Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , little miracle είπε:

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

Σε καταλαβαίνω.. εγώ ξεκίνησα τη διέγερση (έχω 5 ωάρια λόγω χαμηλής ΑΜΗ), κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή όπως κρίνουμε.  Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλώς την atlantis,

με έχουν συγκλονήσει τα νέα σου, ταρακουνήθηκα για τα καλά (γιατί είμαι της αναβολής) και δεν το είχα το θεματάκι με τις ημερομηνίες......

Έλα να σε κεράσω πατατούλες βραστές με φιλαδέλφια έχω και κολοκύθια βραστά σαλάτα (μπλιάχ ξέρω...)

Κάνω όμως ταχύτατα πολύ γκουρμέ μακαρονάδες.....

GaiGp3.png

Κι εγώ ακόμα εδώ είμαι και τσακίζω ένα τοστάκι! Ξέχασα να πάρω το ασβέστιο κι έτσι έπρεπε να φάω κάτι (ωραία δικαιολογία ε :P ) για να το πάρω.

με πόση ώρα διαφορά παίρνεις το ασβέστιο από το σίδηρο/μαγνήσιο ?

GaiGp3.png

Μαγνήσιο δεν έχω παρει ακόμα. Δεν ξέρω αν την Παρασκευή που θα πάω μου πει να το ξεκινήσω.

Σίδηρο πίνω 2 φορές την ημέρα λόγω στίγματος και χαμηλού αιματοκρίτη και συνήθως καμιά ώρα πριν φάω. Ασβέστιο αμέσως μετά το φαγητό αλλά μια φορά τη μέρα.

X4pTp3.png

καλώς την atlantis,

με έχουν συγκλονήσει τα νέα σου, ταρακουνήθηκα για τα καλά (γιατί είμαι της αναβολής) και δεν το είχα το θεματάκι με τις ημερομηνίες......

Έλα να σε κεράσω πατατούλες βραστές με φιλαδέλφια έχω και κολοκύθια βραστά σαλάτα (μπλιάχ ξέρω...)

Κάνω όμως ταχύτατα πολύ γκουρμέ μακαρονάδες.....

αχ,ευχαριστώ!πατατούλες ναι,τα κολοκύθια να μη στα στερήσω μωρέ:P

κοίτα να δείς,ήξερα οτι μόλις μπω στον 9ο κόβουμε την περίδεση και οτι μπορούσε να έρθει το μωρό και την ίδια μέρα.θα μπορούσε όμως-κι αυτό ήλπιζα-να έρθει πολύ αργότερα.τώρα απ'οτι κατάλαβα μπορεί να μην προλάβω να φύγω από το μαιευτήριο...μου κακοφάνηκε,αλλά ούτε κι αυτό με τρομάζει τώρα,αρκεί να φτάσω ως εκεί και να έχει το σωστό βάρος το μωρό.μόνο γι'αυτό προσεύχομαι..

η φάση είναι οτι δεν με φόβιζε καθόλου ο τοκετός,μα καθόλου..έλεγα να φτάσω μέχρι εκεί και ας πονέσω..μετά όμως την χθεσινή εμπειρία την άκουσα λίγο,αν πόνεσε έτσι το ένα .......,τι θα γίνει για να βγεί ολόκληρο μωρό????αν γεννήσουμε φυσιολογικά βέβαια.

γι'αυτό angel μην ακούς τον καλό σου,βάλε τον κάτω!!χρειάζεται λίγη προετοιμασία το θέμα!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγώ πίνω πρωί-βράδυ μαγνήσιο και σίδηρο και κάθε μεσημέρι ασβέστιο.

Την μαγιά μπύρας την πίνω 3 φορές την μέρα.

Απλά, επειδή ΠΑΝΤΑ ξεχνάω να πάρω το ασβέστιο το μεσημέρι δεν το παίρνω μετά γιατί φοβάμαι μήπως δεν πρέπει να το παίρνω κοντά στον σίδηρο ή το μαγνήσιο.

Και έτσι έχω πολλές μέρες να πάρω το ασβέστιό μου...

GaiGp3.png

Ολα καλά θα πάνε atlantis μου. Μην ανησυχείς. Ξεκίνα την άσκηση σιγά σιγά και γιατί όχι και το σεξ.

Εμείς σήμερα είχαμε μια πρωινή "συνεδρία" με τον αντρούλη μου και ενω κατα τη διάρκεια ήταν πολύ ωραία, μετά ένιωθα έντονες συσπάσεις για αρκετή ώρα. Την Παρασκευή θα ρωτήσω το γιατρό γιατί μέχρι τώρα έλεγε κανονικά αλλά μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε και επίσημα για το επόμενο διάστημα και εως ότου θέλουμε πραγματικά να πλησιάσει ο τοκετός.

