Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες!!!ελιωσα στον υπνο σημερα!!!!εφυγε ο Κωστας για δουλεια κ ειχα ολο το κρεβατι μονη μου με την κορη μου!!χιχιχιχ;)

Στρατα μου εγω παραδεχομαι τα ατομα που παιρνουν τετοιες αποφασεις να κρατησουν μονες τα παιδια τους!κ εγω τετοια ειμαι...αν ο ανθρωπος δεν σου κανει αυτοματα σημαινει οτι δεν θα κανει κ για το παιδι(εφ οσον ακομη δεν το εχει αγαπησει)....οπως σου ειπα κ χθες...ολα θα βρουν τον δρομο τους!;)

Θαλεια μου ο ταριφας ηταν για κουτουλιες!!!με περασε για καμια που δεν ξερει τους δρομους μαλλον κ με πηγε απο ολα τα φαναρια μεχρι να με βγαλει στην Μποτσαρη!!!!κ εννοειται τον εβρισα!!!:lol::mad:

Την Ιωαννα την ειδα χθες..θα πατε λεει αυριο μαζι..να μιλησετε...αν αλλαξει κατι για μενα θα σε ειδοποιησω το βραδυ!

τι αλλο ηθελα να σας πω????δεν θυμαμαι!!!

Μαριονγκ μπραβο για το παιδακι σου κ ελπιζω να εξελιχθουν ολα οπως τα θελετε!

Βαλια μου μην φρικαρεις!σε καταλαβαινω..κ εγω ψιλοφρικαρισμενη ειμαι με την γεννα κ επισης ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!θελω να τελειωνει!να βγουν να τα παρουμε αγκαλια!!!εχει κολλησει ο χρονος!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στράτα μου, κρίμα να περνάς τέτοιες καταστάσεις σε αυτή την περίοδο της ζωής σου. Δυστυχώς το οικονομικό φέρνει πάντα γκρίνιες-νομίζω όλες το περνάμε αυτό λίγο πολυ, όμως όταν φτάνει σε τέτοια σημεία όπως το δικό σας, γίνεται ψυχοφθόρο. Ελπίζω να συνετιστεί, ή τελος πάντων να γίνει ότι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου, ωστε να μην αντιμετωπίζεται τέτοια προβλήματα. Κουράγιο κοριτσάκι.

Φιλάκια σε όλες. Ίσως ξαναπεράσω για καληνύχτα-αν εμφανιστεί καμμία.

Σ ευχαριστώ καλή μου κ ολες τις κοπέλες αλλά φταίω εγω με την επιλογή μου.Δεν ειναι το θέμα του το οικονομικό είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ.έΧει τοσα θέματα που δεν έχει λύσει με τον εαυτό του...Μέ τόσα που μου χει κάνει έπρεπε να μην θέλω να τον δω ζωγραφιστο...Αν προσέξατε δεν σας έγραψα την ιστορία της γνωριμίας μας, απέφυγα, Τ Ι ΝΑ πω; δεν ειναι πως δεν ήταν ενδιαφέρουσα τις πρώτες δυο εβδομάδες μετά έγινε μαρτ'υριο για μένα κ κόλαση.Ποτέ δεν είχα πιστέψει πως θα υπήρχε άνθρωπος στη ζωή μου να μου φερθεί τόσο αισχρά.Δεν θέλω να με λυπηθείτε.Ταυτόχρονα με μενα ηταν κ με την πρώην του.Δεν ειχαν χωρίσει ενω μου χει πει πως χώρισαν.Η κοπέλα ήταν συνάδελφος στην Ικαρία κ είχε φύγει για ένα χρόνο στο νησί της.έτσι ο κύριος βρήκε τηνευκαιρία να ανι μαζί μου κ με κείνη απο μακριά.΄Μου χε κάνει τη ζωή μαύρη με τη ζήλεια του κ οτι είχα πολλές δράσεις-τουμπερλέκι,τραγούδι κλπ- κ γενικώς η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη τη μια γλυκός κ ζεστος κ την άλλη απαράδεκτος.Κ κει που είχαμε ψυχρανθεί κ σχεδόν χωρίσει ανέβηκα περσι το Δεκέμβρη στην Αθήνα με άδεια κ οταν επέστρεψα ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου κ ξανά εγω να ελπίζω ώσπου αποφάσισα εγω να ΄μείνω στην Ιακρία για γιορτές.Τότε άρχισε η αντίστροφη ΜΈΤΡΗΣΗγιατί αποτι αποδείχτηκε στην πορεία είχε κανονίσει να ρθει η άλλη!!!!!!!!!!!

