Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μα που πηγαν ολες???????Πωπω και ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι!!!!!

Θελω να παω jumbo!!!!!Να δω μηπως εχει και καμια φτηνη πυτζαμουλα να παρω, και μερικα πραγματακια ακομα για τον μπεμπη και το δωματιο του.

Σαν τα παιδακια κανω!!!!

Ειχε θέμα για την προετοιμασία της βαλίτσας του μαιευτηρίου αλλά μ@λ@κίες είπε. Ακυρος ο συναγερμός. Λοιπόν σας είπα ότι δεν έχω καθόλου καλή διάθεση σήμερα;

Νεύρα πολλά νεύρα!

γιατί γιατί κοριτσάκι μου τέτοια νέυρα έλα πάμε βαθιές αναπνοούλες....αχχχχχ....ουφφφφφφ...εισπνοή απο την μυτούλα....εκπνοή απο το στοματάκι....κλείνουμε τα ματάκια και σκεφτόμαστε ότι είμαστε σε μια όμορφη παραλία με τα μπεμπάκια μας, με τους χυμούς μας και χαιρόμαστε τον ήλιο και τα όμορφα κυματάκια που μας δροσίζουν τα ποδαράκια μας.....

Δεν θέλουμε νευράκια χαλαρώνουμε και σκεφτόμαστε θετικά και μην ξεχνας... έχεις τις φιλεναδίτσες σου εδω για να σε ανεβάζουν ε??? μπράβο κοπελάρα μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημέρα κι από μένα.

strata μου από όλο το μηνυμά σου κρατάω την τελευταία φράση σου:

να συλλαβίζω μαζί του τη ζωή.............................................................

δεν έχω λόγια να σου περιγράψω πόσο με συγκίνησε...

είμαι σίγουρη οτι στα μάτια του μωρού σου θα δείς το φως της ζωής και μέσα από αυτό θα οδηγηθείς στις σωστές αποφάσεις για το μέλλον..

και να παραμείνεις δυνατή και προσηλωμένη στα θέλω σου και σ'αυτά που αξίζεις,no matter what.

mariong με το καλό κοριτσάκι μου το μωράκι σου!!!!

ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα αρχίσουν να γεννιούνται τα μωράκια μας!σκεφτείτε,θα μπαίνουμε κάθε μέρα να δούμε ποιά επισκέφτηκε ο πελαργός!!!

maraki μπράβο για το ζουζουνάκι σου!!

εγώ περιμένω αποτελέσματα εξετάσεων(Χριστινάκι ευχαριστώ:wink:)και το βραδάκι έχουμε ραντεβού στο γιατρό.και χαίρομαι πάρα πάρα πολύ όχι μόνο που θα τη δώ,αλλά και που θα είναι η δεύτερη φορά σε όλη την εγκυμοσύνη μου-ως τώρα- που πάω σε προγραμματισμένο ραντεβού!!!πάντα λόγω προβλημάτων με έβλεπε εκτάκτως:-(:-(:-(μακάρι Παναγία μου να είναι όλα καλά και να συνεχίσουμε έτσι!

Το κεράκι το ανάβω για όλες μας....και για τα παιδάκια μας!!!κοίτα να το ευχαριστηθείς σήμερα που θα δεις το ζουζουνάκι σου και όλα θα πάνε καλά!!! φιλάκια πολλά και χαιρετισμους στο νινι ε???:wink::wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

γιατί γιατί κοριτσάκι μου τέτοια νέυρα έλα πάμε βαθιές αναπνοούλες....αχχχχχ....ουφφφφφφ...εισπνοή απο την μυτούλα....εκπνοή απο το στοματάκι....κλείνουμε τα ματάκια και σκεφτόμαστε ότι είμαστε σε μια όμορφη παραλία με τα μπεμπάκια μας, με τους χυμούς μας και χαιρόμαστε τον ήλιο και τα όμορφα κυματάκια που μας δροσίζουν τα ποδαράκια μας.....

Δεν θέλουμε νευράκια χαλαρώνουμε και σκεφτόμαστε θετικά και μην ξεχνας... έχεις τις φιλεναδίτσες σου εδω για να σε ανεβάζουν ε??? μπράβο κοπελάρα μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:[/QUO

εμένα πάντως μου φτιάχνεις τη διάθεση.....μακαρόνια με κιμά ε;από αυτό θέλω τώρα......ας πάω να φάω τα μπιφτεκάκια μου και να μη θέλω πολλά τώρα!!!!μακια μούκια....Δήμητρααααααααααααα........;)τα λέμε...αργοτερα!!!!Η Άννυ που γυρίζει;;;;;;εεεεεεεεεεεεεεε κοπελιά!!!!!!ουουουουου

Grya.jpgGryap3.png

Μα που πηγαν ολες???????Πωπω και ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι!!!!!

