Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα γλυκες μανουλες!!!!!Τι μου κανετε?????

Καλε και εγω δεν ηξερα οτι ειναι νηστεια σημερα και χτυπησα ενα

πεινιρλι πρωι πρωι!!!!Χιχι!!!

Τελικα η angie μας εχει κλ@..κανονικα!!!Που εισαι καλεεεεεεεεεεε?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι ο άντρας σου τι λέει. Να το βγάλουμε Μαρίνα ακόμα κι αν η μάνα του σας έχει κάνει τη ζωή κόλαση. Καθαρά για τους τύπους; Η σου λέει κάποιο άλλο λόγο;

ζήτησε συγνώμη λέει .......να τη ΄χ@σω τη συγνώμη.......δεν ξέρω!!!!!

μωρή Άντζυ που είσαι;θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο....νεραιδούλα μου όλα καλά;

Grya.jpgGryap3.png

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ!!!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΡΓΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ!ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Κ ΤΩΡΑ ΦΥΓΑΝΕ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ :-(

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ....΄ΝΙΚΟΛ ΕΙΠΕΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ Ε???????

ΕΣΥ?????? ΤΣΑΜΠΑ ΕΣΤΡΩΣΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ξανα γεια σας κι απο μένα. Μόλις φάγαμε και τώρα θα φύγουν σε λίγο οι εργάτες οποτε θα αρχίσουμε το συμμαζεμα. Σημερα νιωθω μια απιστευτη εξαντληση απο την ωρα που ξυπνησα. Πηρα την πιεση μου και ηταν οπως πάντα 9 με 5, οποτε δεν ξερω που οφείλεται. Ελπίζω να φύγουν σύντομα, να συμμαζεψουμε λίγο και να κοιμηθούμε γιατί δεν αντέχω.

Όσο για το σεχ, ποια είπε οτι το μωρο δεν κουνιεται εκεινη την ωρα? Ρωτήστε κι εμένα. Σας το'χω ξαναπει νομίζω. Γι'αυτο σταμάτησα τελείως. Η τελευταία φορά ήταν μαρτύριο. Το μωρό κλώτσαγε εκείνη την ώρα ακριβώς! Ένιωθα απαίσια! Τώρα θα περιμένω μέχρι τον ένατο και ελπίζω να μην έχω αντίστοιχη εμπειρία.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΕΙΝΙΡΛΙ-ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ- ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΥΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΑ ΠΙΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ ΣΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ?

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ,ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

αχ τι χαρα!!!!!!!!λιγο μας εμεινε!!!ανυπομονω!!ευχαριστω Μαράκι! χτες μιλουσα στο facebook με μια μανουλα Ιανουαριου που γεννησε κοριτσακι στο Ιασω κ τη ρωτουσα διαφορα,μου πε οτι με την προκληση που σου κανουν αν δεν εχεις πονους βεβαια,και μετα επισκληριδιο δεν πονας καθολου!και μου πε να παρω οπωσδηποτε αποστειρωτη,μπιμπερο και θερμαντηρα πριν γεννησω,γιατι και να θηλασω λεει μπορει να χρειαστει ξαφνικα, βραδυ ,αν πειναει ας πουμε το μωρο ,και ξενο γαλα για συμπληρωμα!και πρεπει να μαι εξοπλισμενη.κι εκεινη λεει θηλαζει αλλα τα χει αυτα.

εγω ειχα σκεφτει να μην τα παρω..εσεις τι κανατε,πηρατε τετοια?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Να μαι κι εγω!!!Ηρθα παλι!Βγηκαμε και φαγαμε σε ενα Ιταλικο αλλ δεν κατσαμε πολυ γιατι αρχισε να με ποναει η πλατη μου οπως παντα και

ηρθα για ξαπλα!

Που εισαι βρε αρχηγε???????

Και εγω πηρα και αποστειρωτη και μπιμπερο να υπαρχουν.

Μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι καλο ειναι να υπαρχουν;)

α,αρα λες να παρω κι εγω ε?γιατι με ρωτησε η μαμα που θελει κατι ο μπαμπας μου να μας παρει,μηπως ειναι χρησιμοτερο να παρει αποστειρωτη και θερμαντηρα(μπιμπερο εχω παρει) που ετσι κι αλλιως θα χρειαστουν κ μετα.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα κι εγώ!!! Annie μου το πρωί δεν πήγα πάλι για ύπνο... Απλά δεν ήταν καμιά σας μέσα και βγήκα... εκανα δουλίτσες για το δωμάτιο του μπέμπη μου!!! Εφτιαξα την πολυθρόνα που πήραμε και ψιλοέφτιαξα το δωμάτιό του!!! Μετά βγήκαμε για καφεδάκι στην λιακάδα με κάτι φίλους και μετά φαγητάκι έξω με τους γονείς μου!!! Είπαμε με τον άντρα μου να τους κάνουμε το τραπέζι για να τους ευχαριστίσουμε για τα δώρα που κάνανε στον μπέμπη!!! Και τώρα είμαι εδώ και ανεβάζω φωτό στο facebook με το δωμάτιο του μικρού!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλώς τα κορίτσια!!!!

Βγήκα και εγώ να βάλω βενζίνη (γέμισε ένα κοντινό μας βενζινάδικο που είναι και πολύ οικονομικό και πήγαμε βουρ) άντε λέω να πάρω και το περιοδικό γιατί το πρωί δεν το βρήκε ο καλός μου, αλλά τζίφος, δεν υπάρχει πουθενά. Annie του Φλεβάρη ή του Μάρτη είναι και δεν το βρίσκω?

Τελικά φτάσαμε μέχρι το Σούνιο, ξέρετε κλασικά καφεδάκι κλπ, και μερά Βάρη για μάσα. Έκανε φανταστική μέρα δεν λέω, άξιζε την βολτίτσα.

Τώρα πίσω, τα κεφάλια μέσα, κοιτάζω το πενταβρώμικο σπίτι μου και δεν ξέρω από που να πιάσω. Μάλλον από πουθενά..... Δεν μπορώ, είμαι ράκος....

GaiGp3.png

Ναι καλε χαμενα δεν πανε ετσι κι αλλιως!!!!!!

Εγω πηρα εναν αποστειρωτη της chicco

και θερμαντηρα θα παρω μεσα στη βδομαδα;)

Μπιμπερό και αποστειρωτή της chiccο πήρα και εγώ καλού κακού, αλλά θερμαντήρα δεν πήρα. Τί ακριβώς κάνει αυτό το γκατζετάκι? Είναι αναντικατάστατο?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...