Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

1.ΒΑΡΒΑΡΑ Κ. ------>30/03/10 Γαλληνο ή Αγιο Λουκά (Αγοράκι)

2.irev ------------->30/03-08/04/10 ΕΛΕΝΑ (φύλλο άγνωστο)

3.angel_ ---------->31/03-03/04/10 ΕΛΕΝΑ (κοριτσάκι)

4.pik -------------->03/04/10 Αρεταίειο (Αγοράκι)

5.andria27 -------->03/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

6.touki ------------>06/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

7.mel -------------->06/04/10 (Αγοράκι)

8.eugie------------> 06/04/10 (Κοριτσάκι)

9.alikys ----------->07/04/10 Μητερα(Αγορακι)

10.dimidana -------->07/04/10 "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων (Κοριτσάκι)

11.Valia81 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

12.mary73 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

13.ELISAVET -------->08/04/10 (Αγοράκι)

14.dina84 ----------->08/04/10

15.strata------------>08-09/04/10 Νίκη (Αγοράκι)

16.mariong ---------->09/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

17.Marakious -------->10/04/10 (ΜΗΤΕΡΑ) (Κορίτσι)

18.taniabell---------->11/04/10 (Μάλλον κοριτσάκι)

19.despoina82 ------->12/04/10 (Μάλλον αγοράκι)

20.Iwanna ---------->13/04/10 Βιοκλινική(Γαληνός) (Αγοράκι)

21.vatraxaki -------->13/04/10 Λητώ (Αγοράκι)

22.tatti-------------->13/04/10 (Αγοράκι)

23.BOBOLINOS------->16-20/04/10 (Αγοράκι)

24.βασ32 ----------->17/04/10 Ιασω

25.Χριστίνα Τουχα..-->17/04/10 Ιασώ

26.Atlantis ---------->17/04/10 Ολύμπιον Πάτρας (κοριτσάκι)

27.dim_angel -------->18/04/10, Νοσ. Αλεξάνδρα (Αγοράκι)

28.Eirinaki ----------->18/04/10

29.teacher----------->18/04/10,καπου στα Τρικαλα (θελω κοριτσι)

30.demi-------------->18-25/04/10 Παπαγεωργίου Θεσ/νίκη (κοριτσάκι)

31.neraidoula -------->20/04/10 Mητέρα (Αγοράκι)

32.AngiCat----------->21/04/10 (Aγοράκι)

33.Annie ------------>24/04/10 Γενεσσις Θεσσαλονικη(Μάλλον αγοράκι)icon_rolleyes.gif

34.island ------------>25/04/10, Ιασώ (Αγοράκι)

35.Anna_22---------->26/04/10 (Μάλλον Ιασώ)

36.angie! ------------>26/04/10 Μητερα

37.Joanna30 --------->27/04/10 Λητώ (Aγοράκι)

38.thalia81 ---------->27/04/10

39.maraki2108-------->28/04/10 Μητέρα (Aγοράκι)

40.sfkr--------------->01/05/10 Έλενα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ και τι δε θα δινα να είχα την αισιοδοξία σου! Μπράβο! Δεν έχω τίποτα άλλο να πω....

Επομένως αυριο είμαστε αρκετές για β' επιπέδου.......

Εσύ

Εγώ (τελικα δεν θα παω στο Έλενα αλλά το απόγευμα στο Μητερα γιατι θελει να ειναι μαζι κ ο αντρουλης μου...)

η angel (επαναληπτική)

??? και άλλη μια μανουλίτσα δεν είναι για αυριο? Έχω χαθεί πια με τόσο αγχος...

