Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γλυκά μου κοριτσάκια καλησπέραααααααααααααααααααααααα!

είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένη γιατί έκανα τη β επιπέδου και μας είπε η γιατρός οτι είναι τέλεια η κόρη μας!!!όλα καλά και είναι κοριτσάκι!!δόξα το Θεούλη και την Παναγίτσα..δεν είχε 3d,είχε 2d,φάνηκε η φατσούλα της και τ ρ ε λ α θ ή κ α μ ε!σε κάποια φάση σχολίασε:"όλο σκέρτσο είναι αυτό το μωρό",τη ρώτησα τι εννοεί,αλλα δεν απάντησε,με το ζόρι της έπαιρνες κουβέντα:mad: .είναι 400 γρ.το σκατό!

δεν ξέρετε πόσο ανακουφίστηκα,γιατί με όλα αυτά που έχω περάσει είχα τρελή αγωνία για το αν αναπτύσσεται σωστά..

tatti μου,δεν ξέρω πόσο αιματοκρίτη έχεις,αλλά δύσκολο να παίζει πιο κάτω από τον δικό μου,στην τελευταία μέτρηση είχα αιμοσφαιρίνη 8.5,παρόλο που κάνω ειδική διατροφή.σε μια εβδομάδα θα ξανακάνω&αν πέσει κι άλλο πάμε για μετάγγιση.αλλά,πίστεψέ με,αυτό είναι από τα πιο απλά προβλήματα σε μια εγκυμοσύνη,γι'αυτό πάρε το χαλαρά!κι αφού μεγαλώνει σωστά το δικό μου μωρό,όλα θα είναι καλά και με το δικό σου!να σκέφτεσαι θετικά!

το ίδιο ισχύει και για σένα elisavet καλή μου,κάνε μόνο λίγη υπομονή,ε?

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ.... καλημέρα χάρηκα πολύ για σένα και την μπέμπε, πάντα τέτοιες χαρές να έχετε μανουλίτσα...άντε και στα δικά μας τώρα...έρχονται 10/12 είναι κοντά:tongue::tongue::tongue::tongue: φιλάκια πολλά και συνέχισε να είσαι πάντα με θετική σκέψη...μην το ξεχνάς αυτό, το χρωστάμε στα μπεμπεκάκια μας ε???:-P:-P:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!!!

Επιτέλους μία φορά άνοιξα το καφέ μας το πρωί!!!

493186rcvtildeag.png

Μία κουπίτσα ζεστό καφεδάκι για όλες μας παρακαλώ!!!!

μμμμμμ καλημέραααααα......ευχαριστούμε για το καφεδάκι και το γλυκισματάκι!!!όλα καλά μανούλα??:tongue::tongue::tongue::tongue:

mel μου σας εύχομαι να είναι όλα καλά στην επόμενη μέτρησή σας!

dimidana στο έχω ξαναπεί ότι σε λίγα χρόνια όλα θα είναι μία ανάμνηση για εσάς και η Στελλίτσα δεν θα θυμάται καν τίποτα....Καλή επιτυχία για την επέμβασή σας , είσαστε μέσα στις προσευχές μου το ίδιο και η μικρή σας μπουμπού... γλυκιά μου όλα θα πάνε καλά!!!!

Elisavet μου θα πάω να χαζέψω στο ΛΗΤΩ μωρουδοπραγματάκια, μήπως να του έπαιρνα προκαταβολικά το δωράκι του ? γιατί να το καθυστερείς μέχρι αύριο? αφού όλα θα πάνε καλά!!!

atlantis μου συγχαρητήρια !!!! Άλλο ένα κοριτσάκι στην παρεούλα μας!!!!! Θα τα φτάσουμε τα αγοράκια πού θα πάει....:-)

Μανούλες, διάβαζα από εχτές ένα άρθρο στο Zougla.gr για μία κυρία που έκανε το εμβόλιο και τώρα είναι με ένα σωρό παρενέργειες. Ο ΕΟΦ απών, το ίδιο και η φαρμακευτική που κάνει την εισαγωγή του εμβολίου. Το μόνο που κάνουν είναι να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Πλάκα μας κάνουν ? Πειράματα στα μωρά μας θα κάνουν? Να κάνουν στα παιδιά τους και τα εγκόνια τους οι υπουργοί που συνυπόγραψαν την "Πανδημία" και επέτρεψαν να μας κάνουν Πειραματόζωα. Τσ τσ τσ ......... Αφού η γρίπη δεν περνάει από τον πλακούντα στο έμβρυο μόνο η μητέρα νοσεί, γιατί να κάνω το αγέννητο παιδί μου πειραματόζωο? Εδώ χάνουμε τον ύπνο μας με μία "χλωμή" διάγνωση, να κάνουμε και εμείς από πάνω εν γνώση μας πιθανόν κακό στο μικρό μας? (Πρέπει να τον κόψω τον καφέ..... ανεβάζω λάδια μου φαίνεται.....)

