Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λογικα ειναι για να ζεστανεις το γαλα εεε???Τωρα στο θηλασμο κατα

ποσο θα χρησημευσει δεν ξερω!!!

Άμα δλδ το βάλεις μέσα στο μπιμπερό σε ένα κατσαρολάκι που βράζει την ίδια δουλίτσα δεν θα κάνει?

Ρωτάω γιατί αμα είναι απαραίτητο να το πάρω, αλλιώς να μην γεμίσω το σπίτι με πράγματα που δεν θα χρησιμοποιηθούν γενικά....

GaiGp3.png

Και εγω αυτο σκεφτομαι.Τι να σου πω???Δεν ξερω και ποσο κανει!!!!!!

Μηπως το ζεστενει πιο γρηγορα??

angie για ρωτα την κοπελα που μιλουσατε τι ακριβως κανει, για να ξερουμε!;)

Και εγω αυτο σκεφτομαι.Τι να σου πω???Δεν ξερω και ποσο κανει!!!!!!

Μηπως το ζεστενει πιο γρηγορα??

angie για ρωτα την κοπελα που μιλουσατε τι ακριβως κανει, για να ξερουμε!;)

Σαν πόσο να κάνει? Ο αποστειρωτής έκανε 50 έουρος , αυτό να μην κάνει 25 τουλάστιχον? μπορεί να λέω και άκυρα. Αλλά πέραν τούτου έχω μαζέψει ένα κάρο ψιψιψίνια και κοκοψόφτερα εδώ, σε λίγο θα κοιμήσουμε την μπέμπα στο σαλόνι για να χωρέσουν όλα εκεί μέσα....

GaiGp3.png

Σαν πόσο να κάνει? Ο αποστειρωτής έκανε 50 έουρος , αυτό να μην κάνει 25 τουλάστιχον? μπορεί να λέω και άκυρα. Αλλά πέραν τούτου έχω μαζέψει ένα κάρο ψιψιψίνια και κοκοψόφτερα εδώ, σε λίγο θα κοιμήσουμε την μπέμπα στο σαλόνι για να χωρέσουν όλα εκεί μέσα....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δικιο εχεις κοριτσακι μου!!!!!

Ιδεα δεν εχω ποσο να κανει!!!!!!

Αλλα και να μην παρουμε δεν νομιζω να μην βρουμε λυση να ζεστανουμε λιγο γαλα!Ελεος δηλαδη!!!Οι δικοι μας οταν ημασταν και εμεις μωρουλια

ειχανε θερμαντηρα???????????????????

Γκαζακι και μπρικακι και τσουπ...... μεσα!!!

Διαφημίσεις

Καλώς τα κορίτσια!!!!

Βγήκα και εγώ να βάλω βενζίνη (γέμισε ένα κοντινό μας βενζινάδικο που είναι και πολύ οικονομικό και πήγαμε βουρ) άντε λέω να πάρω και το περιοδικό γιατί το πρωί δεν το βρήκε ο καλός μου, αλλά τζίφος, δεν υπάρχει πουθενά. Annie του Φλεβάρη ή του Μάρτη είναι και δεν το βρίσκω?

Τελικά φτάσαμε μέχρι το Σούνιο, ξέρετε κλασικά καφεδάκι κλπ, και μερά Βάρη για μάσα. Έκανε φανταστική μέρα δεν λέω, άξιζε την βολτίτσα.

Τώρα πίσω, τα κεφάλια μέσα, κοιτάζω το πενταβρώμικο σπίτι μου και δεν ξέρω από που να πιάσω. Μάλλον από πουθενά..... Δεν μπορώ, είμαι ράκος....

του Μαρτιου ειναι~!ειναι μπλε κ απο εξω εχει ενα μωρο με ροζ μπλουζα....ρε μηπως σου ειπα το παιδι μου κ εγω???:-(''παιδι κ νεοι γονεις'' λεγεται:!:σορρυυυυυυυυυ!!!!!ουπς!θυμηθηκα την εφημεριδα..... μολις μπηκα σπιτι..παω να δω αν την βρω......

