Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κυρία κυρία!!! Εγώ θέλω! :P

Strata το επίδομα το έχεις πάρει; Μήπως βοηθήσει να ξελασκάρετε λίγο οικονομικά.[/QUOT

ειμαι στο δημόσιο ασφαλισμένη κ μεις το επίδομα,το οποίο λογικά θα χουν πετσοκόψει θα το πάρουμε απόσο ξέρω αρκετούς μήνες μετά τον τοκετό.Οπότε άστα να πάνε.

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Στράτα μου, κρίμα να περνάς τέτοιες καταστάσεις σε αυτή την περίοδο της ζωής σου. Δυστυχώς το οικονομικό φέρνει πάντα γκρίνιες-νομίζω όλες το περνάμε αυτό λίγο πολυ, όμως όταν φτάνει σε τέτοια σημεία όπως το δικό σας, γίνεται ψυχοφθόρο. Ελπίζω να συνετιστεί, ή τελος πάντων να γίνει ότι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου, ωστε να μην αντιμετωπίζεται τέτοια προβλήματα. Κουράγιο κοριτσάκι.

Φιλάκια σε όλες. Ίσως ξαναπεράσω για καληνύχτα-αν εμφανιστεί καμμία.

Σ ευχαριστώ καλή μου κ ολες τις κοπέλες αλλά φταίω εγω με την επιλογή μου.Δεν ειναι το θέμα του το οικονομικό είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ.έΧει τοσα θέματα που δεν έχει λύσει με τον εαυτό του...Μέ τόσα που μου χει κάνει έπρεπε να μην θέλω να τον δω ζωγραφιστο...Αν προσέξατε δεν σας έγραψα την ιστορία της γνωριμίας μας, απέφυγα, Τ Ι ΝΑ πω; δεν ειναι πως δεν ήταν ενδιαφέρουσα τις πρώτες δυο εβδομάδες μετά έγινε μαρτ'υριο για μένα κ κόλαση.Ποτέ δεν είχα πιστέψει πως θα υπήρχε άνθρωπος στη ζωή μου να μου φερθεί τόσο αισχρά.Δεν θέλω να με λυπηθείτε.Ταυτόχρονα με μενα ηταν κ με την πρώην του.Δεν ειχαν χωρίσει ενω μου χει πει πως χώρισαν.Η κοπέλα ήταν συνάδελφος στην Ικαρία κ είχε φύγει για ένα χρόνο στο νησί της.έτσι ο κύριος βρήκε τηνευκαιρία να ανι μαζί μου κ με κείνη απο μακριά.΄Μου χε κάνει τη ζωή μαύρη με τη ζήλεια του κ οτι είχα πολλές δράσεις-τουμπερλέκι,τραγούδι κλπ- κ γενικώς η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη τη μια γλυκός κ ζεστος κ την άλλη απαράδεκτος.Κ κει που είχαμε ψυχρανθεί κ σχεδόν χωρίσει ανέβηκα περσι το Δεκέμβρη στην Αθήνα με άδεια κ οταν επέστρεψα ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος του κόσμου κ ξανά εγω να ελπίζω ώσπου αποφάσισα εγω να ΄μείνω στην Ιακρία για γιορτές.Τότε άρχισε η αντίστροφη ΜΈΤΡΗΣΗγιατί αποτι αποδείχτηκε στην πορεία είχε κανονίσει να ρθει η άλλη!!!!!!!!!!!

