Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

υπομονή εργαζόμενα κοριτσάκια,να ξέρετε σας σκεφτόμαστε και σας θαυμάζουμε που αντέχετε ακόμα!!

να ρωτήσω κάτι που μου ήρθε τώρα:στο μαιευτήριο το μωρό θα έχει το δικό μας επίθετο ή του μπαμπά??

Και εγω απ οσο ξερω του μπαμπα το ονομα θα εχει.Εκτος αν εχεις δηλωσει οτι θα παρει το δικο σου επιθετο.Αλλα και οταν πχ θελουν να ενημερωσουν

τους συγγενεις για την εξελιξη του τοκετου και τα λοιπα λενε (για την κυρια ταδε)το επιθετο του συζυγου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ valia μου!και neraidoula!και dim angel!

ανυπομονώ.......................για όλα..........................

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

πάω να ξαπλώσω λίγο....atlantis φιλιά στο μπουμπούκι σου!!!!!περιμένουμε νέα!!!!η irev πρέπει να μπεί γιατί είναι απ΄τις πρώτες που θα "σύρουν"το χορό.....να μάθουμε τι γίνεται...με τα λεγόμενα της σε 3 εβδομάδες θα μπεί να γεννήσει:rolleyes:(το θυμάμαι γιατί είμαστε ίδια σειρά:tongue:)φιλιά κοιλίτσες;)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

σας αφήνω κι εγώ,θα μπω να σας πω τα νέα μας!

καλό μεσημέρι κοριτσάκια μου,να είστε καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

εδω ειμαι κ εγω μανουλινια κ τρωω!!!!

πηγα περπατησα λιγο αλλα νοιωθω παρα πολυ κουρασμενη!!!δεν μπορω ουτε χερι να κουνησω..τι πραγμα ειναι αυτο....

Με το καλο να δειτε τα μπεμπακια σας κ να μας πειτε νεα!

κ εγω θα παω την Πεμπτη ξανα!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

υπομονή εργαζόμενα κοριτσάκια,να ξέρετε σας σκεφτόμαστε και σας θαυμάζουμε που αντέχετε ακόμα!!

να ρωτήσω κάτι που μου ήρθε τώρα:στο μαιευτήριο το μωρό θα έχει το δικό μας επίθετο ή του μπαμπά??

εμείς θα δηλώσουμε του μπαμπά μας....πατροπαράδοστη οικογένεια...όπου μας συμφέρει!!!:wink:;-):wink:;-):tongue:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια για τις τονωτικές ενέσεις. Ξέρετε είναι μια πό αυτές τις μέρες που όλα φταίνε, φουρκώνω με το παραμικρό χωρίς λόγο. Νομλιζω ότι άρχισαν κιόλας οι παρενέργειες της δίαιτας, της άδειας...Δεν πάω καλά.

Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου Χριστίνα και θα σου πω αν η αυθυποβολή δουλεύει. Κανόνισα το απογευμα να παω από το φροντιστήριο που δούλευα παλιά να με δουν έγκυο γιατί με έχουν φάει.

Ελπίζω η βολτούλα να βοηθήσει.

σίγουρα θα βοηθήσει, καλή βολτούλα....θα μιλάς και για το μπεμπέ και θα χαίρεται η χαζομάνα....με πιάνεις???:wink::wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

πάω να ξαπλώσω λίγο....atlantis φιλιά στο μπουμπούκι σου!!!!!περιμένουμε νέα!!!!η irev πρέπει να μπεί γιατί είναι απ΄τις πρώτες που θα "σύρουν"το χορό.....να μάθουμε τι γίνεται...με τα λεγόμενα της σε 3 εβδομάδες θα μπεί να γεννήσει:rolleyes:(το θυμάμαι γιατί είμαστε ίδια σειρά:tongue:)φιλιά κοιλίτσες;)

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.......

εδω ειμαι κ εγω μανουλινια κ τρωω!!!!

πηγα περπατησα λιγο αλλα νοιωθω παρα πολυ κουρασμενη!!!δεν μπορω ουτε χερι να κουνησω..τι πραγμα ειναι αυτο....

Με το καλο να δειτε τα μπεμπακια σας κ να μας πειτε νεα!

κ εγω θα παω την Πεμπτη ξανα!!

ΑΧ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 32 ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΤΣΑ....!!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΖΟΥΖΟΥΝΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Εγω θα τον δω σε 2 εβδομαδες,δηλαδη στην 34η εβδομαδα!

Απο τη μια χαιρομαι που θα τον δω και απο την αλλη αγχονομαι γιατι

ξερω οτι θα μου πει οτι τωρα θα με βλεπει πιο συχνα:confused::confused::confused::confused::confused:

ΑΧ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 32 ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΤΣΑ....!!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΖΟΥΖΟΥΝΟΜΑΝΟΥΛΑ!!!

αστα Χριστινιω μου...μολις εφαγα πηγα κ εκανα εμετο!!!!!ααααα δεν μπορω αλλο!!!!τελευταια το παθαινω συχνα!:-(

εμενα ο γιατρος μου εδω κ 2 βδομαδες με βλεπει καθε 15 μερες!!!!απο την μια καλο γιατι βλεπω το ζουζουνι μου αλλα απο την αλλη οπως εχω ξαναπει πολλα τα εξοδα!

απο την 37-38 νομιζω θα με βλεπει καθε βδομαδα!!!:shock:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αστα Χριστινιω μου...μολις εφαγα πηγα κ εκανα εμετο!!!!!ααααα δεν μπορω αλλο!!!!τελευταια το παθαινω συχνα!:-(

εμενα ο γιατρος μου εδω κ 2 βδομαδες με βλεπει καθε 15 μερες!!!!απο την μια καλο γιατι βλεπω το ζουζουνι μου αλλα απο την αλλη οπως εχω ξαναπει πολλα τα εξοδα!

απο την 37-38 νομιζω θα με βλεπει καθε βδομαδα!!!:shock:

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΤΕ ΠΑΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ=ΛΕΦΤΑ???:rolleyes: ΚΑΘΕ 15? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ...ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!:mad::x:x:x

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...