Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα και από μενα...ολος ο κόσμος προβλήματα ρε παιδιά...τι γίνεται;strata προσπάθησε να είσαι ήρεμη για το μωράκι σου....μετά βλέπεις τι θα κάνεις....είναι καμία μέσα;

me!τι κάνεις εσύ nikole μου?πως είσαι?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

και εγω εδω κ μες στα νευρα!μην ρωτατε γιατι...δεν ξερω!

α,καλά είμαστε όλες........

υπομονή καλή μου,ελπίζω να περάσουν γρήρορα

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Κ γω στα κάτω μου.Πήγα στο ecofamily κ αγόρασα οικολογικούς καρπούς σαπουνιου για τα ρούχα του μπέμπη κ παρήγγειλα κ τις πάνες κ υφασμάτινες κ μιας χρήσεως οικολογικές κ είπα να μου της στείλουν την άλλη βδομάδα που θα χω πληρωθεί γιατί χρήματα δεν υπάρχουν.Μετά μίλησα με τον άντρα μου που μέκανε έξω φρενών με διάφορα οικονομικά ζητήματα κ οτι λεει σαν μ@λάκας πλήρωσε εκείνος το ενοίκιο του σπιτιού εκτός απ τα 1000 ε που έδωσε για το μωρό!!!!!!!!!!!!!Κ ρε παιδιά έπεσα απ τα σύννεφα.Ενταξει καταλαβαίνω το άγχος όλων μας το οικονομικό αλλά αυτές τις συμπεριφορές δεν μπορώ να τις καταπιώ με τίποτα.Κ ούτε θέλω έναν τέτοιον άντρα δίπλα μου.Δηλαδή σε λίγο καιρό θα θηλάζω κ θα μου λέει κ αυτά απο πάνω κ γω θα κλαίω συνέχεια;;;;;του είπα να βρω τρόπο να του δώσω αυτά τα χρήματα κ να μ αφήσει ήσυχη κ μενα κ το παιδί.Αμάν πια μου χει κάνει πολλά.Είμαι ψύχραιμη πάντως.
βρε Στρατα μου...ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τις συμπεριφορες του!κανονικα εσυ θα επρεπε να αντιδρας περιεργα και οχι αυτος!!!λες και εχει περιοδο!συγνωμη αλλα πολυ συγχιζομαι με κατι τετοια...εσυ κοριτσακι μου κοιτα να κρατας την ψυχραιμια σου γιατι αλλιως κ το δικαιο σου θα χασεις κ κακο σε σενα κ το μωρο θα κανεις!

κανε focus στην περιοδο που περνας με την ζωη που μεγαλωνει μεσα σου κ αστα ολα τα αλλα...θα βρουνε τον δρομο τους!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

α,καλά είμαστε όλες........

υπομονή καλή μου,ελπίζω να περάσουν γρήρορα

πολυ φρικη βγαζουμε ρε κοριτσια χωρις λογους!!!!τι κατασταση ειναι αυτη!???

βασικα με συγχισε ενας ταριφας , ποναει λιγο το κεφαλι μου, εχω κ κατι ψιλοπονακια σημερα, λαχανιαζω ακομη κ στον αλλο καναπε να παω κ μου την εχει δωσει τελειως!:mad::-x

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

me!τι κάνεις εσύ nikole μου?πως είσαι?

καλά είμαι...απολαμβάνω τη μοναξιά μου...είναι η τελευταία φορά που μένω μόνη.....μετά θα έχω μια ζουζούνα να ασχολιέμαι...Άννυ γιατί νεύρα;

Grya.jpgGryap3.png

θέλει καμια υποβρύχιο;ήθελα κάτι γλυκό και είναι το μόνο που βρήκα:D

ωωωω!!!!ναι εγω!!!πολυ μ' αρεσει!!!!!

δεν μου λετε....εξαφανιζολ παλι ολες?????

pSC1p2.png

ωωωω!!!!ναι εγω!!!πολυ μ' αρεσει!!!!!

δεν μου λετε....εξαφανιζολ παλι ολες?????

έλα έχω πολύ:wink:

στο κλ@σιμο ρε όλες.....με αρχηγό την Άντζυ.....που είναι αυτή;;;;;;;πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί πήρε το λαπτοπ ο Χρήστος και δεν την παλεύω στην καρέκλα πολύ...

Grya.jpgGryap3.png

Κ γω στα κάτω μου.Πήγα στο ecofamily κ αγόρασα οικολογικούς καρπούς σαπουνιου για τα ρούχα του μπέμπη κ παρήγγειλα κ τις πάνες κ υφασμάτινες κ μιας χρήσεως οικολογικές κ είπα να μου της στείλουν την άλλη βδομάδα που θα χω πληρωθεί γιατί χρήματα δεν υπάρχουν.Μετά μίλησα με τον άντρα μου που μέκανε έξω φρενών με διάφορα οικονομικά ζητήματα κ οτι λεει σαν μ@λάκας πλήρωσε εκείνος το ενοίκιο του σπιτιού εκτός απ τα 1000 ε που έδωσε για το μωρό!!!!!!!!!!!!!Κ ρε παιδιά έπεσα απ τα σύννεφα.Ενταξει καταλαβαίνω το άγχος όλων μας το οικονομικό αλλά αυτές τις συμπεριφορές δεν μπορώ να τις καταπιώ με τίποτα.Κ ούτε θέλω έναν τέτοιον άντρα δίπλα μου.Δηλαδή σε λίγο καιρό θα θηλάζω κ θα μου λέει κ αυτά απο πάνω κ γω θα κλαίω συνέχεια;;;;;του είπα να βρω τρόπο να του δώσω αυτά τα χρήματα κ να μ αφήσει ήσυχη κ μενα κ το παιδί.Αμάν πια μου χει κάνει πολλά.Είμαι ψύχραιμη πάντως.

