Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΑ!!ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ Η ΑΝΝΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΗΚΑ!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??

καλα ειμαστε---- οι κουμπάροι ειναι που θα βαφτίσουν το παιδι????????????

εμεις καλά. Εγώ κρατιέμαι ναμη με παρασυρει η μελαγχολία της Κυριακήσ!!!!!!!:-(:sad::?:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σιγά μην πάρεις καινουρια αν ειναι καλή μια χαρα ειναι και μεγάλη να ειναι καλυτερα--και το χρωματάκι τελειο:-P

Λές ε?

Μία ερωτησούλα ακόμα (μην βρίζετε με έχει πιάσει από χτες αυτό με τις απορίες, σε λίγο θα σας ρωτήσω και το όνομά μου).

Πόσα φορμάκια βαμβακερά με ποδαράκια μακρυμάνικα έχετε πάρει?

GaiGp3.png

Λές ε?

Μία ερωτησούλα ακόμα (μην βρίζετε με έχει πιάσει από χτες αυτό με τις απορίες, σε λίγο θα σας ρωτήσω και το όνομά μου).

Προς το παρόν μόνο 4.

X4pTp3.png

Λές ε?

καμια δεκαριά με το σκεπτικο οτι επειδη θα έχει γυρω στα 8 γευματα την ημερα αρα και 8 "αφοδευσεις"-το λεω ευγενικά να έχει να αλλάζει τουλαχιστον για τις πρωτες σαραντα μερες. μετα όλο και καποιος συγγενης θα φερει

Ετσι λεω εγώ εσεις??

καλα ειμαστε---- οι κουμπάροι ειναι που θα βαφτίσουν το παιδι????????????

εμεις καλά. Εγώ κρατιέμαι ναμη με παρασυρει η μελαγχολία της Κυριακήσ!!!!!!!:-(:sad::?:

Δουλεύεις?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Ε!!!!! Κοριτσια και εγω ρωτησα κάτι πριν σχετικά με τις ερωτησεις στο γιατρό !! καλε αν θελετε απαντηστε μου:confused::confused::confused::confused:

Ειμαι λιγο σπαστικούλα με αυτα--μακαρι να μην ήμουν γιατι δεν θα αγχωνόμουν

καμια δεκαριά με το σκεπτικο οτι επειδη θα έχει γυρω στα 8 γευματα την ημερα αρα και 8 "αφοδευσεις"-το λεω ευγενικά να έχει να αλλάζει τουλαχιστον για τις πρωτες σαραντα μερες. μετα όλο και καποιος συγγενης θα φερει

Ετσι λεω εγώ εσεις??

Εγώ νωρίτερα που τακτοποιούσα τα μέτρησα 7 και μου φαίνονται λίγα. Της έχω πάρει και 8 ποιό χοντρά για έξω και καμια δεκαπενταριά-είκοσι κοντομάνικα εσώρουχα.

Δεν ξέρω, ίσως τελικά να πρέπει να πάρω 5 ολόσωμα βαμβακερά ακόμα...

GaiGp3.png

Δουλεύεις?

Εμένα η δουλεια μου ειναι να κάνω εξτομικευμένα μαθήματα σε παιδιά με Μαθησιακες Δυσκολίες. απο τον Οκτωβριο όμως μου χε πει ο γιατρός μακρυα απο παιδιά λογω ιωσεων πραγμαπου έκανα ανγκαστικά. Μονο για ψυχολογικους λόγους αλλά και για το χαρτζιλικι μου κανω πολύ λιγα μαθηματάκια 6 ώρες την εβδομάδα .

Βλέπεις ειμαι ΤΕΒΕ οχι δουλεια όχι λεφτα Ειναι οικονομικά λιγο δραμα τα πραματα εσυ????νομιζω όχι ??????????

Ε!!!!! Κοριτσια και εγω ρωτησα κάτι πριν σχετικά με τις ερωτησεις στο γιατρό !! καλε αν θελετε απαντηστε μου:confused::confused::confused::confused:

Ειμαι λιγο σπαστικούλα με αυτα--μακαρι να μην ήμουν γιατι δεν θα αγχωνόμουν

Να ρωτήσεις τα πάντα κοριτσάκι!

