Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ενταξει η παντα!βαλτε την ανετα στο πλυντηριο στο προγραμμα για ευαισθητα!τωρα εβαλα κ ενα παπλωματακι κ ΤΕΛΟΣ τα πλυσηματα!!!!!

Dim_μου εγω το πηρα το καλοκαιρι!κ δεν το χρησιμοποιησα κ πολλες φορες γιατι βαριομουν να την βγαλω την κουμουτσα!τι σκατα εχει παθει δεν ξερω..θα το στειλω κ εγω για σερβις κ βλεπουμε....οσο για τις αγκαλιτσες ;)σας καλα κανατε!δωστε του να καταλαβει!αα!μας ειπαν οι μαιες μετα την 36η εβδομαδα να κανουμε σεχ ελευθερα;)-εντελως ελευθερα-γιατι το σπερμα εχει την ιδιοτητα να μαλακωνει τον τραχηλο κ βοηθαει στον τοκετο!

οποτε Βικυ μου εμεις που απειχαμε τοσο καιρο νομιζω οτι πρεπει να παρουμε φορα!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χθες αφιέρωσα τη μέρα στον άντρα μου. Δεν κάναμε τίποτα σπουδαίο απλά ήμαστε μαζί, πήγαμε για ψώνια μαζί (με τα πόδια για να αρχίσουμε να περπατάμε), μαγειράψαμε παρεούλα, παίξαμε, είδαμε ταινία.... Κάποια στιγμή μας έρχεται λιγούρα για πίτσα και του λέω δεν αφήνουμε την πίτσα να πάμε μέσα; ;)

Και πήγαμεεεε. Πρώτα αρχίσαμε να μιλάμε αγκαλίτσα για τον τοκετό, για την πρώτη φορά που θα τον δούμε. Εγώ έβαλα και τα κλάματα, αλλά και Ο Νεκτάριος συγκινήθηκε. Ηταν πολύ όμορφα, το ένα έφερε το άλλο και κάναμε αγκαλίτσες... :)

a day to remember.....

sniff.....

GaiGp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ενταξει η παντα!βαλτε την ανετα στο πλυντηριο στο προγραμμα για ευαισθητα!τωρα εβαλα κ ενα παπλωματακι κ ΤΕΛΟΣ τα πλυσηματα!!!!!

Dim_μου εγω το πηρα το καλοκαιρι!κ δεν το χρησιμοποιησα κ πολλες φορες γιατι βαριομουν να την βγαλω την κουμουτσα!τι σκατα εχει παθει δεν ξερω..θα το στειλω κ εγω για σερβις κ βλεπουμε....οσο για τις αγκαλιτσες ;)σας καλα κανατε!δωστε του να καταλαβει!αα!μας ειπαν οι μαιες μετα την 36η εβδομαδα να κανουμε σεχ ελευθερα;)-εντελως ελευθερα-γιατι το σπερμα εχει την ιδιοτητα να μαλακωνει τον τραχηλο κ βοηθαει στον τοκετο!

οποτε Βικυ μου εμεις που απειχαμε τοσο καιρο νομιζω οτι πρεπει να παρουμε φορα!!!

τώρα που το λές το είδα το βράδυ στον ύπνο μου σε εφιάλτη περίπου και το είπα το πρωί στον καλό μου και το άφησε εντελώς ασχολίαστο....

GaiGp3.png

τώρα που το λές το είδα το βράδυ στον ύπνο μου σε εφιάλτη περίπου και το είπα το πρωί στον καλό μου και το άφησε εντελώς ασχολίαστο....

εφιαλτης??????

εφιαλτικο σεχ?????

pSC1p2.png

Εμένα ρε κορίτσια ο γιατρός ποτέ δε μας το έκοψε το σεξ. Μας ρωτάει κάθε φορά αν κάνουμε και κάθε φορά λεει συνεχίστε.

Αλλωστε...κόβεται το σεξ;;; :tongue:

Τώρα που έχουμε ραντεβού την Παρασκυή σκέφτομαι ότι μάλλον θα μας πει να το κόψουμε για κάποιες 3-4 βδομάδες. Θα δούμε.

Πάντως αν και διαφορετικά (αναγκαστικά κιόλας λόγω κοιλιάς) νομίζω ότι είναι άλλη φάση. Πιο πολλά συναισθήματα, δεν ξέρω δεν είναι εύκολο να περιγραφεί.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

εφιαλτης??????

εφιαλτικο σεχ?????

