Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΒΙΚΥ ΑΣΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΝΥΧΤΙΚΩΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ-ΑΓΧΩΤΙΚΗ,ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηγαίνετε μία βολτίτσα και γύρνα κατά τις 1. Κάνε ένα μπανάκι και μετά πέσε. Ίσως να αλλάξεις το πρόγραμμα του ύπνου σου έτσι.

Εγώ αυπνίες εχω σπάνια, κάτι θα πρέπει να με ενοχλεί για να ξυπνήσω νωρίς (στο τετράωρο-πεντάωρο..) και φυσικά μετά από 2-3 ωρίτσες την ξαναπέφτω. Κοιμάμαι και 1-2 ωρίτσες το μεσημέρι.

(μήπως είμαι γαϊδούρι και κοιμάμαι έτσι?)

Μπορεί να γίνει κάτι αν το κάνω κι αυτό!

Όπως λέω στον άντρα μου "με προετοιμάζει ο μπέμπης! Δεν θα κλείνει μάτι όλη νύχτα"

Έφαγα την καρμπονάρα μου και ήρθα!

Τα έβαλα σε μικρό μέγεθος γιατί αρκετά της γ...σα την ψυχολογία!!!

Μίλησα με την Ιωάννα θα περάσουν στις 11:20 να με παρουν. Εσύ θα έρθεις με τον Κώστα?

ναι ναι!θα δουλεψει νυχτα αυριο!!!;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΒΙΚΥ ΑΣΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΝΥΧΤΙΚΩΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ-ΑΓΧΩΤΙΚΗ,ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!

Σπαστική διαφήμιση ε?

Θα τα κάνω από βδομάδα καλέ μην βιάζεστε, από τώρα να έχω και την βαλίτσα στην μέση? Καρίτσια πορτ μπεμπε καλαθούνα στρώμα λεκάνες με ασιδέρωτα σελτεδάκια σεντονάκια κλπ κλπ κλπ.... Καλέ ένα μικρούλι σπιτάκι έχω, πού θα τα βάλω όλα αυτά? Έχουν άλλα πράγματα σειρά, έχω ρωτήσει για την βαλίτσα και ξέρω πάνω κάτω τί χρειάζομαι, αλλά επειδή ξέρω ότι θα αργήσω να γεννήσω δεν βιάζομαι και ιδιαίτερα.....

GaiGp3.png

Σπαστική διαφήμιση ε?

Θα τα κάνω από βδομάδα καλέ μην βιάζεστε, από τώρα να έχω και την βαλίτσα στην μέση? Καρίτσια πορτ μπεμπε καλαθούνα στρώμα λεκάνες με ασιδέρωτα σελτεδάκια σεντονάκια κλπ κλπ κλπ.... Καλέ ένα μικρούλι σπιτάκι έχω, πού θα τα βάλω όλα αυτά? Έχουν άλλα πράγματα σειρά, έχω ρωτήσει για την βαλίτσα και ξέρω πάνω κάτω τί χρειάζομαι, αλλά επειδή ξέρω ότι θα αργήσω να γεννήσω δεν βιάζομαι και ιδιαίτερα.....

τι λεει...''που εισαι βρε Γιωργη θα γεννησω'''???εγω θα γεννησω κ αυτη ακομη θα το λεει!!!!!

εσυ το δεσες κομπο οτι θα αργησεις να γεννησεις..εμενα γιατι μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι θα γεννησω πιο νωρις...??νομιζω οτι γυρω στην 37 θα βγει η μπεμπα!οτι να ναι!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

τι λεει...''που εισαι βρε Γιωργη θα γεννησω'''???εγω θα γεννησω κ αυτη ακομη θα το λεει!!!!!

εσυ το δεσες κομπο οτι θα αργησεις να γεννησεις..εμενα γιατι μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι θα γεννησω πιο νωρις...??νομιζω οτι γυρω στην 37 θα βγει η μπεμπα!οτι να ναι!

ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!ΣΤΗΝ 36Η ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΟΥΠ..ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ Η ΜΠΕΜΠΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!ΣΤΗΝ 36Η ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΣ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΟΥΠ..ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ Η ΜΠΕΜΠΑ!

Αχ κι εγώ το ίδιο!!!!

Λέω στις 37, το πολύ στις 38 εβδομάδες

Κοριτσάκια ήρθα κι εγώ. Επιτέλους γυρίσαμε, αφού πάλι τρεχαμε όλη μέρα. Είμαι πτώμα γιατι κι εγω σαν την Κική κοιμάμαι εντελώς αλλόκοτα. Ξαπλώνω λίγο μετά τις 12, ξυπνάω 2:30 για τσίσα, συνήθως ξανακοιμάμαι μέχρι τις 5:00 που ξαναξυπνάω για τσίσα και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ μέχρι τις 7:00, οπότε με παίρνει ο ύπνος μέχρι τις 8:00. Χάλια! Και μετά σέρνομαι όλη μέρα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και από μενα...ήρθε μια φίλη και καθίσαμε για παρέα....έχω κάτι καούρες....έφαγα 2 σοκοφρέτες μπάς και φύγουν:rolleyes::cool::cool::cool:τι να κάνω;;;;;;;

κ εσυ καημενακι μου???σε καταλαβαινω!ολη μερα ετσι ειμαι!εφαγα κ εγω σοκολατα το απογευμα αλλα τιποτα!!!τωρα λεω να φαω ενα ξινομηλο μπας και....

pSC1p2.png

Βρε κοριτσάκια, τις νυχτικές/πυτζάμες για το μαιευτήριο τι νουμερο τις πήρατε? Μεγαλύτερο γιατί θα'χουμε φουσκώσει κι άλλο, ή μικρότερο γιατί μετά την γέννα θα'χουμε ξεφουσκώσει λίγο. Δώστε μου τα φώτα σας σας παρακαλώ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

κ εσυ καημενακι μου???σε καταλαβαινω!ολη μερα ετσι ειμαι!εφαγα κ εγω σοκολατα το απογευμα αλλα τιποτα!!!τωρα λεω να φαω ενα ξινομηλο μπας και....

άμα φάω σούπα θα είναι χειρότερα;τι πράγμα και αυτό;ήπια και κοκα κολα σκ@τα....:(

Grya.jpgGryap3.png

Κοριτσάκια ήρθα κι εγώ. Επιτέλους γυρίσαμε, αφού πάλι τρεχαμε όλη μέρα. Είμαι πτώμα γιατι κι εγω σαν την Κική κοιμάμαι εντελώς αλλόκοτα. Ξαπλώνω λίγο μετά τις 12, ξυπνάω 2:30 για τσίσα, συνήθως ξανακοιμάμαι μέχρι τις 5:00 που ξαναξυπνάω για τσίσα και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ μέχρι τις 7:00, οπότε με παίρνει ο ύπνος μέχρι τις 8:00. Χάλια! Και μετά σέρνομαι όλη μέρα.

Πάλι καλά δεν είμαι η μόνη!

Αν βρεις το γιατρικό Μαράκι πες μου κι εμένα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...