Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσοπουλα!!!

Τι κανετε??????

Εγω ειμαι στη δουλεια και κοιμαμαι ορθια και η ωρα ειναι 12:30 ακομα:-(:sad:

Θελω να κανω και τα τελευταια ψωνια να τελειωνω γιατι δεν αντεχω αλλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

περιμένω ενισχύσεις από Αθήνα...εδώ δεν έχω πολλές παρέες...ξέρω κόσμο αλλά είμαι περίεργη και δεν θέλω πολλούς πολλούς...είμαι ανώμαλη;Χριστίνα μεταδίδεις απίστευτη όρεξη....σε χαίρομαι πραγματικά..;)φτιάχνω μπιφτεκάκια σήμερα να φάμε με τη μπουμπού μου:lol:θα σας βάλω φώτο το ριλάξ(το χρωστάω απ την προηγούμενη βδομάδα)και το καθισματάκι του φαγητού που μας έφεραν δώρο!!!!:wink:αν βρώ το φορτιστή της μηχανής:rolleyes:Αγγελικούλα τι τρώς σήμερα;τις έκοψες τις π@π@ριές σου;μέρες έχεις να μας πείς;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Ελπίζω όλες καλά! Χάθηκα πολύ τον τελευταίο καιρό, με τα άγχη μου, τις δυσκολίες μου, είχα πολλά τρεχάματα. 'Οποτε είχα χρόνο σας διάβαζα, κάποιες άλλες στιγμές όχι,δεν σας προλάβαινα κιόλας.

Strata μπράβο κορίτσι μου για την ψυχική σου δύναμη, με όσα πέρασες κι αντέχεις ακόμα.Βέβαια να σου πω την αλήθεια, αναρωτιέμαι πως μετά τα όσα σου έκανε και όσα βίωσες, και ξαναγύρισες κοντά του......Anyway, πρέπει να συγκεντρωθείς σε έναν και μόνο στόχο πια, στο παιδί σου.

Έχετε καταλάβει πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία κοριτσάκια? Εγώ πάντως ναι. Χθες είχα πάει στον γιατρό μου και ενώ με είχε αγχώσει την τελευταία φορά με το βάρος του παιδιού, σε σχέση βέβαια με το πρώτο μου, χθες το βρήκε μια χαρά. Είναι γύρω στα 2.600 γρ και επίσης έχω να σας πω ότι μάλλον σε 3 εβδομάδες απ ότι φαίνεται γεννάω. Το ξέρω πως είναι νωρίς, αλλά έτσι γέννησα και το πρώτο. Αρχές του 9ου οπότε το μωρό θα είναι γυρω στα 3.500 γρ.Οπότε μάλλον θα είμαι και η πρώτη που γεννήσω, γύρω στις 15 Μαρτη δλδ. Αν το Μητέρα έχει wi-fi θα σας ενημερώσω έγκαιρα.

Τα φιλιά μου σε όλες...... Χαρείτε όσες μέρες έμειναν ακόμα, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, ηρεμείστε γιατί μετά θά έχει τρέξιμο και ξενύχτι κοριτσάκια μου. Αλλά θα είναι ωραία....!

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΣ...ΣΕ ΦΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!:tongue:

Καλως την!!! 2600gr;;; Ολόκληρο παιδί!!! Εχουμε 2-3 μέρες διαφορά και εμένα είναι 2100gr :-(:sad: Σε 3 εβδομάδες γεννάς;;; :shock::shock::shock: Ετσι σου είπε ο γιατρός;;; Εχω σοκαριστεί γιατί φτάνει και για εμένα ο καιρός :tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ....??? ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΝ ΝΕΡΑΚΙ!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!

Διαφημίσεις

ΑΥΤΟ ΚΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ!!!ΣΑΚΒΟΥΑΓΙΑΖ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ!!ΕΓΩ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ!! ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΜΕ ΠΙΛΑΦΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ!ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΝΑ ΜΗ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ειχε θέμα για την προετοιμασία της βαλίτσας του μαιευτηρίου αλλά μ@λ@κίες είπε. Ακυρος ο συναγερμός. Λοιπόν σας είπα ότι δεν έχω καθόλου καλή διάθεση σήμερα;

Νεύρα πολλά νεύρα!