Άντε, καλά μας αποτελεσματα

irev , angel κ όσες κάνετε αύριο Β επιπέδου μην αγχόνεστε!:cool::cool: όλα θα πάνε καλά κ αύριο θα στε πολύ χαρούμενες!:tongue::tongue: Συγχαρηήρια κ σε atlantis κ σε όσες είχαν καλά νέα :-Pκ θετική ενέργεια σε όσες ανησυχούν!:D

Κ καλά ψώνια.Κι εγω πριν δυο μέρες αγόρασα δυο πολύ όμορφα φορμάκια απ το Ανατέλλω για τον μπέμπη κ κουδουνίστρες απο το ΙΚΕΑ κ πολύ το χάρηκα.:tongue:Όταν αρχίζεις κ ψωνίζεις συνειδητοποιείς οτι θα γίνεις μανούλα!:PΗ μάνα μου με ξενέρωσε οτι είναι γρουσουζιά αλλα δε θέλω να σκέφτομαι αρνητικά.Είναι σημαντικό να νιω΄θουμε χαρούμενες κ να νιώθει κ το μωράκι μας οτι το περιμένουμε!;););)

Κατα τ άλλα κορίτσια απ τηΔευτέρα κανω έρευνα αγοράς σε καταστήματα βρεφικών, έχω παέι σε 10-11 αλλά μεγάλες διαφορές στις τιμές μεταξύ τους δεν είδα.:confused::rolleyes:Μπορω να σας δώσω πληροφορίες ωστόσο.Κουράστηκα πολυ πάντως , τα πόδια, η μέση , η πλάτη με πονάνε τρομερά.:(Αύριο μάλλον θα φύγω για την Ικαρία κ θα ξανάρθω τώρα Γενάρη.Πάντως κορίτσια,έψαχνα ρούχα εγκυμοσύνης κ βρήκα καταπληκτικά στα Λητώ αλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ Κ ΕΚΝΕΥΡΊΣΤΗΚΑ:mad::mad:.έτσι βρήκα πάλι σε δυο μπλουζοφορέματα απλά σε μαγαζιά απλά κ πήρα μόνο κυλοτάκια απ τα mothercare κ απ το Λητώ κ μια ζώνη στήριξης της κοιλιάς!κ ΒΙΒΛΙΑ απ την πολιτεία ξια την ανατροφή κ διαπαιδαγώγηση(Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΕΝΌΤΗΤΑ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΞΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ!!!).

ntesehjufpgrhgvn.png

angel πολυ σ ευχαριστώ για την αλλαγη στη λίστα!!!Βλέπω κ συ ακόμη δεν κοιμάσαι κ είσαι on line.μπήμα κ γω στην ιστοσελίδα της Φαιναρέτη αλλά θέλω να φύγω τώρα για το νησί οπότε απο Γενάρη στην Ευτοκία θα παρακολουθήσω.Απλά με προβληματίζει που μετά πρέι να μαι στην Αθήνα συνέχεια!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

Εποικοδομητικότατο το απόγευμα σήμερα...

Όπως θα καταλάβατε πήγαμε (ξεχωριστά μεν ταυτόχρονα δε) στη Φαιναρέτη με το Maraki2108. Εγώ να σας πώ , πραγματικά χάρηκα με αυτά που άκουσα, αρκεί να είναι αληθινά, δλδ πραγματοποιήσιμα. Το μεγάλο μου ατού είναι ότι είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και δεν με πειράζει να πηγαίνω συχνά. Έχουν ακόμα και μαθήματα γυμναστικής για εγκύους. Ανυπομονώ......

Πήγαμε μετά στους κουμπάρους μας και στην βαφτηστήρα μας, αχ πώς μεγαλώνουν έτσι τα παιδιά? Anyway, είπα στην κουμπαρούλα μου τις απορίες μου και μου εξήγησε τα πάντα, έχει κάνει 2 παιδάκια το μικρότερο είναι 4,5 και τα έχει πρόσφατα, οπότε είναι φοβερό λυσσάρι. Κορίτσια πρέπει να πάρουμε πολλά .....πανάκια.... χαχαχαχχα πω πωωωωω..... πλυντήρια να έχουμε να πλένουμε..... Περιττό να σας πώ ότι έφυγα από εκεί με μία ντάνα ρουχαλάκια το μηδέν κοριτσίστικα είναι κουκλίστικα!!!!!!!! τόσο μικρούλια!!!!! Αλλά το αγαπημένο μου είναι μία χειροποίητη πλεχτή ολόλευκη κουβερτούλα με ένα σατέν κορδονάκι περασμένο γύρω γύρω, μοιάζει σαν να είναι πέπλο νυφικού.....

strata μου άμα ήταν γρουσουζιά τότε θα ήμουν ...τρισκατάρατη.... από σήμερα....

