Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι παιδί μου σου δίνω την άδεια εγω μπορείς να αποχωρήσεις και επειδή είσαι καλό κορίτσι πάρε και 200 europoula να πας να φας κάτι έξω για να μην κουράζεσαι με μαγειρέματα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Χριστίνα μου!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Είσαι πολύ καλή!!! :lol::lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαι εγω ελπιζω κατα τις 5 να παω σπιτακι μου!Απο τη σταση μου

στο γραφειο με ποναει η πλατη μου και θελω να παω να ξαπλωσω!!!!

Και δεν περναει και η ωρα!!!!

Αχχχ συναδελφισες κουραγιο!!!!!

Διαφημίσεις

μην κλαίς μικρούλι μου θέλεις να γίνεται φίλοι με τον μπέμπη??

Ναι μαμα Χριστίνα!!! Θέλουμε να γίνουμε φίλοι!!! Και με όλα τα υπόλοιπα μωράκια γιατί εχουν υπέροχες μαμάδες!!! :lol::lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΗΡΘΕ Η ΝΑΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ,....ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ Ε?

Α...ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ BABYLINO ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΠΑΝΕΣ,ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ,ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ Κ ΚΟΥΠΟΝΙΑ!ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ Ή ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΗΡΘΕ Η ΝΑΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ,....ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ Ε?

Α...ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ BABYLINO ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΠΑΝΕΣ,ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ,ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ Κ ΚΟΥΠΟΝΙΑ!ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ Ή ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛ?

ναιιιι αλλά δεν μπόρεσα να αποθηκεύσω τα στοιχεία στο site τους...εγώ πάντως αποφάσισα να πάρω pampers τα κίτρινα που είναι για νεογέννητα:wink:;-):wink:;-)

φιλάκια γλυκιά μου καλά να περάσετε!!!

δεν αντέχω αλλό μαζέυω και κλείνω τα πάντα για να πάω προς το γραφείο του σωφερ μου να τον ξεκουνήσω να φύγουμε...φιλάκια σε όλες καλό απόγευμα!!!

ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ?ΜΕ WINDOWS MEDIA PLAYER,ME TI?ΔΕΝ ΞΕΡΩ :-(

Λοιπόν αφού το κατέβασες πάμε να μάθουμε πως τα αποσυμπιέζουμε γιατί μάλλον δεν το 'χεις κάνει.

Πας βρίσκεις το αρχείο μόλις το κατεβάσεις και πάνω του κάνεις δεξί κλικ και επιλέγεις Extract to Zouzouno……

Αν σου ζητήσει password στο δίνει στο φόρουμ. Στην προκειμένη περίπτωση το password είναι: www.rmxsmania.com

Μόλις κάνει την αποσυμπίεση θα έχει δημιουργηθέι ένας νέος φάκελος με το όνομα ZouzounoKabourakiaCD2009_byDANIELA

Τον ανοίγεις και voilà! Ακούς με Media Player… , με ό,τι εσύ θέλεις.

;) Ελπίζω να τα καταφέρεις. Μην εγκαταλείψεις τώρα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...