Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου φτάνει ο καιρός!!! Και θα δεις ότι δεν θα το καταλάβεις και καθόλου!!! Μπράβο σου!!! Ολα καλά εύχομαι να σου πάνε μέχρι το τέλος!!!

σ'ευχαριστώ πολύ!

το ίδιο εύχομαι και σε σένα και σε όλες μας!

και να προσέχετε μικρούλες μου,ακούτε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλησπέρα. Σήμερα είπαμε να ξεκινήσουμε ελαφρύ περπάτημα. Όλα καλά στην κατηφόρα αλλά μόλις άρχισε η ανηφόρα με έπιασε ζαλάδα και κρύος ιδρώτας. Έκατσα κάτω όπως ήμουν, μετά από λίγο συνήλθα και συνέχισα και μετά από 10 βήματα πάλι το ίδιο. Και να φανταστείτε ότι το περπάτημα που κάναμε ήταν ένα τετράγωνο γύρω απ'το σπίτι δηλ ούτε 12 λεπτά! Χάλια μαύρα! Επειδή δεν μπορο΄σα να συνεχίσω τα 50 μέτρα (ανηφόρας όμως) που είχαν απομείνει, πηγε ο Κώστας κι έφερε το αυτοκίνητο και με πήρε. Βρε κοριτσια, εσείς αντέχετε το περπάτημα. Πρώτη φορά παθαίνω κάτι τέτοιο.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ATLANTIS ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΦΑΕ ΚΙ ΟΣΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΕΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΜΙΑ ΑΝΗΦΟΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ ΣΤΑ ΜΙΣΑ,ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ,ΜΕ ΣΦΑΖΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ 1,5 ΩΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ"??????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γειά σας κοριτσάκια μου!

χθες όπως σας είπα πήγαμε στο γιατρό,όλα καλά,μόνο που η μπουκίτσα μας βιάζεται πολύ να γνωρίσει τη μαμά και το μπαμπά της..........έχει κατέβει πολύ χαμηλά,έχει εμπεδωθεί και δοξάζω το Θεούλη που έχω την περίδεση και την κρατάει να μη σκάσει μύτη ακόμα...μόλις μπω στο μήνα μου,δηλ.μετά τις 17 Μαρτίου θα κόψουμε την περίδεση και.....ο γιατρός είπε θα γεννήσουμε μέσα στο Μάρτιο:shock::shock::shock::shock::shock::shock::

είναι 1700 γρ.και ο γιατρός υπολογίζει να φτάσει μέχρι 3000.έχω ανάμεικτα συναισθήματα,τρελή ανυπομονησία αλλά και αγωνία,φόβο και κυρίως ελπίδα να πάρει το σωστό βάρος και να πάνε όλα καλά.

α!με εξέτασε από κάτω για να δεί πόσο έχει εμπεδωθεί και τα είδα όλα...όλα όμως.πόνεσα πάρα πολύ εκείνη την ώρα και για 2 ώρες μετά και κάθε φορά στην τουαλέτα μέχρι σήμερα..δεν ξέρω αν πονάνε όλες έτσι,αν φταίει η περίδεση ή αποχή από κάθε είδους δραστηριότητα(:oops:)αλλά ήταν απαίσιο..

επίσης πρέπει να σας πω οτι πήρα εκδίκηση εκ μέρους όλων των καταπιεσμένων εγκύων όσο αναφορά τα κιλά,κατάφερα το αδιανόητο:ο γιατρός μου(που λέει σε όλες να τρώνε μόνο 1:!: σοκολατάκι το μήνα)μου είπε να τρώω κανένα κομματάκι σοκολάτα!!!!!γιατί δεν τρώω καθόλου γλυκά,έχω υπογλυκαιμία και έχω πάρει μόνο 4,5 κιλά!(είναι το μόνο πράγμα που δεν περίμενα να συμβεί στην εγκυμοσύνη μου..μη με ζηλεύετε καθόλου,το έχω ξαναπεί,μακάρι να μην είχα περάσει τόσα χαζά και ας είχα πάρει κιλά.πάντως την εκδίκησή μου εκ μέρους όλων μας την πήρα!!)

καλό μεσημέρι!

Μπράβο μανουλίτσα....κοντεύεις και συ...σου εύχομαι με το καλό όλα και σε λίγο καιρό να κρατάς το βλασταράκι σου στα χέρια σου....!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι δεν σου δινουν τα δικα σου!τα κανεις δωρεα (δεν σου λενε ποτε αν τα χρησιμοποιησαν η οχι σε αλλο ανθρωπο) αυτοι τα καταψυχουν κ αν χρειαστει καποιος αρρωστος και αν ειναι συμβατα του τα μεταμοσχευουν.

πρωτα ομως ψαχνουν απο ενηλικες ανθρωπους κ αν δεν βρουν τοτε παιρνουν απο τα κατεψυγμενα.τα βλαστοκυτταρα απο τον ομφαλιο λωρο ειναι ανωριμα, ενω των ενηλικων ανθρωπων ειναι πιο ωριμα κ προτειμουν αυτα.επισης η ποσοτητα απο τον ομφαλιο λωρο ειναι μικρη κ συνηθως δεν φτανει για εναν ενηλικα ανθρωπο.

αν το παιδι νοσησει δεν παιρνουν τα βλαστοκυτταρα απο το ιδιο γιατι μπορει να νοσουν κ αυτα.παιρνουν απο καποιον αλλο συμβατο δοτη.

