Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα εγκυούλες! Τι κάνετε? Dimidana μου σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Τώρα και τα δικά μου νέα!!! Κάναμε την Β-επιπέδου!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Δόξα το Θεο!!!

Είμαστε 450gr και μεγαλώνουμε!!! Πολύ υπάκουω μωράκι έχω... Δεν κούρασε καθόλου την γιατρό... Πάει και αυτό κορίτσια!!! Ολα καλά!!!

Καλή επιτυχία σε όλες όσες δεν εχετε κάνει ακόμα!!!

Βάλια είδες τι καλά που όλα είναι τέλεια! Αντε και στα δικά μας τώρα! Κορίτσια σήμερα έχω δουλειές στο σπίτι, θα μου έρθει ο μπουφές που είχαμε παραγγείλει, θα έρθει ο μπογιτζής να βάψει το σαλόνι (να βάλω λίγο χρώμα βρε παιδί μου!) θα είναι η γυναικα που μου καθαρίζει... Χαμος! Ελπίζω να φύγω νωρίτερα από την δουλειά γιατί ο άντρας μου θα φρικάρει!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες, διάβαζα από εχτές ένα άρθρο στο Zougla.gr για μία κυρία που έκανε το εμβόλιο και τώρα είναι με ένα σωρό παρενέργειες. Ο ΕΟΦ απών, το ίδιο και η φαρμακευτική που κάνει την εισαγωγή του εμβολίου. Το μόνο που κάνουν είναι να ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Πλάκα μας κάνουν ? Πειράματα στα μωρά μας θα κάνουν? Να κάνουν στα παιδιά τους και τα εγκόνια τους οι υπουργοί που συνυπόγραψαν την "Πανδημία" και επέτρεψαν να μας κάνουν Πειραματόζωα. Τσ τσ τσ ......... Αφού η γρίπη δεν περνάει από τον πλακούντα στο έμβρυο μόνο η μητέρα νοσεί, γιατί να κάνω το αγέννητο παιδί μου πειραματόζωο? Εδώ χάνουμε τον ύπνο μας με μία "χλωμή" διάγνωση, να κάνουμε και εμείς από πάνω εν γνώση μας πιθανόν κακό στο μικρό μας? (Πρέπει να τον κόψω τον καφέ..... ανεβάζω λάδια μου φαίνεται.....)

Το διάβασα κι εγώ αυτό το άρθρο! Άσε τώρα μακρία από μας. Και να σκεφτείς ότι εχθες ο αντρας μου ήθελε να το κάνει και δεν τον άφησα εγώ!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα και από εμένα!!!!

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κάνατε την β΄επιπέδου και είδατε τα παιδάκια και που από οτι βλέπω όλα τα μωράκια έχουν μεγαλώσει αρκετά! Άντε και οι υπόλοιπες με τη σειρά μας!

dimidana, όλα μαζί σου ήρθαν ε? Να προσπαθείς να είσαι ψύχραιμη και να είσαι σίγουρη οτι όλες ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας όλα να πάνε καλά και για τα δύο παιδάκια σου!.

mel, ευχάριστα τα νέα σου, μπράβο!

Τώρα όσο αφορά το εμβόλιο! Εμείς με τον άντρα μου αποφασίσαμε να το κάνουμε αύριο. Βασικά η μαμά μου είναι νοσηλεύτρια και στο νοσοκομείο ρώτησε μια πνευμονολόγο και μια λοιμωξιολόγο και της είπαν και οι δύο οτι πρέπει να το κάνω το εμβόλιο. Μάλιστα η μία της είπε οτι σε περίπτωση που κολλήσω τη γρίπη θα την περάσω 10 φορές πιο βαριά από κάποιον άλλο υγιή άνθρωπο. Από ότι μου είπαν είναι τρία εμβόλια και το ένα από αυτά είναι πιο ασφαλές για εγκύους. Επίσης της είπε οτι το έμβόλιο δεν περνάει τον πλακούντα και άρα δεν επηρεάζει το μωρό. Δεν ξέρω τι άλλο να πώ? Αλλά δεν θέλω και να ζω μέσα στο φόβο και επείδη και ο άντρας μου έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο λόγω της δουλειάς του τα πράγματα είναι πιο επικίνδυνα.