X4pTp3.png

Ειχε θέμα για την προετοιμασία της βαλίτσας του μαιευτηρίου αλλά μ@λ@κίες είπε. Ακυρος ο συναγερμός. Λοιπόν σας είπα ότι δεν έχω καθόλου καλή διάθεση σήμερα;

Νεύρα πολλά νεύρα!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ανέλαβε το κορίτσι μας εδώ.....έχει πτώση:lol::lol:

Άντζυ χρυσοχέρα.....πως γίνεται να μου αρέσει τόσο η μοναξιά;;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα κι από μένα.

strata μου από όλο το μηνυμά σου κρατάω την τελευταία φράση σου:

να συλλαβίζω μαζί του τη ζωή.............................................................

δεν έχω λόγια να σου περιγράψω πόσο με συγκίνησε...

είμαι σίγουρη οτι στα μάτια του μωρού σου θα δείς το φως της ζωής και μέσα από αυτό θα οδηγηθείς στις σωστές αποφάσεις για το μέλλον..

και να παραμείνεις δυνατή και προσηλωμένη στα θέλω σου και σ'αυτά που αξίζεις,no matter what.

mariong με το καλό κοριτσάκι μου το μωράκι σου!!!!

ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα αρχίσουν να γεννιούνται τα μωράκια μας!σκεφτείτε,θα μπαίνουμε κάθε μέρα να δούμε ποιά επισκέφτηκε ο πελαργός!!!

maraki μπράβο για το ζουζουνάκι σου!!

εγώ περιμένω αποτελέσματα εξετάσεων(Χριστινάκι ευχαριστώ:wink:)και το βραδάκι έχουμε ραντεβού στο γιατρό.και χαίρομαι πάρα πάρα πολύ όχι μόνο που θα τη δώ,αλλά και που θα είναι η δεύτερη φορά σε όλη την εγκυμοσύνη μου-ως τώρα- που πάω σε προγραμματισμένο ραντεβού!!!πάντα λόγω προβλημάτων με έβλεπε εκτάκτως:-(:-(:-(μακάρι Παναγία μου να είναι όλα καλά και να συνεχίσουμε έτσι!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Angie δεν ξέρω τι είναι αυτά τα ασπράκια που λες στον πλακούντα. Αμα έχει αρχίσει να γερνάει σημαίνει ότι δεν έχει άλλες ουσίες να τραφεί το παιδί, οπότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να γεννήσεις. Βεβαια θα ακούς μόνο ότι σου λεει ο γιατρός σου. η καθε μια από εμάς λέει τις προσωπικές της εμπειρίες, δεν σημαίνει ότι αν συμβαίνει κάτι παρόμοιο, ότι είναι και το ίδιο για όλες.

Valia αν δεν κάνω λάθος ρώτησες αν φαίνεται στον υπέρηχο οτι τυλίχτηκε ο λώρος. Ναι από τον υπέρηχο φαίνεται, βέβαια εγώ που μου το έδειχνε δεν κατάλαβα τίποτα και με έχει βάλει ο γιατρός να κοιμάμαι συγκεκριμένη στάση να μην δυσκολεύω περισσότερο το παιδί.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!!!!!!!!!

Super το πρωινό σας, να 'σαστε καλά!!!!!!

Πίνω τον δεύτερο καφέ μου, γιατί ξύπνησα και εγώ από τις 4.30 (έβλεπα φοβερά όνειρα και στο τέλος και έναν εφιάλτη μούρλια)και πονούσε ο αυχένας μου, η μικρή κλώσταγε, το πάπλωμα ήταν πολύ ζεστό, ένας σκύλος γάβγιζε....... και στο τέλος τσαντίστηκα και σηκώθηκα.