επισης στα νοσοκομια που κανουν μεταμοσχευσεις δεν εμπιστευονται τις ιδιωτικες τραπεζες για τον τροπο που τα φυλασουν (γιατι δεν εχουν γιατρους αιματολογους) κ ετσι δεν τα παιρνουν...

:wink:;-):wink:;-) κατάλαβα σας ευχαριστώ πολύ ωραία μου μανούλα!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα. Σήμερα είπαμε να ξεκινήσουμε ελαφρύ περπάτημα. Όλα καλά στην κατηφόρα αλλά μόλις άρχισε η ανηφόρα με έπιασε ζαλάδα και κρύος ιδρώτας. Έκατσα κάτω όπως ήμουν, μετά από λίγο συνήλθα και συνέχισα και μετά από 10 βήματα πάλι το ίδιο. Και να φανταστείτε ότι το περπάτημα που κάναμε ήταν ένα τετράγωνο γύρω απ'το σπίτι δηλ ούτε 12 λεπτά! Χάλια μαύρα! Επειδή δεν μπορο΄σα να συνεχίσω τα 50 μέτρα (ανηφόρας όμως) που είχαν απομείνει, πηγε ο Κώστας κι έφερε το αυτοκίνητο και με πήρε. Βρε κοριτσια, εσείς αντέχετε το περπάτημα. Πρώτη φορά παθαίνω κάτι τέτοιο.

νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα αφου δεν έχεις μπει καν στην 31 βδομάδα να κουράζεσαι και να περπατάς σε ανηφόρες και κατηφόρες καλύτερα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου εμας μας έχει πει περίπου 6 εβδομάδες πριν την πητ να περπατάμε 1 30 ώρα την ημέρα!!!

;);)Χριστινακι για οποιαδηποτε αλλη απορεια εδω ειμαι!;);););););)

καλα 1,5 ωρα πρεπει να περπαταμε?????????????????????????????????????????????????????????????

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

εγω τωρα περπαταω κανα μισαωρο το πολυ κ βογκαω!!!!!!!τις ανηφορες κ εγω δεν τις παλευω!καλυτερα ευθειες!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εμείς μόνο 10 λεπτά περπάτημα θέλαμε να κάνουμε. Ισα ισα να ξεμουδιάσουμε. Άλλα ούτε γι'αυτό δεν είχα δυνάμεις!

Ατλαντίς, πρέπει να'σαι πολύ χαρούμενη που πλησιάζει τόσο ο καιρός! Και αγωνία μαζί βέβαια. Άντε, με το καλό και όλα να πάνε τέλεια.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

συμφωνώ απόλυτα με τη χριστίνα maraki μου,συμβουλέψου το γιατρό σου και άκου το σώμα σου,κάτι θέλει να σου πεί...

εξάλλου όλα είναι σχετικά,καλό είναι το περπάτημα,αλλά σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να κάνει κακό,ε?

σας ευχαριστώ όλες!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

;);)Χριστινακι για οποιαδηποτε αλλη απορεια εδω ειμαι!;);););););)

καλα 1,5 ωρα πρεπει να περπαταμε?????????????????????????????????????????????????????????????

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

εγω τωρα περπαταω κανα μισαωρο το πολυ κ βογκαω!!!!!!!τις ανηφορες κ εγω δεν τις παλευω!καλυτερα ευθειες!!!!

ναι βρε δεν είμαστε για ανώμαλο δρόμο τώρα...ευθείες και όταν δεν αισθανόμαστε καλά σταματάμε επιτόπου...δεν ρισκάρουμε!!!

Διαφημίσεις

θέλω σήμερα να φύγω νωρίς κουράστηκα και εχθές που έφυγα 6 παρά απο το γραφείο...θέλω να πάω να βάλω πιτζαμούλες και να αράξω στον καναπέ μου βλέποταν τα έργάκια μου....η ζωή της άλλης και καπάκι μετά τα μυστικά της Εδεμ!!!

θέλω σήμερα να φύγω νωρίς κουράστηκα και εχθές που έφυγα 6 παρά απο το γραφείο...θέλω να πάω να βάλω πιτζαμούλες και να αράξω στον καναπέ μου βλέποταν τα έργάκια μου....η ζωή της άλλης και καπάκι μετά τα μυστικά της Εδεμ!!!

Τα ίδια ακριβώς θέλω κι εγώ!!!!!!!! Μπορώ να φύγωωωωωωωωωω;;;;;;;; :lol::lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Τα ίδια ακριβώς θέλω κι εγώ!!!!!!!! Μπορώ να φύγωωωωωωωωωω;;;;;;;; :lol::lol::lol:

ναι παιδί μου σου δίνω την άδεια εγω μπορείς να αποχωρήσεις και επειδή είσαι καλό κορίτσι πάρε και 200 europoula να πας να φας κάτι έξω για να μην κουράζεσαι με μαγειρέματα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ατλαντις μου φτάνει ο καιρός ε? Αντε κοριτσάκι μου με το καλό!!!!

μιάμιση ώρα??????? και γω ε το ζόρι μισή.... Μαράκι συμφωνώ με τα κορίτσια, συζήτησε το με το γιατρό σου και μακριά απο ανηφόρες!!!!

Αντζυ αφού εγκατέστησες το πρόγραμμα πάνε στο φάκελο με τα τραγούδια, πάτα δεξι κλικ και μετά την εντολή extract here ,θα ανοίξει όλα τα τραγούδια ! Μπορέι να σου ζητήσει κωδικό που απο ότι θυμάμαι είναι η διεύθυνση της σελίδας. Μετά θα μπορέσεις να τα ακούσεις!

Για δοκίμασε να δούμε

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...