Αυτά ελπίζω να μην σας κούρασα.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

andria27 & angel_ σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα σιγά σιγά να βάψουμε το δωματιάκι του!!! Χρώματα έχουμε αποφασίσει όποτε... είμαστε έτοιμοι για βάψιμο!!!

Κορίτσια λέω και εγώ να πάρω στον μπεμπούκο δωράκι... απλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα είναι... χιχιχι

Οσο για το εμβόλιο εγώ επιμένω και δεν το κάνω... απλά κορίτσια πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

γλυκά μου κοριτσάκια καλησπέραααααααααααααααααααααααα!

είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένη γιατί έκανα τη β επιπέδου και μας είπε η γιατρός οτι είναι τέλεια η κόρη μας!!!όλα καλά και είναι κοριτσάκι!!δόξα το Θεούλη και την Παναγίτσα..δεν είχε 3d,είχε 2d,φάνηκε η φατσούλα της και τ ρ ε λ α θ ή κ α μ ε!σε κάποια φάση σχολίασε:"όλο σκέρτσο είναι αυτό το μωρό",τη ρώτησα τι εννοεί,αλλα δεν απάντησε,με το ζόρι της έπαιρνες κουβέντα:mad: .είναι 400 γρ.το σκατό!

δεν ξέρετε πόσο ανακουφίστηκα,γιατί με όλα αυτά που έχω περάσει είχα τρελή αγωνία για το αν αναπτύσσεται σωστά..

tatti μου,δεν ξέρω πόσο αιματοκρίτη έχεις,αλλά δύσκολο να παίζει πιο κάτω από τον δικό μου,στην τελευταία μέτρηση είχα αιμοσφαιρίνη 8.5,παρόλο που κάνω ειδική διατροφή.σε μια εβδομάδα θα ξανακάνω&αν πέσει κι άλλο πάμε για μετάγγιση.αλλά,πίστεψέ με,αυτό είναι από τα πιο απλά προβλήματα σε μια εγκυμοσύνη,γι'αυτό πάρε το χαλαρά!κι αφού μεγαλώνει σωστά το δικό μου μωρό,όλα θα είναι καλά και με το δικό σου!να σκέφτεσαι θετικά!

το ίδιο ισχύει και για σένα elisavet καλή μου,κάνε μόνο λίγη υπομονή,ε?

Μπράβοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

Τί τέλεια νέα είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Άντε πάει το δύσκολο τώρα....

Κι εγώ τα ίδια είπα στην tatti.Κι εγώ θα κάνω μετάγγιση αν πέσει κάτω από 8 η αιμοσφαιρίνη

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

andria27 & angel_ σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα σιγά σιγά να βάψουμε το δωματιάκι του!!! Χρώματα έχουμε αποφασίσει όποτε... είμαστε έτοιμοι για βάψιμο!!!

Κορίτσια λέω και εγώ να πάρω στον μπεμπούκο δωράκι... απλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα είναι... χιχιχι

Οσο για το εμβόλιο εγώ επιμένω και δεν το κάνω... απλά κορίτσια πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ!!!

Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να πας τώρα να του πάρεις δωράκι αφού ήταν τόσο καλό παιδί!!!!!!!!!!!!!

Ο γιατρός τί σου είπε ακριβώς για το εμβόλιο;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Και ένα "Ξεσκόνισμα" στην λίστα μας, Please ότι αλλαγές δεν έχουν γραφτεί, μην με παρεξηγήσετε, είναι πρωί ακόμα...... προσθέστε τις :-)

1.ΒΑΡΒΑΡΑ Κ. ------>30/03/10 Γαλληνο ή Αγιο Λουκά (Αγοράκι)

2.irev ------------->30/03-08/04/10 ΕΛΕΝΑ (φύλλο άγνωστο)

3.angel_ ---------->31/03-03/04/10 ΕΛΕΝΑ (κοριτσάκι)

4.pik -------------->03/04/10 Αρεταίειο (Αγοράκι)

5.andria27 -------->03/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

6.touki ------------>06/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

7.mel -------------->06/04/10 (Αγοράκι)

8.eugie------------> 06/04/10 (Κοριτσάκι)

9.alikys ----------->07/04/10 Μητερα(Αγορακι)

10.dimidana -------->07/04/10 "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων (Κοριτσάκι)

11.Valia81 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

12.mary73 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

13.ELISAVET -------->08/04/10 (Αγοράκι)

