Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν έχουμε παντρευτεί ευτυχώς κ απ οτι φαίνεται ούτε πρόκειται....

Κορίτσια ευχαριστώ για ο τι γράφετε για μένα δεν άντεχα άλλο χθες...Κάποια σας με ρώτησε πόσο χρονών είναι .Ειναι 37 κ μάλλον δεν θα μεγαλώσει ποτέ.Κορίτσια σας διαβάζω κ δεν θυμάμαι μετά τίποτε.Οποτε περαστικά στις αδιάθετες -annie εύχομαι να το ξεπεράσεις με τους εμετούς.Επίσης να φροντίσουμε να μαστε καλά όλες για να ναι κ τα μωράκια μας.η φύση θα κάνει τη δουλειά της κ μεις όπως τοσες άλλες έγκυες θα υποδεχτουμε τα μωράκια μας...

Κοριτσάκι μου υπομονή κι από μένα! Σκέψου το μωράκι σου και μείνε ήρεμη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello και από εμένα! Επέστρεψα σπίτι!!!Αλλες 3 μέρες δουλειά......

Χριστινάκι μου καλή ξεκούραση!!!

Κική μου (Island) τι κάνεις;

strata μου εύχομαι να είσαι καλύτερα σήμερα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Hello και από εμένα! Επέστρεψα σπίτι!!!Αλλες 3 μέρες δουλειά......

Χριστινάκι μου καλή ξεκούραση!!!

Κική μου (Island) τι κάνεις;

strata μου εύχομαι να είσαι καλύτερα σήμερα!!!

Γεια σου Valia μου! Καλά είμαι! Εσύ και το μπεμπάκι? Καλά?

Διαφημίσεις

χαζεύω στην τηλεοραση.Εγω σήμερα πετάχτηκα απ το κρεβάτι στις 12 κ έτρεχα σο Δημαρχείο Νικαίας να προλάβω τον ελεγκτη να μου σφραγίσει το βιβλιάριο για τις εξετάσεις κ αφού τσακίστηκα να φτάσω ως τις1230 μου είπανε πως δεν θ ανανεώσουν τις συμβάσεις των ελεγκτών κ πρέπει να πηγαίνω Πειραιά.Πήρα λεωφορείο κ πήγα πειραιά στον ΟΠΑΔ κ γινόταν χαμός αλλά ευτυχώς ξεμπέρδεψα γρήγορα κ μετά γύρισα στο σπίτι.Απ τη χθεσινή μου ένταση με το Νίκο είχα δύσπνοια σήμερα κ πόνο στο νεφρό.Με παίρνει κ συνέχεια τηλ για να με καλοπιάσει αλλά πια έχω ψυχρανθεί κ παγώσει πολύ.Χθες που σας έγραφα κ αυτή την ιστορία κ τη θυμήθηκα πάλι αναρωτήθηκα τι να περιμένω πια απ αυτό τον άνθρωπο...Χαίρομαι πάρα πολύ για την στιγμή που έμεινα έγκυος,ήμουνα απομονωμένη σε μια παραλία με σκηνή κ έδιωχνα τα φαντάσματα της ζωής μου ονειρευόμενη ταξίδια κ ήταν τόσο όμορφα που ένιωθα έτοιμη για νέα ταξίδια κ ΄τότε έμεινα έγκυος.Τουλάχιστον περα απ όλα τ άλλα αυτον τον άντρα τον ερωτεύτηκα , τον αγάπησα αν κ δεν ξέρω αν ποτέ θα ναι ικανός να το εκτιμήσει.

ntesehjufpgrhgvn.png

χαζεύω στην τηλεοραση.Εγω σήμερα πετάχτηκα απ το κρεβάτι στις 12 κ έτρεχα σο Δημαρχείο Νικαίας να προλάβω τον ελεγκτη να μου σφραγίσει το βιβλιάριο για τις εξετάσεις κ αφού τσακίστηκα να φτάσω ως τις1230 μου είπανε πως δεν θ ανανεώσουν τις συμβάσεις των ελεγκτών κ πρέπει να πηγαίνω Πειραιά.Πήρα λεωφορείο κ πήγα πειραιά στον ΟΠΑΔ κ γινόταν χαμός αλλά ευτυχώς ξεμπέρδεψα γρήγορα κ μετά γύρισα στο σπίτι.Απ τη χθεσινή μου ένταση με το Νίκο είχα δύσπνοια σήμερα κ πόνο στο νεφρό.Με παίρνει κ συνέχεια τηλ για να με καλοπιάσει αλλά πια έχω ψυχρανθεί κ παγώσει πολύ.Χθες που σας έγραφα κ αυτή την ιστορία κ τη θυμήθηκα πάλι αναρωτήθηκα τι να περιμένω πια απ αυτό τον άνθρωπο...Χαίρομαι πάρα πολύ για την στιγμή που έμεινα έγκυος,ήμουνα απομονωμένη σε μια παραλία με σκηνή κ έδιωχνα τα φαντάσματα της ζωής μου ονειρευόμενη ταξίδια κ ήταν τόσο όμορφα που ένιωθα έτοιμη για νέα ταξίδια κ ΄τότε έμεινα έγκυος.Τουλάχιστον περα απ όλα τ άλλα αυτον τον άντρα τον ερωτεύτηκα , τον αγάπησα αν κ δεν ξέρω αν ποτέ θα ναι ικανός να το εκτιμήσει.

Εγώ είμαι σίγουρη ότι σε αγαπάει! Αλλά ίσως να είναι και αυτός λίγο πιεσμένος! Μην τα βάζεις μέσα σου! Όλα θα πάνε καλά και όταν θα έρθει το μπεμπάκι σας θα τα ξεχάσετε όλα!!!!

Να και μία αγκαλίτσα από μένα!

hug.jpg

Διαφημίσεις

κι εγω εδω ειμαι αγαπημενες!!!ΔΥΟ ΚΟΥΡΕΛΙΑ!!

δεν ειμαι για δουλειες καλε η αχρηστη μανα,μετα με πιανει η μεση και δε με αφηνει!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γιατί κοριτσάκι μου?

Τι έπαθες?

εκανα εμετο το μεσημερι κ απο εκεινη την ωρα σερνομαι!δεν μπορω να συνελθω!!!!ξυνιλες!!!μπλιαχχχ

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

εκανα εμετο το μεσημερι κ απο εκεινη την ωρα σερνομαι!δεν μπορω να συνελθω!!!!ξυνιλες!!!μπλιαχχχ

Ωχ! Περαστικά κουκλίτσα!

Μεγάλωσε η μπέμπα και πιέζει το στομάχι!

Angie περαστικά και σε σένα!

Μόνο εγώ είμαι η αναίσθητη της παρέας

Ωχ! Περαστικά κουκλίτσα!

Μεγάλωσε η μπέμπα και πιέζει το στομάχι!

Angie περαστικά και σε σένα!

Μόνο εγώ είμαι η αναίσθητη της παρέας

δεν πειραζει!ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!ετσι να σαι!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...