πες τα χρισόστομηηηηηηη να σου πω και γω αγχώνομαι για την γρίπη αλλά πειραματόζωο το μωρουλίνι μου δεν το κάνω με τίποτα....!!!για κανένα εμβόλιο του κόσμου....αν μου εγγυηθεί κάποιος για τις παρενέργειες τότε το συζητάμε!!!

Καλα αποτελεσματα και σε σενα irev και σε οσες δεν εχουμε κανει ακομα. Χαρηκα πολυ που ειχαμε τοσες καλες β'επιπ. Παιρνουμε θαρρος κι εμεις που εχουμε ακομα λιγες μερες να περιμενουμε.

Οσο για το εμβολιο, εγω δεν το κανω που να χτυπιουνται. Ουτε ο αντρας μου. Κ τα πεθερικα μου που το εκαναν τους κραταμε μακρυα μας γιατι διαβασαμε οτι εχεις 20% πιθανοτητες να το κολλησεις απο αυτους που το καναν. Απλως προσεχουμε κι εμεις παρα πολυ. Οχι φιλια κ πολυ προσοχη. Οχι κλειστοι χωροι κ μακρυα απο ανθρωπους που βηχουν ή φταρνιζονται. Αντιμικροβιακα τζελ κι ο Θεος βοηθος!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα εγκυούλες! Τι κάνετε? Dimidana μου σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Τώρα και τα δικά μου νέα!!! Κάναμε την Β-επιπέδου!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Δόξα το Θεο!!!

Είμαστε 450gr και μεγαλώνουμε!!! Πολύ υπάκουω μωράκι έχω... Δεν κούρασε καθόλου την γιατρό... Πάει και αυτό κορίτσια!!! Ολα καλά!!!

Καλή επιτυχία σε όλες όσες δεν εχετε κάνει ακόμα!!!

Βάλια είδες τι καλά που όλα είναι τέλεια! Αντε και στα δικά μας τώρα! Κορίτσια σήμερα έχω δουλειές στο σπίτι, θα μου έρθει ο μπουφές που είχαμε παραγγείλει, θα έρθει ο μπογιτζής να βάψει το σαλόνι (να βάλω λίγο χρώμα βρε παιδί μου!) θα είναι η γυναικα που μου καθαρίζει... Χαμος! Ελπίζω να φύγω νωρίτερα από την δουλειά γιατί ο άντρας μου θα φρικάρει!

μπράβο βρε μανουλίτσα και συ να χαίρεσαι τον μπουμπούκο σου....σήμερα νομίζω είμαστε πολύ χαρούμενη παρέα....ε???:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα γκαστρούλες (έτσι με λέει η κολλητή μου...)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσες κάνατε το β' επιπεδου!!!!!!!!! Ελπίζω μόνο ευχάιστα να έχουμε όλες μας!

Χτες από το άγχος για το β', για τα λεφτά που ακόμα δεν έχουμε πάρει φράγκο...κλπ... πήγε 3 να κοιμηθώ και δεν είχα σηκωμό σήμερα........έτσι έμεινα σπίτι μου με το γιόκα μου, μπας και φτιάξω και αυτό το ρημαδο-ημερολόγιο του 2010 (μόνο το Γενάρη έχω κάνει...)

Τώρα βέβαια όοοοοοοοταν δεησει ο θεός κ μας πληρωσει θα πάρω και λιγότερα λεφτά... αλλά πιστέψτε με, ψυχολογικά είμαι τόσο ράκος!

Εύχομαι μόνο να πάνε όλα καλά αύριο στο β'------να ησυχάσω τουλάχιστον με αυτό το θέμα.

