Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εμένα ο αντρας μου οταν με βλέπει στο φόρουμ για πολλή ώρα έρχεται και μου κλέινει τον υπολογιστή Ειναι της επικοινωνίας και θέλει να μιλάμε και να μη αποβλακώνομαι στο ιντερνετ λεει

Σας στο κάνουν κ εσάς:confused::confused::confused:

Εμείς έχουμε φτάσει στο σημείο μια μέρα που ήμασταν σε διαφορετικά δωμάτια να μιλάμε μέσω των υπολογιστών!!!!! :shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Είπε να κάνει τσαγάκι αλλά δεν ήθελα!

Θα φάμε γεμιστά της μαμάς σε λίγο

και εγώ από προχτές είχα κάνει γεμιστά μία λαμαρίνα μέχρι σήμερα το μεσημέρι τρώγαμε σλουρππππππππππππ:D:D:D με φέτα και ζεστό ψωμάκι....

GaiGp3.png

Και εμένα ο αντρας μου οταν με βλέπει στο φόρουμ για πολλή ώρα έρχεται και μου κλέινει τον υπολογιστή Ειναι της επικοινωνίας και θέλει να μιλάμε και να μη αποβλακώνομαι στο ιντερνετ λεει

ΟΧΙ!!!ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!!!:lol::lol:ΑΝΟΙΧΤΟ Ή ΚΛΕΙΣΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Θα του έκοβα τα δάχτυλα....

Και εμείς από ένα μηχάνημα ο καθένας, ο ένας στο pc και ο άλλος στο λάπτοπ ενίοτε... χόμπυ είναι και αυτό, γι'αυτό και έχουμε κατανόηση πάνω στο θέμα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε φτάσει στο σημείο μια μέρα που ήμασταν σε διαφορετικά δωμάτια να μιλάμε μέσω των υπολογιστών!!!!! :shock:

Δεν έχει πολύ πλάκα. Εγώ καμιά φορά όταν δουλεύει και βαριέμαι του στέλνω μηνυμα στο skype κι ερχεται αμέσως και μου κάνει παρέα :lol: Τι γλυκός!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

και εγώ από προχτές είχα κάνει γεμιστά μία λαμαρίνα μέχρι σήμερα το μεσημέρι τρώγαμε σλουρππππππππππππ:D:D:D με φέτα και ζεστό ψωμάκι....

χαχαχαχα

Εγώ πήγα και τα πήρα από τη μαμά μετά τη δουλειά!

Μου άρεσαν πάρα πολύ!

τι ειναι ρε παιδια η κρεμα Βαυαριας??????

Νικολ κ ολες σας κοιταξτε μην την κοπανισετε σημερα νωρις!θα μαι μονη το βραδυ!!!!

αυτή η κρέμα Άννυ μου αν δεν την φάς γίνεσαι βάρβαρος......φτιάχνω κρέμα καραμελέ.....Βίκυ δεν έπρεπε να μου το πείς αυτο!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Εμένα πάλι καλά δεν μου λέει τίποτα!

Βλέπεις μιλάει κι αυτός σε forum!

Και γενικά τις περισσότερες ώρες που είναι σπίτι είναι στον υπολογιστή!

Έχουμε ένα mini laptop, ένα μεγάλο laptop το δικό μου και ένα σταθερό pc!

Οπότε καταλαβαίνετε

ακριβως τα ιδια!!!!!!

κ μενα δεν μου την λεει που μιλαω με σας!με πειραζει κ με κοροιδευει ως συνηθως!αυτος μιλαει για μηχανες σε φορουμ!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

χαχαχαχα

Εγώ πήγα και τα πήρα από τη μαμά μετά τη δουλειά!

Μου άρεσαν πάρα πολύ!

Έχει βάλει και ντοματούλες? Εγώ δεν βρήκα τίποτα ντομάτες της προκοπής, γαρ θερμοκηπίου τέτοια εποχή,και τα έκανα με χρωματιστές πιπεριές και έγιναν πάνγλυκα, έβαλα φυσικά 2 κουτιά ντοματάκια στην γέμιση...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχει πολύ πλάκα. Εγώ καμιά φορά όταν δουλεύει και βαριέμαι του στέλνω μηνυμα στο skype κι ερχεται αμέσως και μου κάνει παρέα :lol: Τι γλυκός!!!

Έτσι πρέπει!

Ο δικός μου είχε το pc στο δωμάτιο που τώρα έγινε του μπέμπη και αναγκαστικά το μετακόμισε! Τώρα το έχει σε άλλο όροφο και όταν θέλει να είναι μαζί μου παίρνει το mini laptop

αυτή η κρέμα Άννυ μου αν δεν την φάς γίνεσαι βάρβαρος......φτιάχνω κρέμα καραμελέ.....Βίκυ δεν έπρεπε να μου το πείς αυτο!!!!!

Κρέμα καραμελέ ε?

χμμμμμμμμ

Τί δεν έπρεπε να σου πώ ? για τα ντάνκιν? έλα καλό μου κορίτσι εσύ και θα σου φέρω γλυκάκια να φας ...........

GaiGp3.png

ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ MOTHRBABY ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΝΟΜΙΖΩ (Ε,ΒΑΛΙΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ??)

εμένα τα Ήρα μου φαίνονται ακριβά.Έχειφτηνά κ ωραία στα motherbaby ,έχει κ ωραια κ με προσφορές στον Κωνσταντινίδη κ έχει κ πολύ ωραία κ σε πολύ καλές τιμες σ ένα μαγαζί στον Κορυδαλλό που ο τι έχει είναι της cam-κ έτσι λέγεται κ το κατάστημα στην πλατεία Ελευθερίας.

Χριστινάκι ολα καλά θα πανε με τον μπαμπα σου.Παίρνει θετική ενέργεια απο τον ερχομό του παιδιού.

ntesehjufpgrhgvn.png

Έχει βάλει και ντοματούλες? Εγώ δεν βρήκα τίποτα ντομάτες της προκοπής, γαρ θερμοκηπίου τέτοια εποχή,και τα έκανα με χρωματιστές πιπεριές και έγιναν πάνγλυκα, έβαλα φυσικά 2 κουτιά ντοματάκια στην γέμιση...

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ντοματούλες, πιπεριές και μελιτζάνες!!!!

Ήταν super!

Έχω και για το βράδυ!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...