Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα!!!

Τελείωσε η επιδρομή μου σε τράπεζες+Jumbo. Πώ-πώ λιώμα έγινα!!!!!

Απώλειες: 2 σετάκια pixel chixs για την βαφτηστήρα μου και διάφοροι Gormites για τον αδερφούλη της που λατρεύω....... Αλλά πήρα και στην μπουμπού μου δωράκια!!!!! 2 φορμάκια εξόδου να τα πώ? αυτά με τις πατουσίτσες μέσα τέλος πάντων (κουλή μάανναααααα) & 2 φανελάκια , και 1 ροζ σκουφάκι αααααααααχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!

Τα έχω δείξει 3 φορές στον άντρα μου , δακρύζω σαν χαζό, τα βάζω στην συρταριέρα , τα ξαναβγάζω τα ξαναβλέπω, καλά σα δεν ντρέπομαι? χαχαχαχαχα.

Αυτό το σκουφάκι είναι απόλαυση πάντως... ίσα που χωράει στην μπουνιά μου......

Πάντως στα Jumbo έχουν αρκετά πραγματάκια, έχουν και διάφορα σελτεδάκια , πάνες αγκαλιάς πάνες βαμβακερές τα οποία δεν πήρα τίποτα πολύ απλά γιατί .... ντρεπόμουν να ρωτήσω τί ακριβώς κάνουν και πώς τα χρησιμοποιείς.... σκούρα τα πράγματα.....

Θα πάω απόψε στην κουμπαρούλα μου να μου κάνει ιδιαίτερα γιατί όπως καταλάβατε είμαι ντιπ σκράπας.......Θα μάθω όμως που θα πάει...

Είδα και ένα ωραίο καρότσι της chicco και ένα κάθισμα αυτοκινήτου της ίδιας εταιρίας μέχρι 13 ή 18 κιλά το δεύτερο αν θυμάμαι καλά, το οποίο το χρησιμοποιείς και σαν port bebe , 90 και 60 ευρά περίπου, που μου φαίνονται σχετικά λογικές τιμές. Μου άρεσε και το χρώμα τους (κόκκινο - γκρί) και γενικά μου φαινόταν solid κατασκευή.

Θα πάω όμως και σε άλλα μαγαζιά να χαζέψω....

(Να πάω στην συρταριέρα να τα ξαναδώ?????????)

Αντε να κάνω και την επαναληπτική Β'επιπέδου αύριο να δώ την μπουμπούκα μας!!!!!

Πάντως από την βόλτα μου άνοιξε η όρεξη και έκανα λίγο κοφτό μακαρονάκι με τριμ.παρμεζάνα γιατί το πολύ γουργουριτό της κοιλιάς μου ενοχλούσε την πριγκιπέσσα μας.... (ααααασχετοοοοοο) :-P

αχχχχχ τι καλά!!! ζήλεψα βρε κοριτσάκι και λέω μια που θα κοιμηθώ πάλι στην μαμά μου θα την πάρω να πάμε και μεις jumbo Πειραιά....βέβαια πάλι σε ουδέτερο θα καταλήξω διότι το μπεμπέ δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα άντε να έρθει η Πέμπτη να μάθουμε....εγώ σήμερα θα φάω παστίτσιο μιαμ μιαμ...άσχετο!!! θέλω και γω να πάρω δωράκια για μια φίλης μου τις κορούλες που άυριο η μικρή θα κάνει γενέθλια...οπότε μάλλον απο το jumbo και αυτά!!!αντε ζουζούνα μου καλό απόγευμα και με το καλό αύριο να δεις την μπουμπού σου, φιλιά!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγώ απο αναβολή σε αναβολή παει η Β επιπέδου γιατι αρρώστησε ο γιατρος. Και θέλω να τον δω για να μου πει τι θα κάνουμε με το ριμαδο -εμβόλιο!!!!

Αντε μας πι'ανουν και τα κρύα και έχω αρχίσει και τρωω κόλλημα με τις γρίπες ειαμι καχύποπτη σε οποιον με πλησιαζει να με φιλήσει φοβάμαι θα γίνω αντικοινωνική στο τέλος

Εσεις φοβάστε με τις γριπες??