Έτσι δεν θα έχεις άγχος!

Εγώ πάλι δεν ρωτάω τίποτα!

Εγώ νωρίτερα που τακτοποιούσα τα μέτρησα 7 και μου φαίνονται λίγα. Της έχω πάρει και 8 ποιό χοντρά για έξω και καμια δεκαπενταριά-είκοσι κοντομάνικα εσώρουχα.

Μωρε μεγαλώνυν και γρηγορα και δεν θα προλάβουν νατα φορέσουν για πολύ καιρο. Ξερω γω μέχρι δεκαπένετε καλά νομίζω ειναι τα παραπάνω ειμαι επιφυλακτικη .

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα Αννυ Βίκυ και island (αυτες νομίζω ειστε μέσα τώρα ε??)

ειμαστε όλες καλά?????

εδώ Άργος έχει τρελό αέρα δεν ειναι να πας πουθενα . Μελαγχολικό απογευμα μου φαίνεται-Δεν ξέρω τι νακάνω .Ο αντρας μου διαβάζει ένα βιβλίο μιας κ ειναι πολύ φανατικός με το διαβασμα γενικώς αλλά εγώ δεν θελω να διαβάσω τίποτα.

Εχθες το βράδυ πήγαμε σινεμα μετα απο παρα πολύ καιρο και ειδαμε "Ραντεβού στον Αερα" με τον Κλουνεϊ-ωραιο ήταν

Την Παρασκευή έχω ραντεβου πάλι με το γιατρό-καθε 2 βδομάδες όπως έχουμε πει τώρα. Δεν ξερω τι να πρωτο ρωτήσω Βασικά θελω να αρχίσω να συζητώ πιο εντατικά για τον τοκετο-έχω κάποιες πολύ συγκρκριμένες επιθυμίες κ θελω νατις εκφράσω .Μήπως να τις πω μολις μπω στο μηνα μου(τώρα που το σκέφτομαι σε 4 εβδομάδες μπαινω στο μηνα μου δηλ 36η εβδ-καλά το λέω??) να του ειναι και πιο φρέσκες στο μυαλό και να τα θυμάται καλύτερα???Τόσες γυναικες βλέπει. Λέω βλακείες?????:confused::confused::confused::confused:

Εσεις τωρα που πλησιάζει ο καιρός που εστιάζουν οι συζητησεις σας?????

Τώρα αμα σου πώ ότι δεν το είχα δει το ποστ σου τί θα μου πείς ??:confused::confused:

Εγώ θα σου απαντήσω όπως θα πράξω όταν μου έρθει, δλδ σημειώνοντας όλες τις ερωτήσεις σε ένα μπλοκάκι και παίρνοντάς το μαζί σου όταν θα πηγαίνεις στον γιατρό.

Εγώ είχα ρωτήσει τα βασικά από την αρχή και τα επαναλαμβάνω σχεδόν κάθε φορά. Αλλά λεπτομέρειες δεν έχω στα υπόψη μου να ρωτήσω.

Θέλω να με πάει μία βολτίτσα μέχρι τις ωδύνες να ρίξω μία ματιά στα γρήγορα, και να του πω από τώρα να μην βιαστεί να με χώσει με μηδενική διαστολή εκεί και φρικάρω....

Αλλά, επειδή και στην Φαιναρέτη έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις σχετικά με εκείνη την ώρα, έχω ελάχιστες απορίες και πολλές απαιτήσεις, πάω χωρίς κανέναν ιδιαίτερο φόβο, και φυσικά με τρελή χαρά..

Οι συζητήσεις μας εστιάζουν στο ότι είμαι οκ και στα πόσα κιλά έχω πάρει κάθε φορά, γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο βάρος μου, νομίζω ότι όλο το φόρουμ το ξέρει αυτό....:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D

GaiGp3.png

Βικάκι να μην πάρεις άλλα..απ' οσο έμαθα στο νοσοκομείο δεν φοράμε τα δικά μας,οπότε έχεις ήδη αρκετά αν σκεφτείς ότι θα σου φέρουν και δωράκια....

