Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα Μαρακι!!!5 μπουγαδες???????????Παλι καλα που εχεις

και στεγνωτηριο!!!!!Ποσο θα ηθελα να ειχα ενα!Αλλα δεν χωραει πουθενα!Και μετα ποιος θα τα σιδερωσει??

Εμενα το σιδερο ειναι το χειροτερο μου.Οτι αλλο θες το κανω, αλλα οταν εχω

σιδερο μου βγαινει η ψυχη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτα Νικολιτσα!!!

κοριτσια η μικρη με εχει ταραξει!!!λες κ βιδωνει το κεφαλι της στον τραχηλο!ειλικρινα ειναι πολυ ενοχλητικο!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Μερικές φορές το νιώθω κι εγώ αλλά όχι μόνιμα. Αυτό που δεν αντέχω είναι οι εσωτερικές κλωτσιές. Απιστευτα κουραστικό!

τι εννοεις εσωτερικες κλωτσιες?

εμενα δεν με πειραζει οταν κουνιεται κ κλωτσαει αλλα αυτο το πραγμα στον τραχηλο ειναι πολυ εκνευριστικο!!!!ασε που με τρομαζει κιολας!ειναι λες κ θελει να βγαλει κανα χερι !!!!:shock::shock:

pSC1p2.png

Σας καταλαβαίω απολύτως. Τώρα που μεγαλώνουν μερικές κινήσεις τους είναι πραγματικα ενοχλητικες. Τα καημένα κι αυτά δεν έχουν χωρο.

Νεραιδούλα, το καλό με το στεγνωτήριο είναι ότι αν τα βγάλεις αμέσως και τα διπλώσεις, τα περισσότερα δεν χρειάζονται σίδερο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

τι εννοεις εσωτερικες κλωτσιες?

εμενα δεν με πειραζει οταν κουνιεται κ κλωτσαει αλλα αυτο το πραγμα στον τραχηλο ειναι πολυ εκνευριστικο!!!!ασε που με τρομαζει κιολας!ειναι λες κ θελει να βγαλει κανα χερι !!!!:shock::shock:

Είναι κάτι κλωτσίες που νιώθω να φτάνουν σχεδόν στην πλάτη και στα (σορρυ) οπίσθια. Προφανώς έχει γυρίσει και νιώθω διάφορες μπουνιές και κλωτσιές αλλά όλα εσωτερικά. Πολύ περίεργο!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Είναι κάτι κλωτσίες που νιώθω να φτάνουν σχεδόν στην πλάτη και στα (σορρυ) οπίσθια. Προφανώς έχει γυρίσει και νιώθω διάφορες μπουνιές και κλωτσιές αλλά όλα εσωτερικά. Πολύ περίεργο!

αα τωρα καταλαβα..εγω καμια φορα νοωθω κατι σαν κλωτσιες αναμεσα απο τον κολπο κ τον..πρωκτο...καπου εκει!!!

Καληνυχτα Μαρακι!

dim μου θα σε αφησω κ εγω να την πεσω γιατι αυριο το πρωι εχω τρεξιμο!εξετασεις ουρων ,ΙΚΑ, ΚΕΠ κ το απογευμα ραντεβου με την μπεμπα!!!

τα λεμε αυριο!

μακια!!!:lol::lol:

good-night_0-1.gif

pSC1p2.png

τι κάνετε κοριτσάκια?

καλό βράδυ σε όσες πάνε για νανάκια!όνειρα γλυκά να έχετε!

εγώ δε νυστάζω καθόλου...

πεινάω!

και μου κάνει εντύπωση γιατί συνήθως δεν πεινάω,τρώω με το ζόρι..απόψε δεν είχα φαγάκι&έφαγα τοστ,αλλά με έχει πιάσει μια πείνα&λαιμαργία τώρα και θα ήθελα μμμμμμμ....ένα σουφλέ ζυμαρικών!ναι!αυτό θα ήθελα!

σήμερα η μικρή είναι πάρα πολύ ήσυχη,2-3 φορές μόνο κινήθηκε:-(:-(μαλλον τρόμαξε χθες με την εξέταση του γιατρού...:-(:-(

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...