Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
      Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

Πάρτονα στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Ποιος είναι αυτός ο ενδοκρινολόγος να μην περάσουμε ούτε απ'έξω 🙄

Ούτε ο δικός μου ενδοκρινολόγος που είναι και φωνακλάς και νομίζεις θα σε αρχίσει στα χαστούκια δεν μου έχει μιλήσει έτσι.  Κι αν έχω θέματα, με το τσουβάλι γιατί είχα πέσει σε έναν κομπογιανίτη πιο μικρή και μου είχε φτάσει την TSH 0,3!

Όλα αυτά στα βρήκε από μία καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης; Νόμιζα αυτά είχες κάνει μόνο, άντε και καμιά TSH. Καλά τα glucophage, γενικά η μετφορμίνη (γιατί υπάρχει και σε άλλη μορφή) έχει κάποιες μελέτες που δείχνει πως βοηθάει στην ποιότητα ωαρίων και στην ρύθμιση του κύκλου αλλά κυρίως σε γυναίκες με πολυκυστικές, εκεί έχει επικεντρωθεί η μελέτη. Και τα δίνουν και σε περίπτωση πολυκυστικών εκτός από την αντίσταση στην ινσουλίνη ή στον προ διαβήτη. Σιγά δεν είναι τίποτα αυτά. Αλλά για όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρω πως προέκυψαν, από 3 γιατρούς που δεν βρήκαν τίποτα στο πήγαινε για δωρεά? Δεν είναι κάπως κουλό? 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΑΚΙ

ΝΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΥΠΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΌΛΟ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΡΤΟ ΦΟΒΟ ΡΕ ΓΜΤ!!!!!!!!!!!!:?::?::?::?:

ΜΙΛΗΣΑ Κ ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ --ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕ ΑΛΛΑ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΛΙΓΕς ΜΕΡΕΣ

ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ:mad:

πΑΩ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:?::?::?::?::?: Α ΜΠΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ:mad::-x

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ -ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΧΑΛΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μανουλίτσες!!! Για εμένα είναι η τελευταία εβδομάδα δουλειάς!!! Τι κάνετε;;;;

Χριστινάκι μου χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα! Ανησύχησα και δεν έχω και τηλέφωνό σου...

Κοριτσάκια λογικά και εγώ πρέπει να έχω συσπασούλες αλλά πλέον δεν φοβάμαι και νομίζω ότι είναι λογικό να έχουμε... Νιώθω να πετρώνει η κοιλιά για λίγο (σαν να είναι το μωρό εκεί) και δυσκολεύομαι για δευτερόλεπτα να αναπνεύσω καλά...

Οι υπόλοιπες μανούλες τι κάνετε;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μανουλίτσες!!! Για εμένα είναι η τελευταία εβδομάδα δουλειάς!!! Τι κάνετε;;;;

Χριστινάκι μου χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα! Ανησύχησα και δεν έχω και τηλέφωνό σου...

Κοριτσάκια λογικά και εγώ πρέπει να έχω συσπασούλες αλλά πλέον δεν φοβάμαι και νομίζω ότι είναι λογικό να έχουμε... Νιώθω να πετρώνει η κοιλιά για λίγο (σαν να είναι το μωρό εκεί) και δυσκολεύομαι για δευτερόλεπτα να αναπνεύσω καλά...

Οι υπόλοιπες μανούλες τι κάνετε;;;[/quote

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΒΆΛΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

τΑ ΠΕΤΡΏΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΆΣΕΙς ΛΈς??????? ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ.

ΝΑ ΕΓΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΣΤ ΕΛΕΓΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΕς ΑΓΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΤΙ ΝΑΚΑΝΩ ΜΩΡΕ???????? ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ:-(:sad::-(

Και εμένα ώρες ώρες με πιάνει πανικός με τον τοκετό... αλλά εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι... Και να σου πω κάτι;;; Θα πονέσουμε για λιγάκι και μετά τέλος!!! Θα εχουμε τα ζουζούνια μας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

όπως το λες όμορφα ακουγεται βρε κοριτσάκι .Το χει το ονομα μας να ειμαστε φοβιτσιάρες μου φαινεται:rolleyes::rolleyes:

