Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω θα τον δω σε 2 εβδομαδες,δηλαδη στην 34η εβδομαδα!

Απο τη μια χαιρομαι που θα τον δω και απο την αλλη αγχονομαι γιατι

ξερω οτι θα μου πει οτι τωρα θα με βλεπει πιο συχνα:confused::confused::confused::confused::confused:

ΕΙΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΧΩΡΕΨΟΥΜΕ...ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!:wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινάκι μου γιατί δεν πας να τον δεις νωρίτερα;;; Στην 36η θα πας;;;

πωπωπω... μακρυά είναι...

Μανούλες εσείς το μωρό στο υπέρηχο το βλέπεται ολόκληρο ή τμηματκά;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

τμηματικά Βάλια μου, αφού πια είναι μεγάλα !!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ναι καλε τμηματικα!!!!!Που να τα δουμε ολοκληρα τωρα?Αφου εχουν γινει

κοτζαμ μωρα!!!!Εχω να τον δω ολοκληρο απο 4 μηνα αν δεν κανω λαθος!

Δεν θυμαμαι κιολας!!!!!

Εγώ το ξέρω... αλλά είναι κάτι φίλες μου που έχουν γεννήσει και μου λένε ότι εκείνες στον 8ο το βλέπανε ολόκληρο το μωρό... και το απαιτούσαν κιόλας...

Εμένα πάντος ο γιατρός μου έχει πει ότι ο υπέρηχος δεν μπορεί να το πιάσει όλο το μωρό γιατί πλέον είναι μεγάλο!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ως τωρα εχω παει μια φορα σε 2 βδομαδες κ μου πηρε κανονικοτατα!!!τωρα απο εδω κ περα θα δουμε..θα παιρνει?θα κανει εκπτωση?θα μας κανει την μια δωρο?τι να πω...κ εκτος αυτου κανω καθε φορα γενικη ουρων κ την κανω εξω γιατι δεν μπορω να τρεχω στα ικα...(αλλα 10 ευρω δηλαδη)συνολο η καθε επισκεψη 60!!:shock:

Βαλια μου τμηματικα την βλεπουμε κ εμεις!λογικα δεν χωρανε να τα δουμε ολοκληρα!!!!τελευταια φορα ολοκληρη την ειδα στο β'επιπεδου..κ οχι ολοκληρη ακριβως...ως το κωλαρακι!χχιιχι;)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

πολλά χρήματα βρε Αννυ μου! Εμάς πάντως μας είπε πως απο δω και πέρα δεν θα μας παίρνει χρήματα, παρόλο που θα με βλέπει δυο φορές την εβδομάδα, μια στο ιατρείο για υπέρηχο και μια στην κλινική για να κάνω καρδιοτοκογράφο. Γενικά δεν μας έχει πάρει χρήματα, ειδικά απο τη στιγμή που του είπαμε ότι θα γεννήσουμε στην κλινική!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Μα καλα πως γινετε αυτο?Στον 8ο ολοκληρο το παιδι????Νανοι

ητανε?Με ποιον τροπο το βλεπανε?????Τι να πω???

Μηπως ητανε πιεστικες και τους ελεγε ο γιατρος οτι ειναι ολοκληρο

και αυτες τον πιστευανε???:confused::confused::confused:

πολλά χρήματα βρε Αννυ μου! Εμάς πάντως μας είπε πως απο δω και πέρα δεν θα μας παίρνει χρήματα, παρόλο που θα με βλέπει δυο φορές την εβδομάδα, μια στο ιατρείο για υπέρηχο και μια στην κλινική για να κάνω καρδιοτοκογράφο. Γενικά δεν μας έχει πάρει χρήματα, ειδικά απο τη στιγμή που του είπαμε ότι θα γεννήσουμε στην κλινική!

ειδες..εμποριο παιδι μου..αλλα τι να κανω..τον εμπιστευομαι απολυτα σαν γιατρο..επισης εγω δεν ειχα επιλογη κλινικης..σε μια ειναι κ εκει θα παω θελοντας κ μη!

pSC1p2.png

ΤΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ DOPPLER KAI MIA AKOMA ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!

Διαφημίσεις

Μα καλα πως γινετε αυτο?Στον 8ο ολοκληρο το παιδι????Νανοι

ητανε?Με ποιον τροπο το βλεπανε?????Τι να πω???