Συμπέρασμα, το σεξ βοηθάει.

X4pTp3.png

Εγώ πίνω πρωί-βράδυ μαγνήσιο και σίδηρο και κάθε μεσημέρι ασβέστιο.

Την μαγιά μπύρας την πίνω 3 φορές την μέρα.

Απλά, επειδή ΠΑΝΤΑ ξεχνάω να πάρω το ασβέστιο το μεσημέρι δεν το παίρνω μετά γιατί φοβάμαι μήπως δεν πρέπει να το παίρνω κοντά στον σίδηρο ή το μαγνήσιο.

Και έτσι έχω πολλές μέρες να πάρω το ασβέστιό μου...

Γιατί να πειράζει αν το ένα είναι κοντά στο άλλο; Εμένα μου είμαι σίδηρο προ φαγητού (νηστική) και ασβέστιο μετά το φαγητό. Δεν μου είπε ότι πρέπει να απέχουν ένα μίνιμουμ χρονικό διάστημα μεταξύ τους.

X4pTp3.png

αχ,ευχαριστώ!πατατούλες ναι,τα κολοκύθια να μη στα στερήσω μωρέ:P

κοίτα να δείς,ήξερα οτι μόλις μπω στον 9ο κόβουμε την περίδεση και οτι μπορούσε να έρθει το μωρό και την ίδια μέρα.θα μπορούσε όμως-κι αυτό ήλπιζα-να έρθει πολύ αργότερα.τώρα απ'οτι κατάλαβα μπορεί να μην προλάβω να φύγω από το μαιευτήριο...μου κακοφάνηκε,αλλά ούτε κι αυτό με τρομάζει τώρα,αρκεί να φτάσω ως εκεί και να έχει το σωστό βάρος το μωρό.μόνο γι'αυτό προσεύχομαι..

η φάση είναι οτι δεν με φόβιζε καθόλου ο τοκετός,μα καθόλου..έλεγα να φτάσω μέχρι εκεί και ας πονέσω..μετά όμως την χθεσινή εμπειρία την άκουσα λίγο,αν πόνεσε έτσι το ένα .......,τι θα γίνει για να βγεί ολόκληρο μωρό????αν γεννήσουμε φυσιολογικά βέβαια.

γι'αυτό angel μην ακούς τον καλό σου,βάλε τον κάτω!!χρειάζεται λίγη προετοιμασία το θέμα!!

Άστα φιλενάδα, δεν ακούει τίποτα, φοβάται και τον ίσκιο του ο άτιμος. Μην αρχίσω τα παράπονα, νιώθω σαν γιουβαρλάκι με πόδια. Η κοιλιά μου έχει γίνει τεράστια, δεν το πιστεύω όταν την βλέπω στον καθρέφτη. Με τί ψυχολογία και επιχειρηματολογία λοιπόν να προσπαθήσω να τον πείσω ότι θα του αρέσει κιόλας?

Αύριο θα πάω και εγώ στον γιατρό, είναι νωρίς για να βάλει χέρι...

Εσένα με την περίδεση δεν σε αφήνει να κάνετε τπτ ε?

GaiGp3.png

Άστα φιλενάδα, δεν ακούει τίποτα, φοβάται και τον ίσκιο του ο άτιμος. Μην αρχίσω τα παράπονα, νιώθω σαν γιουβαρλάκι με πόδια. Η κοιλιά μου έχει γίνει τεράστια, δεν το πιστεύω όταν την βλέπω στον καθρέφτη. Με τί ψυχολογία και επιχειρηματολογία λοιπόν να προσπαθήσω να τον πείσω ότι θα του αρέσει κιόλας?

Να σας πω κάτι εντελώς κουφό; Εμένα νομίζω ότι του άντρα μου του αρέσει πάαααρα πολύ (αν με εννοείται) η κοιλιά μου. Κι εγώ δεν το φανταζόμουν ποτέ :!:

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Ολα καλά θα πάνε atlantis μου. Μην ανησυχείς. Ξεκίνα την άσκηση σιγά σιγά και γιατί όχι και το σεξ.

Εμείς σήμερα είχαμε μια πρωινή "συνεδρία" με τον αντρούλη μου και ενω κατα τη διάρκεια ήταν πολύ ωραία, μετά ένιωθα έντονες συσπάσεις για αρκετή ώρα. Την Παρασκευή θα ρωτήσω το γιατρό γιατί μέχρι τώρα έλεγε κανονικά αλλά μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε και επίσημα για το επόμενο διάστημα και εως ότου θέλουμε πραγματικά να πλησιάσει ο τοκετός.