Εσύ γλυκιά μου Αθήνα δεν θα μείνεις από τον Γενάρη και μέχρι να γεννήσεις? Θα προλάβεις να κάνεις τα μαθηματάκια σου με την ησυχία σου. Ικαρία ...σε ζηλεύω... εκεί τα ρολόγια λειτουργούν με την δική μου λογική για την έννοια του μεσημεριού .... :-)

Δεν κοιμάμαι, έχω υπερένταση, σήμερα πέρασα μία καταπληκτική μέρα (είχα άδεια χαχαχαχαχαχαχα) και όπως καταλαβαίνεις αμα δεν δουλέψεις ξαφνικά , δεν κουράζεσαι με τα απλά..... Καλό ταξίδι να έχεις αύριο, με το καλό να μας έρθεις τον Γενάρη!!!

Pik + Irev καλή επιτυχία αύριο κοριτσάκια !!!!! Όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!

Καλό σας βράδυ μανούλες!!!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Είμαι ξύπνια δυστυχώς εδώ και μια ώρα τουλάχιστον. Κάτι έχω αρχίσει να παθαίνω με το θέμα του ύπνου, κι ενώ κουράζομαι πάρα πολύ μες στη μέρα.

Αυτή τη βδομάδα κοιμάμαι κατα τα μεσάνυχτα και ξυπνάω κατά τις 5 ενώ δουλεύω τουλαχιστον 10-11 ώρες (δυστυχώς). Και δεν ξυπνάω για συγκεκριμένο λόγο. Απλα το μυαλό γυρίζει και κάπου το χάνω.

Θέλω να σταματήσω να δουλεύω τόσο τώρα γιατί νομίζω πως το στρες της δουλειάς φταίει που δεν κοιμάμαι ούτε 7ωρο. Αλλα ρε γαμώτο λείπουν οι περισσότεροι γριπωμένοι. Και ξέρετε τώρα, λόγω της γρίπης οι άδειες πέφτουν βροχή και το θύμα δουλεύει.

7ήμερα δίνει πλέον το ΙΚΑ σε μια απλή ίωση!!!

Πάντως ανησυχώ γιατί μια βδομάδα τώρα λείπει μια συνάδερφος γιατί ο γιος της έχει την Η1Ν1. Δεν έχει κολλήσει αλλά θα γυρίσει σήμερα στη δουλειά μιας και το παιδάκι της είναι καλύτερα. Θέλω πολύ να γυρίσει (γιατί έχω πήξει) αλλά φοβάμαι μη φέρει τον ιό.

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

andria, valia, atlantis

συγχαρητήρια για την β'επιπέδου και καλά ψώνια από εδώ και πέρα!

irev και όλες οι εγκυούλες καλά αποτελέσματα αύριο, όλα καλά θα πάνε. άντε σιγά σιγά να τελειώνουν όλες να φύγει και αυτό το άγχος.

Καλημέρα κορίτσια! Mel μου εγώ δεν έχω κάνει ακόμα β επιπέδου απλά εκάνα quote στης Βάλιας και δυστυχώς δεν φάνηκε (έσβησα τον κώδικα βλέπεις). Την Δευτέρα εγώ στις 9.15 στο Ιασώ!

