Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουτε εγω ημουν φαν των περιοδικων...καμια φορα επαιρνα για κανενα δωρο που με ενδιεφερε..πιο πολυ επαιρνα το soul.ειναι περιοδικο της Θεσσαλονικης και ειναι για μουσικη...

ολες μαζι θα πηδηχτουμε απο τα παραθυρα...κ εγω ετσι νοιωθω!

Φιλενάδα Mad πιάνει Θεσ/νίκη?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Βρε angel έχεις ξεκινήσει το περπάτημα ή οχι ακόμα??? Εγώ δεν κανω καθολου δουλειες στο σπίτι γιατι όπως έχω πει εχω γυναίκα καθε εβδομάδα!!!

Περπατάω σε γενικές γραμμές αρκετά όταν είμαι έξω, εκτός της τελευταίας εβδομάδας που είμαι off, αλλά επί τούτου δεν έχω ξεκινήσει την πεζοπορία.. δεν νομίζω να πρέπει ακόμα ε?

GaiGp3.png

Πού είσαι Νικολίτσα μου? Τί κάνεις?

Όταν λες άλλαζε θέση τί εννοάς?

καλά Βίκυ,εσύ;όταν πονάω γυρίζει λέω η μπέμπα.....νοιώθω να τεντώνεται πολύ η κοιλιά μου....δεν το έχει άλλη αυτό;είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνω!!!!δεν το έχει καμία άλλη αυτό;άσε που νοιώθω την κοιλιά μου να κατέβηκε!!!!ξέρω και εγώ....:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Περπατάω σε γενικές γραμμές αρκετά όταν είμαι έξω, εκτός της τελευταίας εβδομάδας που είμαι off, αλλά επί τούτου δεν έχω ξεκινήσει την πεζοπορία.. δεν νομίζω να πρέπει ακόμα ε?

Ούτε εγώ έχω ξεκινήσει, μες τον Μάρτιο μάλλον θα ξεκινήσω εντατικά!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Φιλενάδα Mad πιάνει Θεσ/νίκη?

ναι πιανω!

οσο για την ηλεκτρικη την κανω με μεγαλο κοπο!πιο πολυ με κουραζει το σφουγγαρισμα, και μιας που το παμε, πρεπει να σφουγγαρισω!

το μωρο λεω να το κρατησω κανα 2-3 μηνες μαζι μου (οσο χωραει στην καλαθουνα).θελω την μερα ομως να την βαζω στο παιδικο να κοιμαται..θα δουμε ομως...τι θα θελει η κυρια!

για περπατημα εγω περπαταω απο την αρχη..καλα οχι μαραθωνιους αλλα κανα μισαωρο καθε μερα...τωρα βεβαια σερνομαι!αυτο το μισαωρο ειναι βασανο..με ποναει πολυ η μεση κ ο γοφος κ παω σαν κουτση...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ερώτηση Νο 2....πονάμε γενικότερα...όχι μόνο με σκούπα!

ερώτηση Νο 3....κανα 2μηνο το παιδί δίπλα μας,μετά στο δωματιάκι του(νομίζω)

όσο για την Άντζυ μας έχει κλ@σει πρωι πρωι

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ερώτηση Νο 2....πονάμε γενικότερα...όχι μόνο με σκούπα!

ερώτηση Νο 3....κανα 2μηνο το παιδί δίπλα μας,μετά στο δωματιάκι του(νομίζω)

όσο για την Άντζυ μας έχει κλ@σει πρωι πρωι

η Αντζυ μας εχει κλ@σει γενικα τις τελευταιες μερες!!!!!μην τυχον κ μπει κ γκρινιαξει οτι δεν την ψαχνουμε!!!θα την ξεμαλλιασω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κι εμείς μακαρόνια με κιμά σήμερα, οπότε μην αγχώνεστε.

