Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας αφήνω δεν έχω καθόλου κέφια και για να μην με πάρει πάλι απο κάτω, πάω να κοιμηθώ!

ναι,πήγαινε να ξεκουραστείς,σκέψου τα σκατούλια στον παιδικό να σου κάνουν γλύκες(όταν δεν κλαίνε,δαγκώνονται,λερώνονται,φωνάζουν,τσακώνονται)και πως σε λίγο καιρό το δικό σου σκατούλι θα σου κάνει τα ίδια και θα έχεις έναν ήρεμο ύπνο!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας αφήνω δεν έχω καθόλου κέφια και για να μην με πάρει πάλι απο κάτω, πάω να κοιμηθώ!

Taniabell για να σου φτιάξω τη διάθεση πάρε ένα παραμυθάκι: http://rapidshare.com/files/148486964/hKokkinoskoufitsa_byDANIELA.rar

Και θα κοιμηθείς σαν πουλάκι.

X4pTp3.png

καλημερα κούκλες! το ξέρετε οτι στην εγκυμοσύνη μπορεί να πάθεις ισχιαλγία και κάτι που λέγεται σύνδρομο ηβικής σύμφυσης? εγώ δεν το ήξερα αλλά το έμαθα τώρα που το έπαθα!!!! φοβερός πόνος στο ισχίο αλλα και μπροστά, εκεί που ενώνουν τα οστά της λεκάνης!!!

φρίκη! πάω σαν την κουτσή!!!!

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΘΑ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ!!ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΗ,Ε?ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ!

ΕΓΩ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ..ΠΑΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ!

ΝΙΚΟΛ ΚΑΙ ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???

Η Βικυ με το Μαρακι έχουν γυμναστική.

X4pTp3.png

Αγγελικούλα μου μην μου κρατάς κακία......έχω κάτι δουλίτσες βρε γι αυτό και έμεινα πίσω αλλιώς θα πήγαινα στη μανούλα μου!!!!!σήμερα είμαι καλύτερα...και εγώ σούπα λαχανικών λέω να φτιάξω:tongue::wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κούκλες! το ξέρετε οτι στην εγκυμοσύνη μπορεί να πάθεις ισχιαλγία και κάτι που λέγεται σύνδρομο ηβικής σύμφυσης? εγώ δεν το ήξερα αλλά το έμαθα τώρα που το έπαθα!!!! φοβερός πόνος στο ισχίο αλλα και μπροστά, εκεί που ενώνουν τα οστά της λεκάνης!!!

καλημέρα και σ'εσένα κοριτσάκι!καθόλου καλό δεν ακούγεται αυτό....υπομονή και περαστικά σου!πότε θα περάσει?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Περαστικά!

X4pTp3.png

ΩΧ ΜARY ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!ΕΓΩ (ΚΑΙ Η ΑΝΝΥ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥ ΚΑΙΡΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΑΝ ΚΟΥΤΣΗ,ΜΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΚΑΛΕΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ!ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΙ Η ΛΕΚΑΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ...ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?

ΝΙΚΟΛ ΑΝΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΤΗ ΧΑΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΩΧ ΜARY ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!ΕΓΩ (ΚΑΙ Η ΑΝΝΥ) ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥ ΚΑΙΡΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΑΝ ΚΟΥΤΣΗ,ΜΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΚΑΛΕΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ!ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΙ Η ΛΕΚΑΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ...ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?

ΝΙΚΟΛ ΑΝΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΤΗ ΧΑΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ :-)

;)........

Μary περαστικά σου.....οι πιο πολλές κουτσένουμε εδώ μέσα....άστα!!!πάω να βάλω τι σουπίτσα μου:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μανουλίτσες!!! Για εμένα είναι η τελευταία εβδομάδα δουλειάς!!! Τι κάνετε;;;;

Χριστινάκι μου χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα! Ανησύχησα και δεν έχω και τηλέφωνό σου...

Κοριτσάκια λογικά και εγώ πρέπει να έχω συσπασούλες αλλά πλέον δεν φοβάμαι και νομίζω ότι είναι λογικό να έχουμε... Νιώθω να πετρώνει η κοιλιά για λίγο (σαν να είναι το μωρό εκεί) και δυσκολεύομαι για δευτερόλεπτα να αναπνεύσω καλά...

Οι υπόλοιπες μανούλες τι κάνετε;;;

Καλημέρα ζουζούνα μου το τηλέφωνο μου το έχει η Αγγελικούλα όποτε θες πάρε το απο εκείνην και όποτε θες να με παίρνεις...να μου στείλεις και το δικό σου μετά για να είμαστε σε επαφη:wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζούνα μου το τηλέφωνο μου το έχει η Αγγελικούλα όποτε θες πάρε το απο εκείνην και όποτε θες να με παίρνεις...να μου στείλεις και το δικό σου μετά για να είμαστε σε επαφη:wink:;-):wink:

Χριστίνα μου σου έστειλα pm!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου??? Τι ωραίες μέρες είναι αυτές που κάνει? Βάλια μου αντε κι απο εβδομάδα θα είσαι αδειούχα :lol::lol::lol:

Χριστινάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα... Εκανες τις εξετάσεις που λεγαμε (ηπατολογικές)???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου??? Τι ωραίες μέρες είναι αυτές που κάνει? Βάλια μου αντε κι απο εβδομάδα θα είσαι αδειούχα :lol::lol::lol:

Χριστινάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα... Εκανες τις εξετάσεις που λεγαμε (ηπατολογικές)???

Αννη μου επιτέλους!!! Αν θες να κανονίσουμε και για κανα καφεδάκι κάποιο πρωινό!!! Τι κάνεις εσυ;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

goodmorning girls!!

καλή εβδόμάδα να έχουμε!!

maraki άντε επιτέλους σήμερα θα δείς το μωράκι σου,να το χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς!!!

valia εύχομαι να περάσει γρήγορα και ήρεμα αυτή η εβδομάδα και να από Δευτέρα να χαρείς κι εσύ την άδειά σου!!

Χριστίνα cool με τις δουλειές,γενικά να προσέχεις,όλες να προσέχετε πολύ,είμαστε πιο ευάλωτες όσο μεγαλώνουμε!

και σας έχω πει δέκα φορέςνα μιλήσετε με το γιατρό σας αν έχετε συσπάσεις!!ααααααααααα,γιατί δεν με ακούτε????:mad:

σήμερα πήγα κι εγώ και έκανα εξετάσεις,να δω τι γίνεται με τα λευκά μου που ήταν πολύ ανεβαμένα και με τον αιματοκρίτη...εύχομαι να είναι ok και τα δυο..αισιοδοξώ!

αύριο απόγευμα έχω ραντεβού στο γιατρό και θα δούμε κι εμείς τη μπουκίτσα μας!κι αυτή από το διαγνωστικό κέντρο ακόμα δεν με πήρε να ανανεώσει το ραντεβού για το doppler που ακυρώθηκε:-(:-(

nikole προσπάθησε να απολαύσεις την ηρεμία ενός ήσυχου σπιτιού κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν.σκέψου οτι αυτή την ηρεμία δεν θα την ξαναέχεις για...χρόνια!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ....ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!!!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ??

Η IREV ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΝΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΑΜΩΤΟ..

Η ΙΩΑΝΝΑ???ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ??

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ε?? ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ.....ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Ε??? ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΑΑΑΑΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΑΡ. ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ VALIA Ή ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΣ VALIAS KAI ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΩ?? PLEASE???

KATA ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?? ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Ε???

ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...