Strata μου λυπάμαι πολύ γι'αυτή την κατάσταση. Αν πιστεύεις ότι μπορούμε να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο πες μας.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

θέλει καμια υποβρύχιο;ήθελα κάτι γλυκό και είναι το μόνο που βρήκα:D

Κυρία κυρία!!! Εγώ θέλω! :P

Strata το επίδομα το έχεις πάρει; Μήπως βοηθήσει να ξελασκάρετε λίγο οικονομικά.

X4pTp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Επέστρεψα κι εγώ. Όλη μέρα λείπαμε σήμερα. Γυμναστική, μετά κοιτάγαμε για κάτι αλουμίνια για τον χώρο που φτιάχνουμε, μετά γιατρό, μετα για νυχτικό και μετα πάλι Φαιναρέτη.

Βρήκα ωραία και πολύ οικονομικά νυχτικάκια στο Tres Jolie στην Γλυφάδα. Με 10 ευρωπουλα καλοκαιρινά (περσινα βέβαια) κομμάτια. Θα πάω αύριο να πάρω. Μια ερώτηση, όποια ξέρει, τα νυχτικά θα τα φορέσουμε μετά τη γέννα που σημαίνει ότι θα'χει "πέσει" λίγο η κοιλιά ε? Ή πρέπει να πάρουμε μεγάλα ώστε να χωράνε στην τεράστια κοιλια που θα έχουμε πριν τον τοκετό?

Η μπέμπα μου στέλνει σε όλα τα μωράκια σας χαιρετίσματα. Έχει πάρει θεση με το κεφαλάκι προς τα κάτω (όχι εμπέδωση) και είναι 1667 γραμμαρια! Χάρηκα πολυ γιατι την προηγούμενη φορά ήταν λίγο μικρούλα. Τώρα θα την ξαναδούμε πάλι σε ένα μήνα...

Στράτα μου, κρίμα να περνάς τέτοιες καταστάσεις σε αυτή την περίοδο της ζωής σου. Δυστυχώς το οικονομικό φέρνει πάντα γκρίνιες-νομίζω όλες το περνάμε αυτό λίγο πολυ, όμως όταν φτάνει σε τέτοια σημεία όπως το δικό σας, γίνεται ψυχοφθόρο. Ελπίζω να συνετιστεί, ή τελος πάντων να γίνει ότι καλύτερο για σένα και το μωράκι σου, ωστε να μην αντιμετωπίζεται τέτοια προβλήματα. Κουράγιο κοριτσάκι.

Φιλάκια σε όλες. Ίσως ξαναπεράσω για καληνύχτα-αν εμφανιστεί καμμία.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μπαμπουσκίτες μου!!!

Τί κάνετε; Μου λείψατε και σας σκεφτόμουν τις ημέρες που χάθηκα... Αλλά πέρασα μια φάση που δεν ήθελα να ανοίξω καθόλου υπολογιστή και όταν ήθελα δεν γινόταν! Με έπιασε και κάτι με το συμμάζεμα του σπιτιού και ασχολήθηκα και με το παιδικό, οπότε καταλαβαίνετε...!

Μου είπε και η Άννυ πως με ψάξατε και συγκινήθηκα! :D

Όλα καλά με εμένα, δεν έχω διαβάσει τα δικά σας νέα (μάλλον θα μου πάρει κάποιες ώρες!) αλλά ελπίζω όλα να είναι καλά!

Strata μου, τα δικά σου διάβασα σε αυτή τη σελίδα και στενοχωρήθηκα... Εσύ ξέρεις τον άνθρωπό σου και μπορείς να καταλάβεις αν περνάει μια φάση λόγω της τεράστιας αλλάγής που θα συμβεί στη ζωή του και γι' αυτό αντιδρά έτσι ή αυτή η συμπεριφορά είναι κάτι χαρακτηριστικό και παγιωμένο... Στην πρώτη περίπτωση ίσως απλώς να χρειάζεται χρόνο (φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί την συμπεριφορά αυτή!) στη δεύτερη θα πρέπει να δεις τί μπορείς να κάνεις και πόσα ανάλογα μπορείς να ανεχτείς... Εύχομαι πάντως τα καλύτερα!

Πάω να δω τα νέα σας!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Σε καταλαβαινω κοπέλα αλλα το οικονομικο προβλημα φερνει γκρινια σε όλα τα σπιτια ΄ολοι ειμαστε πολυ δυσκολα και ειδικά οι αντρες το αισθανονται πολύ το βάρος ειδικοτερα μου φαινεται δινουν πιο μεγαλη βαρυτητα στα εξοδα παρα στο γεγονος του ερχομου του παιδιου. Αν το δουν όμως το παιδακι θα αλλαξουν σκεπτικο:wink:;-)ετσι θελω να πιστευω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...