Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Εγώ ένιωσα πως ήμουν 60 χρονών κ φαντάστηκα να πεθαίνω από ανακοπή και άνοια ενώ έχω βαριας μορφή οστεοπόρωση. Αφού μου απαρίθμησε τι παθαίνουν οι γυναίκες με πρόωρη κλιμακτήριο.

Έλα ρε ! Έλεος!  Τι φάση;; Αυτόν σου τον σύστησαν; 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σας πω τί λιγουρεύομαι να αγοράσω εδώ και μέρες?

Μαξιλάρι θηλασμού... υπερβολή?

Ακούω ότι με τον θηλασμό κουράζεσαι να κρατάς συνέχεια το μπεμπέ και το μαξιλάρι βοηθάει πολύ....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες! πολλα θεματα ανοιξατε παλι!

το καροτσακι κ τα λοιπα η κουμπαρα μου μου ειπε πως δεν χρειαζονται πλυσιμο. αφου θα εχουμε απο πανω πανουλα ή σεντονακι κ δεν θα ερχεται σε επαφη με το μωρακι.

για τον θερμαντηρα που λεγατε,χρεαζεται? νομιζω αν ετοιμασουμε γαλα σε μπιμπερο το νερο που βαζουμε ειναι ζεστο κ το γαλα πρεπει να καταναλωθει μεσα σε λιγη ωρα απο την παρασκευη του.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

κ εγω αυτο λεω..οτι εφ οσον θα βαζουμε πανες απο πανω δεν χρειαζονται πλυσιμο...

εμ ρε Βικυ..γκαου μπιου ειμαι τελευταια!!!!πολυ αλτσχαιμερ...δεν θα θυμαμαι πως τα εβγαλα για να τα ξαναβαλω....

διαβαζα ενα αρθρο κ ελεγε για το αλτσχαιμερ της εγκυμοσυνης οτι αυτο συμβαινει γιατι παει περισσοτερο αιμα στο εμβρυο κ δεν αιματωνεται καλα ο εγκεφαλος μας...μηπως σας το εχω ξαναπει αυτο:confused::confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

α!!!μαξιλαρι θηλασμου πηρα..απο τα λητω περιπου 50 ευρω νομιζω με μια μικρη εκπτωση που ειχε...βολευει κ πολυ στον υπνο τωρα...νομιζω οτι ειναι καλη αγορα, γιατι εκτος απο τον θηλασμο αργοτερα το κανεις μια κουλουρα κ βαζεις μεσα το μωρο κ στεκεται καθιστο κ δεν γινεται σαν σιγμα τελικο!!!;)

pSC1p2.png

κ εγω αυτο λεω..οτι εφ οσον θα βαζουμε πανες απο πανω δεν χρειαζονται πλυσιμο...

εμ ρε Βικυ..γκαου μπιου ειμαι τελευταια!!!!πολυ αλτσχαιμερ...δεν θα θυμαμαι πως τα εβγαλα για να τα ξαναβαλω....

διαβαζα ενα αρθρο κ ελεγε για το αλτσχαιμερ της εγκυμοσυνης οτι αυτο συμβαινει γιατι παει περισσοτερο αιμα στο εμβρυο κ δεν αιματωνεται καλα ο εγκεφαλος μας...μηπως σας το εχω ξαναπει αυτο:confused::confused:

το έχω ξανακούσει αυτό αλλά ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ από πού......

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλε νοικοκυρες!να σας πω...λεω να μαγειρεψω τωρα γιατι αυριο εχω ικα, να παω μετα στην δουλεια να υπογραψω τις αδειες,μετα να παω στο Γενεσσις να δω τα δωματια κ τις τιμες!

εχω φιλετα κοτοπουλο (σνιτσελ δεν θελω φαγαμε προχθες)να τα κανω κομματακια να τα βαλω στο τηγανι με πολυχρωμες πιπεριες κ κρεμμυδι???κ με τι να τα συνοδεψω?με ρυζακι???

εχετε καμια αλλη ιδεα???:confused:

pSC1p2.png

το έχω ξανακούσει αυτό αλλά ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ από πού......