όλα καλά θα πάνε....θα το δεις....μην αγχώνεσαι!!!υπομονή μέχρι αύριο...θα σε σκεφτόμαστε και σενα μανουλίτσα!!!:-P:tongue::-P

mel μου σας εύχομαι να είναι όλα καλά στην επόμενη μέτρησή σας!

dimidana στο έχω ξαναπεί ότι σε λίγα χρόνια όλα θα είναι μία ανάμνηση για εσάς και η Στελλίτσα δεν θα θυμάται καν τίποτα....Καλή επιτυχία για την επέμβασή σας , είσαστε μέσα στις προσευχές μου το ίδιο και η μικρή σας μπουμπού... γλυκιά μου όλα θα πάνε καλά!!!!

Elisavet μου θα πάω να χαζέψω στο ΛΗΤΩ μωρουδοπραγματάκια, μήπως να του έπαιρνα προκαταβολικά το δωράκι του ? γιατί να το καθυστερείς μέχρι αύριο? αφού όλα θα πάνε καλά!!!

atlantis μου συγχαρητήρια !!!! Άλλο ένα κοριτσάκι στην παρεούλα μας!!!!! Θα τα φτάσουμε τα αγοράκια πού θα πάει....:-)

Μανούλες, διάβαζα από εχτές ένα άρθρο στο Zougla.gr για μία κυρία που έκανε το εμβόλιο και τώρα είναι με ένα σωρό παρενέργειες. Ο ΕΟΦ απών, το ίδιο και η φαρμακευτική που κάνει την εισαγωγή του εμβολίου. Το μόνο που κάνουν είναι να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Πλάκα μας κάνουν ? Πειράματα στα μωρά μας θα κάνουν? Να κάνουν στα παιδιά τους και τα εγκόνια τους οι υπουργοί που συνυπόγραψαν την "Πανδημία" και επέτρεψαν να μας κάνουν Πειραματόζωα. Τσ τσ τσ ......... Αφού η γρίπη δεν περνάει από τον πλακούντα στο έμβρυο μόνο η μητέρα νοσεί, γιατί να κάνω το αγέννητο παιδί μου πειραματόζωο? Εδώ χάνουμε τον ύπνο μας με μία "χλωμή" διάγνωση, να κάνουμε και εμείς από πάνω εν γνώση μας πιθανόν κακό στο μικρό μας? (Πρέπει να τον κόψω τον καφέ..... ανεβάζω λάδια μου φαίνεται.....)

ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!κοριτσια μην μασατε!δεν θα γινουμε πειραματοζωα ουτε εμεις ουτε τα μωρα μας ουτε οι συγγενεις μας!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

σημερα κοριτσια με ποναει η πλατη μου λες και εχω φαει μπουνια!!!η αληθεια βεβαια ειναι οτι χθες ψιλοκουραστικα..ολη μερα μεγειρευα...σημερα ερχεται κ η πεθερα μου!!:eek:επισκεψη ειπε αλλα θα μεινει μεχρι την Κυριακη μαλλον:confused::confused:

κ για να επανελθω λιγο στο εμβολιο!ο γιατρος μου μου ειπε οτι μπορει κ να την περασα την γριπη η να την περασω κ να μην το καταλαβουμε καν!να ειναι σαν απλο κρυωμα.

ο στρατος κοριτσια δεν εχει εμβολιαστει κ δεν θα εμβολιαστει!!!δεν σας λεει κατι αυτο??

επισης..ο συζηγος μου ειναι αστυνομικος.τους στειλανε σημα για το ΑΝ θελουν να κανουν το εμβολιο, ΑΝ θελουν ,θα υπογραψουν για να το κανουν!!!κ ετσι σας λεω οτι το 80% εχει αρνηθει!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Χριστίνα σε ευχαριστω για τη συμπαράσταση...και ολες τις συμφορουμίτισεες βέβαια

Κι εγώ δεν πρόκειται να το κανω (αν και θα ρωτησω τη ιατρό την άλλη βδομάδα)

Αλλα φοβάμαι......Εδώ σου λέει μπορεί και μετά από 10 χρόνια να προκαλέσει σπογγώθη εγκεφαλοπάθεια!!!

Σιγουρα όλα τα φαρμακα εχουν αππιστευτες παρενεργειες (απο την απλη ασπιρινη) αλλα οταν προκειται για τα μωρακια μας------αλλαζει το θεμα! ετσι δεν ειναι?

