Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαιρούλα, βρήκα το μηνυμα που σου'χα στειλει και στο έκανα fwd. Βέβαια η Βίκυ στα λεει ακόμα πιο αναλυτικά... Ότι άλλο θες εδώ είμαστε. Πες μου αν σου'ρθε αυτή τη φορά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα γυρίσαμε απο έξω και μιας και δεν εχω ύπνο είπα να περάσω μια βόλτα. Πολύ ησυχία σήμερα!

Απο χτες βρε κορίτσια έχω παρατηρησει ότι αρχίσανα πρήζομαι, χέρια, πόδια και στήθος. Ευτυχώς εδώ και κανένα μήνα έβγαλα την βέρα μου γιατί τώρα θα πρόβλημα.

Πάλι η μέρα πέρασε κάνοντας δουλειές και αύριο πρωι πρωί θα έρθουν να ξηλώσουν τα ντουλάπια και ο ηλεκτρολόγος για να τραβήξει κάτι γραμμές! οπότε δεν έχει χουζούρη αύριο:(

Να έχετε όλες μια υπέροχη Κυριακή

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά με τα μπεμπάκια σας!!!!

231735-sleeping%2520baby.jpg

5Kiep3.png

hAk2p3.png

mixedbag084.jpg

Μια και πάλι ξύπνησα από τις 7.00 (τα νεύρα μου...) θα κεράσω εγώ καφεδάκι σήμερα!!!

two_coffee_cups-1.gif

Τι έγινε μανουλίτσες και έχουμε εξαφανιστεί όλες;;; Εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα και τώρα θα το διαλύσουμε;;; Αρχηγέ... γρήγορα να επαναφέρεις την τάξη!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα κοριτσακια! Βαλια ευχαριστουμε για το καφεδακι. Κι εγω πρωι πρωι ξυπνησα αφου παλι εχουμε μαστορους.

Βικακι ελπιζω να κοιμηθηκες καλα και να μην ειχες τις προχθεσινες περιπετειες.

Τανια μου, το πρηξιμο μπορει να ειναι εντελως φυσιολογικο, ομως καλο θα ηταν να το πεις στον γιατρο σου γιατι η καθε περιπτωση διαφερει.

Αχ, ανυπομονω αυριο να δω την μπουμπου μου!

Φιλακια κ καλη μας μερα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Kαλημερα μανουλινια!!!ξυπνησα κ εγω γιατι ο καλος μου εφυγε στα βουνα με τις μηχανες τους κ ειπα να κανω καμια δουλειεα με την ησυχια μου....;)

εγω χθες σιδερωνα το απογευμα κατι ρουχαλακια και μετα ειχαμε ενα φιλο εδω κ μολις εφυγε ετρεξα στο κρεβατι κ κοιμηθηκα!:tongue:πολυ κουραση τελευταια χωρις λογο!επισης την βερα την εχω βγαλει κ εγω!ειχε αρχισει να σφινωνει!

α!χθες ενω εχω το Juro pro στην πριζα κανα τεταρτο, για να ζεσταθει, μπουμ!πεφτει ο γενικος του σπιτιου....το ξαναβαζω μετα, ζεσταινεται παλι μολις παω να πατησω τον ατμο, μπουμ ξανα!οποτε παει κ το δικο μου σιδερο!ευτυχως ειχα το απλο!;)

Αντζυ!!!!!οεο!!!!!που εισαι ρε προεδρε!!!!εδω το διαλυουν σιγα σιγα!!!!ελα να βαλεις την ταξη!!!!;);):P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Μαιρούλα, βρήκα το μηνυμα που σου'χα στειλει και στο έκανα fwd. Βέβαια η Βίκυ στα λεει ακόμα πιο αναλυτικά... Ότι άλλο θες εδώ είμαστε. Πες μου αν σου'ρθε αυτή τη φορά.

Maraki mou s efxarisrw! tha parw til apo deftera na ksekinisw na pigainw ki egw... Vickoula s efxaristw ki esena. isws na ta poume kai live sti Fainareti loipon!!!

