Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Από την προηγούμενη φορά που είχα ρωτήσει μου είχε πει να περπατάω κανα 20λεπτο... αλλά εγώ ετσι όπως σέρνομαι στο 20λεπτο ούτε το τετράγωνο δεν θα έχω κανει... Μάλλον παραβάρυνα :tongue::tongue::tongue:

Εγώ την προηγούμενη φορά που τον είχα ρωτήσει μου είχε πει όχι ακόμα συστηματικά... Να σου πω απο 3/3 που μπαίνω στον μήνα μου θα ξεκινήσω να περπατάω (έχουμε γεμίσει ποδηλατόδρομους οπως ξερεις εδώ στο Χαλάνδρι) με φόρμα και αθλητικά γιατί αλλιώς δεν παλεύεται!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια. Λίγη κινητικότητα σήμερα. Βικάκι τι μαστορέματα κι εσείς?

Όσο για το περπάτημα, μαρτύριο. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Σαν χελώνα πηγαίνω. Εγώ που πάντα έτρεχα τώρα δεν μπορώ να κάνω βήμα. Χάλια.

Και οι αιμορροϊδες μου έχουν γίνει τεράστιες από το καθισιό. Αηδία!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας και απο εμενα μανουλες!!!Καλε τι εγινε???Που πηγατε ολες???

Τον τελευταιο καιρο 1 σελιδα την ημερα με το ζορι γεμιζουμε!

Η προεδρος που ειναι ΠΑΛΙ???????

Μια και μιλατε για περπατημα εγω πηγα ΙΚΕΑ το απογευματακι με

τον αντρουλη μου και το γυρισα οοοολο και ειμαι κομματια, και λεγαμε μετα να βγουμε για μαμ αλλα το σκεφτομαι παααρα πολυ με την κουραση που εχω!!!Σαν γριουλα νιωθω!!!!!

γεια σας μανουλες. ησυχια βλεπω σημερα. που πηγαν ολες? μαλλον θα εχουν εορταζοντες κ θα πηγαν για κερασμα:tongue:

αχ ο μπεμπης μου σημερα εκανε καποια κινηση κ ενοιωσα εναν δυνατο πονο στον τραχηλο που τα ειδα ολα. νομιζω πως αλλαξε πλευρο.

τις βαλιτσουλες τις ετοιμαζετε σιγα σιγα? εγω αγορασα κ σερβιετες κ επιθεματα κ λεω να αρχιζω να βαζω ενα ενα τα πραγματα στη βαλιτσουλα μου.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

καλησπέρα και πάλι από μένα

άργησα αλλά το πέτυχα, με πήρε ο ύπνος μετά το φαγητό, ήμουν χώμα...

Χτες το βράδυ είχα δράματα, ξύπνησα από τον πόνο κάτω απο την κοιλιά αριστερά, οξύς πόνος και κάψιμο, όχι εκεί που πονούσα πριν 2 βδομάδες Μαράκι θυμάσαι..., λίγο ποιό ψηλά!!! Μου πήρε κάνα τέταρτο να σηκωθώ από το κρεβάτι, είχα απελπιστεί. Τελικά, και όρθια πονούσα, περισσότερο κιόλας μάλλον, πήγα στο σαλόνι έφτιαξα ένα καφέ (στις 5 το πρωί...)και έκατσα σε μία αναπαυτική πολυθρόνα, έβαλα τα πόδια πάνω σε ένα σκαμπώ, και μετά από λίγο βρέθηκε ο ένοχος.... το έντερό μου είχε σκάσει, άρχισε τους σπασμούς πάρα πολύ δυνατά, κοπέλες πολύ πόνος μιλάμε, πρέπει να ήταν έτσι 2 μέρες και να μην το αντιλήφθηκα. Μετά από κανένα μισάωρο εκτονώθηκε και ησύχασα.....

Εν το μεταξύ ήθελα να πάρω μία καρτέλα μπουσκοπάν να στανιάρω αλλά ας όψεται ....

