαταρίες και ιδού τα αποτελέσματα!!!

ωραίος ο παίχτης!!

''εσείς κι εγώ...

Ιωάννα μου δεν έχω γαργαληθεί ποτέ. Υπαρχουν στιγμές που απολμβάνω τις κινήσεις του και χαμογελάω, και άλλες που νιώθω τόσο άβολα και που σχεδόν πονάω.

κι εγώ ακριβώς το ίδιο!

εσείς τα ακούτε τα μωράκια σας όλη την ημέρα τώρα ή ανά διαστήματα?

''εσείς κι εγώ...

κι εγώ ακριβώς το ίδιο!

εσείς τα ακούτε τα μωράκια σας όλη την ημέρα τώρα ή ανά διαστήματα?

Πολύ συχνά μέσα στη μέρα! Κάθε τρεις και λίγο κάτι κάνει!

Τώρα ας πούμε εκτός που χοροπηδά, έχει και λόξυγγα ο δόλιος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...