σιγά μην έβλεπα σεχ , (το χάσαμε το έργο πατριώτηηηηηηηηηηη)

Είδα ότι πήγε να αρχίσει φάση κλπ και είδα ξαφνικά αίμα στο εσώρουχο και εκεί κόπηκε το όνειρο (εμ τί θέλω και διαβάζω το parent νυχτιάτικα....).

Παιδί μου άρχισε να το απωθεί και ο εγκέφαλός μου....

GaiGp3.png

Εμένα ρε κορίτσια ο γιατρός ποτέ δε μας το έκοψε το σεξ. Μας ρωτάει κάθε φορά αν κάνουμε και κάθε φορά λεει συνεχίστε.

Αλλωστε...κόβεται το σεξ;;; :tongue:

Τώρα που έχουμε ραντεβού την Παρασκυή σκέφτομαι ότι μάλλον θα μας πει να το κόψουμε για κάποιες 3-4 βδομάδες. Θα δούμε.

Πάντως αν και διαφορετικά (αναγκαστικά κιόλας λόγω κοιλιάς) νομίζω ότι είναι άλλη φάση. Πιο πολλά συναισθήματα, δεν ξέρω δεν είναι εύκολο να περιγραφεί.

καλε δεν μας το εκοψε ο γιατρος!απο μονες μας το κοψαμε!χαχαχα!!!γιατι να σας πει να το κοψετε???

εμενα μου ειπε την τελευταια φορα, ''να εχετε επαφες ,προσεχτικα, και με καλη λιπανση!''κ εγω πεθανα στα γελια!

δεν ξερω ρε συ..εγω νοιωθω λιγο αμηχανα γιατι η μικρη ολο κουνιεται, ειδικα το βραδυ που ξαπλωνω!

pSC1p2.png

Αλλωστε...κόβεται το σεξ;;;

Γιατί? Εμάς μας το έκοψε ποτέ ο γιατρός ?

Και όσο αφορά την ερώτηση... τελικά κόβεται φαίνεται...

GaiGp3.png

Καλά δεν σας το έκοψε και το κόψατε μόνοι σας;;; Πω πωωω! Και όρεξη δεν έχετε ποτέ; Κι όταν έχετε τι κάνετε;

Το μωρό δεν κουνιέται συνέχεια. Και σίγουρα δεν κουνιέται κατα τη διάρκεια.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλά δεν σας το έκοψε και το κόψατε μόνοι σας;;; Πω πωωω! Και όρεξη δεν έχετε ποτέ; Κι όταν έχετε τι κάνετε;

1782882spzsu6l7im.gif

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί...;);)

GaiGp3.png

ποια ορεξη???εγω προσωπικα δεν εχω κ πολλες ορεξεις!ο κωστας μπορω να πω οτι εχει αλλα μαλλον κ αυτος φοβαται!κ αν ειχα κανα 2 -3 φορες ορεξη ή ημουν μονη ή ο καλος μου ειχε κοιμηθει!!!!

δεν ξερω..νομιζω ομως οτι πρεπει να αρχισω τις προσπαθειες, γιατι εκτος του οτι το ξεχασα, μετα την γεννα θα περασει παλι ποσος καιρος μεχρι να ξανακανουμε...λυπαμαι κ τον κωστα ωρες ωρες!!!χαχαχα

Βικυ!εφ οσον εσενα ερχεται στα μαθηματα που κανετε, ρωτα την μαια να σας πει οτι επιτρεπεται μπας κ το παρει χαμπαρι!!!!!!

pSC1p2.png

Βικυ!εφ οσον εσενα ερχεται στα μαθηματα που κανετε, ρωτα την μαια να σας πει οτι επιτρεπεται μπας κ το παρει χαμπαρι!!!!!!

Το έχει πει η γυναίκα και χωρίς να ρωτήσουμε, τσάμπα σάλιο...

Πάω να διαβάσω την εφημερίδα μου και επιστρέφω..

GaiGp3.png

Πάντως όταν ξαναρχίσετε τις προσπάθειες μη δοκιμάσετε τις παραδοσιακές στάσεις γιατί θα απογοητευτείτε. Βαλτε φαντασία.

Επεξεργάστηκαν by dim_angel

X4pTp3.png

εμείς πάντως ξυπνήσαμε με αγκαλίτσες;).....αύριο φεύγει και χθες ρίξαμε έναν καυγά και σήμερα είμαι χάλια!!!!!!γιατί θα πρέπει να βγάλουμε το όνομα της μάνας του ποιός μπορεί να μου το εξηγήσει;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...