Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσάκια κι εγώ δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα. έχω κι αγωνία για την β επιπέδου αύριο!

IREV μου, καλά αποτελέσματα!!!

2010.pngMake a pregnancy ticker

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φτου... έγραφα τόση ώρα και χάθηκαν όλα , φλασαρε το site και έκανε refresh .....

Τα της επαναληπτικής Β'επιπέδου εν τάχη... Ο γιατρός μας είπε ότι να σηκωθούμε να φύγουμε από το ιατρείο και να πάμε να πιούμε κανένα καφεδάκι σήμερα που έχει και λιακάδα......

Η μπέμπα μας, είναι μία χαρά, είναι 567gr, 23 εβδ.+2 ημερών μεγαλοκοπέλα....χαχαχαχα. Χαρήκαμε και εμείς , χάρηκε και ο γιατρός (γι'αυτό τον πάω αυτόν τον γιατρό.... χαίρεται με την χαρά σου....).

Η πλατούλα μία χαρά, τα πατουσάκια τα χεράκια όλα μία τρέλα....έχει και ένα μυαλό ..μούρλια..... (βρε τί έφτασε να με χαροποιεί...). Το κακό είναι ότι ήταν γυρισμένη πλάτη σε στάση κατακόρυφο οι πατούσες κάτω από το στήθος μου, θέση υπέροχη και ιδανική για την εξέταση και για αυτά που θέλαμε να δούμε, αλλά το πορτρέτο γιοκ....... σνιφ σνιφ.............

irev,pik,elisavet κοριτσάρες περιμένουμε τα υπέροχα νέα σας!!!!!!!

mary73 και σε εσένα κούκλα μου σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!

anna, θα πάρω πλοία και βαπόρια να έρθω να σε κλέψω, τώρα που είμαι ανεβασμένη εγώ θα σε τρελάνω.....Το βρίσκω εντελώς λογικό να νιώθεις έτσι, δεν έχεις και τον άντρα σου τώρα να παρλάρεις ώσπου να τα λύσεις όλα. Αλλά κοριτσάρα κάνε λιγάκι υπομονή ακόμα, τον φάγατε τον γαϊδαρο, τώρα στην ουρά θα κολλήσετε? Έλα , μην στεναχωρείς και το ζουζούνι σου!!!!!!!!!! Μπορούμε να κάνουμε κάτι να βοηθήσουμε την κατάσταση? Πάρε την Δευτέρα ένα τηλεφωνάκι στην Φαιναρέτη που σου είπε και το maraki , μία κουβεντούλα να κάνεις να ξαλαφρώσεις λιγάκι.....

Ατάκα:

-Μωράκι μου θέλω τούρτα Lacta από τα Papagalinoooooooooooo!!!!!

-Μα δεν έχει papagalino εδώ κοντά.....

-Έχειιιιιι , έλαααααααααααα, μου μύρισε σου λέωωωωωωωωωωω

-Μα τί μου λες..... αφού αυτή είναι άοσμη.....

-@$%^&*(%$#@#!@#$$#$%^%^^&^@@@@

Καλά καλά, θα τα πώ εγώ στην μπέμπα άμα γεννηθεί ....γγγγκκκκκρρρρρρρρρρ

GaiGp3.png

Καλησπέρα!

χθες μπήκα στο forum σας διαβασα και είπα μέσα μου θα ξεκινήσω την μέρα μου με άλλο κέφι.....

δεν πρόλαβα να το χαρώ όμως γιατί μετάαπό λίγο και ΄πριν προλλάβω να σας γράψω το οτιδήποτε ΠΛΗΜΥΡΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!! όλο το ισόγειο μιλάμε για 1 μέτρο νερό στα πιο χαμηλά σημεία κουζινα - καθιστικό.....:(

περιτό να σας πω οτι το σπίτι το τελειώσαμε τον Αυγουστο για τον γάμο μας.... ζημιά πάνω από 20000 ευρώ ... έκλεγα όλη μέρα και ο΄λη νύχτα παταγομουν στον ύπνο μου δεν το συζητώ οτι δεν δουλέβει τιποτα από ηλεκτικά... οτι φουσκωσαν πόρτες ντουλάπια κλπ κλπ... ΟΛΑ μας τα πράγματα στο δρόμο να στεγνώσουν και όλη η γειτονιά έχει πράγματα μας.... για να πλυθουν.....:(

Π'αλι καλά που είμαστε καλα.... το κακόμοιρο το νινάκι είχε γίνει μια μπαλά... σαν κοτρώνιτσα ουτε κουνιώταν ούτε τπτ..........

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Καλησπέρα!

χθες μπήκα στο forum σας διαβασα και είπα μέσα μου θα ξεκινήσω την μέρα μου με άλλο κέφι.....

