Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπαμπουσκίτσες, να' μαι κι εγώ αφού ο Στέλιος είπε να κοιμηθεί μια ωρίτσα...

Atlantis, ευχάριστα νέα! Όλα καλά πάνε και θα έχεις και το μωράκι σου σύντομα! Φαντάζομαι πως αισθάνεσαι λίγο σοκαρισμένη αλλά σίγουρα μόλις το "χωνέψεις" λίγο θα πετάς από τη χαρά σου που θα κρατήσεις το μωράκι σου μέσα στο Μάρτη! Με το καλό!

Μια χαρά τα είπε η Άννη για τα βλαστοκύτταρα! Και μόνο που σου λέει ο αιματολόγος-διευθυντής που ασχολείται με τις μεταμοσχεύσεις πως 1) για το ίδιο άτομο δεν χρησιμοποιούνται αλλά ακόμη κι 2) αν τα χρειαστεί άλλο αδερφάκι συμβατό, δεν θα χρησιμοποιήσουν το δείγμα της ιδιωτικής τράπεζας φύλαξης γιατί δεν εμπιστεύονται την κατάρτιση των εργαζομένων και τις συνθήκες φύλαξης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσεις 2000? για .... πώς να το θέσω κόσμια; :rolleyes:;) Για το τίποτα! Καμία ιδιωτική τράπεζα στην Ελλάδα δεν έχει την πιστοποίηση από το διεθνή οργανισμό -που δε θυμάμαι πώς τον λένε- ότι λειτουργεί σύμφωνα με κάποια συγκεκριμένα στάνταρ τα οποία θεωρουνται απαραίτητα για να είναι αξιόπιστη... Και μεταμοσχεύσεις σε ιδιωτικές κλινικές στην Ελλάδα δεν γίνονται, οπότε ακόμη κι αν ξέρεις πως έχεις συμβατό δείγμα για το αδερφάκι δεν θα μπορέσει να γίνει χρήση... Αν το σκεφτείτε μιλάμε για μεταμόσχευση, όχι για μια απλή διαδικασία που θα γίνει άρπα κόλλα! Κι αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από ένα επίσημο μεταμοσχευτικό κέντρο, όχι μια εταιρία δεν ελέγχεται για τα λεγόμενά της... Πολλά από αυτά που χρησιμοποιούν οι εταιρίες σαν δέλεαρ στις διαφημήσεις τους τα κατέρριψε επιστημονικά.

Πριν αποφασίσετε οτιδήποτε ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ και μάλιστα από αξιόπιστες πηγές!!! Το έχω ξαναπεί! Μην ακούτε από εδώ κι από εκεί, και τί έκανε ο ένας κι ο άλλος! Μην βαρεθείτε! Πηγαίνετε και στην ενημέρωση της δημόσιας τράπεζας, πηγαίνετε και σε ιδιωτικές εταιρίες αν θέλετε, θέστε ερωτήματα, διαβάστε στην επίσημη σελίδα του οργανισμού μεταμοσχεύσεων και τελικά κρίνετε εσείς τί είναι καλύτερο για εσάς και το παιδί σας...

Ποιός μπορεί να ξέρει... μπορεί αύριο να σωθεί η ζωή του παιδιού σας από δωρεά αίματος ενός γονιού που ήταν στην ίδια κατάσταση με εσάς, δλδ αναποφάσιστος αλλά αποφάσισε να τα δωρήσει τελικά -δεν εύχομαι σα κανέναν να χρειαστεί να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση ακόμη και με αίσιο τέλος- ή μπορεί να σώσει το αίμα του παιδιού σας ένα άλλο παιδάκι!

Η άποψή μου είναι πολύ ξεκάθαρη για το θέμα. Αυτό που πραγματικά θα ήθελα όμως, είναι όλοι οι γονείς να αποφασίσουν συνειδητά τί θα κάνουν και να μην επηρεαστούν από καμιά άλλη άποψη. Είναι κρίμα σε μια εποχή που έχουμε τόση προσφορά πληροφοριών να μην τις εκμεταλλευόμαστε και να λειτουργούμε ως προβατάκια! Όπου πάνε όλοι κι εμείς!

Και κάτι άλλο στετικά με τον εθελοντισμό που σώζει ζωές. Μας είπε σήμερα ο ίδιος αιματολόγος, πως πλέον αν βρεθείς συμβατός δότης μυελού των οστών το να σου πάρουν το δείγμα που χρειάζονται είναι μια απλή διαδικασία σαν να δίνεις αίμα (αιμοπετάλια συγκεκριμένα) και δεν απαιτείται ούτε καν η μικρή επέμβαση που συνηθιζόταν πριν. Σκεφτείτε κι αυτό! Ήθελα και πριν μείνω έγκυος να γίνω και δότης μυελού των οστών αλλά με πρόλαβε ο μπεμπάκος και δεν τα κατάφερα! Αλλά μετά θα πάω σίγουρα!

