Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  κορίτσι μου ... εσύ σε τι φάση είσαι???

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πωπω ρε κοριτσια βλεπω στον Αλφα το σπιτι απο την αρχη...μιλαμε πολυ φτωχια υπαρχει!!!!αρχοντες ειμαστε εμεις!:(:(

Εγώ αποφεύγω να τα βλέπω αυτά γιατί στενοχωριέμαι πολύ...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω αυτο εβλεπα...χαλια η κατασταση κ μετα γκρινιαζουμε εμεις.ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?ΤΟ ΦΟΡΑΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟ ΣΚΟΛΙΩΣΗ :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

κι εγω αυτο εβλεπα...χαλια η κατασταση κ μετα γκρινιαζουμε εμεις.ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?ΤΟ ΦΟΡΑΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟ ΣΚΟΛΙΩΣΗ :-(

αντε ρε συ...ειχες κ εσυ???πρεπει να ναι μεγαλη φρικη!:(:(

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εγω κορίτσια νιώθω πολύ εξαντλημένη σήμερα.Σας έγραψα το πρωί για την άσχημη νύχτα που είχα τελικά ξανακοιμήθηκα στις 9 μέχρι τις 1.Μετά βάλαμε το πρώτο πλυντήριο του μπέμπη.Τελικά κορίτσια δεν χρησιμοποιήσα αρκάδι αλλά soap nuts καρπούς ιοκολογικούς που βγάζουν σαπούνι κ ενα ιοκολογικο λευκαντικό κ επίσης ενα οικολογικό προιόν με άρωμα λεβάντα για να μυρίζουν τα ρουχαλάκια χωρίς να χρησιμοποιούμε μαλακτικό κ ιοκολογικά.Κ όντως μυρίζουν πολύ ωραία λεβάντα.Κ πάνω που απλώσαμε το πρώτο πλυντήριο έπεσε κ βροχούλα για να εκνευριστώ!!!

Ολ αυτά τα οικολογικά τα πήρα απ τα ecofamily,απο κει έχω πάρει κ πολύ ωραία φορμάκια,ζιπουνάκια κ σκουφάκια κ σε πολύ καλές τιμές στις εκπτώσεις κ τώρα απο κει παρήγγειλα τις πάνες,κ απο κει θα παρω κ τα σακούλια που βάζουν στα νεογέννητα.Επίσης έχει κ υφασμάτινα επιθέματα στήθους κ οικολογικά μωρομάντηλα κλπ.Δείτε στην ιστοσελίδα τους www.ecofamily.gr

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλιστες!!!!

Εγω σηκωθηκα κατα τις 9 παρα απο τον μεσημεριανο υπνο!

Οποτε το βραδυ θα κανω το νυχτοφυλακα!!

Εκανα και αυγα ματια με πατατουλες για το αντρουλη μου και μου τρεχουν τα

σαλια που τον βλεπω να τρωει γιατι πηρα σιδηρο και φολικο τωρα και θα θαω μετα απο 1 ωρα γμτ!!!!Σε λιγο θα παω να κανω το αυριανο φαγακι

να τελειωνω και απο αυτο!!

πωπω ρε κοριτσια βλεπω στον Αλφα το σπιτι απο την αρχη...μιλαμε πολυ φτωχια υπαρχει!!!!αρχοντες ειμαστε εμεις!:(:(

τα ίδια λέγαμε με τον καλό μου....

Είδες τί αχάριστοι που είμαστε ώρες - ώρες?

Άπληστο ον ο άνθρωπος...

GaiGp3.png

νεραιδουλα θα βρυκολακιασεις τωρα!!!γιατι παιρνεις τον σιδηρο βραδυ?

Βικυ ασε..πολυ απληστοι..οπως τα λες!αυτοι δεν ειχαν ουτε τα βασικα να ψωνισουν!(αλλα την γιαγια δεν της αρεσε το τζακι)....