Κορίτσια ξέρει καμία πόσα κιλά πρέπει να πάρουμε στον 5ο, 6ο κ.ο.κ.? Δεν αγχώνομαι γιατι έχω παρει μόνο 3 κιλά από την αρχή αλλά θέλω να ξέρω για να το ελεγχω!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα κοριτσακια!

angel_, δεν ειμαι σιγουρη αν καταλαβα ποια εισαι γιατι και στον απεναντι καναπε καθοταν μια κοπελα με φορεματακι, και στον διαγωνιο σ'εμας καναπε. Οταν με δεις την επομενη φορα θα με γνωρισεις? Θα ειμαι παλι με τον αντρα μου λογικα. Ο δικος σου δεν μπορει να ερχετε? Θα του εκανε καλο (κι εσενα βεβαια). Εμας θα μας βαλει στο γκρουπ της Τεταρτης που μαλλον θα ξεκινησει την παραλλη εβδομαδα, καθε Τεταρτη 6 το απογευμα. Λογικα κι εσενα σ'αυτο το γκρουπ θα σε βαλει. Γυμναστικη για εγκυους κι εγω θελω πολυ να κανω. Αυτο βεβαια δεν γινεται σε γκρουπ λεει. Παντως πραγματικα κι εμενα μου φανηκε οτι θα ειναι πολυ βοηθητικο και το σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι εντελως δωρεαν! Η φιλη μου λεει οτι την βοηθησε παααρα πολυ. Κοριτσια, το συστηνω σε οποια μπορει. Ξεκινανε καινουρια γκρουπ τωρα και ειναι ευκαιρια νομιζω. Σκεφτειτε το...

Χθες μετα την Φαιναρετη περασα με τον αντρουλη μου απο benetton, οπου ειδα ομορφα ρουχαλακια για εγκυους αλλα λιγο τσιμπημενα για το δικο μου πορτοφολι, και mothercare που μου φανηκαν ακομα πιο τσιμπημενα και οχι τοσο ομορφα. Τελικα πηρα μονο ενα σουτιεν απο το mothercare... Σκεφτηκα να παρω μονο κατι για τις γιορτες και τα υπολοιπα ψωνια μου μετα τις γιορτες στις εκπτωσεις. Αληθεια, κανουν εκπτωσεις στα ειδη εγκυμοσυνης?

Περιμενουμε και καποιες β' επιπ. σημερα ε? Καλα αποτελεσματα κοριτσια. Κι η δικη μου αγωνια μεγαλωνει μεχρι την αλλη Παρασκευη. Ολα να πανε καλα για ολες μας!

Φιλια σε ολες τις μανουλες και καλη μας μερα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες...Σήμερα ξύπνησα πάλι στο πατρικό μου με τα πρωϊνά μου κλπ. Ο αντρούλης μου είναι καλύτερα δεν έχει πυρετό αλλά θα μείνω προληπτικά το σκ στην μανούλα μου και στον μπαμπάκα μου, να αερίσει και το σπίτι σβ το ζουζούνι μου οπότε την Δευτέρα με το καλό να επιστρέφουμε. Εχθές πήγα jumbo πήρα φορμάκια,σελτεδάκια, σαλιάρα, μπουρνούζι, κουβερτούλα και όλα βέβαια για το νινί μου....το καταχάρηκα!!!αν ήξερα και το φύλλο θα έπερνα και άλλα, θα κάνω υπομονή μέχρι την Πέμπτη που θα κάνω την β΄επιπέδου και απο την παραπάνω βδομάδα θα ξαναπάω για χρωματάκια ροζουλι ή σιελάκι γιούπιιιιιι!!!αααα πήρα και τα δώρα που σήμερα θα πάω στα γενέθλια των παιδιών της καλύτερης μου φίλης, είχε κάνει πάρτυ την προηγούμενη βδομάδα με τα παιδάκια του παιδικού σταθμού αλλά σήμερα επειδή εγω δεν είχα πάει λόγω του γνωστού λόγου πολυκοσμία-γρίπης κλπ σήμερα θα είμαστε εμείς, η κουμπαρα της και μια φίλη μας...Αυτά σας είπα και τα δικά μου...εύχομαι σε όλες τις μανούλες σήμερα τα καλύτερα αποτελέσματα, περιμένουμε νέα σας!!! Σας εύχομαι καλό σκ χωρίς άγχος αλλά και με ξεκούραση:tongue::tongue::tongue::tongue: χριστινάκι πίσω στην δουλειά τώρα αρκετά παρλαπιπίασες...ουπςςςςςς:-P:-P:-P

Καλημέρα μανούλες!!!