QuW0p3.png

Kοριτσακια μου καλά καλημέρα! Χάθηκα είναι η αλήθεια αλλά γύρισα στη δουλειά απ την αναρρωτικη της αμνιο και με τρέχουνε. Μιλάμε τόση κακία που βιώνω Στην δουλειά μου και στις δυο εγκυμοσυνες μου,δεν ξέρω, δεν μπορώ να το αιτιολόγησω. Τέλος πάντων. Σήμερα έκανα την β΄ επιπέδου και όλα είναι καλά. Αν και ημικρη ήταν λίγο κουλουριασμενη και δυσκόλεψε τον γιατρό. Είμαστε 510 γρ προς το παρόν. Oσο για το εμβόλιο τον ρώτησα Τρίτη φορά σήμερα και δείχνει να μην ξέρει τι να πει πια στις ασθενείς του. Το μόνο που μου είπε πως πέρασαν την γρίπη η γυναίκα του και ο γιος του και ο ίδιος αρνείται να εμβολιαστει και επίσης να φοραω μάσκα στην δουλειά.

Αυτά τα λίγα από μένα,Φιλιά πολλά σε όλες προς το παρόν...

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου απόψε δεν έχω κοιμηθεί,από τη χαρά μου πήγε 4.00 για να κοιμηθώ(έστελνα multimedia sms τη φατσούλα της σε όλους τους δικούς μου που είναι μακριά,χάζευα τις λήψεις κτλ:tongue:)&το πρωί με ξύπνησαν τηλέφωνα!αφού σκέφτομαι το μωρό θα λέει αυτή η χαζή με ξαγρύπνησε απόψε!-P:-P:-P

εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλά αποτελέσματα σε όσες δεν το έχετε κάνει ακόμα!

αλλά όποια δυσκολία κι αν αντιμετωπίζουμε πρέπει να είμαστε δυνατές,τους το οφείλουμε,έχεις δίκιο Χριστινάκι,εξαρτώνται αποκλειστικά από το Θεούλη και από εμάς,από όσα κάνουμε,τρώμε,σκεφτόμαστε,λέμε...

όσο για το εμβόλιο κορίτσια (ζητώ συγνώμη από τη thalia αν την προβληματίσω αφου έχει πάρει την απόφαση να το κάνει,πρέπει όμως να το πώ...)το πιο συγκλονιστικό από όλα όσα έχω ακούσει είναι αυτό που είπε ο πρόεδρος της ελληνικής μαιευτικής εταιρίας(or sth)σε αυτή την εκπομπή για την υγεία στη νετ την Κυριακή,οτι τώρα ετοιμάζουν ενημέρωση για να στείλουν σε όλους τους γυναικολόγους και το πιο τρελό.....οτι θα πρέπει να γεννηθούν μωρά από έγκυες γυναίκες που εμβολιάστηκαν για να ξέρουμε αν το εμβόλιο έχει επιπτώσεις στην υγεία του εμβρύου...........δηλ.περιμένουν να γεννηθούν μωρά στην Αυστραλία που είχαν χειμώνα όταν εδώ ήταν καλοκαίρι για να δουν τι παίζει....................................................................................

συγνώμη,πάλι πολλά είπα..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

dimidana,μην ανυσηχείς και εμένα έτσι μου είπαν όταν έκανα τη β'επιπέδου αλλά η γιατρός σήμερα με καθησυχασε. Συνήθως διορθώνεται μόνο του και θα φανεί στον υπέρηχο την 28η εβδομάδα. Πόσο είναι η μέτρησή σας, θυμάσαι??

στον ένα νεφρό ήταν 2 και στον άλλο 6 στις 21 βδομάδες ακριβώς. η γιατρός είπε ότι στις 24 εβδομάδες που θα το δούμε ξανά το όριο είναι 7...

Πάντως βρε κορίτσια αυτό που κατάλαβα είναι πως θα μαστε συνεχώς τσιτώμένες με τις εξετάσεις... την μια η αυχενική να ναι καλή... άντε να περιμένεις με αγωνία την β' επιπέδου.... ξανά τα ίδια και μετά όλες οι άλλες εξετάσεις ουφ... δεν περίμενα να ναι έτσι η εγκύμοσυνη έλεγα πως θα ήμουν σε ροζ συννεφάκι αυτήν την περίοδο της ζωης μου..:rolleyes:

Καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες και χαλάλι η αγωνία!!