Βρήκε μια χαζή δικαολογία να χωρίσουμε,εγω έγινα ράκος ,κόντεψε να μετρελάνει με τις ψευτιές που έλεγε.κ κάπου εκεί προς την Πρωτοχρονιά με πειθει μια φίλη απο Αθήνα ν ανέβω να πάμε θΕΣΛΟΝΊΚΗ.τΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΠΡΙΝ ΦΎΓΩ αεροπορικώς υποψιάζομαι πως μάλλον είμαι έγκυος!!!!Τυχαία ταξιδεύαμε μαζί αφού φοβήθηκε μην πέσω πάνω τους αν ερχ΄ταν η κοπέλα κ πήγαινε Αλεξανδρούπολη να την βρει!!!!!!!!!!!!!Τοτε του είπα πως μαλον είμαι εγκυος κ κεινος έφυγε κανονικά για διακοπες!!!!Εγω πέρασα μαύρα κ άραχνα απορώ πως δεν τρελλάθηκα,εκείνος φυσικά εξαφανίστηκε κ οταν τέλειωσε τις διακοπες του με πήρε να μου πει οτι με το μωρό να κόψω το κεφάλι μου κ να κάνω ο τι νομίζω!!!!!!Έμεινα με 15 μέρες άδεια εδώ κ δεν μπορούσα ν αποφασίσω.Μετά απο λίγες μέρες με ξαναπήρε κ ήρθε στην Αθήνα να μου πει πως χώρισε κ θέλει να μαστε μαζί αλλά η διαίσθησ.η μου έλεγε πως ήταν ψέματα.Τελικά συνέχιζε να ναι με την κοπέλα εγω έκανα διακοπή κύησης χωρίς να το θ'ελω στ αλήθεια κ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία.Ημουν ράκος για μηνες κ εκίνος με διεκδικούσε κ γω έκλαιγα γιατί ήθελα το παιδάκι μου πίσω.Οι φίλοι μου έφριξαν.Το καλοκαίρι ενω είχα ορθοποδήσει κ ήμασταν σ ένα μπες βγες χωρίς να μαστε μαζί έμεινα έγκυος .Αλλά τώρα είχα τη δύναμη να κρατήσω το μωρό μόνη μου κ είπα να του αφήσω χώρο αφενος ως πατέρα του παιδιού αφετέρου να δοκιμάσουμε ως σύντροφοι.Τελικά δεν μπορώ α΄λλο ν ανέχομαι τις προσβολλές κ τις ψυχοπαθολογίες του.Συνέχεια με στεναχωρεί.Δεν αντέχω άλλαο ούτε εκείνον ούτε τη μάνα μου.Μ ΈΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΊΣΕΙ.

τΏΡΑ ΤΑ ΞΈΡΕΤΕ ΌΛΑ.όΧΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΈς ΟΥΤΕ ΠΑΡΗΓΟΡΊΑ ΑΛΆ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΆΛΩ απο μέσα μου...Ηαπόφαση δική μου είναι...Ονειρεύομαι το γιο μου κ να συλλαβίζω μαζί του τη ζωή...

ntesehjufpgrhgvn.png

Γεια σας μανουλες!Ειπα να μπω λιγο μιας και εχω αυπνιες αλλα δεν

βλεπω καμια εδω!!!

Strata θελω να σου πω ενα μεγαλο μπραβο που κρατησες το παιδακι σου

χωρις να ξερεις αν θα εχεις τι βοηθεια αυτου του ανθρωπου, σου αξιζουν

1000 μπραβο!!!!!Και δεν στο λεω ουτε για παρηγορια ουτε για τιποτα!

Απλα λεω αυτο που νιωθω και αυτο που πιστευω!Για αυτον τον κυριο

δεν θα πω τιποτα γιατι δεν με αφορα!Εγω θα σου ευχηθω μεσα απο

την καρδια μου αυτο το παιδακι να γιατρεψει οοοοολες τις πληγες σου και να ζησετε ευτυχισμενοι οπως και να ερθουν τα πραγματα!!Το μονο που

μπορω να πω ειναι οτι θα σε κανει ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ αυτο το ζουζουνακι

που μεγαλωνει μεσα σου περισσοτερο απο καθε αλλο ανθρωπο πανω στη γη!!!Πιστευω οτι το ξερεις ηδη;);););););)

Να εισαι καλα και εσυ και ο γιοκας σου πανω απ ολους και απο ολα!!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια σε ολες τις μανουλες!!!Παω για υπνο αφου δεν ειναι καμια μεσα!!!!