Συμπέρασμα, το σεξ βοηθάει.

Ότι βοηθάει στις συσπάσεις είναι ντεφάκτο.

Πριν μείνω έγκυος και κατόπιν έκαστης προσπάθειας ένιωθα φοβερές συσπάσεις εξαιτίας του σπέρματος. Καλά, ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω εκείνο το διάστημα...

GaiGp3.png

Να σας πω κάτι εντελώς κουφό; Εμένα νομίζω ότι του άντρα μου του αρέσει πάαααρα πολύ (αν με εννοείται) η κοιλιά μου. Κι εγώ δεν το φανταζόμουν ποτέ :!:

Α καλά και εγώ δεν έχω παράπονο, όλη μέρα με την κοιλάρα μου ασχολείται (δλδ με το περιεχόμενό της περισσότερο), έφτυσα αίμα από τον 5ο μήνα για να κάνω το θέμα χαριτωμένο και οικείο (χαϊδεύουμε την κοιλίτσα και μας νιώθει το κοριτσάκι μας... νιώθει την αγάπη μας κλπ).

Το θέμα είναι ότι στο θεχ φοβόταν. Και ξέρεις τί φοβάται ποιό πολύ? ότι την ταρακουνάει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Σεισμόπληκτο λέει θα νιώθει το καημενούλι...

GaiGp3.png

όχι,δεν επιτρέπεται:-(:sad:αλλά ακόμα κι αν μας το επέτρεπε ο γιατρός δεν υπήρχε περίπτωση να τον πείσω,είναι ανένδοτος!δεν θα το πίστευα αν μου το έλεγαν πριν μείνω εγκυος:!:καλά τώρα πια ούτε θέλει να τον πειράζω,λέει η μικρή καταλαβαίνει τώρα,ακούει,είναι ολόκληρο παιδί,δε γίνεται:roll:πεθαίνω στα γέλια!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλά, πάλι γλυκά;!

Θέλει ένας άνθρωπος να αγιάσει και δεν μπορεί! Αχ αχ αχ! Φταίω εγώ να φάω ό,τι γλυκό έχουμε στο σπίτι;

Η πανωλεθρία των ρούχων του μπέμπη είχε και συνέχεια... εκτός από την πολύ μικρή βελτίωση που είχαμε στο χρώμα, 4 εσωρουχάκια που είχαν χρωματιστές άκρες άλλαξαν χρώμα και έγιναν αηδία... Τα νεύρα μου πια!

Άντζυ, μην το κάνεις, δεν αξίζει... Βρωμάει όλο το σπίτι, πολλή ταλαιπωρία πάνω από τη λεκάνη στη μπανιέρα να τα βάλεις και μετά να τα ξεπλύνεις και τελικά να σου χαλάνε κι άλλα δεν λέει...

Εμείς με το σταθερό υπολογιστή έχουμε κάνει πατέντα. Έχουμε το κουτί πίσω από την τηλεόραση, η οποία έχει το ρόλο οθόνης και βλέπουμε ταινίες και σήριαλ χωρίς πέρα δώθε... Και δεν πιάνει και χώρο αλλού. Ο Στέλιος φέρνει και το μικρό notebook της δουλειάς και συνήθως μπαίνω από εκεί, αλλά χθες μετά από 2 μήνες επέστρεψε επισκευασμένο το laptop μου και είμαι μέσα στη χαρά! Αλλά δε θα κρατήσει πολύ... Θα το δώσουμε στους γονείς μου δοκιμαστικά, για να εξοικειωθούν πριν πάρουν δικό τους γιατί θέλουν να μπαίνουν στο internet και να μιλάμε μέσω skype για να βλέπουν και τον εγγονό τους! Έχω να πω πως θα γελάσει κάθε πικραμένος! :tongue:;):D

Τώρα ας πούμε είμαστε και οι δύο σε υπολογιστή, εγώ εδώ και ο Σ. διαβάζει ειδήσεις... Αν ο ένας βαρεθεί, τους κλείνουμε και καθόμαστε μαζί. Κάποιες φορές μου έχει κάνει παράπονα που περνάω τόση ώρα στο internet και δεν του δίνω σημασία!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Πες του ότι το ταρακούνημα θα τη νανουρίζει δεν θα την ενοχλεί. Σαν τις δονήσεις στο αυτοκίνητο. Οι καλύτερες για ένα βρέφος.

Ενιωθες συσπάσεις μετά το σεξ και ενώ δεν ήσουν έγκυος;

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...