Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτό είναι γερμανικό φαντάρου όχι ύπνος εγκύου....:cool::cool:

Καλά πώς τα βγάζεις πέρα? Ξαπλώνεις και δεν έρχεται ο ύπνος?

Ξαπλώνω αλλά δεν κοιμάμαι!

Δεν ξέρω τι να κάνω!!!!

Που είναι ο ύπνος οεο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από εμένα μανούλες!

Βίκυ δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά προχθές μας λέγανε οι μαίες στο μάθημα οτι αν κάποιας το πόδι έχει αλλάξει νούμερο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να μην επανέλθει μετά. Το εξηγήσαν κάπως οτι χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι στα κόκκαλα και δεν επανέρχονται αν το θυμάμαι καλά.

982477uqvc9qzqub.gif

όχι όχι όχι

αυτό δεν θα το δεχτώωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Εγώ τί θα τις κάνω όλες αυτές τις γοβούλες μουυυυυυυυυυ?

GaiGp3.png

Καλησπέρα και από εμένα μανούλες!

Βίκυ δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά προχθές μας λέγανε οι μαίες στο μάθημα οτι αν κάποιας το πόδι έχει αλλάξει νούμερο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να μην επανέλθει μετά. Το εξηγήσαν κάπως οτι χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι στα κόκκαλα και δεν επανέρχονται αν το θυμάμαι καλά.

Κορίτσια έχουν πρηστεί τα πόδια σας?

Επεξεργάστηκαν by island

κατσε ρε συ,ποσα μαθηματα ειναι του ΙΚΑ?ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ Κ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 2 ΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΩΣ ΤΩΡΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ ΚΙ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΦΑΝΑΙΡΕΤΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!

ΕΛΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ!

Στο σύνολο ή 3 ή 4 μονόωρα.

Είναι φοβερό ε?

GaiGp3.png

Δεν ξέρω τι να κάνω!!!!

Που είναι ο ύπνος οεο?

Άμα βάλεις μουσικούλα και χαμηλά φώτα δεν γίνεται τίποτα?

Κάτσε ένα βράδυ μέχρι αργά μην πέσεις νωρίς μπας και το πας συνεχόμενο...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

982477uqvc9qzqub.gif

όχι όχι όχι

αυτό δεν θα το δεχτώωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Εγώ τί θα τις κάνω όλες αυτές τις γοβούλες μουυυυυυυυυυ?

Κάπως έτσι έκανε και ο Γιάννης όταν το άκουσε... Μάλλον είπε κάτι του στυλ ¨ωχχχχ φυλακή θα καταλήξω αν είναι να αντικαταστήσει ένα πατάρι παπούτσια¨ αλλά εγώ δεν άλλαξα νούμερο απλά πλατύναν κάπως τα πόδια μου από το πρήξιμο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Άμα βάλεις μουσικούλα και χαμηλά φώτα δεν γίνεται τίποτα?

Κάτσε ένα βράδυ μέχρι αργά μην πέσεις νωρίς μπας και το πας συνεχόμενο...

Το έχω κάνει κι αυτό!

Τίποτα!

Βέβαια δεν είναι εύκολο να κάτσω μέχρι αργά! Αφού δεν έχω κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ :-(

Κάπως έτσι έκανε και ο Γιάννης όταν το άκουσε... Μάλλον είπε κάτι του στυλ ¨ωχχχχ φυλακή θα καταλήξω αν είναι να αντικαταστήσει ένα πατάρι παπούτσια¨ αλλά εγώ δεν άλλαξα νούμερο απλά πλατύναν κάπως τα πόδια μου από το πρήξιμο.

Τα δικά μου είναι όπως ήταν! Πάλι καλά!

Βρε καλως την!!! Αμα είσαι καλά και αν περνάς καλά χαιρόμαστε απλά μας ανησυχείς κιόλας... Δεν πρέπει να εξαφανιζόμαστε τώρα... :lol::lol:

Κατ' αρχήν συγγνώμη που άργησα να απαντησω αλλά ήρθε ο πατερούλης μου και ηπιαμε καφεδάκι :lol::lol::lol:

Βάλια μου να είσαι σίγουρη ότι αν προκύψει κάτι θα σε ενημερώσω άμεσα!!! Ασε που το έχω δέσει ότι θα γεννήσουμε παρέα :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα έγινε δια μαγείας από τον Σεπτέμβρη, σε φάση που είχα χάσει και 2 κιλά από τους εμετούς, δεν μου χωρούσαν τα παπούτσια μου, και από τότε δεν πήρα τπτ άλλο εκτός από ένα ζευγαράκι σκέτσερς. Σε όλη την εγκυμοσύνη την έβγαλα με αυτά και τα αθλητικά.

Καλά, αμα δεν επανέλθω στο νούμερο θα πάθω μέγα ήττα .... ποιό πολύ με πειράζει αυτό παρά τα κιλά μου...

GaiGp3.png

ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ,ΑΠΛΑ ΦΟΡΑΩ ΜΠΟΤΕΣ Ή ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΙ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!!!ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ 39,ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ??ΧΑΧΑ!! ΒΙΚΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΑ?ΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?α...θα θυμωσωωωωω!!!!

ΑΝΝΥ2 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!\

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ girls...ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ,ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ!!

ΝΙΚΟΛ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???ΟΕΟΕΟΕ!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Το έχω κάνει κι αυτό!

Τίποτα!

Βέβαια δεν είναι εύκολο να κάτσω μέχρι αργά! Αφού δεν έχω κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ :-(

Πηγαίνετε μία βολτίτσα και γύρνα κατά τις 1. Κάνε ένα μπανάκι και μετά πέσε. Ίσως να αλλάξεις το πρόγραμμα του ύπνου σου έτσι.

Εγώ αυπνίες εχω σπάνια, κάτι θα πρέπει να με ενοχλεί για να ξυπνήσω νωρίς (στο τετράωρο-πεντάωρο..) και φυσικά μετά από 2-3 ωρίτσες την ξαναπέφτω. Κοιμάμαι και 1-2 ωρίτσες το μεσημέρι.

(μήπως είμαι γαϊδούρι και κοιμάμαι έτσι?)

GaiGp3.png

Δεν ξέρω τι να κάνω!!!!

Που είναι ο ύπνος οεο?

τον εχουμε εγω κ η Βικυ αλλα σου δινω πισω οσο θες!!!χαχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

νουμερο δεν εχω αλλαξει ουτε εγω...απλα εμενα σαν να εχουν πρηστει λιγο οι αστραγαλοι μου!το καταλαβαινω απο τις καλτσες που κανουν σημαδι κατευθειαν!!!!

αν ειναι να αλλαξω νουμερο..οπως λεει κ ο Γιαννης της Θαλειας φυλακη θα μπουμε!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...