Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

παλι εξαφανιζολ ειστε ολες????εγω συμαζεψα μπαλκονια και τωρα κανω φαγακι!

εχει πολυ ζεστη εδω αλλα ειναι σαν συννεφιασμενος ο καιρος...μηπως ειναι η σκονη της ερημου???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μόλις γύρισα κι εγώ από το σουπερμάρκετ. Ναι η σκόνη της ερήμου είναι. Τα κάγκελα του μπαλκονιού μου είναι γεμάτα μια ψιλή κίτρινη άμμο. Μια αηδία. Ξενέρωμα καιρός...άκυρη η Γλυφάδα.

X4pTp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Λαλίστατες είστε και σήμερα! Μπουγάτσες, μακαρόνια φούρνου, σούπες λαχανικών! Να βάλουμε και το ψητό μου κοτόπουλο δίπλα :)

Πήγα για doppler πριν 2 σχεδόν εβδομάδες, όλα μια χαρά. Επόμενο ραντεβού στις 8/3 και από εκει κι έπειτα θα είναι συχνότερο. Έφτασα σήμερα ήδη στις 34 εβδομάδες :) Είμαι από τις 'μεγαλυτερες' της παρέας! Ο καλός μου γελάει πάντα όταν ξεντύνομαι το βράδυ, λέει πως είμαι για φωτογραφία έτσι όπως έχω μεγαλώσει. Πλάκα έχει!

Φιλάκια και καλή όρεξη!!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Λαλίστατες είστε και σήμερα! Μπουγάτσες, μακαρόνια φούρνου, σούπες λαχανικών! Να βάλουμε και το ψητό μου κοτόπουλο δίπλα :)

Πήγα για doppler πριν 2 σχεδόν εβδομάδες, όλα μια χαρά. Επόμενο ραντεβού στις 8/3 και από εκει κι έπειτα θα είναι συχνότερο. Έφτασα σήμερα ήδη στις 34 εβδομάδες :) Είμαι από τις 'μεγαλυτερες' της παρέας! Ο καλός μου γελάει πάντα όταν ξεντύνομαι το βράδυ, λέει πως είμαι για φωτογραφία έτσι όπως έχω μεγαλώσει. Πλάκα έχει!

Φιλάκια και καλή όρεξη!!!

Που εισαι εσυ βρε κοριτσι??

δεν μας επισκεπτεσαι συχνα!!!:(οντως πρεπει να εισαι η μεγαλυτερη!αρα προηγεισαι!!!να του πεις να σε βγαζει φωτογραφιες με την κοιλτσα σου!!;)

pSC1p2.png

Εχουμε πολλά κορίτσια που έχουν χαθεί. Ελπίζω να είναι καλα. Η irev, μάλλον ακόμα δεν έχει ιντερνετ. Η tatti, η touki και άλλες που εχω ξεχασει σιγουρα που είναι? Έχει καμμια επαφή μαζί τους?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες...

Ζήλεψα και εγώ και έχω από το πρωί μαστορέματα και νεύρα μαζί γιατί δουλειά δεν γίνεται....

Πάω να βάλω φαγητό και μετά να σας απολαύσω με την ησυχία μου, να σας πω και τα δικά μου.

Φιλάκια κοιλίτσες!!

GaiGp3.png

Aννη μου συγχαρητήρια και για τον δικό σου μπεμπάκο!!! Ολα καλά είναι και σε εσένα!!!

Annie μου μπράβο!!! Μπήκες και εσύ στον 8ο!!! Ολες στην τελική ευθεία!!!

Μανούλες είμαι πτώμα... Κουράστηκα με το περπάτημα σήμερα... Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου... Σαν γρια έχω καταντήσει. Περπάτεγε ο άντρας μου μπροστά και εγώ σερνόμουν από πίσω. Και η πλάκα είναι ότι πρέπει να περπατάω... Πονάνε τα ποδαράκια μου και οι προσαγωγοί μου...

Oσο για την επίμαχη περιοχή έχω τον καλό μου τον αντρούλη μου με βοηθάει... Οσες φορές τα έκανα μόνη μου ...δράμα η κατάσταση.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

αντε βρε μανουλιτσες..που ειστε?

δειτε αυτο...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=105879&cid=14 και αυτο

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=99975&cid=14

Βαλια μου κ εμεις ετσι..μπροστα ο Κωστας πισω εγω..σαν ουρα!χαχα!!!ψωνισατε τιποτα καινουργιο????

Βικυ μου τι μαστορεματα κανεις?

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

Annie μου δεν μπορείς να φανταστείς... Ο άντρας μου γέλαγε!!!

Πήραμε τη βάση της κουνουπιέρας, ρουχαλάκια για 3-6 μηνών, pampers, σερβιέτες tena lady maxi (ελπίζω να πήρα τις σωστές)... και μια πολυθρόνα για το δωμάτιο του μπέμπη για να κάθομαι εγώ για τον θηλασμό... Δεν θυμάμαι κάτι άλλο...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Annie μου δεν μπορείς να φανταστείς... Ο άντρας μου γέλαγε!!!

Πήραμε τη βάση της κουνουπιέρας, ρουχαλάκια για 3-6 μηνών, pampers, σερβιέτες tena lady maxi (ελπίζω να πήρα τις σωστές)... και μια πολυθρόνα για το δωμάτιο του μπέμπη για να κάθομαι εγώ για τον θηλασμό... Δεν θυμάμαι κάτι άλλο...

αντε ωραια!!!με γεια!!!!:P

κ εγω απο βδομαδα λεω να παω να παρω παμπερς κ σερβιετες να τελειωσω την βαλιτσα που με αγχωνει!

κ εμεις σημερα βαλαμε την κουνουπιερα ,αλλα εγω την κρεμασα απο το ταβανι,δεν εβαλα βαση...

pSC1p2.png

Aννη μου συγχαρητήρια και για τον δικό σου μπεμπάκο!!! Ολα καλά είναι και σε εσένα!!!

Μανούλες είμαι πτώμα... Κουράστηκα με το περπάτημα σήμερα... Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου... Σαν γρια έχω καταντήσει. Περπάτεγε ο άντρας μου μπροστά και εγώ σερνόμουν από πίσω. Και η πλάκα είναι ότι πρέπει να περπατάω... Πονάνε τα ποδαράκια μου και οι προσαγωγοί μου...

Oσο για την επίμαχη περιοχή έχω τον καλό μου τον αντρούλη μου με βοηθάει... Οσες φορές τα έκανα μόνη μου ...δράμα η κατάσταση.

Είδες όλα καλά! Σου είπε βρε Βάλια μου τίποτα για περπάτημα, γιατί εγώ ξεχασα να τον ρωτήσω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Είδες όλα καλά! Σου είπε βρε Βάλια μου τίποτα για περπάτημα, γιατί εγώ ξεχασα να τον ρωτήσω...

Από την προηγούμενη φορά που είχα ρωτήσει μου είχε πει να περπατάω κανα 20λεπτο... αλλά εγώ ετσι όπως σέρνομαι στο 20λεπτο ούτε το τετράγωνο δεν θα έχω κανει... Μάλλον παραβάρυνα :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...