Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΠΟΧΩΡΩ ΚΙ ΕΓΩ .ΗΡΘΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠΑΚΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ :-(

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ είμαι σίγουρη ότι σε αγαπάει! Αλλά ίσως να είναι και αυτός λίγο πιεσμένος! Μην τα βάζεις μέσα σου! Όλα θα πάνε καλά και όταν θα έρθει το μπεμπάκι σας θα τα ξεχάσετε όλα!!!!

Να και μία αγκαλίτσα από μένα!

hug.jpg

κική καλά σε θυμάμαι;Απο Σκιάθο;Έχω έρθει στο νησί σου πριν κάποια χρόνια κ πέρασα καταπληκτικά.Σευχαριστώ για την αγκαλίτσα.Αυτό ίσως χρειάζομαι πιο πολύ απ όλα κ ένα χάδι στα μαλλία.

κ να που ξαγρυπνώ.Διάβαζα ως τις τρεις το βιβλίο της Πατσούρου για το θηλασμό κ ξύπνησα στις 530 κ έκτοτε οι σκέψεις δεν μ αφήνουν να ησυχάσω.Καινούρια μέρα, καλημέρα!Αλήθεια πως είναι στη Σκιάθο το χειμώνα;Εσύ εκεί κάνεις τις εξετάσεις της εγκυμοσύνης;Εκεί θα γεννήσεις;Πόσο πληθυσμό έχει το νησί;Ρε κορίτσια μου χει λείψει ένα ταξιδάκι.Αν είχα χρήματα θα φευγα για λίγες μέρες σ άγνωστο μέρος. Κ λάτι άλλο τελευταία θέλω σαν τρελή να κολυμπήσω κ να φάω πεπονι!!!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Να' μαι κι εγώ!

Γύρισα πτώμα από την αγορά... Κλασσικά...

Σουτιέν θηλασμού από που πήρατε; Εγώ είδα κάποια σήμερα και έπαθα τη φρίκη της ζωής μου! Πήγα μήπως και βρω κάτι πιο μοντέρνο αλλά πού! Σαν των γιαγιάδων! :rolleyes: Μάλλον στη διπλή συσκευασία από mothercare θα καταλήξω που έχουν και σχεδιάκια!

κ εγω ένα σουτιέν είχα πάρει πριν δυο μήνες απο Ικαρία κ πολύ το ευχαριστήθηκα άσπρο βαμβακερό κ άλλα δυο θα πάρω αυτά που λες Ιωάννα.Είναι διπλή συσκευασία κ έχουν ωραία σχεδιάκια.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

κοιμαστε ακομη χουζουρια???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ιωαννα κ Θαλεια ελπιζω να μην φαμε καμια ηττα σημερα!;):rolleyes:

οριστε κ ενα καφεδακι απο μενα με ηλιο γιατι εδω θα μας φαει η μουχλα σημερα!!!!:tongue:

coffee-boat.jpg

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ναι ναι! Annie σέρβιρέ μας σε παρακαλώ!

Τι κάνετε κοριτσάκια; Πως ξυπνήσατε σήμερα;

Να θυμήσω προς όλες όσες σκοπεύουν να πάνε κέντρο σήμερα ότι θα έχει πορείες και καλό είναι να το αποφύγουν.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσάκια! Αννυ, πολύ ωραίο καφεδάκι! Μου άνοιξε την όρεξη παρ'ολο που δεν πίνω καφε γενικώς.

Απόψε είδα ένα τρελό όνειρο. Ότι είχα μπει στον 10ο μήνα και μου είπε ο γιατρος ότι μεγαλώνει συγχρόνως μέσα μου κι άλλο μωράκι και πως είναι ήδη 9 μηνών. Δηλ. μόλις γεννήσω αυτό, μετά απο 1 μήνα θα γεννήσω και το επόμενο. Ακουγόταν πολύ ωραίο αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω, ούτε και στον ύπνο μου. Ήταν, λέει,, πολύ σπάνιο, και το δεύτερο μωράκι μεγάλωνε στην ουροδόχο κύστη. Αλλ'αντ'αλλων (έτσι γράφεται άραγε?)!

Τελος πάντων, καλή μας μέρα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ξυπνησατε κορτσουδια μου?????:tongue:

Ξυπνήσαμε κοπελούδα :tongue:, με γοφούς πιασμένους αλλά ελπίζω με καλή διάθεση. Καλή φαίνεται ως τώρα πάντως.

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Αφού η Annie βάζει τον καφέ εγώ σας έφτιαξα κουλουράκια να σας προσφέρω!!!

P1050204.jpg

Πως είμαστε σήμερα;

Εμένα χτες το βράδυ με πιάσανε καούρες... Εχω αρχίσει κιόλας ώρες ώρες να μην μπορώ να αναπνεύσω και πολύ καλά... αλλά ευτυχώς περνάει!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα κοριτσάκια! Αννυ, πολύ ωραίο καφεδάκι! Μου άνοιξε την όρεξη παρ'ολο που δεν πίνω καφε γενικώς.

Απόψε είδα ένα τρελό όνειρο. Ότι είχα μπει στον 10ο μήνα και μου είπε ο γιατρος ότι μεγαλώνει συγχρόνως μέσα μου κι άλλο μωράκι και πως είναι ήδη 9 μηνών. Δηλ. μόλις γεννήσω αυτό, μετά απο 1 μήνα θα γεννήσω και το επόμενο. Ακουγόταν πολύ ωραίο αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω, ούτε και στον ύπνο μου. Ήταν, λέει,, πολύ σπάνιο, και το δεύτερο μωράκι μεγάλωνε στην ουροδόχο κύστη. Αλλ'αντ'αλλων (έτσι γράφεται άραγε?)!

Τελος πάντων, καλή μας μέρα.

Καλημέρα!!!

:lol::lol:Στην ουροδόχο; Δηλαδή με ένα καλό κατούρηματάκι τσουκ... θα βγαινε...

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...