δεν πρόλαβα να το χαρώ όμως γιατί μετάαπό λίγο και ΄πριν προλλάβω να σας γράψω το οτιδήποτε ΠΛΗΜΥΡΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!! όλο το ισόγειο μιλάμε για 1 μέτρο νερό στα πιο χαμηλά σημεία κουζινα - καθιστικό.....:(

περιτό να σας πω οτι το σπίτι το τελειώσαμε τον Αυγουστο για τον γάμο μας.... ζημιά πάνω από 20000 ευρώ ... έκλεγα όλη μέρα και ο΄λη νύχτα παταγομουν στον ύπνο μου δεν το συζητώ οτι δεν δουλέβει τιποτα από ηλεκτικά... οτι φουσκωσαν πόρτες ντουλάπια κλπ κλπ... ΟΛΑ μας τα πράγματα στο δρόμο να στεγνώσουν και όλη η γειτονιά έχει πράγματα μας.... για να πλυθουν.....:(

Π'αλι καλά που είμαστε καλα.... το κακόμοιρο το νινάκι είχε γίνει μια μπαλά... σαν κοτρώνιτσα ουτε κουνιώταν ούτε τπτ..........

γειά σου Tatti Μου,

καλά πώς στα καλά του καθουμένου πλημμύρισε το σπίτι ? τί έγινε?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Καλησπερα κοριτσακια μου!tatti μου λυπαμαι πολυ κοριτσακι μου με αυτο που εγινε!Προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι (οσο μπορεις)καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολο αλλα σκεψου το νινακι σου και παρε δυναμη!Ολα αργα η γρηγορα διορθωνονται.Εσεις να εισαστε καλα και ολα φιαχνονται.

Κοριτσακα περιμενουμε τα νεα σας απο τις β' επιπεδου!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

γειά σου Tatti Μου,

καλά πώς στα καλά του καθουμένου πλημμύρισε το σπίτι ? τί έγινε?

πανικός πέρασε ξαφνικά ένα"ποτάμι" έξω απο την πόρτα μας... από ότι είπαν σήμερα δήμαρχος και λοιποί είναι αποτέλεσμα κάποιων έξυπνων ποιο πάνω που μπάζοσαν ένα ποτάμι για να κάνουν παρκινκ και διάφορα άλλα τέτοια έξύπνα.... μέσα στην ατυχία μας είμασταν και "τυχεροί" 2 λεπτα νορίτερα ήμουν έξω... αν γινόταν τότε θα με είχε παρασύρει το νερό με την δύναμη που μπήκε και με τον όγκο που είχε.... θα' χαμε άλλα ...:confused:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

angel_ πολυ χαρηκα με τα ευχαριστα! Αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες.

Ταττι μου, τι να πω? Τουλαχιστον εσεις ειστε καλα. Υπομονη τωρα και κουραγιο και φτου κι απ'την αρχη να τα φτιαξετε παλι ολα... Τι να κανεις? Δυστυχως η ζωη τα'χει αυτα. Καλο κουραγιο και ηρεμια για την μικρουλα σου. Σιγα σιγα παλι ολα θα γινουν.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!tatti μου λυπαμαι πολυ κοριτσακι μου με αυτο που εγινε!Προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι (οσο μπορεις)καταλαβαινω οτι δεν ειναι ευκολο αλλα σκεψου το νινακι σου και παρε δυναμη!Ολα αργα η γρηγορα διορθωνονται.Εσεις να εισαστε καλα και ολα φιαχνονται.

το ξέρω ναι φυσικά δόξα το Θεό που είμαστε καλά αυτό λέμε όλοι ... απλά στεναχωρέθηκα..... και τρόμαξα πολύ...:(

3XcCp3.png

z9S3p3.png

Γυρίσαμε κι εμείς!!!!!!!!!!!!Αν και μας παίδεψε λίγο ο μπέμπης μας, αφού φύγαμε, φάγαμε και επιστρέψαμε στο γιατρό, τελικά όλα τέλεια.Είναι μεγάλο μωράκι 580γρ και πολύ ζωηρούλι!!!!!!!!!!!

Σ¨ευχαριστώ Παναγιά μου!!!!!!!Είμαι τόσο ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι σε όλες όσες πρόκειται να κάνουν τον υπέρηχο όλα να πάνε καλά.Είναι φοβερή εμπειρία!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

πανικός πέρασε ξαφνικά ένα"ποτάμι" έξω απο την πόρτα μας... από ότι είπαν σήμερα δήμαρχος και λοιποί είναι αποτέλεσμα κάποιων έξυπνων ποιο πάνω που μπάζοσαν ένα ποτάμι για να κάνουν παρκινκ και διάφορα άλλα τέτοια έξύπνα.... μέσα στην ατυχία μας είμασταν και "τυχεροί" 2 λεπτα νορίτερα ήμουν έξω... αν γινόταν τότε θα με είχε παρασύρει το νερό με την δύναμη που μπήκε και με τον όγκο που είχε.... θα' χαμε άλλα ...:confused:

πω-πω αυτό και αν είναι σενάριο.....κοριτσάρα υπομονή, είναι και καινούργιο το σπίτι κρίμα .... ελπίζω οι υπεύθυνοι να σας αποζημιώσουν άμεσα για τις υλικές ζημιές που υπέστη το σπίτι. Ψάξε το άμεσα μήπως πρέπει να κάνετε κάποια μήνυση, και άμα έχετε και κάποια χρηματοδότηση για την ανέγερσή του, δες αν έχεις κάποια κάλυψη από το ασφαλιστήριό της για πλημμύρα.