φιλιά

Έχω ήδη γίνει αντικοινωνική! Δεν αφήνω κανένα να με φιλήσει ούτε εγώ ούτε και ο άντρας μου από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης. Εξηγώ σε όλους ότι φοβάμαι πάρα πολύ και δε με απασχολεί καθόλου το τι θα σκεφτούν!! Ας σκεφτούν ότι θέλουν...γιατί να επιβαρυνθώ ακόμη κ με απλή ίωση? Χρωστάω τίποτα σε κανέναν? Έχω κλειστεί κ μέσα ( έχω άδεια επαπειλούμενης από την αρχή...είμαι από τις τυχερές που έχουν τη δυνατότητα να κάθονται κ να πληρώνονται) κ αποφεύγω τις επισκέψεις ειδικά από ανθρώπους που έχουν πιτσιρίκια σε σχολικές ηλικίες. Εξάλλου επειδή η δουλειά μου είναι σε σχολείο γι' αυτό πήρα κ την άδεια...απ'τη μια δε δουλεύω κ από την άλλη θα φέρω τις ιώσεις στο σπιτι?? Έγινα Κωνσταντίνος Κατακουζηνός κανονικά....υπομονή....σε λίγο καιρό θα επανέλθω. Όποιος δε καταλαβαίνω...ας παρεξηγηθώ...πάνω απ' όλα η υγεία του μπεμπε κ της μαμάς!!

Έχω ήδη γίνει αντικοινωνική! Δεν αφήνω κανένα να με φιλήσει ούτε εγώ ούτε και ο άντρας μου από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης. Εξηγώ σε όλους ότι φοβάμαι πάρα πολύ και δε με απασχολεί καθόλου το τι θα σκεφτούν!! Ας σκεφτούν ότι θέλουν...γιατί να επιβαρυνθώ ακόμη κ με απλή ίωση? Χρωστάω τίποτα σε κανέναν? Έχω κλειστεί κ μέσα ( έχω άδεια επαπειλούμενης από την αρχή...είμαι από τις τυχερές που έχουν τη δυνατότητα να κάθονται κ να πληρώνονται) κ αποφεύγω τις επισκέψεις ειδικά από ανθρώπους που έχουν πιτσιρίκια σε σχολικές ηλικίες. Εξάλλου επειδή η δουλειά μου είναι σε σχολείο γι' αυτό πήρα κ την άδεια...απ'τη μια δε δουλεύω κ από την άλλη θα φέρω τις ιώσεις στο σπιτι?? Έγινα Κωνσταντίνος Κατακουζηνός κανονικά....υπομονή....σε λίγο καιρό θα επανέλθω. Όποιος δε καταλαβαίνω...ας παρεξηγηθώ...πάνω απ' όλα η υγεία του μπεμπε κ της μαμάς!!

Συμφωνω μαζι σου!Και εγω ετσι κανω πλεον.Ουτε στα γενεθλια της ανεψιας μου δεν πηγα που τα εκανε σε παιδοτοπο με καμια 30αρια παιδακια.Ας που οτι θελουν, εχω σταματησει να σκεφτομαι πλεον τι θα πουν.Εμεις να ειμαστε καλα!!!!;)

αχχχχχ τι καλά!!! ζήλεψα βρε κοριτσάκι και λέω μια που θα κοιμηθώ πάλι στην μαμά μου θα την πάρω να πάμε και μεις jumbo Πειραιά....βέβαια πάλι σε ουδέτερο θα καταλήξω διότι το μπεμπέ δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα άντε να έρθει η Πέμπτη να μάθουμε....εγώ σήμερα θα φάω παστίτσιο μιαμ μιαμ...άσχετο!!! θέλω και γω να πάρω δωράκια για μια φίλης μου τις κορούλες που άυριο η μικρή θα κάνει γενέθλια...οπότε μάλλον απο το jumbo και αυτά!!!αντε ζουζούνα μου καλό απόγευμα και με το καλό αύριο να δεις την μπουμπού σου, φιλιά!!!:tongue:

Γειά σου Χριστινάκι !!! Να πάς να τα χαζέψεις και να ψωνίσεις !!!! Είδα πολύ ωραία φορμάκια σε κιτρινάκι με μικρά ζωάκια τυπωμένα δεξιά ήταν τρέλα!!! δεν τα πήρα απλά γιατί ακόμα είναι νωρίς για να το παρακάνω.....Με το καλό να το δεις και εσύ το ζουζούνι σου την Πέμπτη να .... κάνεις κανονική εκστρατεία στα μαγαζιά..... Φιλιά κοριτσάρα!!!

