Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Δήμητρα και Θάλεια!!! Είσαστε καλά σήμερα;

Δήμητρα η πεθερά σου πως είναι;;;

Ελπίζω να ξυπνήσουν και οι υπόλοιπες και να προλάβουν να βρουν πρωινό!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά......η εργένικη ζωή είναι σουπερ τελικά...πάντα μου άρεσε....!!!!!!θα ρθεί κάποια φίλη να μου κάνει παρέ αδεν ξέρω πότε όμως...αν και να σου πω καλύτερα οι δυό μας που λέει και το τραγούδι.......η κοράκλα μου μια χαρά παρέα μου κάνει...με τις κλοτσιές τις,τις μπουνιές τις,χάρμα!!!!;)όλες καλά;

Grya.jpgGryap3.png

Δεν την κρατήσαν το βράδυ στο νοσοκομείο γιατί άρχισε να πέφτει λίγο η πίεση. Σήμερα δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Περιμένω να ξυπνήσει ο άντρας μου για να την πάρει τηλέφωνο.

Είδες Νικόλ που ανησυχούσες; Ολα τέλεια!

X4pTp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Μου ανοίξατε την όρεξη με τα αυγά και το μπεϊκον. Πωπω τι μου κάνατε τώρα?!

Εγώ ξύπνησα στις 5:30 για τσίσα και μετά δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα. Είχε ξυπνησει κι η μπουμπού και κλώτσαγε. Ξανακοιμήθηκα μετά τις 7:00.

Τώρα θα πάμε για κάτι ψώνια αφού οι ηλίθιοι εργάτες που θα'ρχόντουσαν για πρωτη φορα μες στην βδομάδα το ακύρωσαν.

Στράτα μου, τι να πω κοριτσάκι μου. Χίλια μπράβο που είσαι δυνατή και κράτησες το παιδάκι σου. Εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου, είτε με είτε χωρίς τον πατέρα.

Καλημερούδια σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Κ γω στα κάτω μου.Πήγα στο ecofamily κ αγόρασα οικολογικούς καρπούς σαπουνιου για τα ρούχα του μπέμπη κ παρήγγειλα κ τις πάνες κ υφασμάτινες κ μιας χρήσεως οικολογικές κ είπα να μου της στείλουν την άλλη βδομάδα που θα χω πληρωθεί γιατί χρήματα δεν υπάρχουν.Μετά μίλησα με τον άντρα μου που μέκανε έξω φρενών με διάφορα οικονομικά ζητήματα κ οτι λεει σαν μ@λάκας πλήρωσε εκείνος το ενοίκιο του σπιτιού εκτός απ τα 1000 ε που έδωσε για το μωρό!!!!!!!!!!!!!Κ ρε παιδιά έπεσα απ τα σύννεφα.Ενταξει καταλαβαίνω το άγχος όλων μας το οικονομικό αλλά αυτές τις συμπεριφορές δεν μπορώ να τις καταπιώ με τίποτα.Κ ούτε θέλω έναν τέτοιον άντρα δίπλα μου.Δηλαδή σε λίγο καιρό θα θηλάζω κ θα μου λέει κ αυτά απο πάνω κ γω θα κλαίω συνέχεια;;;;;του είπα να βρω τρόπο να του δώσω αυτά τα χρήματα κ να μ αφήσει ήσυχη κ μενα κ το παιδί.Αμάν πια μου χει κάνει πολλά.Είμαι ψύχραιμη πάντως.

Στράτα μου καλημέρα....σε σκέφτομαι με αυτά που μας γράφεις και εχω να σου πω το εξής, ναι πρέπει να είσαι ψύχραιμη αλλά να μην κρατάς το στόμα σου κλειστό διότι αν απ την αρχή ανέχεσαι καταστάσεις το πρόβλημα θα διονίζεται. Τι πάει να πει έδωσε εκείνος το ενοίκιο? Οικογένεια είστε και τουλάχιστον τους μισθούς μας τους συνησφέρουμε γαι το σπιτικό μας και την οικογένεια μας...τα δικά σου δικά μας και τα δικά τους δικά τους δεν πάει έτσι!!! Με όμορφο τρόπο και χωρίς εντάσεις μπορο'υμε να βάζουμε τον ανθρωπό μας στη θέση του....Εύχομαι να ήταν της στιγμής και να μην τα εννοούσε αυτά...αν χρειαστείς οτιδήποτε μην διστάσεις!!!:idea:

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Ελπίζω όλες καλά! Χάθηκα πολύ τον τελευταίο καιρό, με τα άγχη μου, τις δυσκολίες μου, είχα πολλά τρεχάματα. 'Οποτε είχα χρόνο σας διάβαζα, κάποιες άλλες στιγμές όχι,δεν σας προλάβαινα κιόλας.