τωρα δες τον αλλο που χωσταει τα εντερα του!!!!

pSC1p2.png

Πάντως γενικά είμαι πολύ εξαντλημένη κ την αποχή απ το νερό δεν την αντέχω άλλο .έχουν αρχίσει κ παίζουν τα νεύρα μου κ θα το πω στο γιατρό τη Δευτέρα.Δεν θέλω να ζοριστώ αλλο σ αυτη τη φάση της εγκυμοσύνης.έχω χάσει 7 κιλά κ δεν μ ενδιαφέρει να χάνω κιλά αλλά να είμαι καλά κ τελευταία δεν είμαι.

atlantis αγχόθηκα πολύ που σου πε πότε γεννάς.Δηλαδή εγω θ αγχονόμουνα.Κοντεύουμε αλλά κ γω θέλω να εξαντλήσω ολο το χρόνο της εγκυμοσύνης.Με το καλό κοριτσάκι κ σευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Σε σκέφτομαι πολύ.

Κορίτσια να ρωτησω τα κιλοτάκια ακράτειας μιας χρήσεως που μου χουν γράψει οι μαίες απο που τ αγοράζουμε;κ χθες συνειδητοποιήσα οτι πρέπει να πάρουμε κ πάνες μαζί;

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Παιρνω 1 το πρωι και 1 το απογευμα αλλα επειδη ξυπνησα αργα το πηρα

κατα τις 9:30:-(:-(:-(:-(Και εχω μια πεινα!!!!!!!!!!!!!!

ωχ καταλαβα!

Στρατα μου εχει στα mpthercare κιλοτακια μιας χρησης(αν καταλαβα καλα ποια εννοεις).

οσο για το νερο σε καταλαβαινω απολυτα!δεν μπορω να φανταστω πως ειναι να μην πινεις νερο!!!!δηλαδη μονο χυμοι επιτρεπονται???

pSC1p2.png

Γεια σααααας!!!

Μαζεύτηκα κι εγώ σπιτάκι. Πήγα σ/μ και μετά για καφεδάκι με 2 φίλες. Ωραία ήταν. Είχα καιρό να βγω.

Εμείς έχουμε φτάσει στο σημείο μια μέρα που ήμασταν σε διαφορετικά δωμάτια να μιλάμε μέσω των υπολογιστών!!!!! :shock:

Εμείς καθόμαστε δίπλα δίπλα, ο καθένας στο λαπτοπάκι του, έχει πλάκα γιατί μερικές φορές στέλνουμε νεύματα μέσω msn ή skype. Και παίζουμε και πασίεντζα στο msnκαι έχει πολύ πλάκα.

Την πάτησα την μέρα που πήγαινα για υπέρηχο ντόπλερ, ντύνομαι ετοιμάζομαι και εκεί που έβαζα τα παπούτσια μου ρίχνω ένα βαρβάτο φτέρνισμα και τσούπ φεύγουν 10 σταγόνες....

Άντε πάλι μπάνιο και ντύσιμο απ την αρχή

Καλά άστα. Πόσες φορές μου έχει συμβεί!! Και δεν καταλαβαίνω γιατί φτερνίζομαι τόοοοοσο συχνα...

Κι εσύ!; Κι εγώ! Ενα χρόνο!! Μάλιστα είναι και η πρώτη φορά που με είδε ολόγυμνη άντρας και γιατρός! Οταν μου πήρανε τα μέτρα...

Πολύ χάλια εμπειρία και απαίσια χρονιά!

X4pTp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Εϊχα χαζεψει στην τηλεόραση όσο γινόντουσαν οι 5 μπουγάδες που έχω βάλει σήμερα (καμμια με παιδικα ρουχα). Λόγω των εργασιών και επειδή για να πας στο πλυντήριο περνας μέσα απο εκεί που κάνουν κατασκευές, έχουμε μεινει πολύ πισω στις μπουγάδες. Ευτυχως έχουμε στεγνωτηριο οπότε τουλαχιστον γλιτωνουμε το απλωμα. Αλλά όπως και να'χει είναι κουραστικό. Σε μιάμιση ώρα τελειώνει και η τελευταία που έβαλα και μετα θα παω νάνι γιατι δεν κοιμηθηκα το μεσημερι, και το βραδυ-ως γνωστον-δεν κοιμαμαι καθολου καλα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

κορίτσια καλό το περπάτημα...(άσε που νομίζω πως μου ξεπρίστηκαν τα χέρια)αλλά η μέση μου με έχει πεθάνει...οπότε λέω να ξαπλώσω νωρίς....καληνύχτα κοιλίτσες!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...