κανονικά....υπομονή....σε λίγο καιρό θα επανέλθω. Όποιος δε καταλαβαίνω...ας παρεξηγηθώ...πάνω απ' όλα η υγεία του μπεμπε κ της μαμάς!!

Σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς.... και εμένα οι μισοί στο γραφείο παρότι ξέρουν ότι δεν θα'πρεπε έρχονται βήχουν φτερνίζονται φυσούν τις μύτες τους και όλοι κρύωμα έχουν κανείς γρίπη (είναι γιατροί και το ξέρουν ντε.....) και επειδή τους την λέω παρεξηγούντε. Θα αρχίσω τις φωνές να μου δώσουν εμένα άδεια, ώστε να μπορούν να δουλεύουν οι άρρωστοι να καθόμαστε οι υγιείς στο σπίτι.....

Συμφωνω μαζι σου!Και εγω ετσι κανω πλεον.Ουτε στα γενεθλια της ανεψιας μου δεν πηγα που τα εκανε σε παιδοτοπο με καμια 30αρια παιδακια.Ας που οτι θελουν, εχω σταματησει να σκεφτομαι πλεον τι θα πουν.Εμεις να ειμαστε καλα!!!!;)

Καλά τώρα με την γρίπη βρήκε να κάνει πάρτυ σε παιδότοπο? Ο παιδίατρος της κόρης την κολλητής μου εκτός του ότι την έκοψε από τον παιδικό σταθμό της απαγόρευσε αυστηρά τους παιδότοπους γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι......

Μου έκλεισαν απόψε ραντεβού στην Φαιναρέτη , θα πάω για interview και θα σας πώ μετά τα νέα μας....

Kisses !!!!!

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

ας παρεξηγουνται!με συγχωρεις αλλα χεστηκαμε!κ εγω ετσι κανω..τους αποφευγω ολους κ οποιος δεν καταλαβαινει να παει σπιτι του!

κ απο την δουλεια μου για αυτο σταματησα.ολοι οι αρρωστοι εκει ηταν!κ οπως λεει και η angel ολοι με κρυωμα-κανεις με γρίπη!:mad:

κοιταξτε την υγεια σας κοριτσια και του μωρού που κουβαλαμε μεσα μας!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Πόσα νέα διάβασα!!!

Οσο για τον ύπνο εγώ εδώ και καιρό κοιμάμαι στο πλάι και βάζω ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά μου, σαν στήριγμα. Ειναι πολύ άνετη και ξεκούραστη στάση.

Αύριο πάνω για την Β επιπέδου, δεν έχω καθόλου αγωνία. Από τότε που άκουσα το μωρό (είναι τώρα 6 εβδομάδες) νιώθω μεγάλη ασφάλεια.

Πολλά φιλιά και καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια!

vrowp3.png

cwGLp3.png

στον ένα νεφρό ήταν 2 και στον άλλο 6 στις 21 βδομάδες ακριβώς. η γιατρός είπε ότι στις 24 εβδομάδες που θα το δούμε ξανά το όριο είναι 7...

Η γιατρός μου μου είπε ότι με 6 (εμένα το ένα ήταν 6.1 το άλλο 4 στην 21η) δεν ανησυχεί καθόλου και ότι θα διορθωθεί μέχρι την 28η εβδομάδα. Μου είπε ότι τα μωράκια που τελικά έχουν πρόβλημα μετά τη γέννα έχουν 9 ή 10 την 21η εβδομάδα. Οπότε μην ανυσηχείς.

Όλα καλά να πάνε τη Τρίτη όλες μας οι σκέψεις θα είναι στην κορούλα σου.

Καλησπέρα κορίτσια!

Πόσα νέα διάβασα!!!

Οσο για τον ύπνο εγώ εδώ και καιρό κοιμάμαι στο πλάι και βάζω ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά μου, σαν στήριγμα. Ειναι πολύ άνετη και ξεκούραστη στάση.

Αύριο πάνω για την Β επιπέδου, δεν έχω καθόλου αγωνία. Από τότε που άκουσα το μωρό (είναι τώρα 6 εβδομάδες) νιώθω μεγάλη ασφάλεια.

Πολλά φιλιά και καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια!

Αχ και τι δε θα δινα να είχα την αισιοδοξία σου! Μπράβο! Δεν έχω τίποτα άλλο να πω....

