Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άστα ρε Αντζυ μου και είχα πάρει το καλοκαίρι ένα γαμάτο ζευγαράκι φούξια ξυλο-ντακο-γόβες και με την άτιμη την εγκυμοσύνη μία φορά πρόλαβα να βγώ και να τις βάλω... Τώρα φέτος το καλοκαίρι δεν θα φοριούνται. Αει στο καλό...

Τώρα το τί καλά θα φορέσουμε για να βγούμε άσε.........

Θα βάλουμε τη καλή μας την σακούλα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

γιατι δε θα φοριουνται??κλειστες ή peet toe ειναι?και φουξια,τελειες!!!!!να τις βαλεις το καλοκαιρακι που θα βολταρουμε με τα μωρακια μας να μαστε σεξυ μανουλες με απλα λιγα κιλακια παραπανω!!!! γιατι τι σου κανανε στο ικα?εγω που παω μου φαινεται φοβερη η μαια κ αυτα που λεει..μηπως ειμαι σε αγνοια????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άστα ρε Αντζυ μου και είχα πάρει το καλοκαίρι ένα γαμάτο ζευγαράκι φούξια ξυλο-ντακο-γόβες και με την άτιμη την εγκυμοσύνη μία φορά πρόλαβα να βγώ και να τις βάλω... Τώρα φέτος το καλοκαίρι δεν θα φοριούνται. Αει στο καλό...

Τώρα το τί καλά θα φορέσουμε για να βγούμε άσε.........

Θα βάλουμε τη καλή μας την σακούλα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

γιατι καλε να μην φοριουνται φετος????εγω σημερα βρηκα μια πλατφορμα fullah sugar με ψαθα απο κατω κ κοκκινο δερμα απο πανω κ την ειχε 10 ευρωπουλα γιατι κλεινει το μαγαζακι κ την τσακωσα!!!

στον γιατρο τι να παρω να του πω..οτι τρωω σαν την λυσσαρα κ μετα πινω μισο λιτρο νερο στο καπακι???θα του το πω την Πεμπτη που θα παω....αλλα πολλες ξυνιλες ρε γμτ!!!!

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Όχι! Τίποτα!

Κοιμάμαι κατα τις 11 και στις 2 το μάτι γαρίδα! Μετά ξανακοιμάμαι κατα τις 5 μέχρι 7

νυσταξα μονο που το διαβασα!!!

%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82.png

pSC1p2.png

γιατι δε θα φοριουνται??κλειστες ή peet toe ειναι?και φουξια,τελειες!!!!!να τις βαλεις το καλοκαιρακι που θα βολταρουμε με τα μωρακια μας να μαστε σεξυ μανουλες με απλα λιγα κιλακια παραπανω!!!! γιατι τι σου κανανε στο ικα?εγω που παω μου φαινεται φοβερη η μαια κ αυτα που λεει..μηπως ειμαι σε αγνοια????

peep toe, αλλά για να τις φορέσω θα πρέπει να μικρύνει ένα νούμερο το πόδι μου και να ξανακάνω μαθήματα τακουνιού. Εδώ σκουντουφλάω με τα αθλητικά και τα χαμηλοτάκουνα ... αίσχος... τσ τσ ντροπή....

Φιλενάδα όλα έν τάχη, δεν προλαβαίνουμε να πούμε τπτ αναλυτικά. Καλή είναι η κοπέλα, απλά τί να κάνεις σε 3 ώρες (στο σύνολο... τα μαθήματα....).

Εχτές στην Φαιναρέτη μιλούσαμε 3 ώρες για τον θηλασμό μόνο, αφού νιώθω ότι άμα μου δώσεις το μωράκι μου τώρα θα μπορούσα να το θηλάσω άνετα...

GaiGp3.png

γιατι καλε να μην φοριουνται φετος????εγω σημερα βρηκα μια πλατφορμα fullah sugar με ψαθα απο κατω κ κοκκινο δερμα απο πανω κ την ειχε 10 ευρωπουλα γιατι κλεινει το μαγαζακι κ την τσακωσα!!!

στον γιατρο τι να παρω να του πω..οτι τρωω σαν την λυσσαρα κ μετα πινω μισο λιτρο νερο στο καπακι???θα του το πω την Πεμπτη που θα παω....αλλα πολλες ξυνιλες ρε γμτ!!!!

καλά έκανες και το τσάκωσες... αυτά είναι super αγορές...

Στον γιατρό να το πεις έτσι ακριβώς όπως σου συμβαίνει, πιθανότατα να μην έχει να σου πει τπτ αλλά ίσως να σου δώσει και κανένα καλό tip

Θέλω πίσω τα πόδια μουυυυυυυυ

GaiGp3.png

Όχι! Τίποτα!

Κοιμάμαι κατα τις 11 και στις 2 το μάτι γαρίδα! Μετά ξανακοιμάμαι κατα τις 5 μέχρι 7

Αυτό είναι γερμανικό φαντάρου όχι ύπνος εγκύου....:cool::cool:

Καλά πώς τα βγάζεις πέρα? Ξαπλώνεις και δεν έρχεται ο ύπνος?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλά έκανες και το τσάκωσες... αυτά είναι super αγορές...

Στον γιατρό να το πεις έτσι ακριβώς όπως σου συμβαίνει, πιθανότατα να μην έχει να σου πει τπτ αλλά ίσως να σου δώσει και κανένα καλό tip

Θέλω πίσω τα πόδια μουυυυυυυυ

και εγω σημερα αναρωτιομουν αν το νουμερο ειναι οκ!αλλα λεω του πο..τη!θα ξεπριστει!!!

παω να κανω κανα μπανιο κ να φαω τιποτα μπας κ μου περασει κ ξαναρχομαι!

pSC1p2.png

Καλησπέρα και από εμένα μανούλες!

Βίκυ δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά προχθές μας λέγανε οι μαίες στο μάθημα οτι αν κάποιας το πόδι έχει αλλάξει νούμερο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να μην επανέλθει μετά. Το εξηγήσαν κάπως οτι χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι στα κόκκαλα και δεν επανέρχονται αν το θυμάμαι καλά.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

κατσε ρε συ,ποσα μαθηματα ειναι του ΙΚΑ?ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ Κ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΑΘΗΜΑΤΑ 2 ΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΩΣ ΤΩΡΑ! ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ ΚΙ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΦΑΝΑΙΡΕΤΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!

ΕΛΑ ΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

και εγω σημερα αναρωτιομουν αν το νουμερο ειναι οκ!αλλα λεω του πο..τη!θα ξεπριστει!!!

παω να κανω κανα μπανιο κ να φαω τιποτα μπας κ μου περασει κ ξαναρχομαι!

2316779jmt92n81h1.gif

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...