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

πρεπει να το χω ξαναγραψει κατι σελιδες πιο πισω..που να θυμαμαι????χαχαχα:lol:απλα χαρηκα που το διαβασα κ ελεγα στον Κωστα...ειδες?θα περασει.....

pSC1p2.png

καλε νοικοκυρες!να σας πω...λεω να μαγειρεψω τωρα γιατι αυριο εχω ικα, να παω μετα στην δουλεια να υπογραψω τις αδειες,μετα να παω στο Γενεσσις να δω τα δωματια κ τις τιμες!

εχω φιλετα κοτοπουλο (σνιτσελ δεν θελω φαγαμε προχθες)να τα κανω κομματακια να τα βαλω στο τηγανι με πολυχρωμες πιπεριες κ κρεμμυδι???κ με τι να τα συνοδεψω?με ρυζακι???

βάλε και μανιταράκια μαζί και ανακάτεψέ τα όλα μαζί. Αμα έχεις και σόγια σως ρίξε λίγες σταγόνες από πάνω και γιαμμμμμμμμμ

GaiGp3.png

εγώ σουπίτσα θα τα έκανα!!!;)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

βάλε και μανιταράκια μαζί και ανακάτεψέ τα όλα μαζί. Αμα έχεις και σόγια σως ρίξε λίγες σταγόνες από πάνω και γιαμμμμμμμμμ

δεν εχω σογια....δεν ΜΕ λες...μηπως πρεπει να βρασει κ ολιγον ????η ετσι μονο με το λαδι????

(η αχρηστη)!

καμια αλλη συνταγη δεν παιζει ε?

pSC1p2.png

Άμα τα ψιλοκόψεις όλα και το κοτοπουλάκι θέλουν μόνο πέρασμα στο τηγάνι σε stir fry στυλ , δλδ τα βάζεις σε καυτό τηγάνι ή γουόκ με λίγο σπορέλαιο και τα τσουρουφλάς για 3-4 λεπτάκια (και τα λαχανικά και το κοτόπουλο αμα είναι ψιλοκομμένα δεν θέλουν παραπάνω). Τα βάζεις λίγα λίγα και τα κάνεις όχι όλα μαζί, ξεκινώντας από τα λαχανικά και καταλήγοντας στο κοτόπουλο. Ξεχωριστά ε?

Στο τέλος αφού έχεις βράσει και ριζάκι σπυρωτό ή μπασμάτι τα ανακατεύεις καλά όλα μαζί...

GaiGp3.png

Άμα τα ψιλοκόψεις όλα και το κοτοπουλάκι θέλουν μόνο πέρασμα στο τηγάνι σε stir fry στυλ , δλδ τα βάζεις σε καυτό τηγάνι ή γουόκ με λίγο σπορέλαιο και τα τσουρουφλάς για 3-4 λεπτάκια (και τα λαχανικά και το κοτόπουλο αμα είναι ψιλοκομμένα δεν θέλουν παραπάνω). Τα βάζεις λίγα λίγα και τα κάνεις όχι όλα μαζί, ξεκινώντας από τα λαχανικά και καταλήγοντας στο κοτόπουλο. Ξεχωριστά ε?

Στο τέλος αφού έχεις βράσει και ριζάκι σπυρωτό ή μπασμάτι τα ανακατεύεις καλά όλα μαζί...

α λιγα λιγα...εγω ολα μαζι θα τα βαζα στο τηγανι...καλα που το ειπες...ετσι θα τα κανω...θενκ γιου!!!!;):tongue:

pSC1p2.png

α λιγα λιγα...εγω ολα μαζι θα τα βαζα στο τηγανι...καλα που το ειπες...ετσι θα τα κανω...θενκ γιου!!!!;):tongue:

http://www.avocado.org/content/images/Stir-Fry_lg.jpg

Θα βάζεις λιγες πιπεριές και μόλις μαλακώσουν σε 3-4 λεπτάκια, έξω από το τηγάνι , μετά λίγα κρεμύδια φρέσκα ή ξερά μόλις γίνουν όξω..., προτελευταία τα μανιτάρια γιατί βγάζουν ζουμιά, και τέλος το κοτοπουλάκι κομμένο λωριδίτσες 1cm επί 3cm και έτσι και αυτό θα θέλει λίγο τηγάνι.

Το μυστικό σε αυτή την μέθοδο είναι συνεχώς καυτό τηγάνι και πολυ γρήγορο και συνεχές ανακάτεμα...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...