Βρήκε μια χαζή δικαολογία να χωρίσουμε,εγω έγινα ράκος ,κόντεψε να μετρελάνει με τις ψευτιές που έλεγε.κ κάπου εκεί προς την Πρωτοχρονιά με πειθει μια φίλη απο Αθήνα ν ανέβω να πάμε θΕΣΛΟΝΊΚΗ.τΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΠΡΙΝ ΦΎΓΩ αεροπορικώς υποψιάζομαι πως μάλλον είμαι έγκυος!!!!Τυχαία ταξιδεύαμε μαζί αφού φοβήθηκε μην πέσω πάνω τους αν ερχ΄ταν η κοπέλα κ πήγαινε Αλεξανδρούπολη να την βρει!!!!!!!!!!!!!Τοτε του είπα πως μαλον είμαι εγκυος κ κεινος έφυγε κανονικά για διακοπες!!!!Εγω πέρασα μαύρα κ άραχνα απορώ πως δεν τρελλάθηκα,εκείνος φυσικά εξαφανίστηκε κ οταν τέλειωσε τις διακοπες του με πήρε να μου πει οτι με το μωρό να κόψω το κεφάλι μου κ να κάνω ο τι νομίζω!!!!!!Έμεινα με 15 μέρες άδεια εδώ κ δεν μπορούσα ν αποφασίσω.Μετά απο λίγες μέρες με ξαναπήρε κ ήρθε στην Αθήνα να μου πει πως χώρισε κ θέλει να μαστε μαζί αλλά η διαίσθησ.η μου έλεγε πως ήταν ψέματα.Τελικά συνέχιζε να ναι με την κοπέλα εγω έκανα διακοπή κύησης χωρίς να το θ'ελω στ αλήθεια κ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία.Ημουν ράκος για μηνες κ εκίνος με διεκδικούσε κ γω έκλαιγα γιατί ήθελα το παιδάκι μου πίσω.Οι φίλοι μου έφριξαν.Το καλοκαίρι ενω είχα ορθοποδήσει κ ήμασταν σ ένα μπες βγες χωρίς να μαστε μαζί έμεινα έγκυος .Αλλά τώρα είχα τη δύναμη να κρατήσω το μωρό μόνη μου κ είπα να του αφήσω χώρο αφενος ως πατέρα του παιδιού αφετέρου να δοκιμάσουμε ως σύντροφοι.Τελικά δεν μπορώ α΄λλο ν ανέχομαι τις προσβολλές κ τις ψυχοπαθολογίες του.Συνέχεια με στεναχωρεί.Δεν αντέχω άλλαο ούτε εκείνον ούτε τη μάνα μου.Μ ΈΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΊΣΕΙ.

τΏΡΑ ΤΑ ΞΈΡΕΤΕ ΌΛΑ.όΧΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΈς ΟΥΤΕ ΠΑΡΗΓΟΡΊΑ ΑΛΆ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΆΛΩ απο μέσα μου...Ηαπόφαση δική μου είναι...Ονειρεύομαι το γιο μου κ να συλλαβίζω μαζί του τη ζωή...

Κανένας δεν χάνεται σε αυτή τη ζωή να σκέφτεσαι το μωρό σου...κοίτα να γεννήσεις με ηρεμία και όχι σε εντάσεις και όταν με το καλό έρθει στο κόσμο το παιδί σου βάλτα κάτω και πάρε σωστές αποφάσεις για να μην μετανοιώσεις μετά...Στο ξαναλέω αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε μην διστάσεις!!!

εδω ειμαι κι εγω παλι!! ΚΑΛΕ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΒΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ,ΝΑ ΤΟ ΔΩ Ή ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΩ??

MARIONG ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ε!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΥ,ΑΡΑ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ!ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑΚΙΑ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ "ΓΕΡΑΣΕ"? ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ>>????? ΟΥΦ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας μανουλες!Ειπα να μπω λιγο μιας και εχω αυπνιες αλλα δεν

βλεπω καμια εδω!!!

Strata θελω να σου πω ενα μεγαλο μπραβο που κρατησες το παιδακι σου

χωρις να ξερεις αν θα εχεις τι βοηθεια αυτου του ανθρωπου, σου αξιζουν

1000 μπραβο!!!!!Και δεν στο λεω ουτε για παρηγορια ουτε για τιποτα!

