Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

No news yet !

Καλημέρα Κατια μου !! Ωραία δίνεις θάρρος να κάνω κ εγώ την επόμενη στον γιατρό μας χωρίς ! Καλη επιτυχία κορίτσι μου !

Καλα αποτελέσματα Μαρία μου!! Αναμένουμε τα νέα σήμερα!
      Ευχαριστώ πολύ❤️

πραγματικά είναι ελαφροχερης 😂

και ένιωσα και λιγότερο ασθενής. Πας με θα ρούχα σου στο χειρουργείο, αλλάζεις από τη μέση και κάτω, 1’ υπόθεση και φεύγεις. 
      στην αιμοληψία πονάω περισσότερο.

Μου είπε η μαία ότι παίζει ρόλο και η θέση που είναι το ωοθυλάκιο. Μάλλον ήταν σε καλή θέση κιόλας. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α εσυ πηρες κ παιχνιδια!!!!

καλα καναμε κ σε αγχωσαμε!!αιντε πλενε!στους 30 την εβαλες ε?εγω την ειχα βαλει στο κρυο στο προγραμμα για ευαισθητα....

εδω εχει ομιχλη!(στην θαλασσα)κ το Παπανικολαου ειναι πανω στο βουνο!(φαντασου εκει τι θα χει)

Οντως Μαρακι..ταινια επιστημονικης φαντασιας το ονειρο σου!!!:tongue:

ps.τσουρεκι Τερκενλη??με σοκολατα και καστανο????μιαμμμμμ

Δεν τα πήρα εγώ τα παιχνίδια, μου τα έδωσε μία φιλενάδα μου να 'ναι καλά η κοπέλα, έσωσε ότι ήταν καλό ποιοτικώς και μου το έστειλε. Όλη την fisηer price της είχαν φέρει και αυτής.. Λες να μην αντέξουν στους 30?

Ναι τσουρέκι Τερκενλή, για κάστανο δεν είπα, μόνο για την σοκολατίτσα....:D:D:D

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσουρεκάκι με σοκολάτα μέσα έξω έχω παραγγείλει ..... γιαμι γιάμι....

Να σου πω, επειδή οι φιλενάδες μας είναι κ@λόπαιδα και πρωί πρωί μας άρχισαν με τα κουλουράκια και τις μερέντες, άνοιξα και εγώ το ντουλάπι και απολαμβάνω μία κουταλιά μερέντα.. Θέλεις?

το ρωτάς;;;;;;;;;;αχ τι μου κάνετε......σ ένα μήνα πόσα κιλά μπορεί να πάρω;;;;;;;:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα και απο εμένα φιλενάδες!!!

Τι κάνετε σήμερα? Εμας εδώ οι εργασίες καλά κρατούν, σε καμιά ωρα τελειώνει ο μαραγκος ,έρχεται το απόγευμα ο υδραυλικός να συνδέσει τη βρύση και τέλος!!! Επιτέλους θα συμμαζέψω την κουζινούλα μου. Βέβαια μένουν τα πλακάκια αλλά αυτά α μπουν το Σάββατο απο τον πεθερό, κα΄τι που σημαίνει ότι απο Παράσκευη θα έχω τα πεθερικά στο σπίτι!

Σε δυο εβδομάδες ακριβώς μπαίνω στο μήνα μου και ανχώθηκα λιγάκι, πρέπει μέχρι την άλλη Παρασκευή να τα τελειώνω όλα, για να κάτσουμε και λίγο:tongue:

Ξέχασα να σας πω σχετικά με τα βλαστοκύτταρα, δεν θυμάμαι πια κοπέλα μου είχε πει ότι δεν μπορούμε εμείς απο επαρχία να τα κάνουμε δωρεά αλλά μίλησα με την δημόσια τράπεζα και μου είπαν ότι φυσικά και μπορούμε αρκεί να φτάσουν μέσα σε 48 ώρες. Την άλλη εβδομάδα α τους πάρω να μου στείλουν τον ασκό. Ααα αν θέλει κάποια να επικοινωνήσει μαζί τους ας μπει στη σελίδα τος και να στείλει ένα e-mail με το τηλέφωνο της για να την πάρουν αυτοί. Ενώ προσπαθούσα 3 μέρες να πιάσω γραμμή, όταν το έκανα αυτό με πήραν μέσα σε μισή ώρα.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα ΝΙκόλ!