Εγώπροσανατολιζομαι πάντως στη σκέψη πρώτα ο θεος να ξεκινήσω φυσιολογικά αλλά αν για κάποιο λογο πανικοβληθώ συντομα (επιδη γενικά πανικοβάλλομαι γρηγορα σαν ανθρωποσ) ή δεν το παλευω άλλο να προχωρήσω σε καισαρική και να ΄μην πιέσω περισσότερο απο αυτο που μπυορώ τον εαυτο μου, Τωρα δεν ξέρω σκεψεις κάνω --θα δειξει και εκεινη την ώρα:wink::wink:

Εσυ πώς το βλέπεις??? Αν σε αγχώνει η κουβένατα αυτή τη κόβουμε Μη σε ταλαιπωρω μετις αγωνίες μου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα σε όλες!!!

Βάλια μου θα δεις τι ωραία που θα είναι από βδομάδα! Εμένα είναι η πρώτη μέρα χωρίς δουλειά και είναι τέλεια.

Ηδη πήγα στο ΙΚΑ, πήρα το επίδομα τοκετού ;), εκανα γενική αίματος και ζαχάρου και η ώρα είναι ακόμα 11! Τέλεια!

Κι ο καιρός τέλειος επίσης! Εχουμε και τα μωράκια μας και τους άντρες μας. Τι άλλο θέλουμε;

Χριστινάκι σιδερένια!

Annie καλές δουλειές!

Βασ32 αισιοδοξία! Ολα καλά θα πάνε! :-)

X4pTp3.png

Καλημέρα κι από μένα σε όλες!!!

Βάλια μου θα δεις τι ωραία που θα είναι από βδομάδα! Εμένα είναι η πρώτη μέρα χωρίς δουλειά και είναι τέλεια.

Ηδη πήγα στο ΙΚΑ, πήρα το επίδομα τοκετού ;), εκανα γενική αίματος και ζαχάρου και η ώρα είναι ακόμα 11! Τέλεια!

Κι ο καιρός τέλειος επίσης! Εχουμε και τα μωράκια μας και τους άντρες μας. Τι άλλο θέλουμε;

Χριστινάκι σιδερένια!

Annie καλές δουλειές!

Βασ32 αισιοδοξία! Ολα καλά θα πάνε! :-)

se euxaristo kopela moui oraia nata vlepoume aisiodoksa ta pragmata!!!!!!!!!!!!!:wink:

Δεν με αγχώνεις βρε κοριτσάκι!!! Εδώ είμαστε για να συζητάμε!!! Κοίτα... φίλες μου που έχουν γεννήσει με καισαρική ή φυσιολογικά μου έχουν πει να μην ακούω τίποτα για πονους και τέτοια... Ολα μια ιδέα είναι. Δεν είναι κάτι το τραγικό ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Είναι πόνοι που τους ξεχνάς αμέσως με το που δεις την ζωούλα που βγαίνει από μέσα σου!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέραααααα......αν είχε και ήλιο θα ήμουν ακόμα καλύτερα!!!!!home alone για 1 βδομάδα......μόλις έφυγε ο Χρήστος.....λέω να κάνω καμιά δουλίτσα...χαλαρά όμως....Χριστινάκι σε χάσαμε..να μην κουράζεσαι πολύ ε!!!!Βάσω όλα θα πάνε καλά....μην αγχώνεσαι!!!!είμαι σίγουρη πως όλες μας θα τα πάμε τέλεια....;)

Grya.jpgGryap3.png

Γεια σας μανούλες!!

Ξανακοιμήθηκα τελικά, τί πράγμα είναι αυτό? στο τσεπάκι τον έχω?

Κάπως πιάστηκα στον αυχένα, ελπίζω να φτιάξει..

Δήμητρα, ελεύθερο πουλί από σήμερα, θα σου φαίνεται λιγάκι παράξενο τις πρώτες μέρες....

Χριστινάκι καλώς μας ήρθες!!! Παλικαριές έκανες και κουράστηκες ε? Εγώ δουλειές γιοκ. Μόνο Μαγείρεμα, πλυντήρια και σίδερο. τπτ άλλο. Θα τα κάνει κάποιο άλλος κάποτε....

Βάλια & Βάσω καλημέρα κορίτσια!!!!

η Άννυ έφυγε ε? φιλάκια κοριτσάρα....

Μαράκι έρχομαι, έρχομαι.....................

