Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

goodmorning girls!!

καλή εβδόμάδα να έχουμε!!

maraki άντε επιτέλους σήμερα θα δείς το μωράκι σου,να το χαρείς όσο πιο πολύ μπορείς!!!

valia εύχομαι να περάσει γρήγορα και ήρεμα αυτή η εβδομάδα και να από Δευτέρα να χαρείς κι εσύ την άδειά σου!!

Χριστίνα cool με τις δουλειές,γενικά να προσέχεις,όλες να προσέχετε πολύ,είμαστε πιο ευάλωτες όσο μεγαλώνουμε!

και σας έχω πει δέκα φορέςνα μιλήσετε με το γιατρό σας αν έχετε συσπάσεις!!ααααααααααα,γιατί δεν με ακούτε????:mad:

σήμερα πήγα κι εγώ και έκανα εξετάσεις,να δω τι γίνεται με τα λευκά μου που ήταν πολύ ανεβαμένα και με τον αιματοκρίτη...εύχομαι να είναι ok και τα δυο..αισιοδοξώ!

αύριο απόγευμα έχω ραντεβού στο γιατρό και θα δούμε κι εμείς τη μπουκίτσα μας!κι αυτή από το διαγνωστικό κέντρο ακόμα δεν με πήρε να ανανεώσει το ραντεβού για το doppler που ακυρώθηκε:-(:-(

nikole προσπάθησε να απολαύσεις την ηρεμία ενός ήσυχου σπιτιού κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν.σκέψου οτι αυτή την ηρεμία δεν θα την ξαναέχεις για...χρόνια!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσακι μου μια απ τα ιδια και εγω!!!!!

Μου εχουν κανει δωρα οοοολοι οι φιλοι μας και οι γονεις μου

εχουν παρει παααρα πολλα πραγματα και η πεθερα μου τσιμουδια!!!

Η κουνιαδα μου?????Τιποτα!!!!Το μονο που ηξερε να ρωτησει ειναι

αν θελω τιποτα απο τα μεταχειρισμενα του δικου της παιδιου!!!!

Τα εχω παρει στο κρανιο!!!Τι ζωα ειναι αυτα??Οχι οτι εχω τιποτα με τα

μεταχειρισμενα απλα επειδη ειναι πρωτο παιδι ειπα να παρω καινουρια

και να τα χρησημοποιησω με το καλο και στο δευτερο!

Εκεινη δηλαδη γιατι τα πηρανε στο παιδι τους ολα καινουρια?Το

δικο μου στο πηγαδι κατουρισε?????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΧΤΕΣ,ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ 2,30 Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ....! ΠΑΛΙ ΧΑΘΗΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!! :-)

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΩ..ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΛ@ΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ...ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥΠΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ TO SITE ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ,ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΤΛ??ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΑΣΧΕΤΗ!

ΑΝΝΥ ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΕΑ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΡΘΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ??

Η IREV ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΝΕΙ?ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΤΗΣ ΓΑΜΩΤΟ..

Η ΙΩΑΝΝΑ???ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε?

Σας διαβάζω εδώ και ώρα και θυμάμαι λίγα πράγματα!

Μαράκι με το καλό να δεις τη μπουμπού σου σήμερα!

Εγώ τις δουλίτσες μου τις έκανα χτες αφού με τους μαστόρους σκονίστηκαν τα πάντα! Σήμερα το απόγευμα περιμένουμε τον υδραυλικό και άυριο τον μαραγκό για να τοποθετήσει την κουζίνα και να τελειώνουμε! το δωμάτιο της πεταλουδίτσας μοιάζει με κουζίνα αφού όλα έχουν μεταφερθεί εκεί!

Χτες το απόγευμα έπεσε πάρα πολύ η διάθεση μου, ένοωθα πολύ χάλια. Σκεφτόμουν πως έτσι όπως εχω γίνει δεν με αρέσω πια στον Γιώργο και τέτοια. Το να με ηρεμήσει κατέστει αδύνατο. Ετσι κοιμηθηκα με χάλια διάθεση και ένας τρομερός εφιάλτης ήρθε και έδεσε!