Επομένως αυριο είμαστε αρκετές για β' επιπέδου.......

Εσύ

Εγώ (τελικα δεν θα παω στο Έλενα αλλά το απόγευμα στο Μητερα γιατι θελει να ειναι μαζι κ ο αντρουλης μου...)

η angel (επαναληπτική)

??? και άλλη μια μανουλίτσα δεν είναι για αυριο? Έχω χαθεί πια με τόσο αγχος...

Άντε, καλά μας αποτελεσματα

QuW0p3.png

angel_ τι ωρα ησουν στη φαιναρετη? Εγω ειχα ραντεβου στις 6:00 αλλα εκατσα αρκετα γιατι ζητησα να μου παρουν και ιστορικο κατευθειαν επειδη μενω μακρυα για να μην ξαναπηγαινω. Ημουν η μονη που ημουν εκει με τον αντρα μου. Ησουν εκει μηπως εκεινη την ωρα?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κοριτσάκια. Δυο μέρες έκανα να μπω και πάλι με εντυπωσιάσατε! :tongue:

Μπράβο για τις εξετάσεις και για την υδρονέφρωση μην ανησυχείτε. Δεν είναι τίποτα, περνάει.

Εγώ τις 2-3 τελευταίες μέρες, επιτέλους το ακούω το δεινοσαυράκι μου. Αντε να τον δω κιόλας τη Δευτέρα με τη β' επιπέδου.

Και η λίστα updated:

1.ΒΑΡΒΑΡΑ Κ. ------>30/03/10 Γαλληνο ή Αγιο Λουκά (Αγοράκι)

2.irev ------------->30/03-08/04/10 ΕΛΕΝΑ (φύλλο άγνωστο)

3.angel_ ---------->31/03-03/04/10 ΕΛΕΝΑ (κοριτσάκι)

4.pik -------------->03/04/10 Αρεταίειο (Αγοράκι)

5.andria27 -------->03/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

6.touki ------------>06/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

7.mel -------------->06/04/10 (Αγοράκι)

8.eugie------------> 06/04/10 (Κοριτσάκι)

9.alikys ----------->07/04/10 Μητερα(Αγορακι)

10.dimidana -------->07/04/10 "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων (Κοριτσάκι)

11.Valia81 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

12.mary73 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

13.ELISAVET -------->08/04/10 (Αγοράκι)

14.dina84 ----------->08/04/10

15.strata------------>08-09/04/10

16.mariong ---------->09/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

17.Marakious -------->10/04/10 (ΜΗΤΕΡΑ) (Κορίτσι)

18.taniabell---------->11/04/10 (Μάλλον κοριτσάκι)

19.despoina82 ------->12/04/10 (Μάλλον αγοράκι)

20.Iwanna ---------->13/04/10 Βιοκλινική(Γαληνός) (Αγοράκι)

21.vatraxaki -------->13/04/10 Λητώ (Αγοράκι)

22.tatti-------------->13/04/10 (Αγοράκι)

23.BOBOLINOS------->16-20/04/10 (Αγοράκι)

24.βασ32 ----------->17/04/10 Ιασω

25.Χριστίνα Τουχα..-->17/04/10 Ιασώ

26.Atlantis ---------->17/04/10 Ολύμπιον Πάτρας (κοριτσάκι)

27.dim_angel -------->18/04/10, Νοσ. Αλεξάνδρα (Αγοράκι)

28.Eirinaki ----------->18/04/10

29.teacher----------->18/04/10,καπου στα Τρικαλα (θελω κοριτσι)

30.demi-------------->18-25/04/10 Παπαγεωργίου Θεσ/νίκη (κοριτσάκι)

31.neraidoula -------->20/04/10 Mητέρα (Αγοράκι)

32.AngiCat----------->21/04/10 (Aγοράκι)

33.Annie ------------>24/04/10 Γενεσσις Θεσσαλονικη(Μάλλον αγοράκι)icon_rolleyes.gif

34.island ------------>25/04/10, Ιασώ (Αγοράκι)

35.Anna_22---------->26/04/10 (Μάλλον Ιασώ)

36.angie! ------------>26/04/10 Μητερα

37.Joanna30 --------->27/04/10 Λητώ (Aγοράκι)

38.thalia81 ---------->27/04/10

39.maraki2108-------->28/04/10 Μητέρα (Aγοράκι)

40.sfkr--------------->01/05/10 Έλενα

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

andria, valia, atlantis

συγχαρητήρια για την β'επιπέδου και καλά ψώνια από εδώ και πέρα!

irev και όλες οι εγκυούλες καλά αποτελέσματα αύριο, όλα καλά θα πάνε. άντε σιγά σιγά να τελειώνουν όλες να φύγει και αυτό το άγχος.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μανουλες,

είχα καιρο να μπω στο φορουμ και τα διαβασα σημερα ολα.

καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες .Αρχισαν τα β επιπεδου. Εγω ειμαι απο τις τελευταιες που κανουν β επιπεδου αλλα παιρνω θαρρος απο τις καλες απαντησεις.Περιμενω πως και πως να δω το μωρακι μου 3D και ελπιζω το ΕΜΒΡΥΟ να εχει αυτο το μηχανημα.

Οσο για το εμβολιο εμενα με πηρε η μαια τη δευτερα και μου ειπε οτι εδωσε εντολη ο γιατρος μου ολες οι εγκυες να εμβολιαστουν,ενω στην προηγουμενη επισκεψη ηταν απλα κατηγορηματικος να μην το κανω.Το αλλο ακομα πιο ωραιο ειναι οτι στη δουλεια μια κοπελα εχει τα δυο παιδακια της αρρωστα ισως και απο τη γριπη.Δεν ξερω τι να κανω αλλα μου φαινεται σα να μπαινω σε μεγαλυτερο ρισκο κανοντας το παρα αφηνοντας τα πραγματα ως εχουν.Φοβαμαι αρκετα γιατι ερχομαι καθημερινα σε επαφη με πολυ κοσμο λογο δουλειας αλλα φοβαμαι και για το εμβολιο περισσοτερο.Θελω να δουλεψω εως μεσα Ιανουαριου τουλαχιστον ωστε να μαζεψω οσο περισσοτερα χρηματα γινεται για τη γεννα γιατι αλλιως δεν παιζει και βασικο να συμμετεχω στα bonus του Δεκεμβριου.Θα το συζητησω ξανα με το γιατρο τη Δευτερα και θα δουμε.

Απ οτι διαβασα καμια μας δεν μπορει να κοιμηθει ανετα.Εγω κοιμαμαι με 3 μαξιλαρια απο την αρχη,η κοιλια μου ειναι τεραστια και μπρουμητα δεν γινεται με τιποτα η μεση ποναει τρομερα οποτε το ενα μαξιλαρι ειναι για τη μεση και αλλαζω πλευρο συνεχεια.

Καλο ξημερωμα κοριτσια Καλο κουραγιο και καλα αποτελεσματα σε ολα τα β επιπεδου.

dtMvp3.png

Και ένα "Ξεσκόνισμα" στην λίστα μας, Please ότι αλλαγές δεν έχουν γραφτεί, μην με παρεξηγήσετε, είναι πρωί ακόμα...... προσθέστε τις :-)

1.ΒΑΡΒΑΡΑ Κ. ------>30/03/10 Γαλληνο ή Αγιο Λουκά (Αγοράκι)

2.irev ------------->30/03-08/04/10 ΕΛΕΝΑ (φύλλο άγνωστο)

3.angel_ ---------->31/03-03/04/10 ΕΛΕΝΑ (κοριτσάκι)

4.pik -------------->03/04/10 Αρεταίειο (Αγοράκι)

5.andria27 -------->03/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

6.touki ------------>06/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

7.mel -------------->06/04/10 (Αγοράκι)

8.eugie------------> 06/04/10 (Κοριτσάκι)

9.alikys ----------->07/04/10 Μητερα(Αγορακι)

10.dimidana -------->07/04/10 "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων (Κοριτσάκι)

11.Valia81 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

12.mary73 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

13.ELISAVET -------->08/04/10 (Αγοράκι)

14.dina84 ----------->08/04/10

15.strata------------>08-09/04/10

16.mariong ---------->09/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

17.Marakious -------->10/04/10 (ΜΗΤΕΡΑ) (Κορίτσι)

18.taniabell---------->11/04/10 (Μάλλον κοριτσάκι)

19.despoina82 ------->12/04/10 (Μάλλον αγοράκι)

20.Iwanna ---------->13/04/10 Βιοκλινική(Γαληνός) (Αγοράκι)