Πάντως τα υλικά αντικαταστούνται ή επιδιορθώνονται, έτσι δεν είναι γλυκιά μου?

Γυρίσαμε κι εμείς!!!!!!!!!!!!Αν και μας παίδεψε λίγο ο μπέμπης μας, αφού φύγαμε, φάγαμε και επιστρέψαμε στο γιατρό, τελικά όλα τέλεια.Είναι μεγάλο μωράκι 580γρ και πολύ ζωηρούλι!!!!!!!!!!!

Σ¨ευχαριστώ Παναγιά μου!!!!!!!Είμαι τόσο ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι σε όλες όσες πρόκειται να κάνουν τον υπέρηχο όλα να πάνε καλά.Είναι φοβερή εμπειρία!!!!!!!!!

Μπράβο Elisavet!!! Άντρακλας ο μπέμπης σας!!! Πολύ καλή ανάπτυξη ο παίδαρος!!! Πάντα τέτοια μανούλα!!!!

angel_ πολυ χαρηκα με τα ευχαριστα! Αντε και στα δικα μας οι υπολοιπες.

.

Thanx maraki Μου, και σε εσένα τα καλύτερα !!!!

GaiGp3.png

Αρχικά να σας πω μπράβο σε όλες τις μανουλίτσες για τα κάλα νέα αντε να δούμε και μεις το μπεμπέκι μας την Τετάρτη!

κατα 2ον θα σας πω εν ολιγις το στορι... μας.

μετακόμησα στην Χίο πριν 9-10 μήνες ειναι από δω ο άντρούλης μου εγώ καμια ΄σχέση με το σπορ... Το "σπίτι" μας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση .. είναι μεσαιονικό κτήσμα μέρος ενός κάστρού ..:rolleyes: το ανακαινήσαμε όλο εξαρχής για το γάμο...!

Ήρθαν το πρώι τοπικά κανάλια τηλεόρασης ... δήμαρχος κλπ καταγράψαμε τις ζημιές .. υποτίθετε πως θα μας αποζημιώσουνε αλλά τα ξέρω αυτά.... θα μας δώσουν καναχιλιάρικο και αν........ Ελλας το μεγαλείο σου...

Το μόνο παρήγορο είναι πως στους πάνω ορόφους που δεν είχαμε ζημιές έχουμε κι αλλη κουζήνα και σαλόνι...:rolleyes:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

Ειπα να περασω κι εγω να σας πω μια καλησπερα.

Δεν εχω καθολου ορεξη κι δεν ξερω γιατι.Ειμαι ετοιμη να κλαιω να καθομαι κι να κλαιω...

Δεν ξερω τι εχω παθει !!!

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ

Αννα μου σαν να ακούω τον εαυτο μου. Μήπως ήσουν απο πριν την εγκυμοσύνη κυκλοθυμική και τώρα επιδινώθηκε??/ Ετσι συμβαινει σε μένα. Πάρε τηλ αυτες τις ώρες τον άντρα σου και μίλα του αν αυτο σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εγώ έτσι κάνω κ με βοηθάει. Ή παρε τηλ όποιον εσύ θέλεις και νιώθεις καλά μαζί του

Υπομονή και φιλιά

Αρχικά να σας πω μπράβο σε όλες τις μανουλίτσες για τα κάλα νέα αντε να δούμε και μεις το μπεμπέκι μας την Τετάρτη!

κατα 2ον θα σας πω εν ολιγις το στορι... μας.

μετακόμησα στην Χίο πριν 9-10 μήνες ειναι από δω ο άντρούλης μου εγώ καμια ΄σχέση με το σπορ... Το "σπίτι" μας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση .. είναι μεσαιονικό κτήσμα μέρος ενός κάστρού ..:rolleyes: το ανακαινήσαμε όλο εξαρχής για το γάμο...!

Ήρθαν το πρώι τοπικά κανάλια τηλεόρασης ... δήμαρχος κλπ καταγράψαμε τις ζημιές .. υποτίθετε πως θα μας αποζημιώσουνε αλλά τα ξέρω αυτά.... θα μας δώσουν καναχιλιάρικο και αν........ Ελλας το μεγαλείο σου...

Το μόνο παρήγορο είναι πως στους πάνω ορόφους που δεν είχαμε ζημιές έχουμε κι αλλη κουζήνα και σαλόνι...:rolleyes:

ουαου!!!!πολ΄εντυπωσιακα τα περικάστρου μεσαιωνικου δεν μπορώ να το φαντα στώ να το χαρείτε και καλο κουράγιο με την αποκατασταση των ζημιών ελπίζω να έχετε βοήθεια απο καπου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...