Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Expand  

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΒΙΚΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΠΑΠΙΓΙΟΝ!!!!!!!!

ΑΝΝΥ ΜΟΥ 3 ΕΙΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΕΙΧΑ 1 ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕ ΦΕΡΕΙ Κ 2(ΑΣΠΡΟ Κ ΜΠΕΖ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ,ΑΠΛΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ!

ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ Κ ΣΚΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

angie! είπε:
ΒΙΚΥ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΠΑΠΙΓΙΟΝ!!!!!!!!

ΑΝΝΥ ΜΟΥ 3 ΕΙΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΕΙΧΑ 1 ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕ ΦΕΡΕΙ Κ 2(ΑΣΠΡΟ Κ ΜΠΕΖ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ,ΑΠΛΑ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ!

ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ Κ ΣΚΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ!!

ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΠΑΠΙΓΙΟΝ!!!!!!!!??????????????????????????:confused::confused::confused:

ουτε να το φανταστω δεν μπορω!!!!

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Άντζυ μου, κοιμήσου! Θα μείνουν όλη νύχτα στη λεκάνη! Πολλή βρώμα αυτό το πράγμα όμως! Δεν θέλω να ξαναμπώ στο μπανιο!

Α, τα σουτιέν από τα h&m τα δοκίμασα σήμερα! Με τα 1000 ζόρια βάβαια γιατί τα έχουν πιασμένα μαζί, με αντικλεπτικό και ένα πλαστικό και αν τα καραφέρεις και βάλεις το ένα το άλλο είναι διαγώνια πάνω σου τεντωμένο! Εμένα δε με βόλεψαν αλλά δεν θυμάμαι γιατί... :confused: Με τόσα που δοκίμασα...!

Νομίζω πως το 85D ήταν ίσα ίσα και δεν είχε μεγαλύτερο για να έχει και λίγο έξτρα χώρο για όταν θα πρηστεί το στήθος μετά τη γέννα... Ναι, αυτό ήταν και δεν έχω και ιδιαίτερα μεγάλο στήθος. :rolleyes: Πάντως καλά μου φάνηκαν κατά τα άλλα -αν και λίγο "τέντες" :tongue: κι αυτά- αλλά μπορεί να βολέψουν!

Άννη, κανόνισε να βγουν τα πατατάκια όπως μπήκαν με τόσο νερό! :tongue:

ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΑΛΛΟ!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Τί φωτό να βάλω που ακόμα είναι ένας αχταρμάς τα πράγματα και εγώ η ακαμάτρα κάθομαι λες και θα γεννήσω σε 6 μήνες.

Επίσης εμείς δεν την έχουμε σε ξεχωριστό δωμάτιο, οπότε δεν της έκανα αυτά που θα ήθελα. Αν ποτέ αλλάξουμε σπίτι θα της κάνω ένα ονειρεμένο δωμάτιο. Προς το παρόν τον πο@λο και στο μπαούλο.....

GaiGp3.png

dim_angel είπε:
Σαρανταποδαρουσα;;;!!! Θέλω να τη δω!!!

Αντε ρε Βικάκι δε μας έχει βάλει καμιά φωτογραφία εσύ! Ειχες πει ότι θα'βαζες και την κουνουπιέρα.

Και αναρωτιόμουν χτες το βράδυ σε ποιά μανούλα είχα πει για την κουνουπιέρα.

Θα πλύνω και τις κίτρινες πάντες και θα κάνω φωτογράφιση μεθαύριο....:D:D

GaiGp3.png

angel_ είπε:
Τί φωτό να βάλω που ακόμα είναι ένας αχταρμάς τα πράγματα και εγώ η ακαμάτρα κάθομαι λες και θα γεννήσω σε 6 μήνες.

Επίσης εμείς δεν την έχουμε σε ξεχωριστό δωμάτιο, οπότε δεν της έκανα αυτά που θα ήθελα. Αν ποτέ αλλάξουμε σπίτι θα της κάνω ένα ονειρεμένο δωμάτιο. Προς το παρόν τον πο@λο και στο μπαούλο.....

ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΒΙΚΥ!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΠΕΜΠΑΣ,ΑΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΙΚΗ!!! :wink: ΘΑ ΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ,ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΝΟΥΠΙ-ΠΡΟΙΚΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!ΧΑ ΧΑ!ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!ΓΕΝΝΑΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!!!!!!!ΧΑ ΧΑ!!!:lol::lol::lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

angie! είπε:
ΙΩΑΝΝΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΡΥΠΝΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!! :wink:

ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ SITE ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Κ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΙΝ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

ΟΚ αύριο το πρωί θα τα χεις παιδί μου! Θα κάνουμε κατι γλέντια με τα μωράκια μας!!!

X4pTp3.png

Και εγώ κανονικά σήμερα θα πήγαινα να δώ την μπουμπού μου, αλλά έκλεισα ραντεβού για αύριο γιατί θα έκανα και ένα καρδιογράφημα μαζί, και επειδή κυκλοφορώ αύριο στον δακτύλιο.

Τελικά μίλησα σήμερα με τον γιατρό μου και το αναβάλαμε για την Πέμπτη γιατί μάλλον ο καρδιολόγος θα απεργεί αύριο μην ανεβαίνω τσάμπα..... σνιφφ ....

Τώρα θα πρέπει να τρέχω την Πέμπτη με αεροπλάνα και βαπόρια πρωί πρωί που δεν κυκλοφορώ, και ότι σιχαίνομαι το μετρό και τα ταξί...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...