Φυσικά όταν έφυγε ο άντρας μου για την δουλειά κατά τις 8 ξανάπεσα και ξεράθηκα..

strata τί να πω, όπως έλεγε και η Αννυ η ζωή μας μία σαπουνόπερα. Βάλε χ στον "κύριο" και κοίτα να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου και το μωρό σου. Και όσο αφορά στο οικονομικό, μην κάνεις κανένα λάθος να κόψεις από το παιδί για να του στείλεις για το ενοίκιο γιατί εγώ θα σε πιάσω από το αυτάκι.... Ολόκληρος γαϊδαρος είναι, ας κόψει το σβέρκο του να τα τακτοποιήσει.

Πάω να ετοιμαστώ γιατί θα πάω στο ΙΚΑ για σεμινάριο ανώδυνου,

Θα τα πούμε μετά κοιλίτσες!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!:tongue:

Angie δεν ξέρω τι είναι αυτά τα ασπράκια που λες στον πλακούντα. Αμα έχει αρχίσει να γερνάει σημαίνει ότι δεν έχει άλλες ουσίες να τραφεί το παιδί, οπότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να γεννήσεις. Βεβαια θα ακούς μόνο ότι σου λεει ο γιατρός σου. η καθε μια από εμάς λέει τις προσωπικές της εμπειρίες, δεν σημαίνει ότι αν συμβαίνει κάτι παρόμοιο, ότι είναι και το ίδιο για όλες.

Valia αν δεν κάνω λάθος ρώτησες αν φαίνεται στον υπέρηχο οτι τυλίχτηκε ο λώρος. Ναι από τον υπέρηχο φαίνεται, βέβαια εγώ που μου το έδειχνε δεν κατάλαβα τίποτα και με έχει βάλει ο γιατρός να κοιμάμαι συγκεκριμένη στάση να μην δυσκολεύω περισσότερο το παιδί.

Ναι αυτό ρώτησα... οπότε φαντάζομαι ότι θα είναι χαζό να τον ρωτήσω γιατί αν δει κάτι θα μου το πει...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Kαλημέρα!!!

Τί κάνετε; Όλα καλά;

Strata, δεν ξέρω τί πω κοριτσάκι μου... Ελπίζω να δώσει ο Θεός και τα πράγματα να εξελιχθούν για το καλυτέρο!

Thalia, ναι, βρε θα πάμε αύριο αλλά ας μιλήσουμε καλύτερα το απόγευμα-βραδάκι για να κανονίσουμε, για να συνεννοηθώ και με το Στέλιο που θα έχει σχολάσει!

Κοριτσάκια, θα σας αφήσω να πιείτε τον καφέ σας, εγώ θα κατέβω στην αγορά για κάποια τελευταία ψώνια...

Φιλιά!

ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΜΠΟΜΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ....!!!:tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ :wink: !!ΑΧ,ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΑ!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ! ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ??ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ Κ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ!ΜΩΡΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ :-( ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ...ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΡΜΗΓΚΙΕΣ...!!!

περιμένω ενισχύσεις από Αθήνα...εδώ δεν έχω πολλές παρέες...ξέρω κόσμο αλλά είμαι περίεργη και δεν θέλω πολλούς πολλούς...είμαι ανώμαλη;Χριστίνα μεταδίδεις απίστευτη όρεξη....σε χαίρομαι πραγματικά..;)φτιάχνω μπιφτεκάκια σήμερα να φάμε με τη μπουμπού μου:lol:θα σας βάλω φώτο το ριλάξ(το χρωστάω απ την προηγούμενη βδομάδα)και το καθισματάκι του φαγητού που μας έφεραν δώρο!!!!:wink:αν βρώ το φορτιστή της μηχανής:rolleyes:Αγγελικούλα τι τρώς σήμερα;τις έκοψες τις π@π@ριές σου;μέρες έχεις να μας πείς;;;;

εγω πάντως σήμερα θα μαγειρέψω κυμαδάκι με μακαρόνια...ενα απο τα αγαπημένα μου....όποια θέλει ευχαρίστως της κάνω το τραπέζι...!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...