Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι εννοείς πήρες και στρωματάκι? πήρες extra για το παρκοκρέββατο??

Ναι πηρα ενα επειδη θα το εχω διπλα στο κρεββατι μου απο νεογεννητο

και θα κοιματε εκει το βραδυ πηρα ενα στρωματακι που διπλωνει οπως

η ψαθα θαλασσης σκεψου.

Ναι πηρα ενα επειδη θα το εχω διπλα στο κρεββατι μου απο νεογεννητο

και θα κοιματε εκει το βραδυ πηρα ενα στρωματακι που διπλωνει οπως

η ψαθα θαλασσης σκεψου.

μμμμ δεν είναι κακό...καλό μου ακούγεται έχεις το site να ρίξω μια ματιά??:wink:

Καλημέρα Κική!! Πως τα πήγες χτες με τον ύπνο? Κατάφερες να κοιμηθείς?

Λοιπόν, κατά τις 12 είπα να κοιμηθώ αλλά....Υπήρχε μια μύγα στο δωμάτιο την οποία κυνηγούσε ο άντρας μου μέχρι τη 1

Κατά τη 1 λοιπόν κοιμήθηκα! Και...

Ξύπνησα στις 2, κοιμήθηκα κατά τις 4, ξύπνησα 5, κοιμήθηκα κατά τις 6 και ξαναξύπνησα 8!!!!!!!!!!!!

Πώς το βλέπεις?

Επεξεργάστηκαν by island

Διαφημίσεις

Καλημέρα και στις όχι τόσο πρωινές!

ΟΥΦ...ΤΖΙΦΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ...ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ,ΛΕΕΙ ΤΑ WINDOWS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ,ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕ- ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ...ΚΛΑΨ...........

Πες μου λίγο το όνομα του αρχείου που κατέβασες. Να δω ποιο πρόγραμμα χρειάζεσαι.

X4pTp3.png

κορτσουδια σας αφηνω εγω!θα τα πουμε το μεσημερι!!!σμουτσ!:P:p

αχ δεν σε πρόλαβα πριν να σου πω καλημέρααααα.....Αντε καλημερούδια ζουζούνα μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα και στις όχι τόσο πρωινές!

Πες μου λίγο το όνομα του αρχείου που κατέβασες. Να δω ποιο πρόγραμμα χρειάζεσαι.

file:///C:/Users/%CE%91%CE%93%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%9A%CE%97/Documents/Downloads/ZouzounoKabourakiaCD2009_byDANIELA.rar

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

http://www.bimbomarket.it/it/en/travel-cot-sweet-dream-141-P10282.htm

Εγω πηρα το μπεζ.Αν δεις εχει και ενσωματωμενη αλλαξιερα και παιχνιδακι.

πολύ ωραίο είναι! απο ποιότητα είναι καλό??? επίσης όταν κλείνει έχει κάποια θήκη να μπαίνει μέσα??

πολύ ωραίο είναι! απο ποιότητα είναι καλό??? επίσης όταν κλείνει έχει κάποια θήκη να μπαίνει μέσα??

Ναι στο ειναι ωραια ποιοτητα και πολυ σταθερο.Αυτο κλεινει και εχει μια θηκη που μπαινει μεσα για νε το παιρνεις σε ταξιδια κτλ και γινετε μικρουλη.

Δεν μπορω να σου περιγραψω και το μεγεθος οταν κλεινει.........

παντως ειναι πολυ πρακτικο!

Διαφημίσεις

Ναι στο ειναι ωραια ποιοτητα και πολυ σταθερο.Αυτο κλεινει και εχει μια θηκη που μπαινει μεσα για νε το παιρνεις σε ταξιδια κτλ και γινετε μικρουλη.

Δεν μπορω να σου περιγραψω και το μεγεθος οταν κλεινει.........

παντως ειναι πολυ πρακτικο!

ευχαριστώ πολύ - πολύ το κοιτάω και στο e-bay που το έχει την ίδια τιμή μήπως το παραγγείλω απο κει.....:tongue::tongue::tongue:

Τιποτα βρε Χριστινακι!Εγω βεβαια θα σου ελεγα αν εχεις καθολου χρονο

να πας και σε ενα μαγαζι να το δεις και live να τους ζητησεις να το ανοιξουν

να το κλεισουν κτλ.

ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ BIMBOMARKET ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!!! Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ BIMBOMARKET ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!!! Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ!

Eχεις δικιο angie και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη!Και απο τον χρονο

παραδοσης και απο την συσκευασια, ειναι πολυ καλοι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...