Τα λεμε αυριο!!!Σμουτς!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

καλημέρα μανούλες.......Μαράκι μπράβο για το μωρούλι..ολόκληρο παιδάκι έγινε πια!!!;):tongue:Strata γι'αυτό είμαστε εδώ για να τα λες και να νοιώθεις καλύτερα...πόσο χρονών είναι ο κύριος;να χαίρεσαι που θα έχεις το μωράκι σου σε λίγο καιρό στην αγκαλιά σου και θα σου δώσει απίστευτη δύναμη να καταφέρεις τα πάντα...;)οτι χρειαστείς είμαστε όλες δίπλα σου:D

Βίκυ,Δήμητρα ποιά θα φτιάξει καφέέέέέέ;;;;;;;μωρή Αγγελική που χάνεσαι;

Grya.jpgGryap3.png

καλημερα αγαπημενες!!!ξυπνησα γιατι θα παμε με τον Κωστα στι δερματολογο για το ποδι του..χτες παλι μου πηρε ο αδερφος μου το λαπτοπ γι αυτο χαθηκα,τι να κανω και με αυτον το χαζο??χωρισε κ δεν εχει τι να κανει..κι ετσι παιρνει το λαπτοπ και χαζευει με τις ωρες!

Νικολ μου εδω ειμαι παραπονιαρα μου!!!!!!!!θα επιστρεψω!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπημενες!!!ξυπνησα γιατι θα παμε με τον Κωστα στι δερματολογο για το ποδι του..χτες παλι μου πηρε ο αδερφος μου το λαπτοπ γι αυτο χαθηκα,τι να κανω και με αυτον το χαζο??χωρισε κ δεν εχει τι να κανει..κι ετσι παιρνει το λαπτοπ και χαζευει με τις ωρες!

Νικολ μου εδω ειμαι παραπονιαρα μου!!!!!!!!θα επιστρεψω!!!

να βρούμε επειγόντως γυναίκα στον αδερφό λέω εγώ...τι έπαθε ο Κώστας;περαστικα του...

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα γλυκιές μου μανούλες!!!

Eφτιαξα εγώ καφεδάκι!!!

coffeecup.gif

angie & nikole μου τι μου κάνετε;;; Ολα καλά;

Mαράκι μια χαρά η μπουμπού σου!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!!

atlantis τώρα τελευταία έκανα εξέταση ούρων και όλα ήταν μια χαρά! Μάλλον τα αυξημένα υγρά δεν είναι τίποτα... Νομίζω ότι προς το τέλος της εγκυμοσύνης έχουμε περισσότερα!

strata μου σου εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι δυνατή και να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και το παιδί αυτή την στιγμή!!!

Μανούλες οι υπόλοιπες πως είσαστε;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα Βάλια μου . Τελειωσες τη δουλειά πια??????;)

Δεν βλέπω να ειανι άλλη μέσα μονο εμεις!!!!!

Εχτες μετα τη συζητηση που κάναμε σχετικά με γέννες και τετοια με επιασε πάλι πανικος. Αποφάσισα τελικά το καλυτερο ειναι να μην το πολυσυζητάμε και να αφησουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά τησ και τους γιατρόυς μας φυσικά ν ακάνουν κ αυροι τη δική τους γιατι απο την πολλη σκέψη θα τρελαθουμε. Εμεις μπορει αλλιώς να τα προγραμματιζουμε κ αυτα αλλιώς να ερθουν Οπότε τέλος στις ανυσηχίες:-P:-P:-P

Τα λέω για ν ατα ακούω

Εσύ πως εισαι ??????????

Στρατα μενω αναυδη με την ιστορία.

Ρε γμτ πως θυμώνω με αντρες που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:!!! Ειναι απιστευτο.