Απλα λεω αυτο που νιωθω και αυτο που πιστευω!Για αυτον τον κυριο

δεν θα πω τιποτα γιατι δεν με αφορα!Εγω θα σου ευχηθω μεσα απο

την καρδια μου αυτο το παιδακι να γιατρεψει οοοοολες τις πληγες σου και να ζησετε ευτυχισμενοι οπως και να ερθουν τα πραγματα!!Το μονο που

μπορω να πω ειναι οτι θα σε κανει ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ αυτο το ζουζουνακι

που μεγαλωνει μεσα σου περισσοτερο απο καθε αλλο ανθρωπο πανω στη γη!!!Πιστευω οτι το ξερεις ηδη;);););););)

Να εισαι καλα και εσυ και ο γιοκας σου πανω απ ολους και απο ολα!!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια σε ολες τις μανουλες!!!Παω για υπνο αφου δεν ειναι καμια μεσα!!!!

Τα λεμε αυριο!!!Σμουτς!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Καλο ύπνο γλυκειά μανούλα!!!

εδω ειμαι κι εγω παλι!! ΚΑΛΕ ΔΕ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΒΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ,ΝΑ ΤΟ ΔΩ Ή ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΩ??

MARIONG ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ε!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΥ,ΑΡΑ ΔΕ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ!ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑΚΙΑ,ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ "ΓΕΡΑΣΕ"? ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ>>????? ΟΥΦ ΘΑ ΣΚΑΣΩ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!

Δεν πηράζει που δεν το διάβασες και καλύτερα να μην το κάνεις...

Μικρή εσύ να ακούς τις συμβουλές του γιατρού σου και να μην φοβάσαι τίποτα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπημενες!!!ξυπνησα γιατι θα παμε με τον Κωστα στι δερματολογο για το ποδι του..χτες παλι μου πηρε ο αδερφος μου το λαπτοπ γι αυτο χαθηκα,τι να κανω και με αυτον το χαζο??χωρισε κ δεν εχει τι να κανει..κι ετσι παιρνει το λαπτοπ και χαζευει με τις ωρες!

Νικολ μου εδω ειμαι παραπονιαρα μου!!!!!!!!θα επιστρεψω!!!

Καλημέρα φιλεναδίτσα...σήμερα πήρε τηλέφωνο ο Παναγιώτης για τα πράγματα του μπέμπη και την Παρασκευή το απόγευμα θα μας τα φέρουν στο σπίτι!!! άντε να μαζευόμαστε και μεις σιγα-σιγά. Σήμερα το πρωί πήγαμε μαζί στο ΙΚΑ για να δώσω την ΠΗΤ μου για το επίδομα μητρότητας και πληρώθηκα κιόλας....!!! Κατα τα άλλα καλά...Ο Κώστας στο δερματολόγο γιατί? γι αυτό που είχε πάθει...υποτροποίασε?

Καλημέρα γλυκιές μου μανούλες!!!

Eφτιαξα εγώ καφεδάκι!!!

coffeecup.gif

angie & nikole μου τι μου κάνετε;;; Ολα καλά;

Mαράκι μια χαρά η μπουμπού σου!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!!

atlantis τώρα τελευταία έκανα εξέταση ούρων και όλα ήταν μια χαρά! Μάλλον τα αυξημένα υγρά δεν είναι τίποτα... Νομίζω ότι προς το τέλος της εγκυμοσύνης έχουμε περισσότερα!

strata μου σου εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι δυνατή και να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και το παιδί αυτή την στιγμή!!!

Μανούλες οι υπόλοιπες πως είσαστε;;;

Αχ γεια στα χέρια σου το καφεδάκι ήταν μερακλίδικο όπως μου αρέσει...Καλημέρα ζουζουνίτσα θα σου στείλω μήνυμα το κινητό μου γιατί εχθές δεν πρόλαβα να σε πάρω πιάστηκα με μαγείρεμα κλπ και ξεχάστηκα!!!:-P:-P:-P:-P

Αχ γεια στα χέρια σου το καφεδάκι ήταν μερακλίδικο όπως μου αρέσει...Καλημέρα ζουζουνίτσα θα σου στείλω μήνυμα το κινητό μου γιατί εχθές δεν πρόλαβα να σε πάρω πιάστηκα με μαγείρεμα κλπ και ξεχάστηκα!!!:-P:-P:-P:-P

Καλημέρα Χριστινάκι!!! Αντε πληρώθηκες και από το ΙΚΑ έρχονται και τα πράγματα του ζουζουνιού σου!!! Μια χαρούλα!!!