Είδα ότι γέννησα αλλά δεν είδα την διαδικάσια όυτε εμένα να πονάω με έιδα έξω με τους συγγενείς που μας είπανότι η μικρή ήταν 3700, ξαφνικά συνηδητοποιώ ότι είμαι στον 8ο και πιθανόν κάτι να έπαθε το μωρό. Γυρίζω και βλέπω τη μαμά μου να κλαίει και αρχίζω να τρέχω και να υρλιάζω ψάχνοντας το γιατρό μου. Και με σταμάτησε μια νοσοκόμα που είχε μια μυτη σαν του πινόκιου!

Τρόμαξα πάρα πολύ, ευτυχώς όμως ήταν όνειρο!

Σας κούρασα πρωί πρωι ε?

Τι να κάνω?αν δεν τα πω σε σας σε ποιον?:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

taniabell σε καταλαβαίνω απόλυτα,προσπάθησε να το ξεχάσεις,είναι φυσιολογικό με την αγωνία που έχουμε να πάνε ολα καλά..

κι εγώ είδα έναν τρομερό εφιάλτη με το μωρό μετά από 2 ώρες ύπνου το Σάββατο το βράδυ και δεν ξανακοιμήθηκα μέχρι το πρωί μην τυχόν καιι συνεχιστεί..δεν θέλω ούτε να το θυμάμαι,ήταν τρομερό..και μετά από το φόβο μου είχα συνέχεια συσπάσεις,άστα!this too shall pass..

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ TO SITE ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ,ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΤΛ??ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΑΣΧΕΤΗ!

Καλημερούδια!

Λοιπόν να σου εξηγήσω τι πρέπει να κάνεις. Γράφεσαι στο σαιτ και στο φόρουμ (δωρεάν εννοείται).

Πας στην κατηγορία Kids Corver και εκεί βλέπεις τις υποκατηγορίες. Μπάινεις, πχ στα Παιδικά Τραγούδια και διαλέγεις ΧΡΩΜΑΤΑ - ΧΡΩΜΑΤΑ [05.2009].

Σου έχει ένα πλαίσιο Download που σου λεέι ότι: Δεν έχετε τo δικαιώμα να δείτε τα κρυμμένα στοιχεία που βρίσκονται εδώ.

Αν όμως στο τέλος του ποστ κάνεις κλικ στο Thanks τότε θα εμφανιστεί ένα λινκ. Το λινκ είναι http://rapidshare.com/files/232214951/Xrwmata.zip .

Πας εκεί και πατάς Free User. Περιμένεις τα λίγα δευτερόλεπτα που σου λέει και μετά πατάς Download.

Ως Free User έχεις δικαίωμα να κατεβάζεις ένα αρχείο την ώρα.

Ισως ακούγονται πολλά αλλά είναι δεν είναι δύσκολο. Δοκίμασε και πες αν θες βοήθεια.

X4pTp3.png

Taniabell και Atlantis πόσο σας καταλαβαίνω με τους εφιάλτες. Εγώ είχα καθημερινά τον προηγούμενο μήνα αλλά ευτυχώς πέρασαν.

Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνουμε εκτός από υπομονή, ψυχραιμία και θετικες σκέψεις.

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε?

Σας διαβάζω εδώ και ώρα και θυμάμαι λίγα πράγματα!

Μαράκι με το καλό να δεις τη μπουμπού σου σήμερα!

Εγώ τις δουλίτσες μου τις έκανα χτες αφού με τους μαστόρους σκονίστηκαν τα πάντα! Σήμερα το απόγευμα περιμένουμε τον υδραυλικό και άυριο τον μαραγκό για να τοποθετήσει την κουζίνα και να τελειώνουμε! το δωμάτιο της πεταλουδίτσας μοιάζει με κουζίνα αφού όλα έχουν μεταφερθεί εκεί!

