Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Kαλημέρααααα!

Τώρα φεύγετε όλες;! Και εγώ δεν ήρθα για πολύ!

'Ενα γεια είπα να μπω και θα ετοιμαστώ για το Παπανικολάου...

Μερέντες, τσουρέκια... Πωπωπω! Ευτυχώς μόλις έφαγα το κουάκερ μου και δεν χωράνε όλα αυτά οπότε δεν μπάινω στον πειρασμό...!

Άντζυ, τα ρουχαλάκια δεν βλέπω να έχουν κάνει και καμιά φοβερή πρόοδο αλλά ελπίζω στεγνώνοντας να είναι καλύτερα! Πάω να βάλω στη λεκάνη και τη 2η δόση που είναι λιγότερα βαμμένα!

Ελπίζω να έχετε όλες σας μια υπέροχη μέρα! Σήμερα έχει άδεια ο αντρούλης μου και θα την περάσουμε μαζί, οπότε δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ!

Σας φιλώ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα κοριτσια! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα ξύονησα από τις 5 και ξανακοιμήθηκα γύρω στις 8 για καμιά ωρίτσα ανευ λόγου και αίτιας... Λέτε να με εκπαιδεύει ο γιος μου επειδή πλησιαζει ο καιρός???

Βάλια την άλλη εβδομάδα ποια μέρα έχεις ραντεβού??? Να μου πεις ποσο έφτασε ο γιος σου για να υπολογίζω και για τον δικο μου :lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κοριτσια! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα ξύονησα από τις 5 και ξανακοιμήθηκα γύρω στις 8 για καμιά ωρίτσα ανευ λόγου και αίτιας... Λέτε να με εκπαιδεύει ο γιος μου επειδή πλησιαζει ο καιρός???

Βάλια την άλλη εβδομάδα ποια μέρα έχεις ραντεβού??? Να μου πεις ποσο έφτασε ο γιος σου για να υπολογίζω και για τον δικο μου :lol:

Αννη μου καλημέρα!!! Ασε και εγώ εδώ και μέρες ξυπνάω από τις 6.00-6.30... Μας εκπαιδεύουν τα αντράκια μας!!!

Ραντεβού έχω την άλλη Παρασκευή!!! Για να δούμε πόσο θα ζυγίζει...:tongue::tongue::tongue:

Με τα βλαστοκύταρρα τι θα κάνεις;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αννη μου καλημέρα!!! Ασε και εγώ εδώ και μέρες ξυπνάω από τις 6.00-6.30... Μας εκπαιδεύουν τα αντράκια μας!!!

Ραντεβού έχω την άλλη Παρασκευή!!! Για να δούμε πόσο θα ζυγίζει...:tongue::tongue::tongue:

Με τα βλαστοκύταρρα τι θα κάνεις;

Θα κρατήσουμε μέσα στο Ιασώ, νομίζω cryobanks λέγεται ή κάπως έτσι. 2000 ευρώ στοιχίζει! Αλλά χαλάλι του! Εσύ θα φυλάξεις?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε αποφασίσει να μην κρατήσουμε και όταν ρωτήσαμε και τον γιατρό μας, μας είπε να μην το κάνουμε γιατί πλεον υπάρχουν και άλλες μέθοδοι... Και μας είπε ότι αν ήταν για 300 ευρώ π.χ. θα έλεγε ναι... αλλά είναι πολλά τα λεφτά...

Τώρα κοιτάω σε δημόσιες τράπεζες αλλά και πάλι είναι πολλά τα λεφτά... και δεν ξέρω...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εμείς είχαμε αποφασίσει να μην κρατήσουμε και όταν ρωτήσαμε και τον γιατρό μας, μας είπε να μην το κάνουμε γιατί πλεον υπάρχουν και άλλες μέθοδοι... Και μας είπε ότι αν ήταν για 300 ευρώ π.χ. θα έλεγε ναι... αλλά είναι πολλά τα λεφτά...

Τώρα κοιτάω σε δημόσιες τράπεζες αλλά και πάλι είναι πολλά τα λεφτά... και δεν ξέρω...

Δεν ξέρω βρε γαμώτο.. Εμείς είπαμε να κρατήσουμε, θα δούμε τωρα... Στις δημόσιες τράπεζες πόσο στοιχίζει περίπου?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα κοριτσια.σημερα καταφερα μετα απο μερες να μπω.αντε πλησιαζει ο καιρος αυριο μπαινω 34η εβδομαδα.το μωρο ειναι κεφαλικο και ελπιζω να μη ξαναγυρισει.ειμαστε 2500 gr.ευχομαι να μη φτασουμε τα 4 κιλα.οσο για βλαστοκυτταρα κρατησαμε στον πρωτο τωρα και στο δευτερο ηδη εχω το κιτ.στη cellgenea θα τα δωσουμε εμεις αυτη τη φορα..

Δεν ξέρω βρε γαμώτο.. Εμείς είπαμε να κρατήσουμε, θα δούμε τωρα... Στις δημόσιες τράπεζες πόσο στοιχίζει περίπου?

Τώρα που κοίταγα είναι πάνω κάτω οι ίδια τιμή με το ΙΑΣΩ...

Τι να πω δεν ξέρω... Αχρείαστα να είναι.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Κορίτσια την κάνω σιγά σιγά,

Χρήματα στην δημόσια για αίμα από τον ομφάλιο λώρο (ομφαλοπλακουντιακό αίμα) δεν σου ζητάνε, είναι δωρεάν, γιατί τα κάνεις δωρεά στην τράπεζα. Μόνο αν αποφασίσεις να κρατήσεις τον λώρο για δική σου χρήση πληρώνεις (Μεσεγχυματικά βλαστικά κύτταρα).

το τηλ. της Δημόσια τράπεζας (ΙΙΒΕΑΑ) είναι 210-6597697 και το url www.hcbb.gr

Όποιος ενδιαφέρεται επικοινωνεί και πηγαίνει από εκεί για ενημέρωση.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...