Strata μπράβο κορίτσι μου για την ψυχική σου δύναμη, με όσα πέρασες κι αντέχεις ακόμα.Βέβαια να σου πω την αλήθεια, αναρωτιέμαι πως μετά τα όσα σου έκανε και όσα βίωσες, και ξαναγύρισες κοντά του......Anyway, πρέπει να συγκεντρωθείς σε έναν και μόνο στόχο πια, στο παιδί σου.

Έχετε καταλάβει πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία κοριτσάκια? Εγώ πάντως ναι. Χθες είχα πάει στον γιατρό μου και ενώ με είχε αγχώσει την τελευταία φορά με το βάρος του παιδιού, σε σχέση βέβαια με το πρώτο μου, χθες το βρήκε μια χαρά. Είναι γύρω στα 2.600 γρ και επίσης έχω να σας πω ότι μάλλον σε 3 εβδομάδες απ ότι φαίνεται γεννάω. Το ξέρω πως είναι νωρίς, αλλά έτσι γέννησα και το πρώτο. Αρχές του 9ου οπότε το μωρό θα είναι γυρω στα 3.500 γρ.Οπότε μάλλον θα είμαι και η πρώτη που γεννήσω, γύρω στις 15 Μαρτη δλδ. Αν το Μητέρα έχει wi-fi θα σας ενημερώσω έγκαιρα.

Τα φιλιά μου σε όλες...... Χαρείτε όσες μέρες έμειναν ακόμα, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, ηρεμείστε γιατί μετά θά έχει τρέξιμο και ξενύχτι κοριτσάκια μου. Αλλά θα είναι ωραία....!

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Δήμητρα τώρα που είπες για το σίδερο, ήθελα να σας πω οτι και εγώ είχα juro pro (2 ετών) και μια μέρα άρχισε να βγάζει καπνούς από τη βάση. Το πήγα για επισκευή και μου ζητήσαν 120 ευρώ! Εννοείται δεν το έκανα αφού με τόσα λεφτά παίρνω καινούριο. Είναι γενικώς προβληματικά μου ειπαν, τι να πω, τσάμπα τα λεφτά που δώσαμε οταν το πήραμε...

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Ελπίζω όλες καλά! Χάθηκα πολύ τον τελευταίο καιρό, με τα άγχη μου, τις δυσκολίες μου, είχα πολλά τρεχάματα. 'Οποτε είχα χρόνο σας διάβαζα, κάποιες άλλες στιγμές όχι,δεν σας προλάβαινα κιόλας.

Strata μπράβο κορίτσι μου για την ψυχική σου δύναμη, με όσα πέρασες κι αντέχεις ακόμα.Βέβαια να σου πω την αλήθεια, αναρωτιέμαι πως μετά τα όσα σου έκανε και όσα βίωσες, και ξαναγύρισες κοντά του......Anyway, πρέπει να συγκεντρωθείς σε έναν και μόνο στόχο πια, στο παιδί σου.

Έχετε καταλάβει πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία κοριτσάκια? Εγώ πάντως ναι. Χθες είχα πάει στον γιατρό μου και ενώ με είχε αγχώσει την τελευταία φορά με το βάρος του παιδιού, σε σχέση βέβαια με το πρώτο μου, χθες το βρήκε μια χαρά. Είναι γύρω στα 2.600 γρ και επίσης έχω να σας πω ότι μάλλον σε 3 εβδομάδες απ ότι φαίνεται γεννάω. Το ξέρω πως είναι νωρίς, αλλά έτσι γέννησα και το πρώτο. Αρχές του 9ου οπότε το μωρό θα είναι γυρω στα 3.500 γρ.Οπότε μάλλον θα είμαι και η πρώτη που γεννήσω, γύρω στις 15 Μαρτη δλδ. Αν το Μητέρα έχει wi-fi θα σας ενημερώσω έγκαιρα.

Τα φιλιά μου σε όλες...... Χαρείτε όσες μέρες έμειναν ακόμα, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, ηρεμείστε γιατί μετά θά έχει τρέξιμο και ξενύχτι κοριτσάκια μου. Αλλά θα είναι ωραία....!

