Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.σημερα καταφερα μετα απο μερες να μπω.αντε πλησιαζει ο καιρος αυριο μπαινω 34η εβδομαδα.το μωρο ειναι κεφαλικο και ελπιζω να μη ξαναγυρισει.ειμαστε 2500 gr.ευχομαι να μη φτασουμε τα 4 κιλα.οσο για βλαστοκυτταρα κρατησαμε στον πρωτο τωρα και στο δευτερο ηδη εχω το κιτ.στη cellgenea θα τα δωσουμε εμεις αυτη τη φορα..

2500gr!!! Τι καλά!!! Πότε έκανες υπέρηχο τελευταία φορά; Θα έχει φτάσει άραγε και εμένα τόσο την άλλη εβδομάδα που θα το δω;;; Και εμένα με το κεφαλάκι κάτω είναι (απλά δεν είναι εντελώς κάθετο αλλά διαγώνια) και επειδή ρώτησα για να ξαναγυρίσει επάνω είναι πολύ δύσκολο πλέον γιατι δεν έχει χώρο...

Η cellgenea είναι ιδιωτική και πόσο κοστίζει;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια την κάνω σιγά σιγά,

Χρήματα στην δημόσια για αίμα από τον ομφάλιο λώρο (ομφαλοπλακουντιακό αίμα) δεν σου ζητάνε, είναι δωρεάν, γιατί τα κάνεις δωρεά στην τράπεζα. Μόνο αν αποφασίσεις να κρατήσεις τον λώρο για δική σου χρήση πληρώνεις (Μεσεγχυματικά βλαστικά κύτταρα).

το τηλ. της Δημόσια τράπεζας (ΙΙΒΕΑΑ) είναι 210-6597697 και το url www.hcbb.gr

Όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνεί και πηγαίνει από εκεί για ενημέρωση.

Eίσαι τέλεια!!! Σε ευχαριστούμε!!! :lol::lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

2500gr!!! Τι καλά!!! Πότε έκανες υπέρηχο τελευταία φορά; Θα έχει φτάσει άραγε και εμένα τόσο την άλλη εβδομάδα που θα το δω;;; Και εμένα με το κεφαλάκι κάτω είναι (απλά δεν είναι εντελώς κάθετο αλλά διαγώνια) και επειδή ρώτησα για να ξαναγυρίσει επάνω είναι πολύ δύσκολο πλέον γιατι δεν έχει χώρο...

Η cellgenea είναι ιδιωτική και πόσο κοστίζει;

την παρασκευη εκανα υπερηχο και μετρησεις.την Παρασκευη κοντεψα να τρελαθω κανουμε υπερηχο και το μωρο ισχιακο συνηθως 32η εχει παρει θεση.τελικα η ομοιοπαθητικος μου εστειλε ενα ματζουνι το πειρα σαββατο βραδυ και την Κυριακη ξαναεκανα υπερηχο και ειχε παει κεφαλικο τι αγχος το εχω να μη ξαναγυρισει ακομη και σημερα που ξαναεκανα ειναι κεφαλικο.μπορω και κανω τοσους υπερηχους γιατι ο συζυγος μου ειναι γυναικολογος και ολη την ημερα στο ιατρειο ειμαστε οποτε το εκμεταλευομαι οποτε μπορω.

η cellgenea ιδιωτικη ειναι και βλαστοκυτταρα και ομφαλιος λωρος 2000 ευρω η πιο φθηνη απο αυτες που εψαξα

Kαλημερα και απο εμενα γλυκες μανουλες!!!!!!

Παλι για τσουρεκια μιλατε?????Μου ανοιξατε την ορεξη!!!!

Και η προεδρος που ειναι??Ακομα νανι κανει??????

Καλημέρα όμορφες μανούλες σήμερα απο το πρωί είχα πολύ δουλειά τώρα ηρέμησα λίγο, δεν έχω διαβάσει τα χθεσινοβραδυνά αλλά μέσα στην ημέρα υπόσχομαι ότι θα τα τελειώσω!!! Σήμερα ο μπεμπάκος μου δίνει ρεσιταλ κινητηκότητας....Η Αγγελικούλα είναι καλά μόλις ξύπνησε η υπναρού μας και σε λίγο θα είναι κοντά μας....φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες μανούλες σήμερα απο το πρωί είχα πολύ δουλειά τώρα ηρέμησα λίγο, δεν έχω διαβάσει τα χθεσινοβραδυνά αλλά μέσα στην ημέρα υπόσχομαι ότι θα τα τελειώσω!!! Σήμερα ο μπεμπάκος μου δίνει ρεσιταλ κινητηκότητας....Η Αγγελικούλα είναι καλά μόλις ξύπνησε η υπναρού μας και σε λίγο θα είναι κοντά μας....φιλάκια!!!