Αυτά με τις προσφορές στον συνάθρωπο! Όσοι πιστοί προσέλθετε! :tongue: :tongue: :tongue:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα έχεις απόλυτο δίκιο και για την δημόσια τράπεζα και για τις ιδιωτικές. Να σκεφτεί κανείς ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του δείγματος που δωρίζεται στην δημοσια τράπεζα (νομίζω το 60%) είναι άχρηστο και πετιέται. Αυτό σημαίνει ότι τα 2000 ευρώ που θα δώσουμε στην ιδιωτική (πέρα απ'το ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να κλείσει, συν όλα τα υπόλοιπα που είπε η Ιωάννα) έχουν μόνο ενα 40% πιθανότητα να είναι τελικά καλό το δείγμα.

Και εμείς στην δημόσια θα τα δωρίσουμε. Αυτό άλλωστε πρότεινε και η γιατρός μας γιατί έχει δει κι αυτή τι παιχνίδι παίζεται με τις ιδιωτικές.

Φυσικά είναι επιλογή του καθενός το τι θα κάνει τελικά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Σας αφήνω κι εγώ! Πάω να τον ξυπνήσω να πάμε στο ΙΚΕΑ! Τόσο που έγραψα πέρασε κι η ώρα! Καλή ξεκούραση σε όλες!

καλε γυρηστρω!!!!!:tongue::tongue::tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανούλες.......έριξα τρελό περπάτημα λέμε....το χάρηκα όμως....πήγα και ήπια και το χυμό μου απέναντι από το μπούρτζι και ήρθα στα ίσα μου....καθιερώνω το περπάτημα λέμε...νοιώθω άλλος άνθρωπος άσχετα οτι πονάει η μέση μου .....απλά θέλει παρέα για περίπτωση ζαλάδας:rolleyes:....

Atlantis μου όλα καλά ......πλησιάζεις στον στόχο σου.....;)σου εξέτασε τον τράχηλο;αχ,όλες μανίκι τρώνε με αυτό....:(άντε να δούμε...λίγο μας έμεινε ακόμα!είναι καμία εντός;;;;;;;:?:

Grya.jpgGryap3.png

καλησπέρα μανούλες.......έριξα τρελό περπάτημα λέμε....το χάρηκα όμως....πήγα και ήπια και το χυμό μου απέναντι από το μπούρτζι και ήρθα στα ίσα μου....καθιερώνω το περπάτημα λέμε...νοιώθω άλλος άνθρωπος άσχετα οτι πονάει η μέση μου .....απλά θέλει παρέα για περίπτωση ζαλάδας:rolleyes:....

Atlantis μου όλα καλά ......πλησιάζεις στον στόχο σου.....;)σου εξέτασε τον τράχηλο;αχ,όλες μανίκι τρώνε με αυτό....:(άντε να δούμε...λίγο μας έμεινε ακόμα!είναι καμία εντός;;;;;;;:?:

Να μαι κι εγώ!!! Αχ τι ωραία που ξεκινησες το περπάτημα, εγώ από την άλλη εβδομάδα που μπαίνω στον μήνα μου!

Αντζυ τι έφαγες??? Πες μου να κάνω ορεξη γιατί πεινάω....

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Να μαι κι εγώ!!! Αχ τι ωραία που ξεκινησες το περπάτημα, εγώ από την άλλη εβδομάδα που μπαίνω στον μήνα μου!

Αντζυ τι έφαγες??? Πες μου να κάνω ορεξη γιατί πεινάω....

μαζί μπαίνουμε στον 9ο:Dαπλά είπα να ξεκινήσω γιατί έχουν πριστεί χέρια πόδια και νοιώθω σαν μπαούλο και δεν το αντέχω....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ???

ΝΙΚΟΛ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!

ΑΝΝΥ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ ΕΦΑΓΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΕΦΑΓΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ηρθα κι εγώ... Εχει ορεξούλα για τσακωμό ο άντρας μου και με εχει εκνευρίσει...

Βάλια μου ψυχραιμία, συμβαίνουν κι αυτά όπως πολύ καλά ξέρεις ;) Μη δίνεις σημασία! Σκέψου θετικά! Σου έμειναν 2 μέρες στη δουλειά ακομα και μετα relax!!!!!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα σε όλες τις φίλες

αχ μην ακούω για τσακωμους βρε Βάλια μου. Εγώ δεν τους αντέχω καθόλου- απειροελάχιστα να μου υψώσουν τη φωνή να τα δάκρυα στο τσεπάκι. Ελπίζω να βελτιωθώ μετα τη γένα τουλάχιστον μετα τη λοχεία γιατι και η λοχεια ευαισθητη περιοδος ειναι.

Πώς ειστε ??εχω μια απιστευτη φαρυγγιτιδα η φωνή δεν βγαινει καθόλου και αρχισα τα συρόπια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...