Χτες το απόγευμα έπεσε πάρα πολύ η διάθεση μου, ένοωθα πολύ χάλια. Σκεφτόμουν πως έτσι όπως εχω γίνει δεν με αρέσω πια στον Γιώργο και τέτοια. Το να με ηρεμήσει κατέστει αδύνατο. Ετσι κοιμηθηκα με χάλια διάθεση και ένας τρομερός εφιάλτης ήρθε και έδεσε!

Είδα ότι γέννησα αλλά δεν είδα την διαδικάσια όυτε εμένα να πονάω με έιδα έξω με τους συγγενείς που μας είπανότι η μικρή ήταν 3700, ξαφνικά συνηδητοποιώ ότι είμαι στον 8ο και πιθανόν κάτι να έπαθε το μωρό. Γυρίζω και βλέπω τη μαμά μου να κλαίει και αρχίζω να τρέχω και να υρλιάζω ψάχνοντας το γιατρό μου. Και με σταμάτησε μια νοσοκόμα που είχε μια μυτη σαν του πινόκιου!

Τρόμαξα πάρα πολύ, ευτυχώς όμως ήταν όνειρο!

Σας κούρασα πρωί πρωι ε?

Τι να κάνω?αν δεν τα πω σε σας σε ποιον?:tongue:

ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ??ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ..

ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΩΡΑΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!Η ΜΑΙΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ,ΘΑΛΑΣΣΑ,ΠΟΥΛΙΑ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΤΟ ΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ,ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ UTUBE ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ Κ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΜΕΝΑ,ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ Κ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΖΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ :-)

http://www.youtube.com/view_play_list?p=B3FF7EF5E18C1BD3

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημερούδια!

Λοιπόν να σου εξηγήσω τι πρέπει να κάνεις. Γράφεσαι στο σαιτ και στο φόρουμ (δωρεάν εννοείται).

Πας στην κατηγορία Kids Corver και εκεί βλέπεις τις υποκατηγορίες. Μπάινεις, πχ στα Παιδικά Τραγούδια και διαλέγεις ΧΡΩΜΑΤΑ - ΧΡΩΜΑΤΑ [05.2009].

Σου έχει ένα πλαίσιο Download που σου λεέι ότι: Δεν έχετε τo δικαιώμα να δείτε τα κρυμμένα στοιχεία που βρίσκονται εδώ.

Αν όμως στο τέλος του ποστ κάνεις κλικ στο Thanks τότε θα εμφανιστεί ένα λινκ. Το λινκ είναι http://rapidshare.com/files/232214951/Xrwmata.zip .

Πας εκεί και πατάς Free User. Περιμένεις τα λίγα δευτερόλεπτα που σου λέει και μετά πατάς Download.

Ως Free User έχεις δικαίωμα να κατεβάζεις ένα αρχείο την ώρα.

Ισως ακούγονται πολλά αλλά είναι δεν είναι δύσκολο. Δοκίμασε και πες αν θες βοήθεια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!ΜΟΛΙΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ Η/Υ?:lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια! άντζυ θα το δοκιμάσω σίγουρα!!

Και μιας και λέτε για παιδικά cd κατεβάστε τον τεμπέλη δράκο έχει φοβερά κομμάτια όχι σαν τα συνηθισμένα.Τα παιδάκια μου στον παιδικό τρελαινόντουσαν. Τώρα κατεβάζω την επιστροφή του τεμπέλη δράκου και ελπίζω να είναι το ίδιο καλή

5Kiep3.png

hAk2p3.png

ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΘΑ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ!!ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΗ,Ε?ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΗ ΠΕΦΤΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ!

ΕΓΩ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ..ΠΑΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ!

ΝΙΚΟΛ ΚΑΙ ΒΙΚΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...