Μοιάζεις δυνατός ανθρωπος και συνεχισε να εισαι δινοντας την ενεργεια σου στο παιδάκι που ερχεται.

Όσο για την μαμα σου και εγώ έχω προβληματα και μενουμε πανω κατω. Θέλουν όρια να τους βάζουμε διαφορετικά παιρνουν αερα κ δεν ξερουν τι λένε τάχα απο ενδιαφερον και αγάπη. Αλλα η αγάπη καμιά φορά εκδηλώνεται με τοσο λαναθασμενους τροπους που κάνει κακο :mad:

Καλη δυναμη καλη συνέχεια και χαιρετισματα στο παιδάκι σου.

Καλημέρα! Οκ, τα καφεδάκια δικά μου σήμερα.

Good+Morning+Breakfast.gif

Strata μου εσένα σε θαυμάζω, αυτόν όμως τον λυπάμαι. Ελπίζω να εξελιχθούν τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που να μην έχεις έγνοιες και εσύ και το μωράκι σου να είστε τρισευτυχισμένοι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βάλια και Βάσιλική. Βάλια μου με πρόλαβες ε; Οσο τηγάνιζα τα αυγουλάκια και το μπέικον σέρβιρες εσύ καφε. Δεν πειράζει, θα μαζευτούμε πολλές ελπίζω και έτσι θα έχουμε να πιούμε όλες :P.

X4pTp3.png

Kαλημέρα και απο εμένα κοιλίτσες! τι μου κάνετε?

strata, τι μπέρδεμα είναι αυτό βρε κορίτσι μου στη ζωή σου... Ελπίζω τώρα που θα έρθει το παιδάκι σας να γίνουν όλα πιο ήρεμα. Βέβαια με τόσα που σου έχει κάνει, η γνώμη μου είναι, οτι για να τον έχεις στη ζωή σου πρέπει να σου αποδείξει οτι το αξίζει πραγματικά και οτι δεν θα αναστατώνει κάθε τόσο τη ζωή τη δικιά σου και του παιδιού σου με ανώριμες και παράλογες συμπεριφορές.

Καλά πολύ ησυχες σας βρίσκω τις τελεύταίες μέρες! Ιωάννα που ήσουν εξαφανισμένη τόσες μέρες? Θα πάμε αύριο Παπανικολάου?

Άννυ τι σου έκανε παιδί μου ο ταρίφας? Δεν κατάλαβε οτι είσαι έγκυος και δεν πρέπει να σε συγχύζει? Γι΄αυτό έχω τον δικό μου "ταρίφα" που και τα κλειδιά να του κρύβεις είναι ψύχραιμος, σου λέει έγκυο γυναίκα δεν την βρίζουμε!!! χιχιχιχι

Νικόλ και Άντζυ καλήμέρα. Καλέ τι έπαθε ο άντρας σου?

Νικόλ πως παέι η "εργένικη" ζωή, δεν υπάρχει καμιά φίλη εκεί να έρχεται να κοιμάται μαζί σου και να σου κάνει λίγ παρέα?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Μανούλες οι υπόλοιπες πως είσαστε;;;

Χθες βράδυ είχα τρομερό εκνευρισμό. Ολα μου έφταιγαν. Το μωράκι μου με κλώτσαγε συνέχεια εσωτερικά και δεν το μπορούσα. Εστριβα από δω από κει τίποτα. Μου άλλαξε τα φώτα.

Πριν λίγο ξύπνησα, ήπια το σίδηρο και ελπίζω να είναι μια καλή μέρα.

X4pTp3.png

Ναι μάλλον μόνες μας είμαστε... Φύγανε οι τσούπρες...

Εγώ την δουλειά τη σταματάω την Παρασκευή επιτέλους!!! Και 7 Μαρτίου μπαίνω και στον μήνα μου!

Εσύ όλα καλά;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...