Μηπως ητανε πιεστικες και τους ελεγε ο γιατρος οτι ειναι ολοκληρο

και αυτες τον πιστευανε???:confused::confused::confused:

ελα ντε???πως τα βλεπανε????μηπως νομιζαν οτι τα βλεπανε?????:confused::lol::lol:

pSC1p2.png

ειδες..εμποριο παιδι μου..αλλα τι να κανω..τον εμπιστευομαι απολυτα σαν γιατρο..επισης εγω δεν ειχα επιλογη κλινικης..σε μια ειναι κ εκει θα παω θελοντας κ μη!

εντελώς εμπόριο! Ευτυχώς εμένα δεν το βλέπει έτσι απο ότι φαίνεται,αλλά αν ΄το έβλεπε θα τα πλήρωνα και δεν θα μίλαγα!Εκμεταλλεύονται την εμπιστοσύνη που τους έχουμε!!

Εσυ πως και ξανάρχισες να κάνεις εμετό? Μήπως σε πιέζει η μικρή στο στομάχι και πρέπει να τρως πιο μικρές ποσότητες συχνότερα?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ελα ντε???πως τα βλεπανε????μηπως νομιζαν οτι τα βλεπανε?????:confused::lol::lol:

ελα ντε;;; Και επιμέναν κιολάς... και όχι τίποτε άλλο, φουσκώνουν και τα μυάλα του άντρα μου... Εμένα μου λένε: "Mα καλά, ούτε το προσωπάκι του δεν έχεις δει;;;"

E, οχι, δεν έτυχε να το δω... θα το δω μια και καλή όταν γεννηθεί!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

εντελώς εμπόριο! Ευτυχώς εμένα δεν το βλέπει έτσι απο ότι φαίνεται,αλλά αν ΄το έβλεπε θα τα πλήρωνα και δεν θα μίλαγα!Εκμεταλλεύονται την εμπιστοσύνη που τους έχουμε!!

Εσυ πως και ξανάρχισες να κάνεις εμετό? Μήπως σε πιέζει η μικρή στο στομάχι και πρέπει να τρως πιο μικρές ποσότητες συχνότερα?

ξερω κ εγω ρε παιδι μου...στην αρχη της εγκυμοσυνης δεν ειχα τετοια!!!τωρα με πιασανε εμενα..αναποδη τελειως ειμαι!μαλλον ειναι αυτο που λες!αλλα κανω κ αλλη μ@λ@κια εγω...

τρωω κ μετα πινω πολυ νερο στο καπακι επειδη διψαω...εχω την εντυπωση οτι ετσι μου ανεβαινει το φαι στο στομα κ μετα να τι παθαινω!ασε νοιωθω λες κ μου εχουν πεταχτει τα ματια εξω!!!(αντι να μου πεταχτουν απο τιποτα αλλο)χαχαχα!!!!θα σας αφησω λιγο να ξαπλωσω μπας κ ηρεμησω...σας φιλω!!!

pSC1p2.png

αστα Χριστινιω μου...μολις εφαγα πηγα κ εκανα εμετο!!!!!ααααα δεν μπορω αλλο!!!!τελευταια το παθαινω συχνα!:-(

εμενα ο γιατρος μου εδω κ 2 βδομαδες με βλεπει καθε 15 μερες!!!!απο την μια καλο γιατι βλεπω το ζουζουνι μου αλλα απο την αλλη οπως εχω ξαναπει πολλα τα εξοδα!

απο την 37-38 νομιζω θα με βλεπει καθε βδομαδα!!!:shock:

Και εμενα ο γιατρός μου ήδη με βλέπει καθε 2 εβδομάδες και μόλις μπω στο μηνα μου καθε εβδομάδα. Απο οσο ξερω έτσι γινεται στις περισσότερες περιπτώσεις αλλα υπάρχουν και εξαιρεσεις . Και εννειται καθε επισκεψη πληρωνεται κανονικα (60ευρώ) Ασε μας έχει φυγει το καφασι απο τα εξοδα . Θυμωνω μερικες φορες γιατι μυ φαινονται φαταουλες οι γιατροι αλλα απο την άλλη ειμαι κ ικανοποιημενη απο αυτον.

Συχνα το σκεφτηκα αξιζει να πάμε σε κα΄ποιον με λιγοτερα λεφτα και να ειμαστε λιγοτερο ικανοποιημενες????????? Δυσκολα τα βρισκουμε όλα σε εναν.

Στην Αθηνα οι ιδιώτες γιτροι ποσα περιπου παιρνουν την επισκεψη. Γιατι εδω επαρχια 40-50. Ο δικος μου δυστυχώς ειναι ο ακριβότερος για την πολη μου με 60 .

Αντε να τελειώνουμε με αυτα να μξαναβρουμε τη σειρά μας με τα εξοδα:rolleyes::rolleyes::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...