δεν είναι τρομερό; και εγώ που είχα δει τα ζόρια με εξετάσεις και κόντρα εξετάσεις στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν περίμενα ξανά τα ίδια. στο συννεφάκι με υπολόγιζα και εγώ;)

σας ευχαριστώ πάαααααααρα πολύ όλες σας. κάποιες είστε άγγελοι όνομα και πράμα! θα σας κρατάω ενήμερες όσο μπορώ!

l8Yep3.pngcJLip3.png

γειά σας καιαπο εμένα κοριτσάκια!!

dimidana εύχομαι όλα να πάνε καλά και για τα δυο κοριτσάκια σου ,αν και είμαι σίγουρη ότι θα πανε.

valia, antlantis, mariong χάρηκα πολύ με τα υπέροχα νέα σας!!!! άντε και στα δικά μας τώρα, για να μας φύγει και εμας το άνγχος:P:p

εγώ αυτές τις μέρες τρέχω , ου φέρνουν τα επιπλάκια μου και γίνεται ένας χαμός, αντε να συμμαζευτούμε για να στολίσουμε επιτέλους!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα και από εμένα!!!

Τελείωσε η επιδρομή μου σε τράπεζες+Jumbo. Πώ-πώ λιώμα έγινα!!!!!

Απώλειες: 2 σετάκια pixel chixs για την βαφτηστήρα μου και διάφοροι Gormites για τον αδερφούλη της που λατρεύω....... Αλλά πήρα και στην μπουμπού μου δωράκια!!!!! 2 φορμάκια εξόδου να τα πώ? αυτά με τις πατουσίτσες μέσα τέλος πάντων (κουλή μάανναααααα) & 2 φανελάκια , και 1 ροζ σκουφάκι αααααααααχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!

Τα έχω δείξει 3 φορές στον άντρα μου , δακρύζω σαν χαζό, τα βάζω στην συρταριέρα , τα ξαναβγάζω τα ξαναβλέπω, καλά σα δεν ντρέπομαι? χαχαχαχαχα.

Αυτό το σκουφάκι είναι απόλαυση πάντως... ίσα που χωράει στην μπουνιά μου......

Πάντως στα Jumbo έχουν αρκετά πραγματάκια, έχουν και διάφορα σελτεδάκια , πάνες αγκαλιάς πάνες βαμβακερές τα οποία δεν πήρα τίποτα πολύ απλά γιατί .... ντρεπόμουν να ρωτήσω τί ακριβώς κάνουν και πώς τα χρησιμοποιείς.... σκούρα τα πράγματα.....

Θα πάω απόψε στην κουμπαρούλα μου να μου κάνει ιδιαίτερα γιατί όπως καταλάβατε είμαι ντιπ σκράπας.......Θα μάθω όμως που θα πάει...

Είδα και ένα ωραίο καρότσι της chicco και ένα κάθισμα αυτοκινήτου της ίδιας εταιρίας μέχρι 13 ή 18 κιλά το δεύτερο αν θυμάμαι καλά, το οποίο το χρησιμοποιείς και σαν port bebe , 90 και 60 ευρά περίπου, που μου φαίνονται σχετικά λογικές τιμές. Μου άρεσε και το χρώμα τους (κόκκινο - γκρί) και γενικά μου φαινόταν solid κατασκευή.

Θα πάω όμως και σε άλλα μαγαζιά να χαζέψω....

(Να πάω στην συρταριέρα να τα ξαναδώ?????????)

Αντε να κάνω και την επαναληπτική Β'επιπέδου αύριο να δώ την μπουμπούκα μας!!!!!

Πάντως από την βόλτα μου άνοιξε η όρεξη και έκανα λίγο κοφτό μακαρονάκι με τριμ.παρμεζάνα γιατί το πολύ γουργουριτό της κοιλιάς μου ενοχλούσε την πριγκιπέσσα μας.... (ααααασχετοοοοοο) :-P

GaiGp3.png

Τώρα και τα δικά μου νέα!!! Κάναμε την Β-επιπέδου!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Δόξα το Θεο!!!

Είμαστε 450gr και μεγαλώνουμε!!! Πολύ υπάκουω μωράκι έχω... Δεν κούρασε καθόλου την γιατρό... Πάει και αυτό κορίτσια!!! Ολα καλά!!!

Καλή επιτυχία σε όλες όσες δεν εχετε κάνει ακόμα!!!

Φιλάκια πολλά!!!!

μπράβο!!!!!! επίσης και για antlantis κ mariong

άντε κ στα δικά μας!!!

Επεξεργάστηκαν by sfkr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...