Καλως την!!! 2600gr;;; Ολόκληρο παιδί!!! Εχουμε 2-3 μέρες διαφορά και εμένα είναι 2100gr :-(:sad: Σε 3 εβδομάδες γεννάς;;; :shock::shock::shock: Ετσι σου είπε ο γιατρός;;; Εχω σοκαριστεί γιατί φτάνει και για εμένα ο καιρός :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Valia μου κι εσένα μια χαρά είναι το μωρό από βάρος. Εγώ θα γεννήσω σε 3 εβδ.περίπου, το πρώτο το γέννησα 36-37 εβδ., απ ότι δειχνουν τα πράγματα γιατί 1ον θα είναι καισαρική, 2ον φαίνεται πως ο πλακούντας έχει αρχίσει και γερνάει, 3ον υπάρχει ένα θέμα με τα νερά γιατί το παιδί αυτή τη φορά τυλίχτηκε με τον λώρο και δεν ξέρουμε αν θα είναι επαρκή έτσι ώστε να μην του δημιουργήσει πρόβλημα. Σε 2 εβδομάδες θα πάω στο Μητέρα για να του κάνουν καρδιοτοκογράφημα και ότι δείξει ανάλογα θα κινηθούμε. Δεν πιστεύω να έχεις κανένα τέτοιο θέμα...? Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα θα κάνεις κι εσύ μεγάλο μωρό.Εγώ αν γεννούσα κανονικά στις μέρες μου και το πρώτο και αυτό θα ήταν πάνω από 4.500 γρ.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Ρε κορίτσια εγώ πάλι νομίζω οτι δεν περνάει ο καιρός και ανυπομονώ να γεννήσω και να δω τη φατσούλα της μπεμπούλας μου. Άντε ξεκινήστε να γεννάτε μία-μία (αφού αυμπληρώσετε και την 37η εβδομάδα να είναι έτοιμα και τα μπεμπε) για να πέρνουμε σειρά και εμείς που είμαστε για τέλος Απριλίου!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Valia μου κι εσένα μια χαρά είναι το μωρό από βάρος. Εγώ θα γεννήσω σε 3 εβδ.περίπου, το πρώτο το γέννησα 36-37 εβδ., απ ότι δειχνουν τα πράγματα γιατί 1ον θα είναι καισαρική, 2ον φαίνεται πως ο πλακούντας έχει αρχίσει και γερνάει, 3ον υπάρχει ένα θέμα με τα νερά γιατί το παιδί αυτή τη φορά τυλίχτηκε με τον λώρο και δεν ξέρουμε αν θα είναι επαρκή έτσι ώστε να μην του δημιουργήσει πρόβλημα. Σε 2 εβδομάδες θα πάω στο Μητέρα για να του κάνουν καρδιοτοκογράφημα και ότι δείξει ανάλογα θα κινηθούμε. Δεν πιστεύω να έχεις κανένα τέτοιο θέμα...? Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα θα κάνεις κι εσύ μεγάλο μωρό.Εγώ αν γεννούσα κανονικά στις μέρες μου και το πρώτο και αυτό θα ήταν πάνω από 4.500 γρ.

Σε εμένα όλα δείχνουν ότι θα γεννήσω φυσιολογικά... Και προβλέπουν ότι το μωράκι μου θα γεννηθεί 3100-3300gr περίπου...

Το άγχος μου αυτή τη στιγμή είναι μη τυχόν και έχει τυλιχθεί ο μικρός μου με το λώρο... Αυτό φαίνεται με τον υπέρηχο? Νομίζω ότι θα το ρωτήσω την άλλη Παρασκευή που θα πάω...

Με το καλό κοπέλα μου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!!!!!!!!

Super το πρωινό σας, να 'σαστε καλά!!!!!!

Πίνω τον δεύτερο καφέ μου, γιατί ξύπνησα και εγώ από τις 4.30 (έβλεπα φοβερά όνειρα και στο τέλος και έναν εφιάλτη μούρλια)και πονούσε ο αυχένας μου, η μικρή κλώσταγε, το πάπλωμα ήταν πολύ ζεστό, ένας σκύλος γάβγιζε....... και στο τέλος τσαντίστηκα και σηκώθηκα.

Φυσικά όταν έφυγε ο άντρας μου για την δουλειά κατά τις 8 ξανάπεσα και ξεράθηκα..

strata τί να πω, όπως έλεγε και η Αννυ η ζωή μας μία σαπουνόπερα. Βάλε χ στον "κύριο" και κοίτα να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου και το μωρό σου. Και όσο αφορά στο οικονομικό, μην κάνεις κανένα λάθος να κόψεις από το παιδί για να του στείλεις για το ενοίκιο γιατί εγώ θα σε πιάσω από το αυτάκι.... Ολόκληρος γαϊδαρος είναι, ας κόψει το σβέρκο του να τα τακτοποιήσει.

Πάω να ετοιμαστώ γιατί θα πάω στο ΙΚΑ για σεμινάριο ανώδυνου,

Θα τα πούμε μετά κοιλίτσες!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Kαλημέρα!!!

Τί κάνετε; Όλα καλά;

Strata, δεν ξέρω τί πω κοριτσάκι μου... Ελπίζω να δώσει ο Θεός και τα πράγματα να εξελιχθούν για το καλυτέρο!

Thalia, ναι, βρε θα πάμε αύριο αλλά ας μιλήσουμε καλύτερα το απόγευμα-βραδάκι για να κανονίσουμε, για να συνεννοηθώ και με το Στέλιο που θα έχει σχολάσει!

Κοριτσάκια, θα σας αφήσω να πιείτε τον καφέ σας, εγώ θα κατέβω στην αγορά για κάποια τελευταία ψώνια...

Φιλιά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...