Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΦΟΡΑΩ ΜΠΟΤΕΣ Ή ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!!!ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ 39,ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ??ΧΑΧΑ!! ΒΙΚΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ?ΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?α...θα θυμωσωωωωω!!!!

ΑΝΝΥ2 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!\

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ girls...ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ,ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ!!

ΝΙΚΟΛ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???ΟΕΟΕΟΕ!!!

Μόνο τόσα μας είπαν ότι κάνουν. ΙΚΑ έχω, τα τελευταία 15 χρόνια ....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόνο τόσα μας είπαν ότι κάνουν. ΙΚΑ έχω, τα τελευταία 15 χρόνια ....

ΚΑΛΕ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝΕ??ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ 7 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΩΡΑ!!!ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΣ???Α...!ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Θα 'πρεπε ε?

εεε....ετσι λενε!αντε καλε κανε καμια βαλιτσα μην τρεχεις τελευταια στιγμη να μαζευεις βρακια και σερβιετες!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΦΟΡΑΩ ΜΠΟΤΕΣ Ή ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!!!ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ 39,ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ??ΧΑΧΑ!! ΒΙΚΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ?ΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?α...θα θυμωσωωωωω!!!!

ΑΝΝΥ2 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!\

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ girls...ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ,ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ!!

ΝΙΚΟΛ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???ΟΕΟΕΟΕ!!!

Εμένα παραδόξως τα πόδια μου δεν έχουν πρήστει καθόλου... Ευτυχώς γιατί εγώ φοράω 40 οπότε φαντάζεσαι...

Την άλλη Τετάρτη 3/3 μπαίνω στον μήνα μου!!! Εχω πολύ αγωνία για το πότε θα γεννήσω!!!!!!!!!!!!

Angie μου το κιν. μου δεν το έχεις? Γιατί εγώ έχω το δικο σου :wink:;-):wink:

Επεξεργάστηκαν by andria27

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Θα 'πρεπε ε?

Καλά δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά μήπως σιγά-σιγά να βάζατε κανένα νυχτικάκι και καμιά παντοφλίτσα σε ένα βαλιτσάκι? Έτσι ρε παιδί μου να βρίσκονται!

Υ.Γ. Μπορείτε να μην μου μιλατε γιατί αφού σας είπα οτι δεν θα έχετε παπούτσι να βάλετε μετά τη γέννα, τώρα σας λέω οτι και στην κλινική δεν θα έχετε νυχτικιά να βάλετε, μωρέ τι ευχάριστη παρέα είμαι!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Βίκυ και Αννυ σε λίγες μέρες μπαίνεται στο μήνα σας, το έχετε συνηδειτοποιήσει? Βαλίτσα έχετε ετοιμάσει?

Θα την ετοιμάσω την άλλη εβδομάδα! Ετσι για το καλό! Πολύυυυυυυ αγωνία σου λέω!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΚΑΛΕ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝΕ??ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ 7 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΩΡΑ!!!ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΣ???Α...!ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Έτσι που τα είδα τα πράγματα, κανονικά δεν θα έπρεπε να πάω καθόλου αλλά τέσπα...

GaiGp3.png

Καλά δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά μήπως σιγά-σιγά να βάζατε κανένα νυχτικάκι και καμιά παντοφλίτσα σε ένα βαλιτσάκι? Έτσι ρε παιδί μου να βρίσκονται!

Υ.Γ. Μπορείτε να μην μου μιλατε γιατί αφού σας είπα οτι δεν θα έχετε παπούτσι να βάλετε μετά τη γέννα, τώρα σας λέω οτι και στην κλινική δεν θα έχετε νυχτικιά να βάλετε, μωρέ τι ευχάριστη παρέα είμαι!!!

τι νυχτικια????τι εννοεις????τι μεγεθος????:confused::confused:

Ps.συνενοηθηκες με Ιωαννα για αυριο ????

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

εεε....ετσι λενε!αντε καλε κανε καμια βαλιτσα μην τρεχεις τελευταια στιγμη να μαζευεις βρακια και σερβιετες!!!!

Το σκέφτομαι..... είμαι λίγο της αναβολής αυτές τις μέρες...

GaiGp3.png

ΘΑ τα πλύνω,

Θα τα σιδερώσω,

και όταν το συνειδητοποιήσω θα την φτιάξω.....

ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............

GaiGp3.png

Εμένα παραδόξως τα πόδια μου δεν έχουν πρήστει καθόλου... Ευτυχώς γιατί εγώ φοράω 40 οπότε φαντάζεσαι...

Την άλλη Τετάρτη 3/3 μπαίνω στον μήνα μου!!! Εχω πολύ αγωνία για το πότε θα γεννήσω!!!!!!!!!!!!

Angie μου το κιν. μου δεν το έχεις? Γιατί εγώ έχω το δικο σου :wink:;-):wink:

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ:-(:-(:-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΘΑ τα πλύνω,

Θα τα σιδερώσω,

και όταν το συνειδητοποιήσω θα την φτιάξω.....

ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............

εμενα με αγχωσες τωρα.....να ρθω καλε να στα κανω?????κ αυτη η διαφημιση μου σπαει τα νευρα!!!!χαχαχαχα

pSC1p2.png

τι νυχτικια????τι εννοεις????τι μεγεθος????:confused::confused:

Ps.συνενοηθηκες με Ιωαννα για αυριο ????

Τα έβαλα σε μικρό μέγεθος γιατί αρκετά της γ...σα την ψυχολογία!!!

Μίλησα με την Ιωάννα θα περάσουν στις 11:20 να με παρουν. Εσύ θα έρθεις με τον Κώστα?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...