θερμαντηρα..μου φεραν εμενα ..μου καναν δωρο αποστειρωτη κ μεσα ειχε κ θερμαντηρα...πρεπει να βολευει παντως....στο τζαμπο νομιζω κανει κανα 15ευρω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ήρθα και εγώ....τι κάνετε κοιλίτσες;ο θερμαντήρας κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά με το γκαζάκι και το μπρίκι.......όσες έχετε λεφτάκια σπέυσατε,εγώ θ'ακολουθήσω τον παραδοσιακό τρόπο;)η Άντζυ επέστρεψε;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

του Μαρτιου ειναι~!ειναι μπλε κ απο εξω εχει ενα μωρο με ροζ μπλουζα....ρε μηπως σου ειπα το παιδι μου κ εγω???:-(''παιδι κ νεοι γονεις'' λεγεται:!:σορρυυυυυυυυυ!!!!!ουπς!θυμηθηκα την εφημεριδα..... μολις μπηκα σπιτι..παω να δω αν την βρω......

θερμαντηρα..μου φεραν εμενα ..μου καναν δωρο αποστειρωτη κ μεσα ειχε κ θερμαντηρα...πρεπει να βολευει παντως....στο τζαμπο νομιζω κανει κανα 15ευρω...

αν την βρείς πάρτη και σε μένα ...εδώ έχει εξαντληθεί από το πρωί...:-(:sad:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

κ εδω εχει εξαντληθει σε χρονο ντε τε μου ειπαν απο το πρωι!!!τελικα το φαρδος μου βρηκα την χθεσινη ''τα νεα'' κ ειχε την λιλιπουπολη...:tongue:

pSC1p2.png

Ααααα μονο 15 ευρω εχει????Ενταξει τοτε!

Θα μου πεις 15 το ενα, 15 το αλλο μαζευονται τα ατιμα και δεν

καταλαβες πως φυγανε!!!!

καπου τοσο θυμαμαι..αλλα οχι καμια γνωστη μαρκα...

pSC1p2.png

καλησπέρα κορίτσια και πάλι...

είδα και το τελευταίο grey's και επέστρεψα στην παρεούλα μας για κυριακάτικο καφεδάκι...

Annie το παιδί μου και εγώ έψαχνα, αλλά και το άλλο που μου έδειχναν δεν είχε εκείνο το ηλεκτρονικό παιχνιδάκι, ένα παιχνίδι με κυβάκια είχε.... Θα ματαξαναπάω αύριο...

Κορίτσια να ανεβάσω το cd της Λιλιπούπολης στο 4share να το πάρετε ή βολευτήκατε όλες?

GaiGp3.png

καλησπέρα κορίτσια και πάλι...

είδα και το τελευταίο grey's και επέστρεψα στην παρεούλα μας για κυριακάτικο καφεδάκι...

Annie το παιδί μου και εγώ έψαχνα, αλλά και το άλλο που μου έδειχναν δεν είχε εκείνο το ηλεκτρονικό παιχνιδάκι, ένα παιχνίδι με κυβάκια είχε.... Θα ματαξαναπάω αύριο...

Κορίτσια να ανεβάσω το cd της Λιλιπούπολης στο 4share να το πάρετε ή βολευτήκατε όλες?

αυτο με τα κυβακια ειναι απο το προηγουμενο τευχος!!!!του φεβρουαριου!

αυτο που σου λεω ειναι Μαρτιου!γινεται να μην το εχουν ακομη?πρωτα βορεια τα φερνουν???

Η Αντζυ μου ειπε να σας πω πως ειναι τα κουμπαρια της εκει κ θα μπει πιο μετα!!

Κικη μου τι κανεις εσυ???

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...