Μετά κατά τις 9.30 άρχισαν οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες για την εγκατάσταση καινούργιου ταχυθερμοσίφωνα στο μπάνιο, λείπανε καλώδια κακόδια κλπ και πήγε η ώρα περίπου 4 και ακόμα είμασταν μέσα στα νερά, το σπίτι μπαχαλο, τα πλυμένα στο πλυντήριο γιατί έξω έχει σκόνη, και εξακολουθούν να είναι ακόμα και τώρα έτσι γιατί οι εργασίες θα συνεχιστούν από Δευτέρα ...... αχχχ ράκος είμαι...

Συγχαρητήρια στις μανούλες που είδαν χτες τα ζουζουνάκια τους, προσπαθώ να διαβάσω τα post σας με διαλλείματα....

Το οικονομικό κορίτσια μεγάλη πληγή... και εμείς δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά, και τα έξοδα είναι πάρα πολλά, και όλο και κάτι νέο προκύπτει και τα κατοστάρικα φεύγουν πετώντας....(πάλι καλά που δεν πήρα κει εκείνες τις πανάκριβες προίκες....)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

πω πω ησυχία...........

Τί έγινε κοιλίτσες? Γινόμαστε ράκη γρήγορα και την πέφτουμε από νωρίς?

Είδαμε και εμείς 2 ταινίες που είχα κατεβάσει εχτές, ψιλομούφες και οι 2...

Η νύχτα προβλέπεται σαν την χτεσινή, το νιώθω να 'ρχεται...

Δήμητρα καλό σου βράδυ!!

Αρχηγέ μας τί έπαθες?

GaiGp3.png

Γειά σας κοριτσάκια. Λίγη κινητικότητα σήμερα. Βικάκι τι μαστορέματα κι εσείς?

Όσο για το περπάτημα, μαρτύριο. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Σαν χελώνα πηγαίνω. Εγώ που πάντα έτρεχα τώρα δεν μπορώ να κάνω βήμα. Χάλια.

Και οι αιμορροϊδες μου έχουν γίνει τεράστιες από το καθισιό. Αηδία!

βρε Μαράκι, σου έστειλα πμ περι Φαιναρέτης αλλά δε μου απάντησες!!!!!!

Ξερει καμια τίποτα για Φαιναρετη, κορίτσια????

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Διαφημίσεις

βρε Μαράκι, σου έστειλα πμ περι Φαιναρέτης αλλά δε μου απάντησες!!!!!!

Ξερει καμια τίποτα για Φαιναρετη, κορίτσια????

Γειά σου Mary, τί ακριβώς θέλεις για την Φαιναρέτη?

GaiGp3.png

Γειά σου Mary, τί ακριβώς θέλεις για την Φαιναρέτη?

Καλησπέρα! θα θελα πληροφορίες σχετικ'α με το τί κάνουν εκεί!

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Καλησπέρα! θα θελα πληροφορίες σχετικ'α με το τί κάνουν εκεί!

Η Φαιναρέτη είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με επιστημονικό προσωπικό που αποτελείται από Μαίες, Ψυχολόγο, Γυμναστές κλπ.

Στο κέντρο αυτό πραγματοποιούνται εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις ομάδων όπου και γίνεται πλήρη ενημέρωση για όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας, θηλασμού κλπ.

Παράλληλα παρέχεται και ψυχολογική στήριξη για όποιον το επιθυμεί.

Λειτουργούν και ολιγομελή τμήματα γυμναστικής για εγκύους για όσες το επιθυμούν.

Μπορείς να καλέσεις στο 210-9319054 και να ζητήσεις να περάσεις από εκεί για μία ενημέρωση σχετικά με το κέντρο.

Εγώ με το Μαράκι πηγαίνουμε από τον Γενάρη νομίζω και παρακολουθούμε τα μαθήματα μαζί με τους συζύγους μας, και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένες από όλα αυτά που έχουμε μάθει.

Το Μαράκι ίσως να μην έχει δει ακόμα το PM σου πιθανότατα...

GaiGp3.png

Βρε Μαιρούλα σου απάντησα! Είναι η δευτερη φορά που μου λένε οτι δεν ελαβαν το π.μ μου. Δεν ξέρω τι γίνεται. Ευχαριστω Βικάκι.

Κι εμεις ταινιουλες βλέπαμε και τώρα πάμε για ύπνο. Καληνύχτα σε όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...