Yparxei kamia pou kserei afto to karotsi to stokke??? grafei pantou oti einai to kalytero karotsi mpla mpla...eseis ti karotsia pirate????

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Καλημέρα γλυκα μου κοριτσάκια! Κι εγώ ξυπνησα νωρίς όπως βλεπετε!!! Το ένα πλυντηριο μετα το άλλο βάζω, ευτυχώς που μου τα σιδερώνει η κοπέλα που φέρνω κάθε εβδομάδα γιατί αλλιώς θα είχα αφρίσει!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μαιρούλα, μακάρι να τα πούμε κι από κοντα εκει. Αυτη την εβδδομάδα θα γινει Δευτέρα το δικό μας μαθημα γιατι 2 κοπέλες γεννανε απο μέρα σε μέρα και θέλανε να προλάβουνε να τους κάνουν ένα μάθημα ακομα. Αν τυχόν πάρεις, πες τους ότι εισαι φίλη μου και της Βικης για να σε βάλουν στο ίδιο γκρούπ με μας. Ζήτησε να μιλήσεις αν είναι δνατόν με την Μαρία Δάγλα. Αυτή είναι η μαια που έχει αναλάβει το δικό μας γκρουπ. Όπως σου είπα, κανονικά είμαστε στο γκρουπ της Τετάρτης.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια. Μπουγάδες και σιδερώματα βλέπω. Ζηλέυω γιατί εμείς πριν τελειώσουν οι δουλειες που έχουμε ανοίξει δεν μπορούμε ούτε να ψωνίσουμε ούτε να πλυνομε τίποτα. Τουλάχιστον κανα μήνα μας βλέπω ακόμα έτσι...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Αντε καλή επιτυχία! Να μου πεις πως βγήκε η πάντα να ξερω για άλλη φορά...

τελικα εβαλα μονο την παντα (στο προγραμμα για ευαισθητα και κρυο) γιατι δεν χωρουσε τιποτα αλλο!λες να εκανα μ@λ@κια που την εβαλα στο πλυντηριο????θα δειξει.....

Βρε Μαρακι μου τοσο πολυ θα κανουν να τελειωσουν ????με την κοιλια στο στομα θα τρεχεις να προλαβεις κ να κανεις δουλειες!

pSC1p2.png

ΕΛπίζω να βγει καλή η πάντα. Πες μας.

Ναι, καναν μήνα θελουμε ακόμα γιατι πρέπει να τελειώσουν τον χώρο έξω και μετά να στοκάρουμε και να βάψουμε και το παιδικό.

Έχουμε μέλλον. Ευτυχώς είμαι από τις τελευταίες που γεννάω. Ίσως και αρχές Μαϊου. Αλλιώς δεν θα προλάβαινα με τίποτα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΕΛπίζω να βγει καλή η πάντα. Πες μας.

Ναι, καναν μήνα θελουμε ακόμα γιατι πρέπει να τελειώσουν τον χώρο έξω και μετά να στοκάρουμε και να βάψουμε και το παιδικό.

Έχουμε μέλλον. Ευτυχώς είμαι από τις τελευταίες που γεννάω. Ίσως και αρχές Μαϊου. Αλλιώς δεν θα προλάβαινα με τίποτα.

χαρα στην υπομονη σου!εγω θα ειχα φρικαρει!!!ηδη θελω να τελειωσω την βαλιτσα!!

κ δεν μου φτανε το σιδερο!!!παω στον νηπτηρα στο μπανιο, παω να ανοιξω την βρυση (μικτης)κ τσουπ μου μενει η μ@λ@κια στο χερι!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!φαινοταν οτι ειναι κολλημενο!ωραιες βρυσες μας πουλανε!αντε αυριο να φερω υδραυλικο να την αλλαξω ,με την ευκαιρια να βαλω κ μια πιο ψηλη να μπορω να πλενω κ το μωρο απο κατω!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...