14.dina84 ----------->08/04/10

15.strata------------>08-09/04/10

16.mariong ---------->09/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

17.Marakious -------->10/04/10 (ΜΗΤΕΡΑ) (Κορίτσι)

18.taniabell---------->11/04/10 (Μάλλον κοριτσάκι)

19.despoina82 ------->12/04/10 (Μάλλον αγοράκι)

20.Iwanna ---------->13/04/10 Βιοκλινική(Γαληνός) (Αγοράκι)

21.vatraxaki -------->13/04/10 Λητώ (Αγοράκι)

22.tatti-------------->13/04/10 (Αγοράκι)

23.BOBOLINOS------->16-20/04/10 (Αγοράκι)

24.βασ32 ----------->17/04/10 Ιασω

25.Χριστίνα Τουχα..-->17/04/10 Ιασώ

26.Atlantis ---------->17/04/10 Ολύμπιον Πάτρας (κοριτσάκι)

27.dim_angel -------->18/04/10, Νοσ. Αλεξάνδρα

28.Eirinaki ----------->18/04/10

29.teacher----------->18/04/10,καπου στα Τρικαλα (θελω κοριτσι)

30.demi-------------->18-25/04/10 Παπαγεωργίου Θεσ/νίκη (κοριτσάκι)

31.neraidoula -------->20/04/10 Mητέρα (Αγοράκι)

32.AngiCat----------->21/04/10 (Aγοράκι)

33.Annie ------------>24/04/10 Γενεσσις Θεσσαλονικη(Μάλλον αγοράκι)icon_rolleyes.gif

34.island ------------>25/04/10, Ιασώ (Αγοράκι)

35.Anna_22---------->26/04/10 (Μάλλον Ιασώ)

36.angie! ------------>26/04/10 Μητερα

37.Joanna30 --------->27/04/10 Λητώ (Aγοράκι)

38.thalia81 ---------->27/04/10

39.maraki2108-------->28/04/10 Μητέρα (Aγοράκι)

40.sfkr--------------->01/05/10 Έλενα

9-19 ??? πω-πωωωωωωωωω

Επεξεργάστηκαν by angel_

GaiGp3.png

πολύ μου έχετε λείψει...

τα λέω συνοπτικά γιατί τρέχω τον τελευταίο καιρό:

έκανα τον β' επιπέδου και το μωρό ίσως έχει υδρονέφρωση. θα ξαναδούμε τα νεφρά της στις 17 δεκέμβρη (στις 24 εβδομάδες δηλαδη). κάναμε και υπέρηχο καρδιάς στο έμβρυο για να αποκλείσουμε καρδιολογικά προβλήματα και ευτυχώς αποκλείστηκαν!

την τρίτη θα κάνουμε άλλη μια επέμβαση για την σχιστεία της πρώτης μας κορούλας και έχω φρικάρει...

πάω να σκάσω από το άγχος:-(

η εγκυμοσύνη γενικά κυλάει χωρίς προβλήματα και συμπτώματα μόνο που μου άνοιξε πολύ η όρεξη και πονάει λίγο η μέση μου...

εσείς τι νέα;

Καλημέρα, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και έυχομαι και γω με την σειρά μου καλά αποτελέσματα...μην φρικάρεις όλα καλά θα πάνε...:tongue:

Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να πας τώρα να του πάρεις δωράκι αφού ήταν τόσο καλό παιδί!!!!!!!!!!!!!

Ο γιατρός τί σου είπε ακριβώς για το εμβόλιο;;;

Δεν μου είπε ξεκάθαρα να το κάνω... Αλλά είπε οτι αφού δεν θέλω πρέπει να βάλω τους ανθρώπους του περιβάλλοντος μου να το κάνουν...