Αν προλαβαίνετε δείτε το βιντεάκι που κοινοποίησα στο προφίλ μου στο facebook. Είναι πολύ καλό!

άπαιχτο........μόνο που καμία από εδώ μέσα δε το ΄κανε αυτό και τα αποτελέσματα είναι .....ΟΡΑΤΑ!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Εγώ θέλω μερέντα. Κι αυτό το τσουρέκι με σοκολάτα και κάστανο, γιατί μου το θυμήσατε πάλι?!

Και που να σας έλεγα το άλλο όνειρο που είδα. Ήταν λίγο θρίλερ και δεν θέλω να το θυμάμαι γι'αυτό δεν το λέω. Ευτυχώς δεν αφορούσε την μπουμπού μου.

Λέμε κι εμείς να ξεκινήσουμε λίγο περπάτημα κάθε πρωί. Τώρα πάμε για πρωινό (γιατί έπρεπε να περάσει και η ώρα απ'τον σίδηρο) και μετά θα περπατήσουμε λίγο. Μετά ελπίζω να πάμε Tres Jolie για νυχτικά και αν βρω κανα σουτιέν που ανοιγει απο μπροστα.

Σας φιλω!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Τάνια. Αντε κοντεύουν οι εργασίες. Κι αυτό με τα πεθερικά δεσ το από τη θετική του πλευρά. Ερχεται για να κολλήσει τα πλακάκια άρα λιγότερα έξοδα. Αρκεί να ξέρει να το κάνει :P

X4pTp3.png

Ξέχασα να σας πω σχετικά με τα βλαστοκύτταρα, δεν θυμάμαι πια κοπέλα μου είχε πει ότι δεν μπορούμε εμείς απο επαρχία να τα κάνουμε δωρεά αλλά μίλησα με την δημόσια τράπεζα και μου είπαν ότι φυσικά και μπορούμε αρκεί να φτάσουν μέσα σε 48 ώρες. Την άλλη εβδομάδα α τους πάρω να μου στείλουν τον ασκό. Ααα αν θέλει κάποια να επικοινωνήσει μαζί τους ας μπει στη σελίδα τος και να στείλει ένα e-mail με το τηλέφωνο της για να την πάρουν αυτοί. Ενώ προσπαθούσα 3 μέρες να πιάσω γραμμή, όταν το έκανα αυτό με πήραν μέσα σε μισή ώρα.

Καλημέρα Τάνια!!!

Όντως ισχύει αυτό που λες για τα βλαστοκύτταρα, μπορεί να τα στείλει όποιος θέλει ανεξάρτητα το πού γεννάει ως προς το μαιευτήριο ή την πόλη.

GaiGp3.png

Προς Angie, την ξεχασιάρα!

Εγώ δεν ξέχασα τι ζήτησες.

Λοιπόν, γράφεσαι στο σαιτ www.rmxsmania.com και στο φόρουμ (δωρεάν εννοείται).

Πας στην κατηγορία Kids Corver και εκεί βλέπεις τις υποκατηγορίες. Μπάινεις, πχ στα Παιδικά Τραγούδια και διαλέγεις ΧΡΩΜΑΤΑ - ΧΡΩΜΑΤΑ [05.2009].

Σου έχει ένα πλαίσιο Download που σου λεέι ότι: Δεν έχετε τo δικαιώμα να δείτε τα κρυμμένα στοιχεία που βρίσκονται εδώ.

Αν όμως στο τέλος του ποστ κάνεις κλικ στο Thanks τότε θα εμφανιστεί ένα λινκ. Το λινκ είναι http://rapidshare.com/files/232214951/Xrwmata.zip .

Πας εκεί και πατάς Free User. Περιμένεις τα λίγα δευτερόλεπτα που σου λέει και μετά πατάς Download.

Ως Free User έχεις δικαίωμα να κατεβάζεις ένα αρχείο την ώρα.

Ισως ακούγονται πολλά αλλά είναι δεν είναι δύσκολο. Δοκίμασε και πες αν θες βοήθεια.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλά ψώνια Μαράκι,

Και εγώ μόλις τελειώσει αυτό το πλυντήριο, θα βάλω ένα άλλο και θα πάω μέχρι τα Marks & Spencer να δω για εσώρουχα (κάποια συγκεκριμένα) αφού μου ακύρωσε ο γιατρός το ραντεβού...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...