21.vatraxaki -------->13/04/10 Λητώ (Αγοράκι)

22.tatti-------------->13/04/10 (Αγοράκι)

23.BOBOLINOS------->16-20/04/10 (Αγοράκι)

24.βασ32 ----------->17/04/10 Ιασω

25.Χριστίνα Τουχα..-->17/04/10 Ιασώ

26.Atlantis ---------->17/04/10 Ολύμπιον Πάτρας (κοριτσάκι)

27.dim_angel -------->18/04/10, Νοσ. Αλεξάνδρα

28.Eirinaki ----------->18/04/10

29.teacher----------->18/04/10,καπου στα Τρικαλα (θελω κοριτσι)

30.demi-------------->18-25/04/10 Παπαγεωργίου Θεσ/νίκη (κοριτσάκι)

31.neraidoula -------->20/04/10 Mητέρα (Αγοράκι)

32.AngiCat----------->21/04/10 (Aγοράκι)

33.Annie ------------>24/04/10 Γενεσσις Θεσσαλονικη(Μάλλον αγοράκι)icon_rolleyes.gif

34.island ------------>25/04/10, Ιασώ (Αγοράκι)

35.Anna_22---------->26/04/10 (Μάλλον Ιασώ)

36.angie! ------------>26/04/10 Μητερα

37.Joanna30 --------->27/04/10 Λητώ (Aγοράκι)

38.thalia81 ---------->27/04/10

39.maraki2108-------->28/04/10 Μητέρα (Aγοράκι)

40.sfkr--------------->01/05/10 Έλενα

9-19 ??? πω-πωωωωωωωωω

angel μου δεν ξέρω πως να κάνω την αλλαγή:confused::confused: γι αυτό ε΄'ιπα πριν δέκα μέρες οτι θα γεννήσω στο μαιευτήριο Νίκη κ με μπλε γιατί είναι αγοράκι !!!pleaseeeeeeeeeee!

ntesehjufpgrhgvn.png

πες τα χρισόστομηηηηηηη να σου πω και γω αγχώνομαι για την γρίπη αλλά πειραματόζωο το μωρουλίνι μου δεν το κάνω με τίποτα....!!!για κανένα εμβόλιο του κόσμου....αν μου εγγυηθεί κάποιος για τις παρενέργειες τότε το συζητάμε!!!

Xριστινάκι μου συμφωνώ κ επαυξάνω.!Ούτε καν ρώτησα τις μαίες κ το γιατρό για το εμβόλιο γιατί πολυ απλά δεν σκοπεύω να το κάνω.Κ Έχω εκνευριστεί πολυ με την προπαγάνδα απο τα ΜΜΕ κ το κλίμα πανικού που δημιουργούν.Μια φίλη μου μου έσtειλe mail για θανάτους απο το εμβόλιο σε άλλες χώρες κ σήμερα μια φίλη -που σημειωτέον είναι κ νοσηλεύτρια - μου έστειλε ένα μειλ για τις χώρες-με πρώτη τη Γαλλία-που μήνυσαν τις φαρμακοβιομηχανίες του εμβολίου οτι δημιοούργησαν σκοπίμως πανδημία κ το εμβόλιο για να βγάλουν χοντρά φράγκα!!!! Όποια θέλει να της το στείλω το μείλ σε πμ.Οπότα μακριά απο μας κ τα παιδάκια μας!!!!!

ntesehjufpgrhgvn.png

angel_ τι ωρα ησουν στη φαιναρετη? Εγω ειχα ραντεβου στις 6:00 αλλα εκατσα αρκετα γιατι ζητησα να μου παρουν και ιστορικο κατευθειαν επειδη μενω μακρυα για να μην ξαναπηγαινω. Ημουν η μονη που ημουν εκει με τον αντρα μου. Ησουν εκει μηπως εκεινη την ωρα?

Ε δεν το πιστεύω...........

Εσύ ήσουν? και έλεγα κοίτα μία τυχερούλα που της έκατσε ο άντρας της.......

Και εγώ εκεί ήμουν ... Ήρθα προς το τέλος και κάθισα διαγώνιά σας, με ένα μαύρο παλτό και ένα γκρί φόρεμα... Να μην το ξέρουμε.... Την επόμενη θα πιούμε και καφεδάκι......Θα τα παρακολουθήσεις ?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...