Θα περιμένω το μηνυματάκι σου!!! ;););)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσα...σήμερα πήρε τηλέφωνο ο Παναγιώτης για τα πράγματα του μπέμπη και την Παρασκευή το απόγευμα θα μας τα φέρουν στο σπίτι!!! άντε να μαζευόμαστε και μεις σιγα-σιγά. Σήμερα το πρωί πήγαμε μαζί στο ΙΚΑ για να δώσω την ΠΗΤ μου για το επίδομα μητρότητας και πληρώθηκα κιόλας....!!! Κατα τα άλλα καλά...Ο Κώστας στο δερματολόγο γιατί? γι αυτό που είχε πάθει...υποτροποίασε?

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ :wink: !!ΑΧ,ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΑ!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ! ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ??ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ Κ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ!ΜΩΡΕ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ :-( ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα Βάλια μου . Τελειωσες τη δουλειά πια??????;)

Δεν βλέπω να ειανι άλλη μέσα μονο εμεις!!!!!

Εχτες μετα τη συζητηση που κάναμε σχετικά με γέννες και τετοια με επιασε πάλι πανικος. Αποφάσισα τελικά το καλυτερο ειναι να μην το πολυσυζητάμε και να αφησουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά τησ και τους γιατρόυς μας φυσικά ν ακάνουν κ αυροι τη δική τους γιατι απο την πολλη σκέψη θα τρελαθουμε. Εμεις μπορει αλλιώς να τα προγραμματιζουμε κ αυτα αλλιώς να ερθουν Οπότε τέλος στις ανυσηχίες:-P:-P:-P

Τα λέω για ν ατα ακούω

Εσύ πως εισαι ??????????

ΜΜΜΜΜ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΙΘΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΙΤΣΑ....!!!:wink::wink::wink::wink::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Οκ, τα καφεδάκια δικά μου σήμερα.

Good+Morning+Breakfast.gif

Strata μου εσένα σε θαυμάζω, αυτόν όμως τον λυπάμαι. Ελπίζω να εξελιχθούν τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που να μην έχεις έγνοιες και εσύ και το μωράκι σου να είστε τρισευτυχισμένοι.

ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ Η VALIA ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΒΓΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ...ΜΙΑΜ...ΜΙΑΜ...ΤΑ ΤΙΜΗΣΑ ΔΕΟΝΤΟΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάλημέρα μανούλες!

Απο ότι είδα ολες είστε καλά!

Μαράκι μου μπράβο για το μωράκι σου, μεγάλωσε πολύ!!!

Mariong φτάνει η ώρα ε? Αντε με το καλό!

Στράτα μου το μονο που μπορώ να σου πω είναι μπράβο! ΄Κοίτα μόνο το αγοράκι σου και μην αφήνεις να σας επηρεάζουν όλα αυτά! Απο ότι φάινεται ο σύντοφος σου δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί στην ζώή σας και δεν νομίζω να το καταλάβει!

Εγω ευτυχώς σήμερα είμαι πολύ καλά, αν και όλη αυτη η αναστάτωση στο σπίτι οσο να ναι με επηρεάζει. Σήμερα τελειώνει και ο μαραγκος και αύριο α συμμαζευτώ, γιατι έλω να τελειώνω και με τα πλυντήρια της πεταλουδίτσας μου! Μας είπαν ότι ήρθε και το κρεβατάκι με το καρότσι αλλά πρέπει πρώτα να φύγουν όλα τα πράγματα της κουζίνας απο το δωμάτιο της και μετά!

Θέλω να ετοιμάσω και τη βαλίτσα και μετά να έχω λίγο χρόνο να χαλάρώσω χωρίς να έχω να κάνω τίποτα!!!!

Τώρα κατάλαβα πως δεν απόλαυσα αυτήν την περίοδο όσο έπρεπε...

Εσεις τι νέα?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά......η εργένικη ζωή είναι σουπερ τελικά...πάντα μου άρεσε....!!!!!!θα ρθεί κάποια φίλη να μου κάνει παρέ αδεν ξέρω πότε όμως...αν και να σου πω καλύτερα οι δυό μας που λέει και το τραγούδι.......η κοράκλα μου μια χαρά παρέα μου κάνει...με τις κλοτσιές τις,τις μπουνιές τις,χάρμα!!!!;)όλες καλά;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ...ΑΦΟΥ ΕΧΕΙς ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ....ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ...ΣΩΣΤΑ???:wink::wink::wink::wink::wink:

Καλημέρα Μαράκι. Καλά ψώνια!

Κι εγώ πρέπει να το πάρω απόφαση και να πάω στη ΔΕΗ και να αφήσω το σίδερο για επισκευή. Για να με δω...θα πάω;

ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑΑ........ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...