Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες! ελπιζω να ειστε ολες καλα!

σημερα ηρθαν τα πραγματακια μας κ ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!:P

στησαμε κ το κρεβατακι στο δωματιο μας κ ελπιζω τα βραδυα οταν στριφογυρναω να το βλεπω(κοιμαμαι με φωτακι) κ να παιρνω κουραγιο για το υπολοιπο. οταν το στρωσω θα σας το δειξω!

αργοτερα θα παμε στον παιδιατρο που μας συνεστησαν να τον γνωρισουμε κ να μαθουμε τι πρεπει να κανουμε οταν ερθει η ωρα.

εμας ο γυναικολογος μας παιρνει 30? αλλα χωρις αποδειξη. εσας σας δινουν?

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

γεια σας μανουλες! ελπιζω να ειστε ολες καλα!

σημερα ηρθαν τα πραγματακια μας κ ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!:P

στησαμε κ το κρεβατακι στο δωματιο μας κ ελπιζω τα βραδυα οταν στριφογυρναω να το βλεπω(κοιμαμαι με φωτακι) κ να παιρνω κουραγιο για το υπολοιπο. οταν το στρωσω θα σας το δειξω!

αργοτερα θα παμε στον παιδιατρο που μας συνεστησαν να τον γνωρισουμε κ να μαθουμε τι πρεπει να κανουμε οταν ερθει η ωρα.

εμας ο γυναικολογος μας παιρνει 30? αλλα χωρις αποδειξη. εσας σας δινουν?

a%3E

Καλησπέρα Δεσποινάκι....!!! μεγειά τα πράγματα του μωρού, με το καλό και η άφιξη στο σπίτι τώρα!!!:tongue:

Διαφημίσεις

δεν μπορεσα να κοιμηθωωωωω!!!!τα νευρα μου!!!εχω τρομερες ξυνιλες!!!!:mad::-x:-x

Δεσποινα μου με γεια τα πραγματακια σας!!!!οσο για την αποδειξη,ουτε εμας μας δινει εκτος αν ζητησουμε!:mad:

Χριστινακι τι ωρα θα φυγεις απο την δουλεια?????αντε να πας σπιτακι σου!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ευχαριστω πολυ κοριτσια!

Χριστινακι καλη ξεκουραση!

αχ σημερα το βραδυ εχει παλι μπαλα:mad: τι θα κανω? παλι μονη μου θα καθομαι:( κ Λαζοπουλο εχει best of επεισοδιο κ δεν ξερω τι να δω.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου το λέει από χθες!

Αλλά και το βράδυ που δεν είχε μπάλα πάλι μόνη μου ήμουν! Έφτιαχνε ένα λάπτοπ μέχρι τις 11! Όταν τελείωσε με είχε πάρει ο ύπνος! Τα νεύρα μου!

Γεια σας κοριτσάρες!!! Τι κάνετε? Εγώ είμαι στα πάνω μου αλλά και λίγο κουρασμένη ανευ λογου και αιτίας!

Valia μου πάντα με συγκινείς όταν με ψάχνεις :oops::oops::oops: Είχαμε πάει cinema εχθές και σήμερα είχα τη γυναίκα που με βοηθάει, οπότε χαμός!!!

Εχετε γράψει πάρα πολλά αλλά εκεινο που συγκράτησα αφορά τη strata. Ποσο πολύ εκνευρίστηκα δεν φαντάζεσαι??? Συγγνώμη γι αυτό που θα πω, αλλά πως τοο αποφάσισες να τον παντρευτείς???

δεν έχουμε παντρευτεί ευτυχώς κ απ οτι φαίνεται ούτε πρόκειται....

Κορίτσια ευχαριστώ για ο τι γράφετε για μένα δεν άντεχα άλλο χθες...Κάποια σας με ρώτησε πόσο χρονών είναι .Ειναι 37 κ μάλλον δεν θα μεγαλώσει ποτέ.Κορίτσια σας διαβάζω κ δεν θυμάμαι μετά τίποτε.Οποτε περαστικά στις αδιάθετες -annie εύχομαι να το ξεπεράσεις με τους εμετούς.Επίσης να φροντίσουμε να μαστε καλά όλες για να ναι κ τα μωράκια μας.η φύση θα κάνει τη δουλειά της κ μεις όπως τοσες άλλες έγκυες θα υποδεχτουμε τα μωράκια μας...

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...