Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σουτιέν θηλασμού βρήκα από τύχη στα marks & spencer προ διμήνου ένα μαύρο και ένα άσπρο κάπου 20 ευρώ μαζί στο ίδιο κουτάκι από 50 ευρώ αρχική, βαμβακερά πολύ ωράιο κόψιμο (τελευταίο κομμάτι τελευταίο νούμερο τελευταίο σχέδιο....).

Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι και τα αθλητικά μας σουτιέν που κουμπώνουν εμπρός, αλλά και ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σουτιέν που κουμπώνει μπροστά, κάνουν την ίδια δουλίτσα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καληνυχτα ΚΙΚΗ ΜΟΥ!!

ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΘΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ,ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΚΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ,ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ,ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΚΤΛ.ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΙΜΟ ΠΟΥ ΧΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΞΕΒΑΨΕ ΣΕ 2-3 ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ,ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΛΥΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΛΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ! ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΣΑΝ ΤΗ ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ!!! :wink:

Άσε Άντζυ... πανωλεθρία λέμε... Τα άσπρα δεν είναι πια άσπρα... Φαίνεται αρκετά μωρέ και στενοχωρέθηκα... Ολοκαίνουργια ρουχαλάκια του μπεμπάκου. :( Πάω να τα βάλω τώρα για να μείνουν όλο το βράδυ και θα σε ενημερώσω για τα αποτελέσματα! Πάντως για τα εσωρουχάκια δεν με απασχολεί τόσο, όσο για κάποια ρουχαλάκια και εκείνο το γλυκούλι (πρώην) άσπρο ζακετάκι που είχα βάλει και φωτογραφία στην ομάδα μας. :(

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Έγραφα κι εγώ! Το τσίμπησες το καινούργιο σχεδιάκι ε;! ωραίο, αλλά εγώ το απέκλεισα λόγω χρώματος... Σκέφτηκα πως δεν θα μπορώ να το φορέσω με τις καλοκαιρινές μου μπλούζες... Αλλά όπως το λες, καμιά σχέση με τα κλασσικά!

Με γειά!!!

Καλά αν είναι να βγώ και να ντυθώ θα φοράω τα κανονικά μου σουτιέν, αλλά για καθημερινή χρήση θα πρέπει να πάρω κανούρια μπλουζάκια γιατί οι περισσότερες μπλούζες που έχω δεν είναι για θηλασμό

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Πάντως Ιωάννα, εαν ο χρωματισμός έχει γίνει ομοιομορφος, μπορείς να τα αφήσεις κι έτσι. Να είναι γαλάζια, γιατί όχι, αγοράκι είναι. Εγώ πάντως που το'χα πάθει με κάτι φανέλες τις έβαλα πάλι στο πλυντήριο αλλά με χλωρίνη και άσπρισαν πάλι. Αν θες το δοκιμάζεις και μετά τα ξαναπλένεις με προδερμ. Ότι νομιζεις. Πάντως εγώ θα τα αφηνα γαλάζια νομίζω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης η μαία μας είπε εχτές ότι τις 2 πρώτες μέρες στο μαιευτήριο δεν χρειάζεται να φοράμε σουτιέν αν δεν θέλουμε. Ας λένε ότι θέλουν οι υπόλοιποι..

Για τα επιθέματα στήθους επίσης, είναι σχετικά ακατάλληλα για χρήση, αφού δεν αφήνουν την άλω και την θηλή να στεγνώσουν και να αναπνεύσουν.

Στο σπίτι εξάλλου καλό είναι να κυκλοφορούμε με ανοιχτό το στήθος για λίγο όταν με το καλό επιστρέψουμε, τα επιθέματα θα μπορούσαμε να τα χρησιμοποιήσουμε με κάποια πατέντα από κάτω από την άλω σε περίπτωση που στάζει το γάλα... λέμε τώρα...

GaiGp3.png

Καλά αν είναι να βγώ και να ντυθώ θα φοράω τα κανονικά μου σουτιέν, αλλά για καθημερινή χρήση θα πρέπει να πάρω κανούρια μπλουζάκια γιατί οι περισσότερες μπλούζες που έχω δεν είναι για θηλασμό

ελα ντε...σχεδον καμια μπλουζα δεν κανει για θηλασμο!μονο κατι κρουαζε...κ εγω πρεπει να παρω τωρα που το λες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βρε Βικάκι, που βρίσκεις σουτιεν που κουμπώνουν μπροστα? Εγώ δεν μπορώ να βρω.

Έχω αθλητικά σουτιέν που ανοίγουν από μπροστά, το τελευταίο το είχα πάρει πέρυσι από το τρε ζολί στην βουλιαγμένης (Ηλιούπολη). Είναι πολύ βολικά.

GaiGp3.png

Ιωάννα δοκίμασε και το oxy action δεν θυμάμαι πως το λένε , αυτό στο ροζ κουτί, γιατί εμένα μια φορά σε ένα φόρεμα που είχε ξεβάψει το ένα χρώμα πάνω σε άσπρο, το έπλυνα στο χέρι βέβαια με αυτό και έφτιαξε.

Και κάπου εδώ σας καληνυχτώ και πάω να ξαπλώσω λιγάκι γιατί πιάστηκα!

Φιλιά στις κοιλίτσες σας!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια παω στο κρεβατακι μου για υπνο. μεχρι να τελειωσει ο αγωνας θα εχω κοιμηθει. καληνυχτα σε ολες!

a%3E

b04e7b97edcc38ee8d564d89fcba10c6.gif

Επεξεργάστηκαν by despoina82

pHNqp3.png9S1np2.png

Πάντως Ιωάννα, εαν ο χρωματισμός έχει γίνει ομοιομορφος, μπορείς να τα αφήσεις κι έτσι. Να είναι γαλάζια, γιατί όχι, αγοράκι είναι. Εγώ πάντως που το'χα πάθει με κάτι φανέλες τις έβαλα πάλι στο πλυντήριο αλλά με χλωρίνη και άσπρισαν πάλι. Αν θες το δοκιμάζεις και μετά τα ξαναπλένεις με προδερμ. Ότι νομιζεις. Πάντως εγώ θα τα αφηνα γαλάζια νομίζω.

Μωρέ, δεν είναι ένα όμορφο γαλάζιο... Είναι του στυλ "ουουπς! Κάτι μπλε της ξέφυγε της μαμάς στο πλυντήριο"!

Θα δω με την ξεβαφή αλλιώς ελπίζω πως με τα πλυσίματα θα έπανέλθουν... Χλωρίνη δε μπορώ να βάλω γιατί τα περισσότερα έχουν σχεδιάκια...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...