Grya.jpgGryap3.png

Την Παρασκευή έχω ραντεβου πάλι με το γιατρό-καθε 2 βδομάδες όπως έχουμε πει τώρα. Δεν ξερω τι να πρωτο ρωτήσω Βασικά θελω να αρχίσω να συζητώ πιο εντατικά για τον τοκετο-έχω κάποιες πολύ συγκρκριμένες επιθυμίες κ θελω νατις εκφράσω .Μήπως να τις πω μολις μπω στο μηνα μου(τώρα που το σκέφτομαι σε 4 εβδομάδες μπαινω στο μηνα μου δηλ 36η εβδ-καλά το λέω??) να του ειναι και πιο φρέσκες στο μυαλό και να τα θυμάται καλύτερα???Τόσες γυναικες βλέπει. Λέω βλακείες?????:confused::confused::confused::confused:

Εσεις τωρα που πλησιάζει ο καιρός που εστιάζουν οι συζητησεις σας?????

Κι εγώ όπως κι η island δεν ρώταγα πολλά πράγματα το γιατρό κι έτσι τωρα έχω φτιάξει λίστα να τον ρωτήσω με τα παρακάτω:

Ερωτήσεις για το γιατρό:

1. Κόστος τοκετού (φυσιολογικος/καισαρικη), αμοιβή γιατρού, μαίας. Αποδειξή;

2. Θα έχω βοήθεια από τη μάια μετά τον τοκετό;

Να βοηθήσει στο θηλασμό, καθάρισμα, γενικές συμβουλές.

3. Δωμάτιο μαιευτηρίου, μονόκλινο, κόστος.

4. Θα μπορεί να μέινει κάποιος μαζί μου στο μαιευτήριο;

5. Συχνότητα ραντεβού;

6. Σημάδια τοκετού;

7. Υπερ φυσιολογικού τοκετού;

8. Βλαστοκύτταρα;

9. Παιδίατρος;

X4pTp3.png

μωρη Αντζυ παλι θα βγεις????χαχαχα!!καλα θα κανεις κουκλι μου!!!γινε μανουλομανουλο κ βγες!!!!

Βικυ...ολοσωμα φορμακια με ποδι ε?

μονο βαμβακερα εννοεις (σαν εσωρουχο) ή κ τα αλλα που ειναι πιο χοντρο βαμβακι κ βελουτε???

απο κοντομανικα κ μακρυμανικα εσωρουχακια εχω παρει μπολικα(αυτα που κουμπωνουν κατω απο το παμπερς) αλλα τωρα που ειπες για βαμβακερα φορμακια με εβαλες σε σκεψεις!

τα αλλα δηλαδη ειναι χοντρα για μεσα στο σπιτι?????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εμένα η δουλεια μου ειναι να κάνω εξτομικευμένα μαθήματα σε παιδιά με Μαθησιακες Δυσκολίες. απο τον Οκτωβριο όμως μου χε πει ο γιατρός μακρυα απο παιδιά λογω ιωσεων πραγμαπου έκανα ανγκαστικά. Μονο για ψυχολογικους λόγους αλλά και για το χαρτζιλικι μου κανω πολύ λιγα μαθηματάκια 6 ώρες την εβδομάδα .

Βλέπεις ειμαι ΤΕΒΕ οχι δουλεια όχι λεφτα Ειναι οικονομικά λιγο δραμα τα πραματα εσυ????νομιζω όχι ??????????

Εγώ είμαι Ικατζού, έχω βγεί σε άδεια, οπότε για εμένα πλέον η Κυριακή είναι μία συνηθισμένη μέρα, καμία μελαγχολία , ίσα ίσα αύριο θα πάω και για την γυμναστικούλα μου το πρωί, και το απόγευμα έχουμε έκτακτο ραντεβού με την μαία , όλα στην Φαιναρέτη, οπότε η μέρα μου θα είναι σούπερ....

Το οικονομικό είναι μέγα δράμα για όλες τις κατηγορίες.... πόνος πίκρα και οδυρμός....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...