Φιλάκια πολλά μανούλες, θα τα πούμε το μεσημέρι!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέραααααα......αν είχε και ήλιο θα ήμουν ακόμα καλύτερα!!!!!home alone για 1 βδομάδα......μόλις έφυγε ο Χρήστος.....λέω να κάνω καμιά δουλίτσα...χαλαρά όμως....Χριστινάκι σε χάσαμε..να μην κουράζεσαι πολύ ε!!!!Βάσω όλα θα πάνε καλά....μην αγχώνεσαι!!!!είμαι σίγουρη πως όλες μας θα τα πάμε τέλεια....;)

Μαζί γράφαμε....

Καλημέρα και καλή εβδομάδα Νικολίτσα μου, πώς είσαι σήμερα γλυκιά μου?

GaiGp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!

Πως μου εισαστε σημερα????

Βασουλα συνονοματη λιγο πολυ ολες οι κοπελες ενα αγχος το εχουμε!!!!

Να γεννησουμε παμε κ ειναι φυσιολογικες ολες αυτες οι φοβιες!Και

οσο πλησιαζει και ο καιρος ειναι πιο αγχοτικο.........οταν θα μπω στο μηνα μου βλεπω να μην κοιμαμαι!!!Χιχι!!!

Εγω αγχονομαι λιγο παραπανω βεβαια αλλα προσπαθω να το αποβαλω

(οσο μπορω)!Και εγω εχω πει οτι θα ξεκινησω φυσιολογικα και αν δω οτι

με παιρνει απο κατω απο ψυχολογικης αποψης θα του πω βαλεμε καισαρικη!!

Δεν θα κατσω να σκασω!!!!;);););)Θα δουμε!!!!!

Καλημέρα και στις αγουροξυπνημένες της παρέας. Νικόλ μου ελπίζω να χαλαρώσεις αυτή τη βδομάδα και όταν με το καλό ξαναβρεθείτε με τον καλό σου να είστε ακόμα πιο ερωτευμένοι!

Καλά με το φόρουμ που σας είπα http://www.rmxsmania.com/Vb/forumdisplay.php?f=149 έχω φάει σκάλωμα. Θα φτιάξω κατι συλλογές με παραμύθια και τραγούδια!

Βικυ δε νομίζω να φάω φρίκη. Μια χαρά θα είμαι...το περιμένω τόσο καιρό. Είχα ξεπατωθεί στη δουλειά.

Από βιβλία τι έχετε διαβάσει; Ελεγα τώρα που θα έχω χρόνο να πάρω αυτό :http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1843229&prid=1097462&deid=0 (Για Πρώτη Φορά Γονείς). Το ξέρετε; Συστήνετε καποιο άλλο;

X4pTp3.png

μια ώρα σας διαβάζω πάλι άτιμες!!!!Καλή εβδομάδα!Εγω το Σάββατο το βράδυ κοιμήθηκα πολύ άσχημα κ χθες ήμουνα συνέχεια ξαπλωμένη σένα καναπέ κ τόσο εξαντλημένη που ουτε στο ινερνετ δεν μπορούσα να μπω.Σήμερα καλυτερα αν κ ούτε χθες ξύπνησα καλά.Το Σάββατο αγόρασα κ τα νυχτικά για το μαιευτήριο κ τα σεντονάκια.Εχω απελπιστεί κ γω με τα χρήματα.θέλω να πάρω κ τις πάνες αυτ'η την εβδομάδα που έχουν ακόμη εκπτωση.Είναι οικολογικές.κ θέλω ν αρχίσουμε να πλένουμε κ όλα αυτά του μωρού.

Με τα λεφτά κ γω κρίση έχω πάθει.Κ ακόμη μεγαλύτερη που οι γονείς του άντρα μου κ η αδερφή του ενω είχαν πει οτι θ αγοράσουν διάφορα κ τους έχει πει ο Νίκος οτι ψωνίζω κάνουν το κορόιδο .Κ γω ποτέ δεν πίστευα πως θα με πείραζε κάτι τέτοιο αλλα τελικά με ενοχλεί πολύ.

Όσο για το όνομα εγω κλείνω προς το Ιάσονας κ μένει να συμφωνήσει κ ο Νίκος γιατί τελευταία δήθεν του αρέσει πολύ το όνομα του πατερα του Κωνσταντίνος κ γω δεν θέλω καθόλου.Άντε καλημέρα κορίτσια.Σας αφήνω μήπως πεταχτώ στο ecofamily στον Πειραιά

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...