Ασε Elisavet μου... τον γιατρό μου θα ρωτήσω όταν θα πάω σε 2 εβδομάδες!!! :-P

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα εγκυουλες!Τι κανετε?Κοτιτσακια για το εμβολιο κ εμενα μου ειπε οτι καλο θα ηταν να το κανω (αν θελω) αλλα εγω εχω ρωτησει καμια 20αρια γιατρους που ξερω και ολοι μου ειπανε να μην το κανω.Και δεν θα το κανω.Τωρα αυτο που λενε αν κολλησει μια εγκυος θα το περασει 10 φορες πιο βαρια απ οτι ενας αλλος ανθρωπος αυτο δεν ειναι σιγουρο.Μπορεις να το περασεις και πολυ ελαφρια.Sorry αν σας κουρασα!:P:p:p:p

Καλέ τί είναι αυτά που λες;;;Πιο χαμηλό από εμένα αποκλείεται να έχεις.Να φανταστείς έχω 27 λόγω στίγματος.Τα μωράκια παίρνουν αυτό που χρειάζονται, εμείς είναι που χρειαζόμαστε τόνωση.

Τρώγε κόκκινο κρέας, όσπρια και λαχανικά (τα καλύτερα πράματα δηλαδή!!!!).Μη σε φοβίζει τόσο ο αιματοκρίτης, είναι κάτι συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη.

καλημέρα ελισαβετ...πες της τα παιδί μου....ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ......ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΣΤΙΓΜΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΙΙΙΙ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑΑ:P:p:p:p:p

χαχα αντέ ίσως και φαγανούλα δηλαδή.Μπερδεύτηκα με όλα τα αγοράκια του Απριλίου!!

Πήγα στη γιατρό σήμερα και μου είπε ότι οι μετρήσεις δεν είναι μη φυσιολογικές, και πρέπει να είναι πολύ ψείρες στο κέντρο που έκανα τον υπέρηχο γιατί το φυσιολογικό είναι μέχρι 6 και εμάς ήταν 6.1 ενώ ανησυχία υπάρχει αν δούμε 9 ή 10!!

Λεέι με αυτές τις μετρήσεις είναι 999/1000 ότι στον υπέρηχο της 28ης εβδομάδας θα είναι όλα κανονικά.

Και γενικά είπε όλα τέλεια οπότε έφυγε και ένα σχετικό άγχος που υπήρχε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΓΧΟΣ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ:tongue::tongue::tongue:

και εγώ απο αναβολή σε αναβολή παει η Β επιπέδου γιατι αρρώστησε ο γιατρος. Και θέλω να τον δω για να μου πει τι θα κάνουμε με το ριμαδο -εμβόλιο!!!!

Αντε μας πι'ανουν και τα κρύα και έχω αρχίσει και τρωω κόλλημα με τις γρίπες ειαμι καχύποπτη σε οποιον με πλησιαζει να με φιλήσει φοβάμαι θα γίνω αντικοινωνική στο τέλος

Εσεις φοβάστε με τις γριπες??

φιλιά

Καλημέρα βασ32, τι κάνεις ολά καλά??? Δεν γίνεσαι αντικοινωνική μην φοβάσαι...αφου γέρουν ότι είμαστε εγκυμονούσες...να σου πω επειδή και γω είμαι πολύ εξω καρδιά και φιλάω όλο τον κόσμο τώρα τίποτα απο μακριά και αγαπημένοι, πάνω απο το μπεμπέ μου τίποτα!!!γι αυτό και συ βράχος....οσο για την γρίπη και γω φοβάμαι αλλά κάνω τον σταυρό μου, προσέχω πολύ τουαλέτες, πολυκοσμία, στο γραφείο με αντιμικροβοιϊκα gel και οινόπνευμα κλπ Αυτά φιλάκια και να σαι καλα:tongue:

Καλημέρα γκαστρούλες (έτσι με λέει η κολλητή μου...)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσες κάνατε το β' επιπεδου!!!!!!!!! Ελπίζω μόνο ευχάιστα να έχουμε όλες μας!

Χτες από το άγχος για το β', για τα λεφτά που ακόμα δεν έχουμε πάρει φράγκο...κλπ... πήγε 3 να κοιμηθώ και δεν είχα σηκωμό σήμερα........έτσι έμεινα σπίτι μου με το γιόκα μου, μπας και φτιάξω και αυτό το ρημαδο-ημερολόγιο του 2010 (μόνο το Γενάρη έχω κάνει...)

Τώρα βέβαια όοοοοοοοταν δεησει ο θεός κ μας πληρωσει θα πάρω και λιγότερα λεφτά... αλλά πιστέψτε με, ψυχολογικά είμαι τόσο ράκος!

Εύχομαι μόνο να πάνε όλα καλά αύριο στο β'------να ησυχάσω τουλάχιστον με αυτό το θέμα.

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...