Αυτόν τον πόνο τον έχω συχνά. Η δικιά μου κουνιέται πάρα πολύ και νομίζω πως δεν έχει χώρο. Συνεχώς λέω θα αλλάζει στάση αλλά δεν ξέρω. Την τελευταία φορά ήταν οριζόντια, ελπίζω να έχει γυρίσει πια με το κεφαλάκι προς τα κάτω.

Πάντως πολύ συχνά με πονάει έτσι που κουνιέται και μάλιστα, κάποιες φορές είναι λες και πιάνει τα όργανά μου και τα ζουλάει. Μου αλλάζει τα φώτα ώρες ώρες αλλά χαλάλι της.

Περπάτημα ούτε εγω κάνω. Μάλλον κάθομαι πολύ και δεν κάνει καλό γιατι έχω κάνει κάτι αιμορροϊδες τεράστιες (νομίζω).

Πάντως κουράζομαι πάρα πολύ εύκολα. Όταν πλένω τα πιάτα με πεθαίνει η μέση μου. Ευτυχώς ηλεκτρική βάζει ο Κωστας. Δεν είμαστε για πολλά πολλά πιά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!!

agcgoodmorning9.gif

Πολύ καλύτερος ο καιρός σήμερα! Εφυγε η πολλή σκόνη.

taniabell σχετικά με το πρήξιμο, όντως είναι συχνό φαινόμενο αλλά αν γίνεται έντονο και ξαφνικά, παίρνε και καμιά πίεση και μίλα οπωσδήποτε με το γιατρό σου.

Annie μου νομίζω ότι το'χουν τα Juro Pro. Αυριο σκοπεύω να πάω στο τοπικό σερβις να δω πόσο θα μου κοστίσει η επισκευή.

angel_ εγώ ηλεκτρική βάζω κανονικά αλλά μόνο μια φορά τη βδομάδα. Δεν μπορώ πιο συχνά. Και όταν πρέπει να σηκώσω κάτι αναγκαστικά με βοηθάει ο άντρας μου.

Σχετικά με το πόσο καιρό σκοπεύουμε να έχουμε το μωρό στο δωμάτιο μας, λέγαμε 3-4 μήνες. Ελπίζουμε να παέι όπως θέλουμε.

X4pTp3.png

Χθες αφιέρωσα τη μέρα στον άντρα μου. Δεν κάναμε τίποτα σπουδαίο απλά ήμαστε μαζί, πήγαμε για ψώνια μαζί (με τα πόδια για να αρχίσουμε να περπατάμε), μαγειράψαμε παρεούλα, παίξαμε, είδαμε ταινία.... Κάποια στιγμή μας έρχεται λιγούρα για πίτσα και του λέω δεν αφήνουμε την πίτσα να πάμε μέσα; ;)

Και πήγαμεεεε. Πρώτα αρχίσαμε να μιλάμε αγκαλίτσα για τον τοκετό, για την πρώτη φορά που θα τον δούμε. Εγώ έβαλα και τα κλάματα, αλλά και Ο Νεκτάριος συγκινήθηκε. Ηταν πολύ όμορφα, το ένα έφερε το άλλο και κάναμε αγκαλίτσες... :)

X4pTp3.png

καλά Βίκυ,εσύ;όταν πονάω γυρίζει λέω η μπέμπα.....νοιώθω να τεντώνεται πολύ η κοιλιά μου....δεν το έχει άλλη αυτό;είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνω!!!!δεν το έχει καμία άλλη αυτό;άσε που νοιώθω την κοιλιά μου να κατέβηκε!!!!ξέρω και εγώ....:rolleyes:

Καλά είμαι, με έχουν πιάσει τα αλλοπρόσαλλά μου αλλά θα μου περάσουν...(βαριέμαι δλδ πολύ........)

Και εγώ νιώθω τέντωμα αλλά τελικά είναι συσπάσεις, με γκαντέμιασε και ο άλλος πρωινιάτικα δεν είναι τεντωμένη λέει η κοιλιά σου σήμερα, ε, σε 5 λεπτά άρχισε ο λόξιγκας και οι συσπάσεις στα καπάκια... γγκκκρρρρρ

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...