Καλημέρα Χριστινάκι! Πότε θα σταματήσεις τελικά από την δουλειά??? Σε βλέπω να σε πιάνουν οι πόνοι και να φεύγεις κατ' ευθείαν απ' την δουλειά :lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΙ ΕΓΕΙΡΑ ΣΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΤΗΝ ΠΛΩΡΗ!!!!ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΣΑΣ ΑΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα Χριστινάκι! Πότε θα σταματήσεις τελικά από την δουλειά??? Σε βλέπω να σε πιάνουν οι πόνοι και να φεύγεις κατ' ευθείαν απ' την δουλειά :lol:

Κάπως έτσι με βλέπω....να εύχεσαι να είμαι καλά για να μπορέσω να αντέξω...δεν θέλω να γίνομαι κουραστική αλλά όπως ξέρεις με την κατάσταση του μπαμπά μου δεν μπορώ να προβλέψω πως θα είναι τα πράγματα μετά απο καιρό και σκέφτομαι να κάτσω στην δουλειά όσο αντέξω ώστε μετά να αφήσω τον μπέμπη 1 έτος περίπου, τώρα αν όλα πάνε καλά θα το κρατήσουν οι γονείς μου αν όμως οχι θα πρέπει να το αφήσω σε βρεφικό οπότε καλύτερα να έχει χρονίσει παρά να είναι 7-8 μηνών:wink::wink::wink::wink::wink::wink: δεν ξέρως με καταλαβαίνεις έτσι?

Χριστινάκι μου καλημέρα!!!! Καλά είμαι και μετράω τις μέρες... 2 & σήμερα!!! Περνάνε απίστευτα βασανιστικά οι μέρες...

Κοριτσάκια τα Premaman έχουν 50% και νομίζω και 70% εκπτώσεις ακόμα στα ρούχα και 10% στα υπόλοιπα πράγματα. Aννη μου, μου είπαν ότι το μαγαζί Premaman στα Μελίσσια ξεπουλάει κιόλας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΙ ΕΓΕΙΡΑ ΣΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΤΗΝ ΠΛΩΡΗ!!!!ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΣΑΣ ΑΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

καλημερα ομορφούλα...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: καλά ξυπνητούρια!!!

Κάπως έτσι με βλέπω....να εύχεσαι να είμαι καλά για να μπορέσω να αντέξω...δεν θέλω να γίνομαι κουραστική αλλά όπως ξέρεις με την κατάσταση του μπαμπά μου δεν μπορώ να προβλέψω πως θα είναι τα πράγματα μετά απο καιρό και σκέφτομαι να κάτσω στην δουλειά όσο αντέξω ώστε μετά να αφήσω τον μπέμπη 1 έτος περίπου, τώρα αν όλα πάνε καλά θα το κρατήσουν οι γονείς μου αν όμως οχι θα πρέπει να το αφήσω σε βρεφικό οπότε καλύτερα να έχει χρονίσει παρά να είναι 7-8 μηνών:wink::wink::wink::wink::wink::wink: δεν ξέρως με καταλαβαίνεις έτσι?

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη ο μπαμπάκας σου πως είναι;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα γλυκιά μανούλα μας με την κορούλα σου!!! :lol::lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Χριστινάκι μου καλημέρα!!!! Καλά είμαι και μετράω τις μέρες... 2 & σήμερα!!! Περνάνε απίστευτα βασανιστικά οι μέρες...

Κοριτσάκια τα Premaman έχουν 50% και νομίζω και 70% εκπτώσεις ακόμα στα ρούχα και 10% στα υπόλοιπα πράγματα. Aννη μου, μου είπαν ότι το μαγαζί Premaman στα Μελίσσια ξεπουλάει κιόλας!!!

Ψάχνω για παρκοκρέββατο για το σπίτι της Μαμάς μου έχετε να μου προτείνετε κάτι? θέλω να έχει ροδάκια, να κλείνει και το στρωματάκι να έχεις θέση ώστε να ανεβαίνω όπως και στα κρεββατάκια:wink::wink::wink::wink:

Λες να έχει αυτό το μαγαζί και αν ναι μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε κάποια μέρα σύντομα μαζί...απόγευμα μετα τις 5 θα μπορούσα ή να μου εξηγήσεις που ακριβώς είναι να πάω με τον Παναγιώτη ή με καμιά φιλή!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!!ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ Σ/Κ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...