Θελω να παω jumbo!!!!!Να δω μηπως εχει και καμια φτηνη πυτζαμουλα να παρω, και μερικα πραγματακια ακομα για τον μπεμπη και το δωματιο του.

Σαν τα παιδακια κανω!!!!

Ασε και εγώ στην δουλειά είμαι και βαριέμαι απίστευτα... Ασε που η ώρα έχει κολλήσει και δεν περνάει με τίποτα...

Και εκτος τον άλλον μου δίνει το boss να κανω ένα έντυπο για πελάτη... λες και δεν ξέρει ότι εγώ θα είμαι εδώ μέχρι την Παρασκευή...... :mad::mad::mad:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γιατί η Αννη (andria27) που είναι;;; Η irev;;; Ακομα να της συνδέσουν το internet ή απλά δεν έχει τελειώσει η μετακόμιση;;; Πολλές απουσίες και άλλες μανούλες...

Βρε κορίτσια μην μας τρομάζεται τώρα που είμαστε στην τελική ευθεία...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Το κεράκι το ανάβω για όλες μας....και για τα παιδάκια μας!!!κοίτα να το ευχαριστηθείς σήμερα που θα δεις το ζουζουνάκι σου και όλα θα πάνε καλά!!! φιλάκια πολλά και χαιρετισμους στο νινι ε???:wink::wink::wink::wink:

ευχαριστώ μαμά Χριστίνα του μπέμπη!!!!!!!

η μπουκίτσα της μαμάς Μαρίας

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

υπομονή εργαζόμενα κοριτσάκια,να ξέρετε σας σκεφτόμαστε και σας θαυμάζουμε που αντέχετε ακόμα!!

να ρωτήσω κάτι που μου ήρθε τώρα:στο μαιευτήριο το μωρό θα έχει το δικό μας επίθετο ή του μπαμπά??

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

υπομονή εργαζόμενα κοριτσάκια,να ξέρετε σας σκεφτόμαστε και σας θαυμάζουμε που αντέχετε ακόμα!!

να ρωτήσω κάτι που μου ήρθε τώρα:στο μαιευτήριο το μωρό θα έχει το δικό μας επίθετο ή του μπαμπά??

Λογικά του μπαμπά... Εμείς οταν κάναμε τα χαρτιά στην εκκλησία πριν παντρευτούμε έπρεπε να αποφασίσουμε και να δηλώσουμε ποιο από τα δυο επίθετα θα πάρουν τα παιδιά μας...Τώρα για το μαιευτήριο τι να πω... Λογικά η εισαγωγή γίνεται με του μπαμπά!!! :rolleyes::rolleyes:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια για τις τονωτικές ενέσεις. Ξέρετε είναι μια πό αυτές τις μέρες που όλα φταίνε, φουρκώνω με το παραμικρό χωρίς λόγο. Νομλιζω ότι άρχισαν κιόλας οι παρενέργειες της δίαιτας, της άδειας...Δεν πάω καλά.

Θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου Χριστίνα και θα σου πω αν η αυθυποβολή δουλεύει. Κανόνισα το απογευμα να παω από το φροντιστήριο που δούλευα παλιά να με δουν έγκυο γιατί με έχουν φάει.

Ελπίζω η βολτούλα να βοηθήσει.

X4pTp3.png

Λογικά του μπαμπά... Εμείς οταν κάναμε τα χαρτιά στην εκκλησία πριν παντρευτούμε έπρεπε να αποφασίσουμε και να δηλώσουμε ποιο από τα δυο επίθετα θα πάρουν τα παιδιά μας...Τώρα για το μαιευτήριο τι να πω... Λογικά η εισαγωγή γίνεται με του μπαμπά!!! :rolleyes::rolleyes:

Για τις παντρεμένες η εισαγωγή της γυναίκας γίνεται με το όνομα του συζύγου και το παιδί αυτόματα πάιρνει το όνομα που έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο.

Οι ανύπαντρες πάνε με το δικό τους καθώς και το νεογέννητο.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...