Γειά σου Maraki, εγώ δεν είμαι σίγουρη για το κατ πόσο θα μπορεί να με συνοδεύει ο καλός μου στα μαθήματα γιατί δουλεύει ως αργά. Και εγώ είπα για το group της Τετάρτης γιατί εκεί έχω μία ελπίδα ως....σειρήνα.... να τον παρασύρω... Ξεκίνησα από εχτές την προπαγάνδα κάποια στιγμή θα πέσει το φρούριο. Δεν είναι ότι τρελαίνεται να έρθει κιόλας, ίσα ίσα που άν δεν του έλεγα τπτ δεν θα προθυμοποιούταν ποτέ των ποτών.... Υπομονή όπως πάντα φυσικά..

Φεύγοντας χάζεψα τις βιτρίνες , κάτι μούρλια μποτούλες αλλά τπτ κάτω από 170 ευρώ. Ασε, next year.....

Εσώρουχα κοπελούδια γιατί παίρνετε από τα Mothercare? Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για την εγκυμοσύνη?

Πάω να χαζέψω-τακτοποιήσω τα πραγματάκια που μου έδωσε χτες η κουμπαρούλα μου , να κάνω ένα μπανάκι και βουρ στον γιατρό για την Β'επιπέδου... Θα σας πώ νέα το απόγευμα.

Καλή σας μέρα!!!!!

(Χριστινάκι του έδωσες και κατάλαβε στο Jumbo ε? Μπράβο κοριτσάκι καλά έκανες !!!!!)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες

Είμαι χαρούμενη σήμερα γιατι θα δω το μπουμπουκακι μου (και πρώτη φορά κι ο αντρούλης μου) αλλά έχω και τόοοοοοοσο αγχος.......να πανε όλα καλα Θεε μου!

Κι αυτός ο καιρός δε βοηθάει βρε παιδι μου-------μουντζούφλης!

andria αν αγχωνεσαι εσυ με τα 3 κιλά---------τι να πω κι εγω που εχω χτυπησει ηδη 6!!!! Και να πω πως ειμαι και πρωταρα......ξερω οτι το τελευταιο διμηνο διπλασιαζονται, κι ομως δεν προσεξα καθολου. Ολα βεβαια ειναι και θεμα ψυχολογιας... με το σπιτι που το πουλανε, με τους μηνες να φευγουν και να μην πληρωνομαι...μ αυτα κ με κεινα

Δεν εχω και πολυ ορεξη να "κοιταξω" τον εαυτό μου...

QuW0p3.png

Pik & Irev κι εγώ πάω για β' επιπέδου σήμερα. Τρέμει το φυλλοκάρδι μου.......

Καλή μας επιτυχία!!!!!!!!!!

Ας πάνε όλα καλά Παναγιά μου.......

Αχ, κοριτσάκι μου συγνώμη... σε ξέχασα...

Καλή επιτυχία και σε εσένα!!! Μην ανησυχείς!!! Ολα θα είναι καλά και θα δεις και το ζουζουνακι σου!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Pik, irev και Elissavet καλή επιτυχία! Θα περιμένουμε νέα σας!

Irev μου μην στενοχωριέσαι με τη δουλειά σου.. (όσο μπορείς τουλάχιστον!) Παντού υπάρχουν μαλ..ες :tongue:

Οσον αφορά τα κιλά δεν αγχώνομαι απλά λέω να προσέξω όσο μπορώ! Κι εσύ πάντως δεν έχεις βάλει πολλά! Οταν λες ότι το τελευταίο δίμηνο διπλασιάζονται, τι εννοεις? Αν έχεις πάρει μέχρι τον 7 δηλ. 7 κιλα θα γίνουν 14?????

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...