Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελα ντε;;; Και επιμέναν κιολάς... και όχι τίποτε άλλο, φουσκώνουν και τα μυάλα του άντρα μου... Εμένα μου λένε: "Mα καλά, ούτε το προσωπάκι του δεν έχεις δει;;;"

E, οχι, δεν έτυχε να το δω... θα το δω μια και καλή όταν γεννηθεί!

πωπω!!!ειναι ντροπαλος πες!ελεος!!!

ε πως να το δεις αν δεν γυρναει???κ εγω τις τελευταιες φορες δεν την ειδα..ηταν γυρησμενη προς τα πισω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα ντε;;; Και επιμέναν κιολάς... και όχι τίποτε άλλο, φουσκώνουν και τα μυάλα του άντρα μου... Εμένα μου λένε: "Mα καλά, ούτε το προσωπάκι του δεν έχεις δει;;;"

E, οχι, δεν έτυχε να το δω... θα το δω μια και καλή όταν γεννηθεί!

εμένα στο προσωπάκι εστιάζει πάντα αλλα΄η μικρή μου δεν μας κάνει τη χάρη, αφού πάνταέχει το μικο προσωπάκι μέσα στον πλακούντα και το άλλο μισό το κρύβει με τα χέρια της. Εσύ τον βλέπεις μόνο στον κλασικό υπέρηχο ή έχει και τρισδιάστατο?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Και εμενα ο γιατρός μου ήδη με βλέπει καθε 2 εβδομάδες και μόλις μπω στο μηνα μου καθε εβδομάδα. Απο οσο ξερω έτσι γινεται στις περισσότερες περιπτώσεις αλλα υπάρχουν και εξαιρεσεις . Και εννειται καθε επισκεψη πληρωνεται κανονικα (60ευρώ) Ασε μας έχει φυγει το καφασι απο τα εξοδα . Θυμωνω μερικες φορες γιατι μυ φαινονται φαταουλες οι γιατροι αλλα απο την άλλη ειμαι κ ικανοποιημενη απο αυτον.

Συχνα το σκεφτηκα αξιζει να πάμε σε κα΄ποιον με λιγοτερα λεφτα και να ειμαστε λιγοτερο ικανοποιημενες????????? Δυσκολα τα βρισκουμε όλα σε εναν.

Στην Αθηνα οι ιδιώτες γιτροι ποσα περιπου παιρνουν την επισκεψη. Γιατι εδω επαρχια 40-50. Ο δικος μου δυστυχώς ειναι ο ακριβότερος για την πολη μου με 60 .

Αντε να τελειώνουμε με αυτα να μξαναβρουμε τη σειρά μας με τα εξοδα:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

ετσι ειναι Βασω μου!εμενα μου παιρνει 50..αλλοι εδω παιρνουν 60 αλλα σαφως υπαρχουν κ φθηνοτεροι!τι να κανω ομως που δεν τον αλλαζω οσα κ να παιρνει!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

σιδερωνω....σιδερωνω...και ξανα σιδερωνω!!!ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ!! ΕΓΩ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ 36Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΖΩ...ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ!!

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ..ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ..

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΛΟΥΜ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ????

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ξερω κ εγω ρε παιδι μου...στην αρχη της εγκυμοσυνης δεν ειχα τετοια!!!τωρα με πιασανε εμενα..αναποδη τελειως ειμαι!μαλλον ειναι αυτο που λες!αλλα κανω κ αλλη μ@λ@κια εγω...

τρωω κ μετα πινω πολυ νερο στο καπακι επειδη διψαω...εχω την εντυπωση οτι ετσι μου ανεβαινει το φαι στο στομα κ μετα να τι παθαινω!ασε νοιωθω λες κ μου εχουν πεταχτει τα ματια εξω!!!(αντι να μου πεταχτουν απο τιποτα αλλο)χαχαχα!!!!θα σας αφησω λιγο να ξαπλωσω μπας κ ηρεμησω...σας φιλω!!!

αντε βρε ξάπλωσε και για μας που είμαστε στη δουλεια

εμένα στο προσωπάκι εστιάζει πάντα αλλα΄η μικρή μου δεν μας κάνει τη χάρη, αφού πάνταέχει το μικο προσωπάκι μέσα στον πλακούντα και το άλλο μισό το κρύβει με τα χέρια της. Εσύ τον βλέπεις μόνο στον κλασικό υπέρηχο ή έχει και τρισδιάστατο?

Τον κλασσικό υπέρηχο έχει μόνο...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Τον κλασσικό υπέρηχο έχει μόνο...

ΚΙ ΕΜΕΝΑ! ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ Κ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΑΧ ΤΟ PRODERM OTAN ΣΙΔΕΡΩΝΕΙΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ!!!

επλυνα και γω εχθές βράδυ ενα σακιδιάκι που θα βάλω τα πραγματάκια του μπέμπη για το νοσοκομείο και έβαλα και γω proderm....έχει απίθανη μυρωδίτσα.....την άλλη βδομάδα θα αρχίσω και γω να του πλένω τα ρουχαλάκια θα έχουν έρθει και τα επιπλάκια και θα είμαστε κομπλε!!!:wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες!!! Τι κάνετε? Εγώ είμαι στα πάνω μου αλλά και λίγο κουρασμένη ανευ λογου και αιτίας!

Valia μου πάντα με συγκινείς όταν με ψάχνεις :oops::oops::oops: Είχαμε πάει cinema εχθές και σήμερα είχα τη γυναίκα που με βοηθάει, οπότε χαμός!!!

Εχετε γράψει πάρα πολλά αλλά εκεινο που συγκράτησα αφορά τη strata. Ποσο πολύ εκνευρίστηκα δεν φαντάζεσαι??? Συγγνώμη γι αυτό που θα πω, αλλά πως τοο αποφάσισες να τον παντρευτείς???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας κοριτσάρες!!! Τι κάνετε? Εγώ είμαι στα πάνω μου αλλά και λίγο κουρασμένη ανευ λογου και αιτίας!

Valia μου πάντα με συγκινείς όταν με ψάχνεις :oops::oops::oops: Είχαμε πάει cinema εχθές και σήμερα είχα τη γυναίκα που με βοηθάει, οπότε χαμός!!!

Εχετε γράψει πάρα πολλά αλλά εκεινο που συγκράτησα αφορά τη strata. Ποσο πολύ εκνευρίστηκα δεν φαντάζεσαι??? Συγγνώμη γι αυτό που θα πω, αλλά πως τοο αποφάσισες να τον παντρευτείς???

Βρε καλως την!!! Αμα είσαι καλά και αν περνάς καλά χαιρόμαστε απλά μας ανησυχείς κιόλας... Δεν πρέπει να εξαφανιζόμαστε τώρα... :lol::lol:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ξαναεπέστρεψα τελείωσα την δουλίτσα μου και πάλι εδω στο παρεάκι μας....δεν με βλέπω να φεύγω νωρίς απο το γραφείο και αρχίζω και πιάνομαι και στην καρέκλα θα βγω σε λίγο να περπατήσωωωωωω...!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...