Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

με τα λαχανικα γινεται πιο ωραιο νομιζω. μια αλλη παραλλαγη ειναι να να τσιγαρισεις λιγο τα κομματακια του κοτοπουλου σε ελαιολαδο, να προσθεσεις κρεμμυδακι,λιγο λευκο κρασι και ντοματακι ψιλοκομμενο. αν προσθεσεις κ 3-4 κοκκους μπαχαρι γινεται μουρλια! το εκανα προχθες με μπασματι.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν σου λεω εγω..τι γκαου μπιου...?ΚΑΡΑΓΚΑΓΚΑΟΥ!!!!τοση ωρα σας λεω να μαγειρεψω αλλα τα φιλετα δεν τα ειχα βγαλει απο την καταψηξη!!!!!:mad::-x:-x

οποτε ομπρος λοιπον καλα μου μικροκυμματα!!!παω να μαγειρεψω..ξαναρχομαι!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

συσπασεις????????ουι μανα μου!!!!:shock::shock::shock:σε εχω ξαναρωτησει πως ειναι ε???γιατι εγω δεν ξερω αν αυτο που νοιωθω ειναι συσπασεις....

παρεπιπτοντως...το φαγακι εγινε μουρλια!!!ο κωστας εχει σκασει απο τις μυρωδιες κ δεν τον αφηνω να φαει!!!χιχιιχιχ...αντε κλεινω κ εγω...σμουτσ στις κοιλουμπες κ στα νινακια σας:P:p

pSC1p2.png

Καλημέραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Καλή εβδομάδα μανούλες!!!!!

Σήμερα θα μπει στόχος υγεία-ευεξία για αυτή την εβδομάδα.

Επιστροφή στα καρα-υγειινά και στην γυμναστική. Νιώθω μονίμως φουσκωμένη, ακόμα και την ώρα που πεινάω πολύ, έστω και αν δεν έχω φάει τπτ, και αναρωτιέμαι τί έχει μπλοκάρει....

Βρε Annie χεχε σιγά μην την έκανα έτσι για να πάω για φαγητό.. απλά είδα ότι δεν μπήκε κανείς, και είπα να δω καμία ταινιούλα (την οποία άφησα στην μέση κιόλας..) και από τις 11 και κάτι ψιλά την έπεσα και εγώ ύστερα από ένα γιαουρτάκι 2% παρακαλώ... Είχα ένα ήσυχο βράδυ, σερί μέχρι τις 6.30 το πρωί ύπνος. Τώρα βέβαια νυστάζω και λέω να την πέσω για καμία ωρίτσα πάλι, ο ένας καφές δεν μου κάνει τίποτα...

GaiGp3.png

καλημερα μανουλινια!!!ξυπνησα κ εγω κ ψηνω τον Κωστα να με παει ως την δουλεια μου να υπογραψω τις αδειες και μετα στο Γενεσσις να δουμε την κλινικη!

οποτε θα τα πουμε το μεσημερακι!

σας φιλω!σμουτσ!:P

pSC1p2.png

Καλημέρα μανουλίτσες δεν έχω διαβάσει τίποτα απο την Παρασκευή, θα προσπαθήσω σήμερα να σας διαβάσω....Το ΣΚ δεν ήμουν πολύ καλά, είχα και την γυναίκα το Σάββατο και επειδή το πρωί αισθανόμουν καλύτερα απο την Παρασκευη που ήμουν χάλια ήθελα να την βοηθήσω...Το αποτέλεσμα με τάραξε η μέση μου και όλο το Σαββατόβραδο ήμουν χάλια. Εχθές ξεκουράστηκα όσο μπορούσα γιατί ήξερα σήμερα ότι θα ερχόμουν στο γραφείο και αισθάνομαι καλύτερα τώρα...!!!

Πιστεύω εσείς να περάσατε ένα όμορφο ΣΚ και να είστε όλες καλά....θα τα πουμε σε λίγο σας φιλώ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλινια!!!ξυπνησα κ εγω κ ψηνω τον Κωστα να με παει ως την δουλεια μου να υπογραψω τις αδειες και μετα στο Γενεσσις να δουμε την κλινικη!

οποτε θα τα πουμε το μεσημερακι!

σας φιλω!σμουτσ!:P

Αnnie μου να πάτε στο καλό και σας εύχομαι Καλημερούδιααααα!!!:tongue:

Αnnie μου να πάτε στο καλό και σας εύχομαι Καλημερούδιααααα!!!:tongue:

καλημερουδια Χριστινιω μου!!!σε ψαχναμε!!!!!ελπιζω να σαι καλυτερα σημερα!!!προσεχε με την μεση πλεον!δεν ειμαστε σε φαση να κανουμε δουλειες!για αυτο εχεις την γυναικα...κ εγω μεσα στον μηνα θα φερω γυναικα να μου κανει ολα τα χοντρα (μπαλκονια,πατζουρια κτλ)γιατι εγω δεν την παλευω!!!!!

Καλη δουλειτσα!!!!!:P

pSC1p2.png

Καλημέραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Καλή εβδομάδα μανούλες!!!!!

Σήμερα θα μπει στόχος υγεία-ευεξία για αυτή την εβδομάδα.

Επιστροφή στα καρα-υγειινά και στην γυμναστική. Νιώθω μονίμως φουσκωμένη, ακόμα και την ώρα που πεινάω πολύ, έστω και αν δεν έχω φάει τπτ, και αναρωτιέμαι τί έχει μπλοκάρει....

Βρε Annie χεχε σιγά μην την έκανα έτσι για να πάω για φαγητό.. απλά είδα ότι δεν μπήκε κανείς, και είπα να δω καμία ταινιούλα (την οποία άφησα στην μέση κιόλας..) και από τις 11 και κάτι ψιλά την έπεσα και εγώ ύστερα από ένα γιαουρτάκι 2% παρακαλώ... Είχα ένα ήσυχο βράδυ, σερί μέχρι τις 6.30 το πρωί ύπνος. Τώρα βέβαια νυστάζω και λέω να την πέσω για καμία ωρίτσα πάλι, ο ένας καφές δεν μου κάνει τίποτα...

Να κοιμηθείς και να ξεκουραστεις, λίγες μέρες ξεκούρασης μας έμειναν όπως μας βλέπω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: καλημέρααααααα

Καλημέρα κοριτσάκια. Σήμερα έχω γεμάτη μέρα. Γυμναστική, μετα γιατρό μετα πάλι Φαιναρέτη για την έκτακτη συνάντησή μας.

Χαίρομαι όμως γιατί επιτέλους θα δούμε την μπουμπού μας!

Φιλάκια, καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

σήμερα κλαίω χωρίς λόγο...τι χάλι είναι αυτό;δεν μπορώ τέτοια ψυχολογία.....:(

κΑΛΗΜΈΡΑ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .

ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΜΗ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕς ΩΡΕς Κ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗ ΔΙΝΕΙς ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟΝ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙς ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...